FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

miky_hz
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la miky_hz » 28 mar 2017, 14:37

Lakoste je napisao/la:Debi na selektorskoj klupi U21 reprezentacije BiH imat će Vinko Marinović, koji je za ovaj duel odabrao sljedećih 11 igrača: Karačić, Čivić, Mihojević, Radeljić, Memija, Hadžiahmetović, Redžić, Gojak, Anđušić, Aganspahić i Kuzmanović.

Priliku sa klupe čekat će Trkulja, Kadušić, Beganović, Suljić, Oršolić, Menalo i Lončar.
Gledaj ovog Aganspahica,kod nas kad se gurao dobio je epitet da je babin sin .Malo po malo je lutao ,mjenjao klubove,evo ga sad kod Husrefa.prvi izbor u napadu ,i Vinko ga gurnu u mladu repku.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 28 mar 2017, 14:43

miky_hz je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Debi na selektorskoj klupi U21 reprezentacije BiH imat će Vinko Marinović, koji je za ovaj duel odabrao sljedećih 11 igrača: Karačić, Čivić, Mihojević, Radeljić, Memija, Hadžiahmetović, Redžić, Gojak, Anđušić, Aganspahić i Kuzmanović.

Priliku sa klupe čekat će Trkulja, Kadušić, Beganović, Suljić, Oršolić, Menalo i Lončar.
Gledaj ovog Aganspahica,kod nas kad se gurao dobio je epitet da je babin sin .Malo po malo je lutao ,mjenjao klubove,evo ga sad kod Husrefa.prvi izbor u napadu ,i Vinko ga gurnu u mladu repku.
Mislim da je on premlad dobio sansu kod nas. Gurao se sa 15-16 godina. :D

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 mar 2017, 14:55

Iza nas je težak period-ispred nas vjerovatno još teži! Znamo da ste umorni, istrošeni ali sada ostaju samo najjači! Nemoj da vas pokoleba poraz u Tuzli, ne okrećite glavu nakon jednog poraza poslije dugo, dugo vremena. On je morao doći kad'-tad'.Slijedi nam jak tempo, zgusnut raspored. Osam utakmica igramo samo u mjesecu aprilu. Prva naredna je kući, protiv Radnika. Nedjelja u 19:45h. Nakon dugo vremena noćni termin na Koševu, spektakl u najavi. Budi dio istog-ti i tvoja raja .. Ne postoje velike i male utakmice! Ne biraj tekme, ne traži izgovore u finansijama, vremenskim prilikama, igrama Sarajeva...SVI K'O JEDAN DO KRAJA! LIGA ZA PRVAKA MOŽE DA POČNE ! NEDJELJA 2.4. 19.45H STADION AFH MATIČNA TRIBINA SJEVER-VEDRAN PULJIĆ!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 28 mar 2017, 15:02

Ja iskreno mislim da je Kusturica lagao kada je govorio da budzet nije ispostovan, njemu ne vjerujem ni sekunde. Neki ljudi ovdje nemogu da skontaju kako funkcionise bilo koji biznis, na kraju svega FKS je sada i uvijek bio biznis i to se mora upravljati na nacin koji ce omoguciti razvijanje i profit. U firmi u kojoj sam zaposlen radim sa godisnjim budzetom od oko 3 miliona dolara. Taj budzet je osnovan na pocetku fiskalne godine, i jednostavno se ne mjenja. Ako se dobro posluje i ostvaraju se ciljevi taj budzet bi trebao biti adekvatan za rast i dobre prihode, ali ako mi iskoristimo taj budzet u prvoj cetvrtini godine to je to. ja nemogu otici sefu i reci hajd ti imas love stari ja sam sve potrosio daj jos. Iz mog iskustva ja iskreno mislim da je to slucaj ovdje. Budzet je odreden na pocetku fiskalne. Onda tu dode frajer i pocne da raskida ugovore, na stetu kluba naravno. raskinulo se sa ogromnim brojem igrca, i tu si u gubitku 100%, gubis igrace koji su mogli biti od pomoci, plus placas ostetu za robu koju neces vise moci koristit. Onda kad dode zimski prelazni i tebi se budzet osusio i to je to. Sve ce se znati na pocetku sljedece sezone.
Zadnja izmjena: Hordas19xx, dana/u 28 mar 2017, 15:14, ukupno mijenjano 1 put.
Djecak koji raste, zavolio te tad!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 mar 2017, 15:04

miky_hz je napisao/la:

Jasta radi nego babin sin. ;)

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 mar 2017, 15:10

jurisicduska je napisao/la:Je l vi znate da smo mi udruženje građana i da smo kao takvi neprofitni i da se ne može davati i uzimati tek tako novac u i iz kluba ? Čitam ove nebuloze uzet će Tan pare od transfera , što ne uloži i tako dalje, to u praksi jako teško ide. Ima načina za upumpavanje dosta ali za povrat i to uzimanje jako malo.
Ne mozes ti to objasniti bosnjama. Eno onaj se vec javio da napise kakvo udruzenje kad se kinez sve pita. Ne konta on da je klub kao pravno lice UG, a ne DOO pa da "kinez" moze neke pare izvlaciti. Ne konta on to, njemu je bitno da naglasi da se kinez sve pita. Bosnjacka teorija zavjere, prolazi hladno i niz vjetar kod niskoobrazovanih kadrova. Konta bosnjo da ce se Tan obogatiti preko Sarajeva, ne zna da je lik vec bogat, i da kroz Sarajevo nikad nece zaraditi 5% svog bogastva.

