FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sto bi ikako ulagao? Sto sami (uprava) ne skontaju pare? Sta je posao ovih ovdje uopste ako ce se samo cekati da ti Tan posalje pare? Cemu oni sluze? Shvatite vec jednom gdje zivite, biti ce vam lakse. Nece ovdje niko doci i ulagati, ovo sto je Tan dosao i pogurao nas ne zna ni on kako mu se omaklo. Niko nikad nece napraviti vecu investiciju u neki bh klub privatnim novcem. To sto su lokalne gnjide od gotovog napravile veresiju pa vam sad svi krivi, to ne vjerujem da je njegov problem.
Boli me ba qurac za njegove ostale klubove, ovo sto je ulozio u Sarajevo je bilo vise nego dovoljno da se napravi iskorak i da klub bude br. 1 u ovoj ligi. Zna li ovdje iko kako je izgledao plan BP-a "Sarajevo 2018"? Bilo je dovoljno prodati 33% upravljackih prava kako bi se taj plan realizovao. Tan je uzeo preko 95%. Zasto se nisu pratile smjernice i radilo po planu to vise nije u Tanov problem. Kad shvatite da nismo bitni kao klub ni kao zemlja, ni kao regija, u svijetu, onda mozda i skontate da se niko nece puno ovdje potruditi i zaje.bavati.
P.S. Yebo vas Ordagic, prvo ne vrijedi 200 milja, drugo ako ikad dodje kunem se da ce biti jedna od najvecih fula u transfer politici FK Sarajeva. Samo zato sto ga toliko prizivate i pravite od njega Iniestu. Kao sto od Duljevica pravite igracinu, a levat sa 20 i kusur godina ne zna kada da doda kada da suta, koristan kao i ja na tribini.
Boli me ba qurac za njegove ostale klubove, ovo sto je ulozio u Sarajevo je bilo vise nego dovoljno da se napravi iskorak i da klub bude br. 1 u ovoj ligi. Zna li ovdje iko kako je izgledao plan BP-a "Sarajevo 2018"? Bilo je dovoljno prodati 33% upravljackih prava kako bi se taj plan realizovao. Tan je uzeo preko 95%. Zasto se nisu pratile smjernice i radilo po planu to vise nije u Tanov problem. Kad shvatite da nismo bitni kao klub ni kao zemlja, ni kao regija, u svijetu, onda mozda i skontate da se niko nece puno ovdje potruditi i zaje.bavati.
P.S. Yebo vas Ordagic, prvo ne vrijedi 200 milja, drugo ako ikad dodje kunem se da ce biti jedna od najvecih fula u transfer politici FK Sarajeva. Samo zato sto ga toliko prizivate i pravite od njega Iniestu. Kao sto od Duljevica pravite igracinu, a levat sa 20 i kusur godina ne zna kada da doda kada da suta, koristan kao i ja na tribini.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Prvo morate znati da mi nemamo para ni do ljeta drugo ni jedan od ove dvojice akademaca nije bio na probi nego na pregovorima sto jos nisu potpisali to moramo pitati upravu koja trazi previse para za obestecenje a djeca nemaju minute odigrane u prvom timu naravno da su znali da im dadnu sansu makar 5 min sad bi mogli uzeti pare da smo rahat u narednih 5 gid
Lazes!Primorac je napisao/la:Prvo morate znati da mi nemamo para ni do ljeta
Ovakve padobrance treba odstraniti sa teme po kratkom postupku.
Pa Cardif je prvi put usao u Premier ligu zahvaljujuci Tanu. I ovo pasica sto je napisao apsolutno podrzavam.Evander je napisao/la:Kako mu onda stoje ostali klubovi koje ima u vlasnistvu, a iz atraktivnijih su zemalja?
SARAJEVO
Znas koje se pare pokupe ulasku u Premier Ligu?fico je napisao/la:Pa Cardif je prvi put usao u Premier ligu zahvaljujuci Tanu. I ovo pasica sto je napisao apsolutno podrzavam.Evander je napisao/la:Kako mu onda stoje ostali klubovi koje ima u vlasnistvu, a iz atraktivnijih su zemalja?
Gdje su sad?
Sta je sa onim belgijancima jadnim?
