Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ismiru Mirviću je ostalo još da otpusti ili proda navijače i da kupi nove. 

100 hiljada tajvanaca uvozi, novi navijaci na kosevu.
- Austinpowers
- Kontakt:
A Mamici su poznati po dobrom odnosu sa navijacima. Horde zla horde zla na crnim listama...
VTZ
Čiji je vođa nedavno bio uhapšen ?Austinpowers je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:12A Mamici su poznati po dobrom odnosu sa navijacima. Horde zla horde zla na crnim listama...![]()

Mikic odbio da bude sportski direktor fks
“Nakon dva dana provedenih u Sarajevu, bilo mi je jasno da nije to za mene”
Rekao je da su pare dobre, ali dzaba sve
“Nakon dva dana provedenih u Sarajevu, bilo mi je jasno da nije to za mene”
Rekao je da su pare dobre, ali dzaba sve
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 sep 2025, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Slišković (2021) Ivković (2021) Mulalić (2022–2023) Bašić (2023) Alihodžić (2023) Al-Tuwaijri (2023–2024) Akrapović (2024) Đurbuzović (2024) Ćorić (2024–2025) Adžem (2025–)
I ono nešto likuje i bocka...
I ono nešto likuje i bocka...
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Bilo bi pošteno da si i naše naveo za isti ovaj period, zar ne?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
- jointunija
- Kontakt:
Pa zna čovjek da su blokirani,i da je trenutna opcija,đemdo ti....
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Hrasno15 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:54Uščuplić (2021), Sablić (2021), Vasoski (2022), Uščuplić (2022), Dudić (2022), Obuća (2022), Varešanović (2022-2023), Dogan (2023), Rožman (2023-2024), Zekić (2024-2025), Musemić (2025) ...

Sad ce ti Zeko reci da likujes i bockas

-
- Kontakt:
Nisi na pravom putu sto se ekipe tice vidi se da se puno ne razumijes sto je da ti odmah kazem jako pohvalno. Generlano ljudi koji se tim polusvijetom bave su bas odron. Ali onako pitanje, je li mislis da je ta “ekipa” kod vas nesto bolja cak i od ovih pobrojanih ?
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- Kad se rezimira dosadašnji tok prvenstva, dosta stvari se iskristalisalo u ovih 9 kola. Borac je očigledno igrački najkvalitetnija ekipa lige. Sarajevo više nije konkurent. Željezničar kao tranziciona ekipa imace problem sa "slabijim" protivnicima kad mora da igra na posjed, a boljim ekipama će otkidati bodove. Zato sem bljeskova euforije na Grbavici protiv najkvalitetnijih ekipa još nema kvalitet i potencijal da bi bila konkurent, ali može značajno utjecati na borbu između Borca i Zrinjskog, koji je jedini pravi i ozbiljan konkurent, napisao je Tegeltija na društvenoj mreži "X".
- Od četiri kluba Republike Srpske u Premijer ligi, nijedan neće ispasti jer kvalitetom su svi iznad zone ispadanja (Rudaru malo šteka realizacija, zato im realno na kontu fali bodova koje su igrom zaslužili ali će to doći vremenom), tako da bi liga od slkedece godina od 10 mogla i trebala imati 5 klubova iz Republike Srpske (pola lige), navodi SNSD-ovac.
- Od četiri kluba Republike Srpske u Premijer ligi, nijedan neće ispasti jer kvalitetom su svi iznad zone ispadanja (Rudaru malo šteka realizacija, zato im realno na kontu fali bodova koje su igrom zaslužili ali će to doći vremenom), tako da bi liga od slkedece godina od 10 mogla i trebala imati 5 klubova iz Republike Srpske (pola lige), navodi SNSD-ovac.
Ne kazem da je ista bolja ili da ih nema kod nas, ali vi i zvacnicno sarađujete sa njima, jos se hvalite sa timjurisicduska je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:10Nisi na pravom putu sto se ekipe tice vidi se da se puno ne razumijes sto je da ti odmah kazem jako pohvalno. Generlano ljudi koji se tim polusvijetom bave su bas odron. Ali onako pitanje, je li mislis da je ta “ekipa” kod vas nesto bolja cak i od ovih pobrojanih ?

https://www.klix.ba/sport/borilacki-spo ... /221011040
https://****/vijesti/bih/782968/ismi ... ostituciju
Kazes "Generlano ljudi koji se tim polusvijetom bave su bas odron"...e to vi vidite sa svojim gazdom Mirvicem kojem se preko bilborda cestita rođendan.
- Combattente87
- Kontakt:
Trojica od nabrojanih su bili par utakmica, dok se trener ne imenuje, trebali ste i Hošića napisati.Hrasno15 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 18:54Uščuplić (2021), Sablić (2021), Vasoski (2022), Uščuplić (2022), Dudić (2022), Obuća (2022), Varešanović (2022-2023), Dogan (2023), Rožman (2023-2024), Zekić (2024-2025), Musemić (2025) ...
On je vjv upućen u sva dešavanja i dok je domaćih izdajnika, ja mu vjerujem da je u pravu.Turo je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:16- Kad se rezimira dosadašnji tok prvenstva, dosta stvari se iskristalisalo u ovih 9 kola. Borac je očigledno igrački najkvalitetnija ekipa lige. Sarajevo više nije konkurent. Željezničar kao tranziciona ekipa imace problem sa "slabijim" protivnicima kad mora da igra na posjed, a boljim ekipama će otkidati bodove. Zato sem bljeskova euforije na Grbavici protiv najkvalitetnijih ekipa još nema kvalitet i potencijal da bi bila konkurent, ali može značajno utjecati na borbu između Borca i Zrinjskog, koji je jedini pravi i ozbiljan konkurent, napisao je Tegeltija na društvenoj mreži "X".
-
- Kontakt:
Pod ovim odron prevashodno mislim na vlasnika upravljačkih prava.let3 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:16Ne kazem da je ista bolja ili da ih nema kod nas, ali vi i zvacnicno sarađujete sa njima, jos se hvalite sa timjurisicduska je napisao/la: ↑29 sep 2025, 19:10Nisi na pravom putu sto se ekipe tice vidi se da se puno ne razumijes sto je da ti odmah kazem jako pohvalno. Generlano ljudi koji se tim polusvijetom bave su bas odron. Ali onako pitanje, je li mislis da je ta “ekipa” kod vas nesto bolja cak i od ovih pobrojanih ?![]()
https://www.klix.ba/sport/borilacki-spo ... /221011040
https://****/vijesti/bih/782968/ismir-mirvic-i-fk-sarajevo-ostvarili-poslovnu-saradnju-sa-uhapsenim-denisom-stojnicem-kojeg-tuzilastvo-sumnjici-i-za-prostituciju
Kazes "Generlano ljudi koji se tim polusvijetom bave su bas odron"...e to vi vidite sa svojim gazdom Mirvicem kojem se preko bilborda cestita rođendan.
A sto se tiče vas u par je to grama gore dole. Ako me razumiješ.
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- kolezeljovac
- Kontakt:
A zašto baš Cvitanović? Pa čovjek 5-6 godina nije trenirao?
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!