FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

moj uzor-S.G
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la moj uzor-S.G » 27 mar 2017, 20:25

I ja vjerujem da kup mozemo osvojit. Uz izborenu Evropu to je puna saka brade ove godine.
ZZ

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 mar 2017, 20:28

muhamedhulk je napisao/la:igraca za sirinu imamo, samo je pitanje da li su dostojne zamjene za prvotimce.
PS. Prvi tezi raspored smo prosli haman odlicno, sve super osim Tuzle
Nisu, nažalost. Širinu imamo ali isto kao i da nemamo, to nam je najveći problem.
Ako je tebi teži raspored Vitez - Olimpik - Široki - Sloboda, onda ne znam. :mrgreen:

Ja nisam optimističan, ali mislim da imamo šanse da dođemo do trofeja preko kupa, i to kad bi ostvarili bez obzira koji u ligi završimo, ja ću biti zadovoljan.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 27 mar 2017, 20:34

Ma nije bitno koji smo na tabeli, nije bitno ni kako igramo, nije bitno ni ko nam igra, bitno je da smo mi najorganizovaniji klub i da nemamo dugova :)

Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 27 mar 2017, 21:09

Evander je napisao/la:Ma nije bitno koji smo na tabeli, nije bitno ni kako igramo, nije bitno ni ko nam igra, bitno je da smo mi najorganizovaniji klub i da nemamo dugova :)

Uprava napolje! Uprava napolje!
Nije ta bila ne pamtim. :)

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 27 mar 2017, 21:21

oteglo se ovo nikad Nedelja da svane

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

Locust
Kontakt:

Post Postao/la Locust » 27 mar 2017, 21:38

Širina nam je ista ko dubina :)

escobarpablo
Kontakt:

Post Postao/la escobarpablo » 27 mar 2017, 21:57

Nevjerovatno je da su, bar meni recimo ogadili fudbal, mislim na ova sva zbivanja oko kluba. Ne zna se kakve su ambicije, budućnost, šta se planira, klub je sasvim distanciran od navijača, a to ne može biti nikako dobro. Hajde da mi dominiramo, pa bi to imalo i neko opravdanje, a ovako ne znaš šta da očekuješ. Umjesto da neko ispred kluba izađe i da kaže kako stoje stvari, šta možemo da očekujemo, kakva će biti filozofija kluba u narednom periodu, pa da u skladu s tim djelujemo i mi kao navijači koji živimo za Sarajevo.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.

Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 27 mar 2017, 22:26

Od prvog do zadnjeg mrtvi prosjek liga, sve je to u pet deka, veoma male su razlike, možemo i osvojiti i pasti u ovom doigravanju.
Sabrine mi moje!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 27 mar 2017, 22:39

Osvojiti ne mozemo ni u snu. Pitanje je hoce li i ove godine Evropu izboriti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

kraljlavova
Kontakt:

Post Postao/la kraljlavova » 27 mar 2017, 22:41

sta ne mozemo slusaj ti moramo i hocemo uzeti duplu moj pasa

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 27 mar 2017, 22:45

BosnianKingdom je napisao/la:Od prvog do zadnjeg mrtvi prosjek liga, sve je to u pet deka, veoma male su razlike, možemo i osvojiti i pasti u ovom doigravanju.
Istina.

Sjećatel' se kada je Majkl i ostali slični njemu na nož dočekivali svako poređenje nas i recimo Zrinjskog ili Željezničara, nisu dali uporedit neke stvari sa tim klubovima i tvrdili su da smo u svakom segmentu jači. Danas, ti isti stručnjaci su mišljenja da je to sve u pet deka i da nismo ništa lošijih od pomenutih ekipa, da imamo šanse i da su optimistični. Koliko je klub samo pao, nismo ni svjesni što govori i ova činjenica :hmmmmm: :mrgreen:

Brate BosnianKingdom, ne odnosi se ovo na tvoj komentar, samo sam se nadovezao.
I da, ako Bog da, uzimamo KUP!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 27 mar 2017, 23:11

kraljlavova je napisao/la:sta ne mozemo slusaj ti moramo i hocemo uzeti duplu moj pasa
Hajd ti paša one Bugare preuzmi na granici

fico
Kontakt:

