FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Evander kad bi napisao da je u podne, kad je vedro, nebo plave boje, svi bi u glas rekli "aj ne rise vidiš da je narandžasto". 
Samo Saraj'vo.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Tjerat ce se Tan i proklinjati dan kad nas je on preuzeo.pitic je napisao/la:A, Džemile kakav će izgledati za par godinaEvander je napisao/la:Ne primjetih da me ko proziva sto ne pisem, nakon poraza, kao sto prozivaju ako ne pisem nakon pobjede protiv Viteza ili Olimpica?
Evo da jednom odgovorim svim takvim koji plitko gledaju. Jedan poraz ili jedna pobjeda meni ne znace puno, cak mi niti jedna dobra ili losa sezona ne znace previse. Ja kad pisem, pisem malo o znacajnijim stvarima, o tome sta ce biti, sta ce se desavati, kako ce klub izgledati za par godina...
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalki šta će biti i šta će se dešavati
. Baci nam taj svoj tarot pa da i mi znamo
Kod tebe sam primjetio da voliš samo jednu stvar više od pesimizma, a to je prognoziranje.
SRETAN BROJ - 1725
To sto ti nazivas pesimizmom, za mene je samo realan slijed dogadjaja.pitic je napisao/la:Kod tebe sam primjetio da voliš samo jednu stvar više od pesimizma, a to je prognoziranje.
Navedi sve razloge zbog kojeg će ga tjerati ako ikada taj dan dođe
I sa ovakvim Tanom je bolje nego sa Baljcima, Merdanovićima, Alihodžićima, bivšim skupštinama kluba u kojem su sjedili lopovi, varalice, prevaranti, lezihljebovići.
I sa ovakvim Tanom je bolje nego sa Baljcima, Merdanovićima, Alihodžićima, bivšim skupštinama kluba u kojem su sjedili lopovi, varalice, prevaranti, lezihljebovići.
SRETAN BROJ - 1725
Ja mislim da nam je realnije drugo mjesto nego treće. Baka preuzeo Mostarce, a uz dužno poštovanje prema njemu kao igraču i bivšem selektoru, nije baš za ove lige. Prije 2 sezone je tako uj.ebao Lišticu da su prokockali 10ak bodova prednosti. Mislim da su mađari gotovi nakon što je Vinko otišao, i da će titula u glavni grad, pitanje je samo na koju stranu.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Hoćemo, žalit ćemo se što smo se prodali Tanu. A ne bi se trebali žalit, kad bi imali imalo mozga i volje za radom.
Po ko zna koji put kažem, nije kriv Tan, već idioti koji su izgubili njegovo povjerenje. I ja da sam na njegovom mjestu ne bi davao više "šakom i kapom", odnosno ne bi više dozvolio da me glupe Bošnje potkradaju.
Ono što mi moramo raditi sa "ograničenim" sredstvima je sljedeće. Jednu stvar imamo, a to je SŠ. I bez obzira na rezultate ovaj SŠ mora ostati još minimalno 2 sezone, a ja bi ih volio gledati još duže. Zato što su jedni od nas, zato što vole Sarajevo.
Druga stvar jeste urediti Omladinski pogon. Da nam djecu ne treniraju nepismeni i alkoholičari. Da imamo kvalitetnu skauting službu, koja će za male pare dovoditi najbolje mlade igrače iz cijele BiH u juniore ili odmah u prvi tim. Tim igračima u prvom timu dati šansu kako treba i ti igrači nek nam donose svake sezone po jedan trofej. Vremenom bi i u evropi morali napraviti neki iskorak, pod uslovom da ti igrači budu uigrani, da se kostur ekipe ne mijenja svake sezone. Kasnije ih prodavati za veće pare, a ne da nam odlaze kao Duljević.
Sve ovo se može uraditi, bez injekcija i miliona. Ja sam uvijek optimista bio i nadam se da ćemo jednog dana imati ovakvo Sarajevo. SŠ već imamo, na redu su ostali segmenti.
Po ko zna koji put kažem, nije kriv Tan, već idioti koji su izgubili njegovo povjerenje. I ja da sam na njegovom mjestu ne bi davao više "šakom i kapom", odnosno ne bi više dozvolio da me glupe Bošnje potkradaju.
Ono što mi moramo raditi sa "ograničenim" sredstvima je sljedeće. Jednu stvar imamo, a to je SŠ. I bez obzira na rezultate ovaj SŠ mora ostati još minimalno 2 sezone, a ja bi ih volio gledati još duže. Zato što su jedni od nas, zato što vole Sarajevo.
Druga stvar jeste urediti Omladinski pogon. Da nam djecu ne treniraju nepismeni i alkoholičari. Da imamo kvalitetnu skauting službu, koja će za male pare dovoditi najbolje mlade igrače iz cijele BiH u juniore ili odmah u prvi tim. Tim igračima u prvom timu dati šansu kako treba i ti igrači nek nam donose svake sezone po jedan trofej. Vremenom bi i u evropi morali napraviti neki iskorak, pod uslovom da ti igrači budu uigrani, da se kostur ekipe ne mijenja svake sezone. Kasnije ih prodavati za veće pare, a ne da nam odlaze kao Duljević.
Sve ovo se može uraditi, bez injekcija i miliona. Ja sam uvijek optimista bio i nadam se da ćemo jednog dana imati ovakvo Sarajevo. SŠ već imamo, na redu su ostali segmenti.
