FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pa jbt Bayern vise svake godine
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Mjera, treba se uvjeriti odmah na cemu se. Pozljno ostala dva protivnika laksa da budu. Bilo bi mi draze da su City ili PSG, ne jer mislim da je neko od njih bolji ili losiji od Bayerna, nego cisto radu atraktivnosti. Pep ili Messi na Camp Nou, atraktivnije ekipe od kobasicara....
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 25 avg 2022, 18:44, ukupno mijenjano 1 put.
- Felixians4
- Kontakt:
Nemoj sada da bude opet Benfica,Bayern,Barca. BBB,ista grupa ko lani,Socios klubine,a svi bolji no lani znatno!
Ništa ostali lakši... Da se krvimo do kraja - Inter/Napoli/Benfika i Marsej. Ove godine morate osvojiti EL.
Inter hahaahah
Daj jos Marseille cisto da bude zanimljivije
Daj jos Marseille cisto da bude zanimljivije
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Odlicno.
Parametar da se testira Xavi sa svojom vizijom i novim projektom.Ako ispadne , nema sta traziti u Barci.
Parametar da se testira Xavi sa svojom vizijom i novim projektom.Ako ispadne , nema sta traziti u Barci.
neka ih nek se pate malo... taman da vide gdje su i koliko daleko od vrha
Steta sto nije neko od Skota u posljednjem potu.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- jasonstatham
- Kontakt:
Da je moglo i real bi izvukli.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Dobra grupa, prolazi se. Mada me zanima isključivo Primera ove sezone.
I ko ce sad čitati krezube molere kad navale na ovu temu
I ko ce sad čitati krezube molere kad navale na ovu temu

- BoixosNois1899
- Kontakt:
Utišaće se kad ih Xavi pregazi. Forumaš @coelho pogotovo.

"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Bukvalno sam ušao u rezultate ždrijeba, vidio grupe Atletice i Barce i izašao misleći da je stari link
Do prije par dana bio sam uvjeren da ce Memphis otići, a Auba ostati.Pregovori između Memphisa Depaya i Juventusa propali su zbog financijskih zahtjeva Nizozemca te se on ovog ljeta neće pridružiti Staroj dami, tvrdi Fabrizio Romano.
Sve je bilo blizu konačnog dogovora prije tjedan dana, ali je Juventus promijenio svoje planove i okrenuo se dovođenju Arkadiusza Milika.
Budućnost napadača sada je nepoznata jer trenutno ne postoji pouzdani izvor za njegov odlazak u neki drugi klub. Naravno, ne treba isključiti i njegov ostanak u Barceloni uz transfer Pierrea-Emericka Aubameyanga u Chelsea.
Sad se sve okrenu kontra. Auba na pragu prelaska u Chelsea, a Memphis i nema nekih drugih ponuda.
@igrajlopte 🐦
Na koji se sad fazon može registrovati Kounde kad nije završen nijedan transfer. Ala je i ovaj Tebas muljator teški.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
- Shategabri
- Kontakt:
Navodno je ManUtd zainteresovan i zelio je dati 10mil za Depaja da ga preuzme Juvnetusu. Sad ne znam kakva je situacija ali kad bi za Aubu uzeli 20+ milki to bi bilo beton. Dovedes ga dzabe, za sićuti ugra kad mu dignes ugovor prodaš ga za preko 20 milionalet3 je napisao/la: ↑25 avg 2022, 22:34Do prije par dana bio sam uvjeren da ce Memphis otići, a Auba ostati.Pregovori između Memphisa Depaya i Juventusa propali su zbog financijskih zahtjeva Nizozemca te se on ovog ljeta neće pridružiti Staroj dami, tvrdi Fabrizio Romano.
Sve je bilo blizu konačnog dogovora prije tjedan dana, ali je Juventus promijenio svoje planove i okrenuo se dovođenju Arkadiusza Milika.
Budućnost napadača sada je nepoznata jer trenutno ne postoji pouzdani izvor za njegov odlazak u neki drugi klub. Naravno, ne treba isključiti i njegov ostanak u Barceloni uz transfer Pierrea-Emericka Aubameyanga u Chelsea.
Sad se sve okrenu kontra. Auba na pragu prelaska u Chelsea, a Memphis i nema nekih drugih ponuda.
Ne znam što Barcelona ne "zaganja" ovog Paqueta-u ?
Btw. Radije bi da ode Depay nego Aubameyang.
Btw. Radije bi da ode Depay nego Aubameyang.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.