NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Šta je ovo svi se nešto ušutili? Jesul stigla pojačanja, ako nisu možel informacija koji su to igrači koji bi trebali doći??? Samo da ne bude doće ovaj-onaj a na kraju spominju neke anonimuse iz Rudara Zenice.
Igraci koji trebaju da dodju doci ce i oni nemaju probnog roka, ovi sto dolaze na probe tu su da se nadmetnu. Igraci koji ce doci trebaju da se pojave u narednim danima, ali radi drugih klubova ne izlazi se u javnost jer jos nije poceo prelazni rok. Nista se vi ne brinite sve se radi u najboljem redu. Brazilac je vec krocio u Eu, tacnije jucer je bio u Austriji u Becu nadam se da je danas vec u Gradaccu.
je li stigao jakovljevic
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Općinski načelnik gospodin mr.sci. Edis Dervišagić, upriličio je prijem u zgradi općine Gradačac za gospodina Petra Šegrta, šefa stručnog štaba NK Zvijezda Gradačac u povodu početka priprema za nastavak sezone nogometne Premier lige BiH.
Općinski načelnik i resorni pomoćnik gospodin Hajrudin Hasanbašić upoznali su gospodina Šegrta sa načinom funckionisanja raspodjele budžetskih sredstava u okviru stavke za sport te dali nesebičnu podršku pozitivnoj atmosferi koja je prisutna oko NK Zvijezda Gradačac.
Gospdin Šegrt zahvalivši se na prijemu, elaborirao je tok budućih prprema pred nastavak takmičenja, te obećao da će učiniti sve da NK Zvijezda bude jedna respektabilna momčad koja će u budućnosti igrati itekako zapaženu ulogu u Premier ligi.
Općinski načelnik i resorni pomoćnik gospodin Hajrudin Hasanbašić upoznali su gospodina Šegrta sa načinom funckionisanja raspodjele budžetskih sredstava u okviru stavke za sport te dali nesebičnu podršku pozitivnoj atmosferi koja je prisutna oko NK Zvijezda Gradačac.
Gospdin Šegrt zahvalivši se na prijemu, elaborirao je tok budućih prprema pred nastavak takmičenja, te obećao da će učiniti sve da NK Zvijezda bude jedna respektabilna momčad koja će u budućnosti igrati itekako zapaženu ulogu u Premier ligi.
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Evo brazilca koji dolazi kod nas Rodrigo Cardoso i kako sam dobio informaciju potpisat ce na 2 godine

i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
zna li neko gdje je igrao?
Zadnja izmjena: zmaj348, dana/u 16 jan 2015, 21:13, ukupno mijenjano 1 put.
Opa brazilca ste doveli

ajde valjda bude nešto od njegaterabajt je napisao/la:Opa brazilca ste doveli![]()

VILA NOVA FUTEBOL CLUBEzmaj348 je napisao/la:zna li neko gdje je igrao?
ASSOCIAÇÃO ATLÉTICA RIOVERDENSE
MORRINHOS FUTEBOL CLUBE
BRASILIENSE FUTEBOL CLUBE
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
eto nakon Adama drugi brazilac u Zvijezdi je ovaj Rodrigo treba momku dati vremen da se prilagodi klimi i svime onim sto ga ocekuje ovdje jer ni Adamu nije bilo lahko i nadamo se da ce biti pojacanje a ne samo prinova u ekipiterabajt je napisao/la:Opa brazilca ste doveli![]()
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
" onclick="window.open(this.href);return false; ne prica covjek suplju pricu pogledajte video treba podrzat da se uzmu pare od kantona
Upravo gledam njegovo izlaganje i Husicevo obojica su na mjestu svaka im cast.odevingi je napisao/la: ne prica covjek suplju pricu pogledajte video treba podrzat da se uzmu pare od kantona
KAKO DOBRO IZLAGANJE IMAMOVICA.NADAM SE DA CE NAS NACELNIK PROPRATIT OVO I SVIM SNAGAMA IZBORITI SE ZA PARE OD KANTONA.PA LJUDI SA 300000 MI BI BEZ PROBLEMA IZNIJELI I SEZONU
sory za velika slova mrsko mi bilo izbrisat.kako cujem u srijedu igraju nasi izmedu sebe imali neko potvrdu
sory za velika slova mrsko mi bilo izbrisat.kako cujem u srijedu igraju nasi izmedu sebe imali neko potvrdu
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Jakovljević nije došao jer nas uslovljava većim novčanim iznosomnedžad je napisao/la:je li stigao jakovljevic

STETA ZA IVANA ,ISTINA JE DA JE BIO LOS PROSLE SEZONE ALI TEK JE BIO DOSAO UKLOPIO SE I TEK BI SADA BIO PRAVI
isto tako se bojim da cemo se nacekati ovog brazilca da dostigne formu i da izbori startnu postavu.
bitno je da niko ne ode a brko ce to uigrati i nema problema za opstanak
isto tako se bojim da cemo se nacekati ovog brazilca da dostigne formu i da izbori startnu postavu.
bitno je da niko ne ode a brko ce to uigrati i nema problema za opstanak
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
ma ja sam siguran da mi ostajemo u ligi samo da mi je vise da se rijesi igracka krizaljka da se tacno zna tko ide a tko dolazi i sta bi sa ovom 3 sto trebaju doci prode 4 5 dana a njih nema barem ja nisam cuo da su stigli
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Hamza na treningu nista ne zaostaje za mladićima kojim tata moze biti,čak je Ordagiću uzdrmao startnu postavu
.Naravno,ovo je samo šala,mada tu i ima malo istine.Al sigurno je jedno,mijenjat će ga onoliko koliko ovaj ne mogne izdrzati nivo od 90.min.Bar nije mogao u prvom dijelu.

vatreni je napisao/la:Hamza na treningu nista ne zaostaje za mladićima kojim tata moze biti,čak je Ordagiću uzdrmao startnu postavu![]()
![]()
.Naravno,ovo je samo šala,mada tu i ima malo istine.Al sigurno je jedno,mijenjat će ga onoliko koliko ovaj ne mogne izdrzati nivo od 90.min.Bar nije mogao u prvom dijelu.
hamza je za demica besic al ono yebiga
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Tempo je paklen igrat ce najspremniji samo, a eto dosao je Brazilac i ostali igraci ce doci samo polako nije jos ni poceo prelazni rok. Imam informaciju da je Vladavic zvao nudio se pojedinim ljudima da mu spoje kontakt sa Zvijezdom, cak se nudio i onaj mali sto je u Wolfsburg isao na probu Acimovic medjutim iz kluba su rekli kako i on mora doci na probu pa tek onda da naprave poso.
[youtube][/youtube]
" onclick="window.open(this.href);return false;
" onclick="window.open(this.href);return false;
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.