FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I ja vjerujem da kup mozemo osvojit. Uz izborenu Evropu to je puna saka brade ove godine.
ZZ
-
- Kontakt:
Nisu, nažalost. Širinu imamo ali isto kao i da nemamo, to nam je najveći problem.muhamedhulk je napisao/la:igraca za sirinu imamo, samo je pitanje da li su dostojne zamjene za prvotimce.
PS. Prvi tezi raspored smo prosli haman odlicno, sve super osim Tuzle
Ako je tebi teži raspored Vitez - Olimpik - Široki - Sloboda, onda ne znam.

Ja nisam optimističan, ali mislim da imamo šanse da dođemo do trofeja preko kupa, i to kad bi ostvarili bez obzira koji u ligi završimo, ja ću biti zadovoljan.
Ma nije bitno koji smo na tabeli, nije bitno ni kako igramo, nije bitno ni ko nam igra, bitno je da smo mi najorganizovaniji klub i da nemamo dugova 
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk

- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Uprava napolje! Uprava napolje!Evander je napisao/la:Ma nije bitno koji smo na tabeli, nije bitno ni kako igramo, nije bitno ni ko nam igra, bitno je da smo mi najorganizovaniji klub i da nemamo dugova
Nije ta bila ne pamtim.

oteglo se ovo nikad Nedelja da svane
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
Širina nam je ista ko dubina 

- escobarpablo
- Kontakt:
Nevjerovatno je da su, bar meni recimo ogadili fudbal, mislim na ova sva zbivanja oko kluba. Ne zna se kakve su ambicije, budućnost, šta se planira, klub je sasvim distanciran od navijača, a to ne može biti nikako dobro. Hajde da mi dominiramo, pa bi to imalo i neko opravdanje, a ovako ne znaš šta da očekuješ. Umjesto da neko ispred kluba izađe i da kaže kako stoje stvari, šta možemo da očekujemo, kakva će biti filozofija kluba u narednom periodu, pa da u skladu s tim djelujemo i mi kao navijači koji živimo za Sarajevo.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Od prvog do zadnjeg mrtvi prosjek liga, sve je to u pet deka, veoma male su razlike, možemo i osvojiti i pasti u ovom doigravanju.
Sabrine mi moje!
Osvojiti ne mozemo ni u snu. Pitanje je hoce li i ove godine Evropu izboriti.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
- Kontakt:
sta ne mozemo slusaj ti moramo i hocemo uzeti duplu moj pasa
-
- Kontakt:
Istina.BosnianKingdom je napisao/la:Od prvog do zadnjeg mrtvi prosjek liga, sve je to u pet deka, veoma male su razlike, možemo i osvojiti i pasti u ovom doigravanju.
Sjećatel' se kada je Majkl i ostali slični njemu na nož dočekivali svako poređenje nas i recimo Zrinjskog ili Željezničara, nisu dali uporedit neke stvari sa tim klubovima i tvrdili su da smo u svakom segmentu jači. Danas, ti isti stručnjaci su mišljenja da je to sve u pet deka i da nismo ništa lošijih od pomenutih ekipa, da imamo šanse i da su optimistični. Koliko je klub samo pao, nismo ni svjesni što govori i ova činjenica

Brate BosnianKingdom, ne odnosi se ovo na tvoj komentar, samo sam se nadovezao.
I da, ako Bog da, uzimamo KUP!
Hajd ti paša one Bugare preuzmi na granicikraljlavova je napisao/la:sta ne mozemo slusaj ti moramo i hocemo uzeti duplu moj pasa
Joj više smoriste sa tom pričom "šta da očekujemo u budućnosti". U narednih 10-15 godina će biti isto što je bilo i u prethodnih 10-15 godina. Mi ćemo biti u vrhu Lige kao i komšije, a tu će nam se pridružiti klubovi kao što je nekad bio Borac, sad je Zrinjski, Radnik možda već za dvije sezone padne jer nema zainteresovanosti u Bijeljini... Zaboravite na dominaciju i jednog kluba u našoj ligi. To nikad nikom nije pošlo za nogom. U evropi ćemo napraviti jednom u 5 godina neki mali iskorak. Grupe zaboravite posebno jer Uefa pojačava konkurenciju sa načinom žrijebanja, a i u cijelom svijetu se ulaže u sport, za razliku od naše nakaradne države. Ali nema veze u nama će da nastavi da gori želja sva 

