FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Depay je igrač koji može biti dobar ako se podredi igra njemu, ali to u velikom klubu teško da može, jer nije baš toliki kapacitet.
-
- Kontakt:
Ako Depay zeli prihvatiti da ulazi s klupe onda bi bilo super da ostane. Zadnjih 20ak minuta utakmice bi dobro njegova energija dosla.
Koja energija? Vuče se po terenu k'o prebijena mačka, više liči na mrtvaca nego na profesionalnog fudbalera.TheWeekndXO je napisao/la: ↑26 avg 2022, 13:23Ako Depay zeli prihvatiti da ulazi s klupe onda bi bilo super da ostane. Zadnjih 20ak minuta utakmice bi dobro njegova energija dosla.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
- FCBLAUGRANA1987
- Kontakt:
Casemiro u Manchester za 70mil dok mi saljemo na posudbe igrace koje smo platili 100m (Grizman, Coutinho) a i ima isto dosta drugih skupo placenih igraca koje ne mozemo prodati ni za 10mil (Umtiti, Lenglet, Depay) itd, itd… a da i da dodam da smo najboljeg igraca u historiji nogometa dali dzaba… bas smo smijesni, ovaj klub vise ne smije ni za jednog igraca platiti vise od 50mil pa i da dovode messia iz prajma… izlazni transferi su toliko losi da je za plakati ili smijati se
Sumnjam da na onako rigozorna pravila sad odjednom pristaju na te stvari. Ipak mu Barcelona placa veci dio plate.
Kaze Romero da sad odjednom imaju prostora i za jednog beka. Ne treba uopce izlazni transfer, niti neko smanjenje plate. Ko zna kakve su to relacije bile. Najlogicnije mi je da se pokusalo sa pritiskom na Laportu da odustane od Superlige.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
od Superlige i treba odustati... inače će ti UEFA poslati sudiju kad ti najviše bude trebalo u LP, da ti pokaže gdje ti je mjesto...
To moze biti neki turnir po Americi ljeti i ništa više.
To moze biti neki turnir po Americi ljeti i ništa više.
- jasonstatham
- Kontakt:
Ovo što se sada radi je uklanjanja štetnih ugovora. Fascinantno štetnih ugovora. Makar otišli gratis, makar im se plaćalo samo da odu. Jbg, pojeli smo Barto ****, trebaće par godina da se riješe sranja.FCBLAUGRANA1987 je napisao/la: ↑26 avg 2022, 15:52Casemiro u Manchester za 70mil dok mi saljemo na posudbe igrace koje smo platili 100m (Grizman, Coutinho) a i ima isto dosta drugih skupo placenih igraca koje ne mozemo prodati ni za 10mil (Umtiti, Lenglet, Depay) itd, itd… a da i da dodam da smo najboljeg igraca u historiji nogometa dali dzaba… bas smo smijesni, ovaj klub vise ne smije ni za jednog igraca platiti vise od 50mil pa i da dovode messia iz prajma… izlazni transferi su toliko losi da je za plakati ili smijati se
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- jasonstatham
- Kontakt:
Zaboravih pitati. Zna li ko raspored lige prvaka, da vidimo ima li kakva dobra kombinacija za skoknuti vikend?
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
- Donnie Darko
- Kontakt:
Sutra je izvlacenje ja mislim?jasonstatham je napisao/la: ↑26 avg 2022, 17:31Zaboravih pitati. Zna li ko raspored lige prvaka, da vidimo ima li kakva dobra kombinacija za skoknuti vikend?
Ma hajte… Foyth ili nista.
Foyth - Araujo - Kounde - Alba/Balde

@igrajlopte 🐦
Bolje nista
Mislim da su 'stari' igraci automatski registrovani, sto objasnjava prisustvo Braithwaitea na zvanicnoj stranici lige. Samo se registruju novi igraci i produzenja.Donnie Darko je napisao/la: ↑26 avg 2022, 17:51Pretpostavljam da se Umtitijeva plata ne računa u salary cap jer neće biti registrovan.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
Ispade ovaj Tebas režim i nije tako loš - natjera te da se riješiš škarta.
Cristensen za sada 10+ ocjena.Ako bude po P.S-u borit ce se on bas opasno za to stopersko mjesto.Sjajan igrac.ReX je napisao/la: ↑26 avg 2022, 18:18Sutra je izvlacenje ja mislim?jasonstatham je napisao/la: ↑26 avg 2022, 17:31Zaboravih pitati. Zna li ko raspored lige prvaka, da vidimo ima li kakva dobra kombinacija za skoknuti vikend?
Foyth - Araujo - Kounde - Alba/Balde![]()
![]()
Koliko su ga samo opsporavali prije ispucanog metkaJoeBleck je napisao/la: ↑26 avg 2022, 23:12Cristensen za sada 10+ ocjena.Ako bude po P.S-u borit ce se on bas opasno za to stopersko mjesto.Sjajan igrac.ReX je napisao/la: ↑26 avg 2022, 18:18Sutra je izvlacenje ja mislim?jasonstatham je napisao/la: ↑26 avg 2022, 17:31Zaboravih pitati. Zna li ko raspored lige prvaka, da vidimo ima li kakva dobra kombinacija za skoknuti vikend?
Foyth - Araujo - Kounde - Alba/Balde![]()
![]()
I found freedom. Losing all hope was freedom.
A koga bi ti volio na desnom beku?
Barem se nadam da imas neko ime na umu, jer ako ti je ova patnja sa Araujom okej onda...

@igrajlopte 🐦
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.