Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne mora nužno značiti da će Cvitanović biti loš.
Hrvatski treneri imaju nešto više znanja od trenera iz BiH, i Srbije.
Hrvatski treneri imaju nešto više znanja od trenera iz BiH, i Srbije.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
-
- Kontakt:
Novi trener Sarajeva je Zoran Mamic. Ovaj je samo poslusnik.
Stvarno je nevjerovatno sta radi Mirvic.
Ne mogu da ga razumijem, ni sta su njegovi ciljevi sa Sarajevom. Sumnjam da i on zna.
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
FK Sarajevo i Husref Musemić sporazumno raskinuli saradnju
FK Sarajevo obavještava bh. javnost i navijače te simpatizere kluba da je sa Husrefom Musemićem dogovoren sporazumni raskid saradnje.
FK Sarajevo se zahvaljuje Musemiću uz poruku “šefe, vidimo se uskoro u nekoj drugoj ulozi....
Znaci opet im "sporazumno" uz'o pinku.
FK Sarajevo obavještava bh. javnost i navijače te simpatizere kluba da je sa Husrefom Musemićem dogovoren sporazumni raskid saradnje.
FK Sarajevo se zahvaljuje Musemiću uz poruku “šefe, vidimo se uskoro u nekoj drugoj ulozi....
Znaci opet im "sporazumno" uz'o pinku.
OPROSTI ŠTO SAM BIO BARABA
JER NISAM ZNAO DA SI TAKO SLABA
JER NISAM ZNAO DA SI TAKO SLABA
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
Ovako se navijači Željezničara ne bi izivljavali nad FKS da su u strukturama kluba kao što rade aktuelni na čelu sa Mirvićem.
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA
Hahah titulu najkomičnije ekipe ce dobiti FK Sarajevo. Sta rade ljudi. Doslovno kao random lik kad igra football manager, pa se sprda..
- WeekendOffender
- Kontakt:
- imekorisnicko
- Kontakt:
Udjete u prostorije FK Sarajeva, tamo Zoki i Mirva nasmrkani, Ajla ruzi igrace sto je nisu zapratili na Instagramu, Horde traze vece procente od ulaznica. Zdrava sportska sredina

Herson je napisao/la: ↑29 sep 2025, 12:13Lahko je biti najprijatnije iznenađenje kad se protiv tebe ne sude očigledni penali, kad tvoji igrači ne dobijaju crvene kartone za divljačke startove otvorenim đonom na protivnika, kad sudije ne puštaju prednost i prekidaju opasne kontre...Zigazaga je napisao/la: ↑29 sep 2025, 11:58Evo,prošao je prvi od četiri kruga sezone,pa da sumiramo to.
Željo najprijatnije iznenadjenje ,Sarajevo najveće razočarenje,takodje i Velež .Borac i Zrinjski očekivano. Željo igra odlično,ima najbolju publiku,ali mislim da če posustati . Po meni će biti mrtva trka Borca i Zrinjskog za titulu.
Što se opstanka tiče ,ima još da se igra puno,ali Posušje,Rudar i Velež su glavni kandidati za ispadanje. Mada mislim da i Radnik će pasti,mada sad fino izgledaju .

SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
Cvitanović možda nije dobar trener ali je zato taldžija.
Sretno konama!
Sretno konama!
Sto nisi naveo i 3 ponistena gola na jednoj utakmici, gdje su cak 2 bila regularna?Herson je napisao/la: ↑29 sep 2025, 12:13Lahko je biti najprijatnije iznenađenje kad se protiv tebe ne sude očigledni penali, kad tvoji igrači ne dobijaju crvene kartone za divljačke startove otvorenim đonom na protivnika, kad sudije ne puštaju prednost i prekidaju opasne kontre...Zigazaga je napisao/la: ↑29 sep 2025, 11:58Evo,prošao je prvi od četiri kruga sezone,pa da sumiramo to.
Željo najprijatnije iznenadjenje ,Sarajevo najveće razočarenje,takodje i Velež .Borac i Zrinjski očekivano. Željo igra odlično,ima najbolju publiku,ali mislim da če posustati . Po meni će biti mrtva trka Borca i Zrinjskog za titulu.