Post Postao/la fico » 27 mar 2017, 23:48

Joj više smoriste sa tom pričom "šta da očekujemo u budućnosti". U narednih 10-15 godina će biti isto što je bilo i u prethodnih 10-15 godina. Mi ćemo biti u vrhu Lige kao i komšije, a tu će nam se pridružiti klubovi kao što je nekad bio Borac, sad je Zrinjski, Radnik možda već za dvije sezone padne jer nema zainteresovanosti u Bijeljini... Zaboravite na dominaciju i jednog kluba u našoj ligi. To nikad nikom nije pošlo za nogom. U evropi ćemo napraviti jednom u 5 godina neki mali iskorak. Grupe zaboravite posebno jer Uefa pojačava konkurenciju sa načinom žrijebanja, a i u cijelom svijetu se ulaže u sport, za razliku od naše nakaradne države. Ali nema veze u nama će da nastavi da gori želja sva :mrgreen:
SARAJEVO

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 27 mar 2017, 23:59

fico je napisao/la:Joj više smoriste sa tom pričom "šta da očekujemo u budućnosti". U narednih 10-15 godina će biti isto što je bilo i u prethodnih 10-15 godina. Mi ćemo biti u vrhu Lige kao i komšije, a tu će nam se pridružiti klubovi kao što je nekad bio Borac, sad je Zrinjski, Radnik možda već za dvije sezone padne jer nema zainteresovanosti u Bijeljini... Zaboravite na dominaciju i jednog kluba u našoj ligi. To nikad nikom nije pošlo za nogom. U evropi ćemo napraviti jednom u 5 godina neki mali iskorak. Grupe zaboravite posebno jer Uefa pojačava konkurenciju sa načinom žrijebanja, a i u cijelom svijetu se ulaže u sport, za razliku od naše nakaradne države. Ali nema veze u nama će da nastavi da gori želja sva :mrgreen:
Radi cega smo se onda prodali Kinezu?

fico
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 28 mar 2017, 00:08

Evander je napisao/la:
fico je napisao/la:Joj više smoriste sa tom pričom "šta da očekujemo u budućnosti". U narednih 10-15 godina će biti isto što je bilo i u prethodnih 10-15 godina. Mi ćemo biti u vrhu Lige kao i komšije, a tu će nam se pridružiti klubovi kao što je nekad bio Borac, sad je Zrinjski, Radnik možda već za dvije sezone padne jer nema zainteresovanosti u Bijeljini... Zaboravite na dominaciju i jednog kluba u našoj ligi. To nikad nikom nije pošlo za nogom. U evropi ćemo napraviti jednom u 5 godina neki mali iskorak. Grupe zaboravite posebno jer Uefa pojačava konkurenciju sa načinom žrijebanja, a i u cijelom svijetu se ulaže u sport, za razliku od naše nakaradne države. Ali nema veze u nama će da nastavi da gori želja sva :mrgreen:
Radi cega smo se onda prodali Kinezu?
Možemo sada ići u krug do sutra :D
Ja ipak smatram da to nije tolika bila greška, veći je problem što su pojedinci svojim katastrofalnim vođenjem kluba izgubili njegovo povjerenje. Također ni jedan investitor ti neće u BiH uložiti 10 miliona godišnje. Na kraju, bez obzira da li imao vlasnika ili ne, moraš imati kvalitetne ljude u klubu. Mi imamo trenutno jedino SŠ kvalitetan, a Omladinski pogon koji je po meni najvažniji segment kluba je u katastrofalnom stanju. Evo npr. džaba komšijama ako osvoje ove sezone titulu kad moraju na ljeto novu ekipu praviti, a mladih nemaju jer im je također OP katastrofalan.
SARAJEVO

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 28 mar 2017, 00:21

A ko postavlja te ljude?
Ko im je dozvolio da rade to sto rade?
Zasto je postavio nove ljude, a digao apsulutno ruke od kluba?

Jos jednom pitam, za sta smo se onda prodali, ako cemo biti isto sto smo bili i prije nego smo postali vlasnistvo sumnjivog kineza?

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 mar 2017, 00:23

pasica je napisao/la:Osvojiti ne mozemo ni u snu. Pitanje je hoce li i ove godine Evropu izboriti.
A valjda to hocemo **** mu..
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 mar 2017, 00:25

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 28 mar 2017, 00:41

Nadam se da ce Livak danas uhvatiti kakvu minutažu protiv Kovacica, Roga, Vide, Perišića, Pjace....

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 28 mar 2017, 00:43

Historicar je napisao/la:Nadam se da ce Livak danas uhvatiti kakvu minutažu protiv Kovacica, Roga, Vide, Perišića, Pjace....
Trebalo bi :thumbup:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.