Ovo i jeste jedan Mamicev poznati citatZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:24Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Da si malo upućen i da pratiš znao bi da uglavnom Štimca i ekipu Mamića izruguju satirom.

Ovo i jeste jedan Mamicev poznati citatZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:24Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Da si malo upućen i da pratiš znao bi da uglavnom Štimca i ekipu Mamića izruguju satirom.
Sta zna papak.Hordas1990 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:30Ovo i jeste jedan Mamicev poznati citatZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:24Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Da si malo upućen i da pratiš znao bi da uglavnom Štimca i ekipu Mamića izruguju satirom.![]()
Eto, sad si mi reko.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!
Znam da je satira. Nek si skino ljagu sa gospon Štimca i plemićkog kluba. Ipak su to štovatelji europskih vrijednostiZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:24Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Trebamo navijat da vam se ne obije o glavu i cvijece vam kakvo poslati ?Orvel je napisao/la: ↑28 sep 2025, 21:30E cuj kako ce vam se ovo likovanje obiti o glavu hahahhahaha kakvi baletani. Imal iko od ovih ogledalo?
Kae slave x na derbiju, slave i prcaju nakon pobjede na derbiju i vrha tabele koji je postignut zajednistvom. Kako su samo bahati ccc.
Sto bi delegati za ispravnost prodaje clanskih i pojedinaxnih ulaznica rekli - poluprazna Grbavica i pokradeni pitari.
ja da sam ti odjavio bi se sa foruma duze vrijeme, ima i ljepsih stvari u životuTuce11 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:34Znam da je satira. Nek si skino ljagu sa gospon Štimca i plemićkog kluba. Ipak su to štovatelji europskih vrijednostiZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:24Koliko sam upucen to je satirična stranica iz Hrvatske.
Da si malo upućen i da pratiš znao bi da uglavnom Štimca i ekipu Mamića izruguju satirom.![]()
Ljudi im nabili komplekse,jučer nekakve nove dvije zastave među navijače stavili plus oni dječiji transparenti pušite kur...plemići na običnoj plahti.Cirkus što se tiče navijanja i općenito kulture plus što su svoga vlastitog igrača pogodili u glavu bakljom koliko sam upratio.
Nisi baš najinteligentniji. Nadovezao sam se na tvoje pisanje o sarajevskim klubovima, implicirajući na grad Sarajevo glupko.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:23Sarajevo je sprdnja od kluba do navijaca, znaci imamo 200 ljudi vise od vas u prosjekuNoProfit je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:19Čovjek nema veze sa Sarajevom, navija za lišticu, ti si već drugi koji istom liku odgovara na isti način.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14
Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!
Sanjate Sarajevo svi, džaba vam osmine finala i trofeji kad nas sanjate. I imate 1200 ljudi u prosjeku na utakmicama.![]()
![]()
Nije baš najinteligentniji.ik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:33Eto, sad si mi reko.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!![]()
![]()
**** mi se i za Sa klubove i za Milan.![]()
Jest vam duša slagati Smiljko je ponosan na vasZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:56
Ljudi im nabili komplekse,jučer nekakve nove dvije zastave
Da je neki drugi klub iz BiH usao u osminufinala LK (prije svega mislim na Sa i Zelju) zivi ne bi do danas ostali od komentara, clanaka, epiteta (divovi, golemi itd.). U svakom slucaju dok neko iz BiH ne udje u cetvrtinu finala bilo cega van BiH, prosla godina Borca ostaje najveci uspjeh BiH klubskog fudbala od kada je BiH samostalna drzavaik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:33Eto, sad si mi reko.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!![]()
![]()
Pa niko ne spori da je to najveci klupski fudbalski uspjeh od osamostaljenja.MikiPirs je napisao/la: ↑28 sep 2025, 23:26Da je neki drugi klub iz BiH usao u osminufinala LK (prije svega mislim na Sa i Zelju) zivi ne bi do danas ostali od komentara, clanaka, epiteta (divovi, golemi itd.). U svakom slucaju dok neko iz BiH ne udje u cetvrtinu finala bilo cega van BiH, prosla godina Borca ostaje najveci uspjeh BiH klubskog fudbala od kada je BiH samostalna drzavaik0ik0 je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:33Eto, sad si mi reko.ultrazonfa je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:14
Kojem sarajevski klubovi nece prismrditi jos dugo dugo, a ti nastavi pratiti Milan, to ti jedino preostaje!![]()
![]()
![]()
Kakva grupa bidona na forumuThreeplanetrees je napisao/la: ↑28 sep 2025, 23:08Jest vam duša slagati Smiljko je ponosan na vasZaboljesutra je napisao/la: ↑28 sep 2025, 22:56
Ljudi im nabili komplekse,jučer nekakve nove dvije zastave
![]()
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Paromlinac i 12 gostiju.