FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

SAMO BORDO
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la SAMO BORDO » 09 mar 2011, 11:51

To si isto upravu! Ali najgore je sto igraju vecinu!
Fali brate brzine, pusti mi se vise,dok je primi
pa se okrene pa je doda, prode sve! Ja jesam
za iskusne,ali njih dvojicu bih stavio da usporavaju
igru kada to zatreba!

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 mar 2011, 11:55

naravno. treba pustiti ove malo mladje da igraju :mrgreen:
sada sam pravo optimista glede tuzle... hladno 0:2.

0:1. 32 min- Kojasevic!
0:2. 76 min- Jahovic
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 mar 2011, 12:56

SAMO BORDO je napisao/la:Hoce li se Dmiru Hadzicu produziti ugovor? Zna li iko? Zasluzio je,svaka njemu cast!
Treba se po mei Avdicu i Ihtijarevicu zahvaliti!
ma kume davno bi se mi njima zahvalili al nasa dugovanja prema njima su ogromna i nesmijemo dopusititi da nas tuuze ... a sto se tice Hadzica nadam se da ce sve biti ok ,covjek je max korektan cak je i trazio 30 posto nizu platuu ..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

tarpi do bagro 2
Kontakt:

Post Postao/la tarpi do bagro 2 » 09 mar 2011, 13:07

38min...1:0-Joguncic
55min...1:1-Kojasevic
89min...1:2-Limun
ABD.
---Skinhedi oko mene skankuju...

10.Skoro
Kontakt:

Post Postao/la 10.Skoro » 09 mar 2011, 13:51

Kakvi su ovo scenariji na temi. Ja ne mogu da pogodim kojim rezultatom ce poceti tekma, a pogotovo kojim ce zavrsiti. Ali neki sanjaju i strijelce i minute ccc Vidoviti navijaci mog voljenog kluba.
Mi nikada odustati necemo...

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 09 mar 2011, 15:58

Ja ovu politiku nigdje vidio nisam ...Igraju igraci koji na ljeto imaju ciste papire a naravno osim Torlaka Kralja da nijedan igrac nece potpisati novi ugovor pocevsi od Jahovica,Hamzagica,Kalosevica,pa do Avdica jer on ostaje pod uslovom ako ostane Mirza...Kad sve saberes kakve koristi ima klub od njih-Jednostavno Nikakve nit ih mozes prodati jer svi na kraju idu djaba,pa koga vise prave budalom i mazu oci....Neka nasa djeca propadaju a ovi sto idu nek i dalje igraju!!!
eeee moj Mirzaaaaa....

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 mar 2011, 16:14

Cemu ismijavanje Kalosevic(umjesto Kojasevic) kad je momak nas najbolji igrac a sigurno i medju tri najbolja igraca lige.
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 09 mar 2011, 16:24

Megamon je napisao/la:Cemu ismijavanje Kalosevic(umjesto Kojasevic) kad je momak nas najbolji igrac a sigurno i medju tri najbolja igraca lige.
ti ko malo dijete,pa vidis li ko je to napisao :lol: ljubitelj ili cak sam H.Handzić,cccc....moj Megamone.. ;)
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

molotovljev

Post Postao/la molotovljev » 09 mar 2011, 19:29

vozdra sta ima? u Tuzlu po bodove!

MI SMO DIVOVI!!!
F.K.SARAJEVO

Colorado

Post Postao/la Colorado » 09 mar 2011, 19:38

tarpi do bagro 2 je napisao/la:38min...1:0-Joguncic
55min...1:1-Kojasevic
89min...1:2-Limun
ABD.
Jaa sam optimista uvijek kada se radi o gostovanjima , ali ipak mislim da je sad realnost nerijesen rezultat . Sjetimo se prosli put onih 15 tak minuta sto smo gledali Sarajevo , ja sto sam vidio bila je precka ihtijarevica i gol slobode . Sto se igre tice Sarajevo na tusnju ne moze uvezati 5 pasova , aa razlog za to je los teren i pregruba igra domacina.Sada isreko se nadam da cemo se vratiti u SA sa bodovima .

SMRT FASIZMU , sloboda bez bodova ! :D 8-)

Svi u TZ ! 8-)

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 09 mar 2011, 19:45

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 09 mar 2011, 21:02

Mislim da najvise grijese sto misle nasi igraci da ko prvi da gol da je pobijedio. Dadnu gol i onda misle kraj,gotovo (cast izuzecima). Mislim da se moramo jos malo ukljuciti u igru...mada nije i ovo dosad lose :mrgreen:
1946

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 09 mar 2011, 23:36

padobranac1978 je napisao/la:
Megamon je napisao/la:Cemu ismijavanje Kalosevic(umjesto Kojasevic) kad je momak nas najbolji igrac a sigurno i medju tri najbolja igraca lige.
ti ko malo dijete,pa vidis li ko je to napisao :lol: ljubitelj ili cak sam H.Handzić,cccc....moj Megamone.. ;)
ZNAS STA PADOBRAN DOSTA MI JE TVOJE SUPLJE PRICE..POP...ITE MI GA I TI I HANDZIC MOZDA TI OVAKO BUDE LAKSE DA SHVATIS DA U DANASNJE VRIJEME NEVALJA BITI ZAVIDAN I LJUBOMORAN KLO..U JEDAN!!!

pardon
Kontakt:

Post Postao/la pardon » 09 mar 2011, 23:38

BRATE NIJE ISMIJAVANJE A VJERUJ BIO BI MEDJU BOLJIM DA NEMA VISKA POTEZA...DA KONACNO NEDRIBLA SAM SEBE I DA JE BRATE DODA NA VRIJEME...A OVAKO SAMO IDE MNOGIMA NA ZIVCE IZIGRAVAJUCI NEKOG MESSIA..SAMO SARAJEVO!!!

