BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
Logicno je da sportista kao individua mora imati padove i uspone u igri. Nije pod moranjem da se nakon svakog pada popljuje, a nakon svakog uspona kuje u zvijezde. Nisam znao da imate i security-a na podforumu 

ŠVRLJ
Ako konkretno misliš na moje postove, ja pljuvao nisam. Kritikovao, da... A ja izbacivač na podforumuVedo20 je napisao/la:Logicno je da sportista kao individua mora imati padove i uspone u igri. Nije pod moranjem da se nakon svakog pada popljuje, a nakon svakog uspona kuje u zvijezde. Nisam znao da imate i security-a na podforumu

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Sve je okVedo20 je napisao/la:Pisem u globalu, no hard feelings

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Mirza u 1. kolu turnira Recanati (Guzzini
) igra protiv Miljana Zekića iz Srbije, 299. na ATP listi a u 2. kolu na pobjednika meča Gojowczyk (ATP, 154.) vs Halys (ATP, 292.).
Stojim iza onog da je malo neozbiljno stavit igrača da igra bitan koji već ne igra duži period. Ali svaka mu čast, ipak je pokazao zašto je bio TOP 100 igrač i Novaka dobro namučio, čini mi se da mu je i set uzeo.

Stojim iza onog da je malo neozbiljno stavit igrača da igra bitan koji već ne igra duži period. Ali svaka mu čast, ipak je pokazao zašto je bio TOP 100 igrač i Novaka dobro namučio, čini mi se da mu je i set uzeo.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
- newton_heath_lyr
- Kontakt:
Ma da je u TOP 10 nama ugoditi ne bi mogao.suhakrpa je napisao/la:Amer da sad opet pocne karijeru lagano bi dosao u TOP 200
BosnaE
Sve cestitke nasim za danasnju pobjedu. Savez bi trebao dobro razmisliti naravno u razgovoru sa igracima i selektorom gdje i kako organizovat mec protiv Bugara.. ja sam misljenja da bi nam indoor hard vise odgovarao od sljake i ne bi bilo lose da to bude u TZ.
Mirza je dobio odlican zdrijeb moze daleko ovdje valjda ne bude problema prilikom prilagodbe na beton jer trenutno igra na sljaci. Bilo bi odlicno kada bi izasao na teren u utorak, pa da u ponedjeljak odradi koji trening. Damiru prizeljkujem dobar zdrijeb u Umagu i volio bi Bornu u prvom kolu da i ga Dzumi uzme
Mirza je dobio odlican zdrijeb moze daleko ovdje valjda ne bude problema prilikom prilagodbe na beton jer trenutno igra na sljaci. Bilo bi odlicno kada bi izasao na teren u utorak, pa da u ponedjeljak odradi koji trening. Damiru prizeljkujem dobar zdrijeb u Umagu i volio bi Bornu u prvom kolu da i ga Dzumi uzme

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Nisam neki strucnjak, ali sigurno da bi manje sljaka odgovarala, no medjutim treba gledati sta nasim igracima odg. Realno Dzumiju sljaka najbolje odgovara, al realno niko od nas ne moze garantovati da Damir moze dobiti Dimitrova, a mirza je truba na toj podlozi.Ja idem pod pretpostavkom da ce oba nasa igraca na bilo kojoj podlozi dobiti kuzmanova i da ce dubl odluciti a tu msm da imamo vise sanse ako bude hard radi mirzinog servisa a isto tako msm da bi u nekom ludilu mirza mogao parirati i dimitrovu u dvoranskom ambijentupinoglavi je napisao/la:Koja podloga ne bi odgovarala Dimitrovu?
- EdoMajka100
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
esprit24 je napisao/la:Nisam neki strucnjak, ali sigurno da bi manje sljaka odgovarala, no medjutim treba gledati sta nasim igracima odg. Realno Dzumiju sljaka najbolje odgovara, al realno niko od nas ne moze garantovati da Damir moze dobiti Dimitrova, a mirza je truba na toj podlozi.Ja idem pod pretpostavkom da ce oba nasa igraca na bilo kojoj podlozi dobiti kuzmanova i da ce dubl odluciti a tu msm da imamo vise sanse ako bude hard radi mirzinog servisa a isto tako msm da bi u nekom ludilu mirza mogao parirati i dimitrovu u dvoranskom ambijentupinoglavi je napisao/la:Koja podloga ne bi odgovarala Dimitrovu?
Upravo si rekao da je Damir favorit protiv Dimitrova aaaaaaaaaaaaaaaaa Boze

