FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
To si isto upravu! Ali najgore je sto igraju vecinu!
Fali brate brzine, pusti mi se vise,dok je primi
pa se okrene pa je doda, prode sve! Ja jesam
za iskusne,ali njih dvojicu bih stavio da usporavaju
igru kada to zatreba!
Fali brate brzine, pusti mi se vise,dok je primi
pa se okrene pa je doda, prode sve! Ja jesam
za iskusne,ali njih dvojicu bih stavio da usporavaju
igru kada to zatreba!
- BernardBarnjak
- Kontakt:
naravno. treba pustiti ove malo mladje da igraju
sada sam pravo optimista glede tuzle... hladno 0:2.
0:1. 32 min- Kojasevic!
0:2. 76 min- Jahovic

sada sam pravo optimista glede tuzle... hladno 0:2.
0:1. 32 min- Kojasevic!
0:2. 76 min- Jahovic
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
ma kume davno bi se mi njima zahvalili al nasa dugovanja prema njima su ogromna i nesmijemo dopusititi da nas tuuze ... a sto se tice Hadzica nadam se da ce sve biti ok ,covjek je max korektan cak je i trazio 30 posto nizu platuu ..SAMO BORDO je napisao/la:Hoce li se Dmiru Hadzicu produziti ugovor? Zna li iko? Zasluzio je,svaka njemu cast!
Treba se po mei Avdicu i Ihtijarevicu zahvaliti!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- tarpi do bagro 2
- Kontakt:
38min...1:0-Joguncic
55min...1:1-Kojasevic
89min...1:2-Limun
ABD.
ABD.
---Skinhedi oko mene skankuju...
Kakvi su ovo scenariji na temi. Ja ne mogu da pogodim kojim rezultatom ce poceti tekma, a pogotovo kojim ce zavrsiti. Ali neki sanjaju i strijelce i minute ccc Vidoviti navijaci mog voljenog kluba.
Mi nikada odustati necemo...
Ja ovu politiku nigdje vidio nisam ...Igraju igraci koji na ljeto imaju ciste papire a naravno osim Torlaka Kralja da nijedan igrac nece potpisati novi ugovor pocevsi od Jahovica,Hamzagica,Kalosevica,pa do Avdica jer on ostaje pod uslovom ako ostane Mirza...Kad sve saberes kakve koristi ima klub od njih-Jednostavno Nikakve nit ih mozes prodati jer svi na kraju idu djaba,pa koga vise prave budalom i mazu oci....Neka nasa djeca propadaju a ovi sto idu nek i dalje igraju!!!
eeee moj Mirzaaaaa....
eeee moj Mirzaaaaa....
- Megamon
- Kontakt:
Cemu ismijavanje Kalosevic(umjesto Kojasevic) kad je momak nas najbolji igrac a sigurno i medju tri najbolja igraca lige.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
-
- Kontakt:
ti ko malo dijete,pa vidis li ko je to napisaoMegamon je napisao/la:Cemu ismijavanje Kalosevic(umjesto Kojasevic) kad je momak nas najbolji igrac a sigurno i medju tri najbolja igraca lige.

MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
- molotovljev
Jaa sam optimista uvijek kada se radi o gostovanjima , ali ipak mislim da je sad realnost nerijesen rezultat . Sjetimo se prosli put onih 15 tak minuta sto smo gledali Sarajevo , ja sto sam vidio bila je precka ihtijarevica i gol slobode . Sto se igre tice Sarajevo na tusnju ne moze uvezati 5 pasova , aa razlog za to je los teren i pregruba igra domacina.Sada isreko se nadam da cemo se vratiti u SA sa bodovima .tarpi do bagro 2 je napisao/la:38min...1:0-Joguncic
ABD.
SMRT FASIZMU , sloboda bez bodova !

Svi u TZ !

- Megamon
- Kontakt:
http://www.fksinfo.com/np-1308-U_subotu ... lobode.htm
http://www.fksinfo.com/np-1307-Drugi_ti ... _Ozren.htm
http://www.fksinfo.com/np-1307-Drugi_ti ... _Ozren.htm
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
- Mourinhokilledbarca
- Kontakt:
Mislim da najvise grijese sto misle nasi igraci da ko prvi da gol da je pobijedio. Dadnu gol i onda misle kraj,gotovo (cast izuzecima). Mislim da se moramo jos malo ukljuciti u igru...mada nije i ovo dosad lose 

