Ma nismozagorski je napisao/la:Znaci poceli smo historiju fks dijeliti na periode prije i poslije Tana!?

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ma nismozagorski je napisao/la:Znaci poceli smo historiju fks dijeliti na periode prije i poslije Tana!?
Jel sta bilo?BordoDiv je napisao/la:Pavlovic i ivetic na tvsa gostuju
Sta li ce to bitisonpenn je napisao/la:Prva utakmica u sklopu doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine 2016/17 za FK Sarajevo dolazi u nedjelju. Naš klub će Radnik iz Bijeljine dočekati 2. aprila u večernjem terminu.
Utakmica na Olimpijskom stadionu “Asim Ferhatović-Hase” počinje u 19.45 sati. Izabranici Mehmeda Janjoša tražit će pobjedu na predstojećoj utakmici, kako bi na najbolji mogući način započeli play off.
Samo u onoj prvoj sezoni i na pocetku druge,od dolaska Tana,je bilo ozbiljnijih ulaganja u ekipu i to je donijelo rezultat. Da li je on stvarno htio da ojaca prvi tim tada ili su ovi domaci to kridomice radili ostaje nejasno,mada mislim da je ova druga solucija realnija obzirom na epilog.skoroalen je napisao/la:Ma nismozagorski je napisao/la:Znaci poceli smo historiju fks dijeliti na periode prije i poslije Tana!?nego čisto gledamo period otkad imamo love, gdje su bila pojačanja tipa Jajalo, Benko itd. Mada bi, ako gledamo poslijeratnu historiju, po meni bilo više igrača do Tanovog dolaska nego ovih novih al eto.
19FKS46 je napisao/la:Paklen ritam u aprilu:
2.4. - FK Sarajevo - FK Radnik Bijeljina,
5.4. - FK Sloboda - FK Sarajevo,
9.4. - FK Sarajevo - HŠK Zrinjski,
12.4. - FK Sarajevo - FK Mladost/ Kup,
15.4. - FK Željezničar - FK Sarajevo,
19.4. - FK Mladost - FK Sarajevo/ Kup,
23.4. - FK Sarajevo - FK Krupa,
29.4. - FK Radnik - FK Sarajevo.
Ooo Allahu ,Boze i nebesu budi ovaj mjesec uz momke u bordo dresu . olaksaj, neotezaj Cali ,ekipi i nama svima19FKS46 je napisao/la:Paklen ritam u aprilu:
29.4. - FK Radnik - FK Sarajevo.
DenchiNL je napisao/la:ko preživi pričaće19FKS46 je napisao/la:Paklen ritam u aprilu:
29.4. - FK Radnik - FK Sarajevo.![]()
Imamo kvalitet za Premier lige BiHEvander je napisao/la:Hujic je rekao da nam je ekipa dovoljno kvalitetna i da nam pojacanja nisu bila potrebna, ja nemam nikakve brige![]()
P.S. Samo nije rekao za sta je dovoljno kvalitetna
sarajevo46 je napisao/la:Opet s BB kalendar![]()
Trofej vrlo tesko,a Evropa mislim da nece biti upitna.hilmo je napisao/la:Bojim se da ne možemo mnogo. Ne vjerujem da ćemo prokockati mjesto koje vodi u evropska natjecanja, ali za trofej...hmmm...vidjet ćemo.
Koji tezi niz?muhamedhulk je napisao/la:Ovdje atmosfera ko da samo mi igramo ovoliko utakmica u mjesec dana..pa i nasi protivnici ce imati otprilike toliko utakmica
Nikome nece biti lako..igraca za sirinu imamo, samo je pitanje da li su dostojne zamjene za prvotimce. Uz to, nije fazon da ekipu promijenimo za 90% iz utakmice u utakmicu; morace neki i da odigraju 2, 3 utakmice u nizu, pa da onda odmore jednu, pa opet do kraja sve igrati.
Nemamo taj luksuz da imamo igraca za dvije odlicne ekipe (kao i niko drugi u ligi), ali se moraju 'klupirani' potruditi da zamijene 'prvotimce'...
SRETNO NAM BILO !!!
PS. Prvi tezi raspored smo prosli haman odlicno, sve super osim Tuzle; da ponovimo niz, bio bih prezadovoljan - prolazak u finale Kupa, pobjede sve osim Tz i derbija (obe remi).