Nakon sljedeća četri kola imati ćemo više bodova nego viNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 15:35Sa ovakvim igracima, nebitno ko vam je trener i iz koje drzave dolazi. Vi trebate gledati da kako je god moguce skupljate bodove do polusezone i onda izmisliti pare za potpunu rekonstrukciju, jedno 10 odlazaka i dolazaka. Onda trazite ozbiljnog trenera. Do tad, nebitno ko vas vodi jer vam je ekipa najslabija u ligi. Neka vodi Ibro ako treba. Rudar je jaci sa ovim Spancima.Direktorcic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 15:16Za Velez je doslo vrijeme za domaceg trenera,merzic,obad,custovic,kodro,vaha. Neki su nerealni naravno,ali evo izvrtise se svi moguci hrvati i srbi sa licencama
Premijer liga BiH - aktuelno
- Threeplanetrees
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Moguce, ali ne znam kako i gdje mislite uzeti bodove u ta 4 kola. Mozda protiv Sloge kuci.Threeplanetrees je napisao/la: ↑29 sep 2025, 15:56Nakon sljedeća četri kola imati ćemo više bodova nego viNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 15:35Sa ovakvim igracima, nebitno ko vam je trener i iz koje drzave dolazi. Vi trebate gledati da kako je god moguce skupljate bodove do polusezone i onda izmisliti pare za potpunu rekonstrukciju, jedno 10 odlazaka i dolazaka. Onda trazite ozbiljnog trenera. Do tad, nebitno ko vas vodi jer vam je ekipa najslabija u ligi. Neka vodi Ibro ako treba. Rudar je jaci sa ovim Spancima.Direktorcic je napisao/la: ↑29 sep 2025, 15:16Za Velez je doslo vrijeme za domaceg trenera,merzic,obad,custovic,kodro,vaha. Neki su nerealni naravno,ali evo izvrtise se svi moguci hrvati i srbi sa licencama
Zamisli koliko je velez los kada smo ih mi lagani uzeli
Inace, velika greska vam je sto niste ostavili ljude u klubu od prosle sezone i pojacali se jod malo...

Inace, velika greska vam je sto niste ostavili ljude u klubu od prosle sezone i pojacali se jod malo...
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Sta se desava u Sarajevu, za navijaca gradskog rivala ovo je nevjerovatno sta rade. Prosle sezone ste nas RAZBILI u tri utakmice pod Zekicem i zasto ste otjerali tog covjeka (znam da je sam podnio ostavku, ali ga je nesto ili neko otjerao). Nakon godina lutanja ste napokon bili poterfili sa trenerom.
Nakon prosle sezone sam se najvise plasio Sarajeva, ne Zrinjskog i Borca jer imaju uticaj u Savezu, vec Sarajeva jer su igracki najjaci i umjesto da se nadograde pod Zekicem oni su krenuli u totalni sunovrat.
Nevjerovato da ekipa sa takvim imenima i finansijama dodje u ovu situaciju nakon 1/4 prvenstva. Razumijem da se moze desiti par utakmica da nemas igru i rezultat, ali cisto sumnjam da ce konstantne promjene trenera donijeti napredak.
Zamislite kako je jednom Ristovskom, Ljaicu, Cimirotu, Gulijasviliju kada nakon par kola dolazi novi trener i trazi nesto novo od njih, nema tu ni motivacije ni zelje. Sarajevo pored svih turbulencija mora da se sto prije sabere i da ufati ritam jer u protivnom doci ce do rasula na relaciji Uprava navijaci, a vlasnik Sarajeva uvijek moze "dici sidro" i u bukvalnom smislu poslati Sarajevo u 4 ligu kao sto je i Celik otisao.
Komsije dozovite se i spasite klub dok jos ima vremena.
Nakon prosle sezone sam se najvise plasio Sarajeva, ne Zrinjskog i Borca jer imaju uticaj u Savezu, vec Sarajeva jer su igracki najjaci i umjesto da se nadograde pod Zekicem oni su krenuli u totalni sunovrat.
Nevjerovato da ekipa sa takvim imenima i finansijama dodje u ovu situaciju nakon 1/4 prvenstva. Razumijem da se moze desiti par utakmica da nemas igru i rezultat, ali cisto sumnjam da ce konstantne promjene trenera donijeti napredak.
Zamislite kako je jednom Ristovskom, Ljaicu, Cimirotu, Gulijasviliju kada nakon par kola dolazi novi trener i trazi nesto novo od njih, nema tu ni motivacije ni zelje. Sarajevo pored svih turbulencija mora da se sto prije sabere i da ufati ritam jer u protivnom doci ce do rasula na relaciji Uprava navijaci, a vlasnik Sarajeva uvijek moze "dici sidro" i u bukvalnom smislu poslati Sarajevo u 4 ligu kao sto je i Celik otisao.
Komsije dozovite se i spasite klub dok jos ima vremena.
Ne slusajte ga komsije, nemojte se dozivat. Opusteno.
- Hrammm1921
- Kontakt:
Al kakva je ceremonija bila kad je Husref dolazio, na centru potpisivanje, najavljivali oba trofeja po forumima
Dali mu otkaz putem sms-a, kaee nisi razdrmo ekipu
Sad ce umjesto njega jos veca ubleha, propade klub i milioni za par mjeseci
Mirvah doktoreeee
trpaj im ga jos, mi smo trpali dovoljno neki dan
Dali mu otkaz putem sms-a, kaee nisi razdrmo ekipu