1946
ZNAS STA PADOBRAN DOSTA MI JE TVOJE SUPLJE PRICE..POP...ITE MI GA I TI I HANDZIC MOZDA TI OVAKO BUDE LAKSE DA SHVATIS DA U DANASNJE VRIJEME NEVALJA BITI ZAVIDAN I LJUBOMORAN KLO..U JEDAN!!!padobranac1978 je napisao/la:ti ko malo dijete,pa vidis li ko je to napisaoMegamon je napisao/la:Cemu ismijavanje Kalosevic(umjesto Kojasevic) kad je momak nas najbolji igrac a sigurno i medju tri najbolja igraca lige.ljubitelj ili cak sam H.Handzić,cccc....moj Megamone..
BRATE NIJE ISMIJAVANJE A VJERUJ BIO BI MEDJU BOLJIM DA NEMA VISKA POTEZA...DA KONACNO NEDRIBLA SAM SEBE I DA JE BRATE DODA NA VRIJEME...A OVAKO SAMO IDE MNOGIMA NA ZIVCE IZIGRAVAJUCI NEKOG MESSIA..SAMO SARAJEVO!!!Megamon je napisao/la:Cemu ismijavanje Kalosevic(umjesto Kojasevic) kad je momak nas najbolji igrac a sigurno i medju tri najbolja igraca lige.
Nije to do Kojasevica nego do trenera ... jesi vidio koliko je protiv Slavije dao dobrih lopti ali je poenta sto nasi tupavi napadaci ne znaju da ga prate ... Meni prvom ne ide na zivce, neka dribla i slicno i svaka izgubljena lopta covjek i trci za njom, i bori se a jos dobar tehnicar ... !pardon je napisao/la:BRATE NIJE ISMIJAVANJE A VJERUJ BIO BI MEDJU BOLJIM DA NEMA VISKA POTEZA...DA KONACNO NEDRIBLA SAM SEBE I DA JE BRATE DODA NA VRIJEME...A OVAKO SAMO IDE MNOGIMA NA ZIVCE IZIGRAVAJUCI NEKOG MESSIA..SAMO SARAJEVO!!!Megamon je napisao/la:Cemu ismijavanje Kalosevic(umjesto Kojasevic) kad je momak nas najbolji igrac a sigurno i medju tri najbolja igraca lige.
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."
Kako je samo ova Sloboda seljačka i mesarska ekipa i to svakim danom i potvrđuju
Sad još i seru sa smještajem naših navijača. Mesari se uplašili što će im, ako puste sve koji budu došli, biti kao na gostujućem terenu 

SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Dobar si, skontali smo, nemoj vise.dzenan01 je napisao/la:Kako je samo ova Sloboda seljačka i mesarska ekipa i to svakim danom i potvrđujuSad još i seru sa smještajem naših navijača. Mesari se uplašili što će im, ako puste sve koji budu došli, biti kao na gostujućem terenu

Al saltcityattack je moj idol.
- Megamon
- Kontakt:
Ne sere Sloboda nego policija a sto se tice Slobode ova generacija uprave im je "ukaljala" ime da ce trebati jedan veci rezultat da bi to bila ona Sloboda od prije.dzenan01 je napisao/la:Kako je samo ova Sloboda seljačka i mesarska ekipa i to svakim danom i potvrđujuSad još i seru sa smještajem naših navijača. Mesari se uplašili što će im, ako puste sve koji budu došli, biti kao na gostujućem terenu
Izvinjavam se pojedinim navijacima Slobode(harry,Dado,Frutek

A i Sloboda ima epitet mesarske eipke.Tu bara-bara sa Travnikom.Mozda je istina bolna al' sta vam mogu.
I da ne kazem da u Saraj'vu cvijetaju ruze al Saraj'vo je takav giganat i ima toliko armiju navijaca da ma kakva god kriza bila Sarajevo ce opet biti sinonim za uspjeh.
Smrt fasizmu Sloboda bez bodova
Nisi upravu, jer ne određuje policija koliko će mjesta pripasti gostujućim navijačima, već uprava kluba, a policija je dužna da obezbijedi navijače, ma koliko ih došlo !Megamon je napisao/la:Ne sere Sloboda nego policija a sto se tice Slobode ova generacija uprave im je "ukaljala" ime da ce trebati jedan veci rezultat da bi to bila ona Sloboda od prije.dzenan01 je napisao/la:Kako je samo ova Sloboda seljačka i mesarska ekipa i to svakim danom i potvrđujuSad još i seru sa smještajem naših navijača. Mesari se uplašili što će im, ako puste sve koji budu došli, biti kao na gostujućem terenu
Izvinjavam se pojedinim navijacima Slobode(harry,Dado,Frutek) ali danas svi imaju predrasude sto se tice gostovanja u Tuzlu.Znaci tribina je nuslovna,prilaz je nikakav i svake godine se kenja sto se tice smjestaja gostojucih navijaca.
A i Sloboda ima epitet mesarske eipke.Tu bara-bara sa Travnikom.Mozda je istina bolna al' sta vam mogu.
I da ne kazem da u Saraj'vu cvijetaju ruze al Saraj'vo je takav giganat i ima toliko armiju navijaca da ma kakva god kriza bila Sarajevo ce opet biti sinonim za uspjeh.
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI
- UrbanBatalion
- Kontakt:
Mislim da ovo nije neuslovna tribina. Dakle na tribini obiljezenoj plavom biti ce HZ. Taj dio bez vecih problema prima 400. Na tribini obiljezenoj zutom biti ce simpatizeri taj dio moze primiti do 3700-3800.Tribini "HZ" moze se prici kroz okolno naselje pri cemu se ne dolazi u kontakt sa domacim navijacima. Taj prolaz je oznacen svijetlozelenom. Imal sta nejasno?Megamon je napisao/la:Ne sere Sloboda nego policija a sto se tice Slobode ova generacija uprave im je "ukaljala" ime da ce trebati jedan veci rezultat da bi to bila ona Sloboda od prije.dzenan01 je napisao/la:Kako je samo ova Sloboda seljačka i mesarska ekipa i to svakim danom i potvrđujuSad još i seru sa smještajem naših navijača. Mesari se uplašili što će im, ako puste sve koji budu došli, biti kao na gostujućem terenu
Izvinjavam se pojedinim navijacima Slobode(harry,Dado,Frutek) ali danas svi imaju predrasude sto se tice gostovanja u Tuzlu.Znaci tribina je nuslovna,prilaz je nikakav i svake godine se kenja sto se tice smjestaja gostojucih navijaca.

Al saltcityattack je moj idol.
Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Bing [Bot], broj6, Burberry46, Google Adsense [Bot], inzomni, N3R3D, OsmanhodzicBuco, rimljanin90 i 41 gost.