formacija 4-6-0

Moderator/ica: vlakanje
Borac ima veoma dobru i iskusnu ekipu. Igrače koji su igrali vani, ali, i koji su i po ovim našim livadama pokupili sve folove i zahvaljujući tim činjenicama Borac je, nadam se samo za sadaArmageddon2012 je napisao/la:avdukic,sinisa dujakovic,subic,raspudic,runic,grahovac,radulovic,grujic,zizovic,djelmic,stokic
formacija 4-6-0
Da rezimiramo, od 17. kola liga postaje neregularna. Do 27. će postati farsa jer Borac i Sarajevo ponovo ostaju iza do srži iskvarenog Željezničara. Živio ti meni, obožavam te čitati i ovdje i na BL forumu.Armageddon2012 je napisao/la:pa,izgleda da će nas syebati za ove reprezentativce,grahovca,subića...važno je da željo igra kompletan u travniku,sa odmornim hodzićem,bajićem...ali,navikli smo na te protekcije plavom proljeću....
ante miše je za kratko vrijeme igranja u borcu,postao jedna od igračkih legendi našeg kluba....
ante,ne zaboravi gdje te vole,i stavi neke spore bekove da čuvaju naša krila
Zaista mi laska što misliš da je Željo važniji od naše lijepe reprezentacijeArmageddon2012 je napisao/la:pa,izgleda da će nas syebati za ove reprezentativce,grahovca,subića...važno je da željo igra kompletan u travniku,sa odmornim hodzićem,bajićem...ali,navikli smo na te protekcije plavom proljeću....
ante miše je za kratko vrijeme igranja u borcu,postao jedna od igračkih legendi našeg kluba....
pricaj ti sta hoces,ali nama danas nije igrao grahovac,a vama armin hodzic juce zabija golove!Ultras1921 je napisao/la:Zaista mi laska što misliš da je Željo važniji od naše lijepe reprezentacijeArmageddon2012 je napisao/la:pa,izgleda da će nas syebati za ove reprezentativce,grahovca,subića...važno je da željo igra kompletan u travniku,sa odmornim hodzićem,bajićem...ali,navikli smo na te protekcije plavom proljeću....
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
Kakava časica bolan ima utakmicu, nema nikakve Slave!Ne želim da vrijeđam religiju naravno, ali po meni je to tako neprofesionalno, da slaviš Slavu a ne da igraš utakmicu!Doduše mislim da je i šuplja, prije će biti odmor od oplođivanja ŠpanacaArmageddon2012 je napisao/la:dobro,nije robot,normalno je da se opusti uz koju casicu
Slava iznad svih! Trebo je ponijeti u Zenicu da počasti raju ili su se dogovorili da će ih počastiti kad se vrate?Armageddon2012 je napisao/la:dobro,nije robot,normalno je da se opusti uz koju casicu
Armin Hodžić je jučer (17.11.) proslavio svoj 19. rođendan. Zar ne misliš da mu je rano za U-21 repke?Armageddon2012 je napisao/la:pricaj ti sta hoces,ali nama danas nije igrao grahovac,a vama armin hodzic juce zabija golove!Ultras1921 je napisao/la:Zaista mi laska što misliš da je Željo važniji od naše lijepe reprezentacijeArmageddon2012 je napisao/la:pa,izgleda da će nas syebati za ove reprezentativce,grahovca,subića...važno je da željo igra kompletan u travniku,sa odmornim hodzićem,bajićem...ali,navikli smo na te protekcije plavom proljeću....
Sent from my C5503 using Tapatalk 2
ali nema veze,i pored svih vasih smicalica,jos smo prvi...a tu cemo i ostati,jer vas za dva kola uzimamo na grbavici najopustenije moguce
Dobro sam pohvatao, ali se malo zezam.Armageddon2012 je napisao/la:srećan rođendan.
a što se ostalog tiče,nisi ti to nešto dobro pohvatao...i lazar marković ima 19 godina,pa je već dvije godine A reprezentativac srbije,a da ne pričam o u 21.....i nije jedini,ima i mlađih,andrija živković,npr
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.