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 10 mar 2011, 01:27

pardon je napisao/la:
BRATE NIJE ISMIJAVANJE A VJERUJ BIO BI MEDJU BOLJIM DA NEMA VISKA POTEZA...DA KONACNO NEDRIBLA SAM SEBE I DA JE BRATE DODA NA VRIJEME...A OVAKO SAMO IDE MNOGIMA NA ZIVCE IZIGRAVAJUCI NEKOG MESSIA..SAMO SARAJEVO!!!
Nije to do Kojasevica nego do trenera ... jesi vidio koliko je protiv Slavije dao dobrih lopti ali je poenta sto nasi tupavi napadaci ne znaju da ga prate ... Meni prvom ne ide na zivce, neka dribla i slicno i svaka izgubljena lopta covjek i trci za njom, i bori se a jos dobar tehnicar ... !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 mar 2011, 15:54

Kako je samo ova Sloboda seljačka i mesarska ekipa i to svakim danom i potvrđuju :evil: Sad još i seru sa smještajem naših navijača. Mesari se uplašili što će im, ako puste sve koji budu došli, biti kao na gostujućem terenu :mrgreen:
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 16:06

dzenan01 je napisao/la:Kako je samo ova Sloboda seljačka i mesarska ekipa i to svakim danom i potvrđuju :evil: Sad još i seru sa smještajem naših navijača. Mesari se uplašili što će im, ako puste sve koji budu došli, biti kao na gostujućem terenu :mrgreen:
Dobar si, skontali smo, nemoj vise. ;)
Al saltcityattack je moj idol.

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 10 mar 2011, 16:14

dzenan01 je napisao/la:Kako je samo ova Sloboda seljačka i mesarska ekipa i to svakim danom i potvrđuju :evil: Sad još i seru sa smještajem naših navijača. Mesari se uplašili što će im, ako puste sve koji budu došli, biti kao na gostujućem terenu :mrgreen:
Ne sere Sloboda nego policija a sto se tice Slobode ova generacija uprave im je "ukaljala" ime da ce trebati jedan veci rezultat da bi to bila ona Sloboda od prije.

Izvinjavam se pojedinim navijacima Slobode(harry,Dado,Frutek :mrgreen: ) ali danas svi imaju predrasude sto se tice gostovanja u Tuzlu.Znaci tribina je nuslovna,prilaz je nikakav i svake godine se kenja sto se tice smjestaja gostojucih navijaca.

A i Sloboda ima epitet mesarske eipke.Tu bara-bara sa Travnikom.Mozda je istina bolna al' sta vam mogu.

I da ne kazem da u Saraj'vu cvijetaju ruze al Saraj'vo je takav giganat i ima toliko armiju navijaca da ma kakva god kriza bila Sarajevo ce opet biti sinonim za uspjeh.

Smrt fasizmu Sloboda bez bodova

dzenan01
Kontakt:

Post Postao/la dzenan01 » 10 mar 2011, 16:40

Megamon je napisao/la:
Ne sere Sloboda nego policija a sto se tice Slobode ova generacija uprave im je "ukaljala" ime da ce trebati jedan veci rezultat da bi to bila ona Sloboda od prije.

Izvinjavam se pojedinim navijacima Slobode(harry,Dado,Frutek :mrgreen: ) ali danas svi imaju predrasude sto se tice gostovanja u Tuzlu.Znaci tribina je nuslovna,prilaz je nikakav i svake godine se kenja sto se tice smjestaja gostojucih navijaca.

A i Sloboda ima epitet mesarske eipke.Tu bara-bara sa Travnikom.Mozda je istina bolna al' sta vam mogu.

I da ne kazem da u Saraj'vu cvijetaju ruze al Saraj'vo je takav giganat i ima toliko armiju navijaca da ma kakva god kriza bila Sarajevo ce opet biti sinonim za uspjeh.

Nisi upravu, jer ne određuje policija koliko će mjesta pripasti gostujućim navijačima, već uprava kluba, a policija je dužna da obezbijedi navijače, ma koliko ih došlo !
SAMO ZBOG LJUBAVI PREMA BORDO BOJI

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

UrbanBatalion
Kontakt:

Post Postao/la UrbanBatalion » 10 mar 2011, 16:57

Megamon je napisao/la:

Mislim da ovo nije neuslovna tribina. Dakle na tribini obiljezenoj plavom biti ce HZ. Taj dio bez vecih problema prima 400. Na tribini obiljezenoj zutom biti ce simpatizeri taj dio moze primiti do 3700-3800.Tribini "HZ" moze se prici kroz okolno naselje pri cemu se ne dolazi u kontakt sa domacim navijacima. Taj prolaz je oznacen svijetlozelenom. Imal sta nejasno?
slika
Al saltcityattack je moj idol.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amcho1, Bing [Bot], broj6, Burberry46, Google Adsense [Bot], inzomni, N3R3D, OsmanhodzicBuco, rimljanin90 i 41 gost.