Usput, taj kinez koji se za sve pita garant po citav dan sjedi na telefonu i odgovara na pitanja. Ne znam zasto ne preseli u Sarajevo, ustediti ce na troskovima za telefon.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 mar 2017, 15:16

pasica je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:Je l vi znate da smo mi udruženje građana i da smo kao takvi neprofitni i da se ne može davati i uzimati tek tako novac u i iz kluba ? Čitam ove nebuloze uzet će Tan pare od transfera , što ne uloži i tako dalje, to u praksi jako teško ide. Ima načina za upumpavanje dosta ali za povrat i to uzimanje jako malo.
Ne mozes ti to objasniti bosnjama. Eno onaj se vec javio da napise kakvo udruzenje kad se kinez sve pita. Ne konta on da je klub kao pravno lice UG, a ne DOO pa da "kinez" moze neke pare izvlaciti. Ne konta on to, njemu je bitno da naglasi da se kinez sve pita. Bosnjacka teorija zavjere, prolazi hladno i niz vjetar kod niskoobrazovanih kadrova. Konta bosnjo da ce se Tan obogatiti preko Sarajeva, ne zna da je lik vec bogat, i da kroz Sarajevo nikad nece zaraditi 5% svog bogastva.

Usput, taj kinez koji se za sve pita garant po citav dan sjedi na telefonu i odgovara na pitanja. Ne znam zasto ne preseli u Sarajevo, ustediti ce na troskovima za telefon.
Jesmo UG kao pravno lice, ali isto ko što ima načina za upumpavanje privatnog novca, ima i dosta načina za ispumpavanje u privatne džepove. Ima najmanje 4-5 dobro uštimanih, starih metoda za to. Tako da, ako Tan hoće neke pare iz kluba, to mu nije problem uradit.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 28 mar 2017, 15:25

Naravno da ima, Kusturica, Selimovic i Kantardzic su odlicni primjeri kako se to moze raditi. Samo ne mislim da je jednom milijarderu tih par milja nesto na sto vrijedi gubiti vrijeme.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 28 mar 2017, 15:26

Šteta za Aganspahića.... Anđušić dobar.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 mar 2017, 16:38

Ovako nesto protiv Radnika. :cool:
................Pavlovic............

Hodzic.......Novakovic.....Balic.....Bekic Al

...............Rustemovic....Saric.........

....Hebibovic....Husejinovic....Duljevic (c)
...................Crnkic..........
:zviz:

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 28 mar 2017, 16:54

Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovako nesto protiv Radnika. :cool:

Kad već pričamo o mladim igračima onda Kadušić desno, a Hodžić lijevo.
SARAJEVO

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 mar 2017, 17:17

Cestitke kadetima, posebno Rijadu, Salcinu i Imamovicu! I ovo je znak da imamo talentovanu djecu, koju kasnije ne uspiju formirati kao seniorske igrace. Po meni, nedostatak strucnjaka.
Cestitke i U21 selekciji, pogotovo Mihi i Andjusicu. Za nadati se da ce Marinovic sklopiti ekipu samo po kvaliteti, bez ikakvih menadzerskih igraca..
Sretno Dulji veceras, kao i Liivaku vs Skotska u U21.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

KenChoo
Kontakt:

Post Postao/la KenChoo » 28 mar 2017, 17:20

Zna li neko da li je došao pitarbordo iz NY da ga pitam nešto, hitno je. Pozić!

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 28 mar 2017, 17:20

fico je napisao/la:
Sarajlijica1946 je napisao/la:Ovako nesto protiv Radnika. :cool:

Kad već pričamo o mladim igračima onda Kadušić desno, a Hodžić lijevo.
Znas da nema od toga nista. :think:

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 28 mar 2017, 17:46

KenChoo je napisao/la:Zna li neko da li je došao pitarbordo iz NY da ga pitam nešto, hitno je. Pozić!
:urnebes:
Ne zivi on u NY, vec u Sa :D Tamo je samo otisao za novu godinu, odmor i ti fazoni :D
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 mar 2017, 18:02

KenChoo je napisao/la:Zna li neko da li je došao pitarbordo iz NY da ga pitam nešto, hitno je. Pozić!
Po nedostatku obraza,na ovom forumu,jedina konkurencija ti je majkl.

Hordas19xx
Kontakt:

Post Postao/la Hordas19xx » 28 mar 2017, 18:03

Opet nema dulje ni na klupi u repki. :(
Djecak koji raste, zavolio te tad!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 28 mar 2017, 18:05

KenChoo je napisao/la:Ne znam da li je istina, ali jedan reče da su HZ napali igrače. Ne znam da li je tačno, ako neko nešto novo sazna, nek napiše.
Samo da se podsjetimo na jednu od tvojih LAZI i pokusaja insinuacija.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 28 mar 2017, 18:06

Jel te stid pojavit se na temi?
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 28 mar 2017, 18:08

Hordas19xx je napisao/la:Opet nema dulje ni na klupi u repki. :(
Cuva ga tukac za grcku i belgiju

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, rimljanin90, Vanja8 i 62 gosta.