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Ajd to nadji molim te i postavi ovdjeEdoMajka100 je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Nisam neki strucnjak, ali sigurno da bi manje sljaka odgovarala, no medjutim treba gledati sta nasim igracima odg. Realno Dzumiju sljaka najbolje odgovara, al realno niko od nas ne moze garantovati da Damir moze dobiti Dimitrova, a mirza je truba na toj podlozi.Ja idem pod pretpostavkom da ce oba nasa igraca na bilo kojoj podlozi dobiti kuzmanova i da ce dubl odluciti a tu msm da imamo vise sanse ako bude hard radi mirzinog servisa a isto tako msm da bi u nekom ludilu mirza mogao parirati i dimitrovu u dvoranskom ambijentupinoglavi je napisao/la:Koja podloga ne bi odgovarala Dimitrovu?
Upravo si rekao da je Damir favorit protiv Dimitrova aaaaaaaaaaaaaaaaa Boze![]()
![]()
- EdoMajka100
- Kontakt:
Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
esprit24 je napisao/la:Ajd to nadji molim te i postavi ovdjeEdoMajka100 je napisao/la:esprit24 je napisao/la: Nisam neki strucnjak, ali sigurno da bi manje sljaka odgovarala, no medjutim treba gledati sta nasim igracima odg. Realno Dzumiju sljaka najbolje odgovara, al realno niko od nas ne moze garantovati da Damir moze dobiti Dimitrova, a mirza je truba na toj podlozi.Ja idem pod pretpostavkom da ce oba nasa igraca na bilo kojoj podlozi dobiti kuzmanova i da ce dubl odluciti a tu msm da imamo vise sanse ako bude hard radi mirzinog servisa a isto tako msm da bi u nekom ludilu mirza mogao parirati i dimitrovu u dvoranskom ambijentu
Upravo si rekao da je Damir favorit protiv Dimitrova aaaaaaaaaaaaaaaaa Boze![]()
![]()

Al dobro jbg ako je imao sanse da dobije federera sigurno da je favorit protiv dimitrova

Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: Odg: RE: Re: BiH Tenis
Rafa jes to ti??????EdoMajka100 je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Ajd to nadji molim te i postavi ovdjeEdoMajka100 je napisao/la:
![]()
pa valjda vidis ili..
Al dobro jbg ako je imao sanse da dobije federera sigurno da je favorit protiv dimitrova
K'o ce drugi bit'
Imal' ovaj forum opciju banovanja IP adrese? Ko zna koji put se ovaj retard vratio

Imal' ovaj forum opciju banovanja IP adrese? Ko zna koji put se ovaj retard vratio

R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
Teško da će Tuzla dobiti organizaciju ispred Sarajeva, prošli meč gore je jako loše organizovan. Savezu je najjednostavnije opet organizovati meč u dvorani "Ramiz Salčin". Bugarsku bez Dimitrova bismo lako prošli, dok bi sa Grišom u singlovima bilo 2-2 i dubl bi odlučio pobjednika.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Možda opet @virtu ima upetljane prste u ovomForster je napisao/la:K'o ce drugi bit'![]()

@Monolog i @CashMan slabo zalaze ovdje

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Što Virtualni?Unofficialpage je napisao/la:Možda opet @virtu ima upetljane prste u ovomForster je napisao/la:K'o ce drugi bit'![]()
Imal' ovaj forum opciju banovanja IP adrese? Ko zna koji put se ovaj retard vratio![]()
@Monolog i @CashMan slabo zalaze ovdje
Zalaze oni, banuju mu acc, on napravi novi i tako u krug

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Davno nekad ga pozvao na ovu temu, pa ga ja zato zezam 

Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
6 bodova za kantu godine odma'Unofficialpage je napisao/la:Davno nekad ga pozvao na ovu temu, pa ga ja zato zezam

Sutra samo lagano ovo završiti, pa onda Umag i Recanati

Sutra će opet biti stream, koji merak
Btw. u septembru Mirza jede Dimitrova, i to na Mojmilu.

Btw. u septembru Mirza jede Dimitrova, i to na Mojmilu.

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.