Što se opstanka tiče ,ima još da se igra puno,ali Posušje,Rudar i Velež su glavni kandidati za ispadanje. Mada mislim da i Radnik će pasti,mada sad fino izgledaju .
-
- Kontakt:
I konama ce svanuti, prije ili kasnije, samo se vi smijite.
HM nije pokazao nista realno, slobodno mozemo reci da se obrukao, iako sam i sam ocekivao da moze biti ok kao prelazno rješenje. Ali odavno neko nije lošije vodio ekipu. Najbolje bi bilo da Zoran Mamic bude trener, covjek zna posao i ne moze biti gori od prethodnika, ako je to neko mjerilo.
Po meni Zeljo ima najbolje sanse da uz 1-2 dobra pojacanja završi na kraju prvi.. dok Sarajevu ostaje borba za Evropu, kao i prethodnih 6 godina.
HM nije pokazao nista realno, slobodno mozemo reci da se obrukao, iako sam i sam ocekivao da moze biti ok kao prelazno rješenje. Ali odavno neko nije lošije vodio ekipu. Najbolje bi bilo da Zoran Mamic bude trener, covjek zna posao i ne moze biti gori od prethodnika, ako je to neko mjerilo.
Po meni Zeljo ima najbolje sanse da uz 1-2 dobra pojacanja završi na kraju prvi.. dok Sarajevu ostaje borba za Evropu, kao i prethodnih 6 godina.
Kakva je bila tačno statistika H.M. u ovo nekoliko utakmica koliko je vodio klub?
Ako može neko da odgovori. Hvala unaprijed.
Ako može neko da odgovori. Hvala unaprijed.
-
- Kontakt:
Ma kakvo prvo mjesto. Mi cemo sigurno prosuti bodova protiv Radnika i Sloge, a Borac tu ima zagarantovan pun plijen.
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- WeekendOffender
- Kontakt:
Mirvicu sjedi na klupu nece ti pitari govorit kako ces ti da vodis svoj klub with YOUR OWN money
Curva Sud
Ljudi koji i dalje pružaju podršku Ismiru su uposlenici kluba, botovi ili trolovi. Prosto ne postoji osoba koja razumno razmišlja, a da je uz Mirvića. Taj čovjek predstavlja sve ono što ne treba biti, što jedan vlasnik ni u snu ne smije raditi. Eto, samo čekam da možda stavi svoje ime na grb ili na dres, pa da upotpuni cirkus koji je napravio.
Ima ovih koji se lože na imena igrača, pa im je jako bitno kako se preziva igrač u dresu i da li je možda odigrao sedam minuta u nekoj jačoj ligi, zbog toga će i dalje dizati Amerikanca u nebesa, mislio sam da smo tu fazu prevazišli davno. Dovoljna je samo ova igranka sa Ajlom Alimanović, čovjek piša po navijačima, ali ga boli briga. Lažni otkazi? Ona ne postoji, pa je ipak tu, halo? Navijačka grupa je zaboravila da je Ajla bila jedan od razloga bojkota.
Lik koji traži borbu protiv saveza, ali bi ipak malo da bude uz savez, ne može jadan da se odluči šta bi. Čovjek koji jadno trči da se pozdravi sa grobarom bosanskohercegovačkog fudbala. Čovjek koje je u najveći klub u državi uveo bagru iz SFK. Djevojke koje slave pobjede uz Cecu, ime - Želimir Vidović Keli njemu nije ni poznato. Uz historijske trofeje lagano pavlaka i dezodorans, može i to kod Mirvića, odgovornost je strani pojam.