SARAJEVO
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sto je Hadžić u Londonu?
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da hoce Liivak poceti danas. 
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Trebali smo kakvu prijateljsku odigrati ovaj vikend, uigravati ekipu za Radnik bez igrača koji imaju kartone i pokušati povratiti formu i samopouzdanje igračima nakon Tuzle. Minus stručnom štabu.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Ne bi se ja složio. Da je tako, bar bi malo zagrizli nakon primljenog gola i krenuli igrati, što se nije desilo. Uopšte ništa nismo odigrali, bezopasni smo bili, bez želje i ambicija za pobjedom. Jednostavno nas je protivnik nadigrao u svakom segmentu i to bez 5-6 igrača iz prvih 11 što je poražavajuća činjenica. Moglo bi se to reći da smo igrali mlitavo i nakon primljenog gola da smo proigrali i napadali pa na kraju nismo uspjeli preokrenuti, ali odigrati mlitavo cijelu utakmicu, i kad je bilo nerješeno i kad smo gubili, ne može se reći da smo izgubili jer smo mislili da ćemo ih dobiti s pola snage.hilmo je napisao/la:Izgubili smo jer smo mislili da ćemo ih dobiti s pola snage, jer smo se šetkali terenom. E to nam se nikad više ne smije ponoviti.
Ipak, nakon niza pobjeda, ne treba puno zamjerit igračima, neka se iskupe protiv Radnika pobjedom i borbom i onda ponovo na popravni u Tuzlu.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Nece.MortemHz je napisao/la:Da hoce Liivak poceti danas.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
Znas kako se kaze - pazi sta pozelis, moze ti se ostvariti (Be careful what you wish for).franklampard8 je napisao/la:Haj glupko reci nam kako ce izgledatEvander je napisao/la:Ne primjetih da me ko proziva sto ne pisem, nakon poraza, kao sto prozivaju ako ne pisem nakon pobjede protiv Viteza ili Olimpica?
Evo da jednom odgovorim svim takvim koji plitko gledaju. Jedan poraz ili jedna pobjeda meni ne znace puno, cak mi niti jedna dobra ili losa sezona ne znace previse. Ja kad pisem, pisem malo o znacajnijim stvarima, o tome sta ce biti, sta ce se desavati, kako ce klub izgledati za par godina...
Poslano sa mog HUAWEI GRA-L09 koristeći Tapatalk
Mozda je bolje da ne znas kako ce sve izgledati. Evander je vise big picture guy koliko vidim.
- escobarpablo
- Kontakt:
West Ham zainteresovan, probaMortemHz je napisao/la:Sto je Hadžić u Londonu?
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Prodajem bilo kome, bilo sta, po bilo kojoj cijeni, samo da bi imao za osnovne troskove.escobarpablo je napisao/la:West Ham zainteresovan, probaMortemHz je napisao/la:Sto je Hadžić u Londonu?
E jesmo se usrecili sa investitorom i sa upravom
Otprilike takoEvander je napisao/la:Prodajem bilo kome, bilo sta, po bilo kojoj cijeni, samo da bi imao za osnovne troskove.escobarpablo je napisao/la:West Ham zainteresovan, probaMortemHz je napisao/la:Sto je Hadžić u Londonu?
E jesmo se usrecili sa investitorom i sa upravom
kakva proba sta pricas?? otisao je na pregovoreescobarpablo je napisao/la:West Ham zainteresovan, probaMortemHz je napisao/la:Sto je Hadžić u Londonu?
Ja mislim naravno ako je tako da je ovo pametan potez uprave tj dizanje cijene malog Hadzica ...
Vjerovatno dogovor sa Benficom nije postignut ( iako je zadovoljio struku ) jer su nasi 99% trazili puno para ili velik procenat ....
A kad igraca ponudis u vise klubova kao npr sad West Ham i tamo zadovolji neke njihove kriterije samo mu mozes dici cijenu ....
Nemojte odma negativnosti iznosit ovo moze biti jako pozitivno ... niko nezna sta je tacno u pitanju ...
Imas momka o kojem "bruji evropa" da je talenat samo takav ... da ga das na prvu ponudu
Ovo je moje licno misljenje i jedino logicno sto mi pada na pamet ....
Vjerovatno dogovor sa Benficom nije postignut ( iako je zadovoljio struku ) jer su nasi 99% trazili puno para ili velik procenat ....
A kad igraca ponudis u vise klubova kao npr sad West Ham i tamo zadovolji neke njihove kriterije samo mu mozes dici cijenu ....
Nemojte odma negativnosti iznosit ovo moze biti jako pozitivno ... niko nezna sta je tacno u pitanju ...
Imas momka o kojem "bruji evropa" da je talenat samo takav ... da ga das na prvu ponudu
Ovo je moje licno misljenje i jedino logicno sto mi pada na pamet ....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Radi cega Hadzic nije bio na pripremam u Turskoj i zasto nije prikljucen prvom timu?
Momka su pretvorili u putujuceg dzindasa, samo da bi ga uvalili bilo kome.
Momka su pretvorili u putujuceg dzindasa, samo da bi ga uvalili bilo kome.
Trenutno korisnika/ca: NeSamSafetee i 14 gostiju.