- bordoakapitar
Najbolje bi bilo da ovaj sveti Valentin otkupi ova upravljacka prava od Tana i nastavi dalje. Sada je predsjednik Skupstine a kupovinom up.prava bi bio i Skupstina. Imao bi sve pod kontrolom i ako je tacno da je dobar u menadzmentu, vrlo brzo bi mogao napraviti veliki iskorak. Nadam se da ima para i da je lud kao sto bih ja bio da sam na njegovom mjestu...
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Mene je strah daTan sebi ne bude uzimao i pare koje naši zarade. Transferi, titule, procenti od narednih transfera... eto, ako Cimi na ljeto pređe u Galatu il bilo gdje, nama ide 20% od transfera. Fazon je, da li ide nama ili Tanu? Da se razumijemo, nisam jedan od hejtera Tana, hvala čovjeku i za ovo do sad, al se ne može poreći da ovo dosta sumnjivo djeluje.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Bez vrijedzanja a volio bi da me demantujes argumenrima naravnopasica je napisao/la:Lazes!Primorac je napisao/la:Prvo morate znati da mi nemamo para ni do ljeta
Eto nek Valentin i ostali iz Uprave ili bilo ko, ko je povezan sa FKS dovede boljeg i sposobnijeg vlasnika. Meni je svejedno da li će on biti bosanac, amerikanac, rus, arap ili vanzemaljac. Vi morate shvatit da niko ovdje nece iskeširati 10 miliona godišnje, već da mi moramo raditi i truditi se. Od pjetlića do prvog tima.
SARAJEVO
-
- Kontakt:
Gdje je danac Majkl? Ako je banovan, zašto se ne ukaže MACMUDAN?

-
- Kontakt:
Tan nikad nije ulagao u igracki kadar . njegov cilj je ovo sto se sad desava da ima ciste racune ,kamp i da prodaje mlade igrace . Benko, Delac , Jajalo su dosli na posudbe igrali su za dobre plate ali osim Velkoskog mi ni za jednog igraca nismo platili obestecenje . problem je sto su nas nasi ljudi lagali, pricali o evropi titulama a u stvari Tana to od pocetka ne zanima . znam ja da nece on uloziti 10 miliona da osvoji BiH ligu i onda naleti na Legiju,Plzen ispadne odma iz evrope i propade 10 mil . njegova strategija od pocetka je prodaja mladih samo su nama Dini I Kusta mazali oci ,lagali nas .
Kad ti izneses argumente za ovo sto si napisao mozes ocekivati da ti neko odgovori normalno, ili mislis da je dovoljan argument to sto si to napisao? Pisati ovakve stvari bez nekog dokaza/argumenta moze samo neko sa skrivenim motivima. Ili ti ga, seljacka politika.Primorac je napisao/la:Bez vrijedzanja a volio bi da me demantujes argumenrima naravnopasica je napisao/la:Lazes!Primorac je napisao/la:Prvo morate znati da mi nemamo para ni do ljeta
-
- Kontakt:
Ne treba imati muda da bi ubacio u igru akademca. Ukoliko akademac ima neki kvalitet on će i dobit priliku da se dokaže, kao što je to uradio Kadušić. Rastoder i Gljiva (čini mi se da je on), otišli u Bosnu iz Visokog, u prvu ligu federacije, i tamo ne mogu igrati u prvoj postavi, pa kako bi igrali za nas? Isto tako i Herić, sumnjam da će ikad dobiti priliku kod nas.skoroalen je napisao/la:Valja imat muda pa u Sarajevu ubacit akademca. Znamo svi kako publika svakog igrača dočeka na nož, nemojte pričat da nije tako kad svi znamo da jest. Zamislite da Čala ubaci npr Herića u igru i isti taj Herić u.**** utakmicu protiv Slobode, Želje itd. Čali bi se yebalo od-do. Eto pratim pomalo Bosnu Visoko, Rastoder se nimalo ne izdvaja, štaviše ispod prosjeka igra. I takvog da ga je trener ubacio umjesto Bekića il Ivetića, svi bismo paljbu osuli.
Hoćemo akademce da igraju a rasprodajemo i šaljemo po probama ono što valja, a ove 'prosječne' ostavljamo sebi i od njih očekujemo da eksplodiraju, ne ide to tako. Nije problem ni prodat ako ćemo pare uložiti za pojačanja prvog tima ali od toga nema ništa.