Sportska politika je tek priča za sebe, Mirvić je kao neki pubertetlija koji prolazi kroz različite faze, pa se on jedan dan probudi i želi da od Sarajeva napravi evropski klub sa zvijezdama, jakim trenerom i provjerenim igračima, pa onda dovede Cimirota, Ljajića, Ristovskog ili Gojkovića. Drugi, pak dan se probudi i želi da Sarajevo postane kao Atalanta, da dovodimo mlade igrače, da ih razvijamo i postanemo prepoznatljivi po tome. Problem je što te faze ne traju ni po šest mjeseci, pa onda imaš ovaj bućkuriš od igračkog kadra. Odjednom se uvodi B ekipa FK Sarajeva, super potez, ali ta ekipa ne može igrati takmičarske utakmice, jasno niko neće preuzeti odgovornost za to, jer kao što i sam Mirvič kaže - "ja ulažem SVOJ novac". Poštovanje prema navijačima isto mu nije baš poznat pojam. Smjene trenera i igrača kao na traci i još hiljadu malih razloga. Sve je doseglo vrhunac, kada taj isti pošteni Mirvić u klub dovodi osuđene kriminalce, navijačima ih predstavlja kao osloboditelje. Najgore, mi se na to ložimo.
Ako je Vico grobar bosanskohercegovačkog fudbala, Ismir Mirvić je grobar fudbalskog kluba Sarajevo i očigledno ne namjerava stati. Klub će prodisati kada ova splačina pokupi kofere i vrati se odakle je došao. Husrefe, hvala ti na svemu! Nikad nećeš biti zaboravljen, zna se koje osvajao titule.
Ima ovih koji se lože na imena igrača, pa im je jako bitno kako se preziva igrač u dresu i da li je možda odigrao sedam minuta u nekoj jačoj ligi, zbog toga će i dalje dizati Amerikanca u nebesa, mislio sam da smo tu fazu prevazišli davno. Dovoljna je samo ova igranka sa Ajlom Alimanović, čovjek piša po navijačima, ali ga boli briga. Lažni otkazi? Ona ne postoji, pa je ipak tu, halo? Navijačka grupa je zaboravila da je Ajla bila jedan od razloga bojkota.
Lik koji traži borbu protiv saveza, ali bi ipak malo da bude uz savez, ne može jadan da se odluči šta bi. Čovjek koji jadno trči da se pozdravi sa grobarom bosanskohercegovačkog fudbala. Čovjek koje je u najveći klub u državi uveo bagru iz SFK. Djevojke koje slave pobjede uz Cecu, ime - Želimir Vidović Keli njemu nije ni poznato. Uz historijske trofeje lagano pavlaka i dezodorans, može i to kod Mirvića, odgovornost je strani pojam.
Sportska politika je tek priča za sebe, Mirvić je kao neki pubertetlija koji prolazi kroz različite faze, pa se on jedan dan probudi i želi da od Sarajeva napravi evropski klub sa zvijezdama, jakim trenerom i provjerenim igračima, pa onda dovede Cimirota, Ljajića, Ristovskog ili Gojkovića. Drugi, pak dan se probudi i želi da Sarajevo postane kao Atalanta, da dovodimo mlade igrače, da ih razvijamo i postanemo prepoznatljivi po tome. Problem je što te faze ne traju ni po šest mjeseci, pa onda imaš ovaj bućkuriš od igračkog kadra. Odjednom se uvodi B ekipa FK Sarajeva, super potez, ali ta ekipa ne može igrati takmičarske utakmice, jasno niko neće preuzeti odgovornost za to, jer kao što i sam Mirvič kaže - "ja ulažem SVOJ novac". Poštovanje prema navijačima isto mu nije baš poznat pojam. Smjene trenera i igrača kao na traci i još hiljadu malih razloga. Sve je doseglo vrhunac, kada taj isti pošteni Mirvić u klub dovodi osuđene kriminalce, navijačima ih predstavlja kao osloboditelje. Najgore, mi se na to ložimo.
Ako je Vico grobar bosanskohercegovačkog fudbala, Ismir Mirvić je grobar fudbalskog kluba Sarajevo i očigledno ne namjerava stati. Klub će prodisati kada ova splačina pokupi kofere i vrati se odakle je došao. Husrefe, hvala ti na svemu! Nikad nećeš biti zaboravljen, zna se koje osvajao titule.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- Shategabri
- Kontakt:
Pomalo komšije, jest da ima materijala
al neka, nije da ste vi bez aferima i to skorijih.
Ambalaža rotira!

Ambalaža rotira!
Koševo Zapad
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Paromlinac i 14 gostiju.