Sad ce umjesto njega jos veca ubleha, propade klub i milioni za par mjeseci

Dinamo sa Temua 

Je li ovo od Mamica savjet, ako jeste mnogo je 

Dovesti u klub covjeka sa kriminalnim dosjeom je jako hrabro. Jel to mirvic pokusava po svaku cijenu postici neki uspjeh ? Moze mu se samo jos vise odbuiti od glavu. Ne moze nista nazohor.
Bravo komsije. Sad ste samo povecali kriminal na veci nivo. Dobar je Cvitanovic nema sta
E jest nam liga poštena, svaka čast. Ovu ligu i ne možeš osvojiti na pošten način. Ili se moraš prilagoditi ili napusti ligu, druge nema. Vi ste to vidjeli i prislonili se uz lopove.
Toliko smo užasni da nam se čak i napaćeni skretničari smiju. 

-
- Kontakt:
znas da je lose kad se svadaju guzni haveri međusobno
nek crknu dusmani, najjaci smo
-
- Kontakt:
Hajmo sad pisati kako pitari imaju najkvalitetniji tim u l;igi ,samo je problem u treneru i sudijama . Cimi jos trci po terenu trazi Erika 

Visoko letite, pad će biti veoma bolan.TMmanija2012 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:11Hajmo sad pisati kako pitari imaju najkvalitetniji tim u l;igi ,samo je problem u treneru i sudijama . Cimi jos trci po terenu trazi Erika![]()

-
- Kontakt:
samo evo da se zna 20 milja prije sirokog je rasporedjeno kroz sudijsku ekipu, ali hajde nije to šok, al šok je koji komponenta je to uradila, valjda se pare na pijaci skupile i platilo se
nek crknu dusmani, najjaci smo
- KONTRASVIH
- Kontakt:
- WeekendOffender
- Kontakt:
- imekorisnicko
- Kontakt:
To ti iz iskustva?fks74 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:22Visoko letite, pad će biti veoma bolan.TMmanija2012 je napisao/la: ↑29 sep 2025, 17:11Hajmo sad pisati kako pitari imaju najkvalitetniji tim u l;igi ,samo je problem u treneru i sudijama . Cimi jos trci po terenu trazi Erika![]()
![]()
- Hrammm1921
- Kontakt:
Sta je tu je

Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Paromlinac i 14 gostiju.