Meni nije problem što akademci ne dobijaju puno priliku. Mada, Kadušić i Anđušić dobijaju solidnu minutažu.
Imamo mi dosta mladih igrača (Mihojević, Kadušić, Anđušić, Lelić, Liivak..) nama treba širina, iskustvo i kvalitet, trenutno.
-
- Kontakt:
Je l vi znate da smo mi udruženje građana i da smo kao takvi neprofitni i da se ne može davati i uzimati tek tako novac u i iz kluba ? Čitam ove nebuloze uzet će Tan pare od transfera , što ne uloži i tako dalje, to u praksi jako teško ide. Ima načina za upumpavanje dosta ali za povrat i to uzimanje jako malo.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Neki ovdje razdvajaju i kazu: 'mi' i 'tan'. Kako ne shvatate!? Tan je Sarajevo,a Sarajevo je Tan. Covjek se pita i moze raditi sta hoce,moze reci da igramo samo sa juniorima,moze uloziti 10 miliona,moze dovesti koga hoce,moze otpustiti koga hoce. Kako ce se trositi novac koji ima fk sarajevo i koji u klub ude sa bilo koje strane,od sponzora,transfera itd.,on odlucuje kako ce se i gdje trositi. Jedini mu je problem sto rece @duska sto smo mi U.G.,pa mu nije tek-tako jednostavno da uzme lovu od kluba sebi privatno,ali ono sto ima u klubu na racunu on se pita za to.
-
- Kontakt:
Nije mi bas jasno ovo udruzenje gradjana ?? Po meni je udruzenje gradjana bilo prije kad su u skupstini bili ljudi iz razni sfera zivota i birali predsjednika i upravni odbor . sad je skupstina 5-6 ljudi koji imaju ulagacka prava medju njima i stranci . sve je ovo komplikovana cinim se da je klub i mi navijaci s njim u pat poziciji .jurisicduska je napisao/la:Je l vi znate da smo mi udruženje građana i da smo kao takvi neprofitni i da se ne može davati i uzimati tek tako novac u i iz kluba ? Čitam ove nebuloze uzet će Tan pare od transfera , što ne uloži i tako dalje, to u praksi jako teško ide. Ima načina za upumpavanje dosta ali za povrat i to uzimanje jako malo.
Debi na selektorskoj klupi U21 reprezentacije BiH imat će Vinko Marinović, koji je za ovaj duel odabrao sljedećih 11 igrača: Karačić, Čivić, Mihojević, Radeljić, Memija, Hadžiahmetović, Redžić, Gojak, Anđušić, Aganspahić i Kuzmanović.
Priliku sa klupe čekat će Trkulja, Kadušić, Beganović, Suljić, Oršolić, Menalo i Lončar.
Priliku sa klupe čekat će Trkulja, Kadušić, Beganović, Suljić, Oršolić, Menalo i Lončar.
- ThrillerHz
- Kontakt:
Das Bosnji prst, ne valjas mu, on hoce ruku, das mu ruku, on hoce glavu... I na kraju opet ne valjas...
1946~
Kakvo ba udruzenje gradjana?
Imas jednog kineza koji je vlasnik i koji u fudbalu zna isto kao i ja stomatologiji. Imas njegovog potrcka drugog kineza i niko prnuti ne smije dok ovi ne aminuju.
U cemu se onda ogleda to "udruzenje"?
Moze li to udruzenje gradja ista odluciti bez aminovanja kineza?
Imas jednog kineza koji je vlasnik i koji u fudbalu zna isto kao i ja stomatologiji. Imas njegovog potrcka drugog kineza i niko prnuti ne smije dok ovi ne aminuju.
U cemu se onda ogleda to "udruzenje"?
Moze li to udruzenje gradja ista odluciti bez aminovanja kineza?
-
- Kontakt:
To su rijeci Dine i Kuste kad su napustali funkcije sve smo dali i opet ne valjamoThrillerHz je napisao/la:Das Bosnji prst, ne valjas mu, on hoce ruku, das mu ruku, on hoce glavu... I na kraju opet ne valjas...

Trenutno korisnika/ca: Hamagara, VolimoSarajevo i 34 gosta.