SARAJEVO
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Radi cega smo se onda prodali Kinezu?fico je napisao/la:Joj više smoriste sa tom pričom "šta da očekujemo u budućnosti". U narednih 10-15 godina će biti isto što je bilo i u prethodnih 10-15 godina. Mi ćemo biti u vrhu Lige kao i komšije, a tu će nam se pridružiti klubovi kao što je nekad bio Borac, sad je Zrinjski, Radnik možda već za dvije sezone padne jer nema zainteresovanosti u Bijeljini... Zaboravite na dominaciju i jednog kluba u našoj ligi. To nikad nikom nije pošlo za nogom. U evropi ćemo napraviti jednom u 5 godina neki mali iskorak. Grupe zaboravite posebno jer Uefa pojačava konkurenciju sa načinom žrijebanja, a i u cijelom svijetu se ulaže u sport, za razliku od naše nakaradne države. Ali nema veze u nama će da nastavi da gori želja sva
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Možemo sada ići u krug do sutraEvander je napisao/la:Radi cega smo se onda prodali Kinezu?fico je napisao/la:Joj više smoriste sa tom pričom "šta da očekujemo u budućnosti". U narednih 10-15 godina će biti isto što je bilo i u prethodnih 10-15 godina. Mi ćemo biti u vrhu Lige kao i komšije, a tu će nam se pridružiti klubovi kao što je nekad bio Borac, sad je Zrinjski, Radnik možda već za dvije sezone padne jer nema zainteresovanosti u Bijeljini... Zaboravite na dominaciju i jednog kluba u našoj ligi. To nikad nikom nije pošlo za nogom. U evropi ćemo napraviti jednom u 5 godina neki mali iskorak. Grupe zaboravite posebno jer Uefa pojačava konkurenciju sa načinom žrijebanja, a i u cijelom svijetu se ulaže u sport, za razliku od naše nakaradne države. Ali nema veze u nama će da nastavi da gori želja sva

Ja ipak smatram da to nije tolika bila greška, veći je problem što su pojedinci svojim katastrofalnim vođenjem kluba izgubili njegovo povjerenje. Također ni jedan investitor ti neće u BiH uložiti 10 miliona godišnje. Na kraju, bez obzira da li imao vlasnika ili ne, moraš imati kvalitetne ljude u klubu. Mi imamo trenutno jedino SŠ kvalitetan, a Omladinski pogon koji je po meni najvažniji segment kluba je u katastrofalnom stanju. Evo npr. džaba komšijama ako osvoje ove sezone titulu kad moraju na ljeto novu ekipu praviti, a mladih nemaju jer im je također OP katastrofalan.
SARAJEVO
A ko postavlja te ljude?
Ko im je dozvolio da rade to sto rade?
Zasto je postavio nove ljude, a digao apsulutno ruke od kluba?
Jos jednom pitam, za sta smo se onda prodali, ako cemo biti isto sto smo bili i prije nego smo postali vlasnistvo sumnjivog kineza?
Ko im je dozvolio da rade to sto rade?
Zasto je postavio nove ljude, a digao apsulutno ruke od kluba?
Jos jednom pitam, za sta smo se onda prodali, ako cemo biti isto sto smo bili i prije nego smo postali vlasnistvo sumnjivog kineza?
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A valjda to hocemo **** mu..pasica je napisao/la:Osvojiti ne mozemo ni u snu. Pitanje je hoce li i ove godine Evropu izboriti.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nadam se da ce Livak danas uhvatiti kakvu minutažu protiv Kovacica, Roga, Vide, Perišića, Pjace....
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Trebalo biHistoricar je napisao/la:Nadam se da ce Livak danas uhvatiti kakvu minutažu protiv Kovacica, Roga, Vide, Perišića, Pjace....

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.