Bilo je vazda belaja sa njima,uvijek kad se prilika ukazala,vjerovatno nisi u tokuskoroalen je napisao/la:Ne mislim da su raja s nama al nije prije bilo incidenata s njima, ni problema na terenu ni na tribinama. Nisu baš bili redovna mušterija al' smo uzimali i na Tušnju i na Koševu. Al su oni umislili da su veliki, na osnovu jedne dobre sezone a na nas su se posebno okomili. Na to sam mislio.zagor1987 je napisao/la:Sta procitah ovoskoroalen je napisao/la:Ja mislim da je fazon u tome što su prije ove afere Punac Tuzlqci bili prava raja, nije bilo problema s njima, na Koševu su na proslavi titule poveli "Bi'će Željo ... šampion" itd. Al' u toj jednoj sezoni se nafurali da su veliki klub, bila spomenuta afera, bio onaj belaj između Hordi i Fukara, psovanje pokojnog Vedrana... sad je netrepeljivost ogromna, oni se protiv nas nalože nevjerovatno. Mi s psihološke strane padamo na Tušnju, bojim se da ne dobijamo treće unaprijed izgubljeno gostovanje (nakon Zenice i Lištice).ocigledno pratis nasu ligu i Slobodu 2 godine unazad cuj mi i oni raja haha
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
SARAJEVA SE BOJI SVAKI KLUB U BIH, i prije rate jedini klub iz BIH kojeg su se koliko toliko pribojavale ekipe velke cetvorke. I normalno je kad su vidjeli da je TAN nas kupio poceli se dovodit igraci tipa JAJALO BENKO STOJCEV VELIKOVSKI DELAC svi su se oni usrali (posto znaju da se mi odlijepimo mi bi bili veca razlika negoli je Dinamo u hrvaskoj. Svim klubovima je SARAJEVO u ocima ako nista ne osvois ni evropu ne izboris bar uzmi bod protiv SARAJEVA.
FK SARAJEVO je klub koji se nikad nije krio iza paravana FK SARAJEVO JE klub koji svakom u svaka doba bilo kuci ili na strani jasno dao doznanja dosli smo ne da vas pobjedimo vec pregazimo da vam se zatrag nezna.
Primjera radi kone ulazu fine pare u stadion u igrace imaju i dobar rez, koga **** boli tuzlake zenicake madzare to isto koda krupa ili radnik nesto ulaze a bogami kad smo mi TAN Ulagali svisu srali gace i trazili alibi ves masina punac 20 k km posipanje jesica pivom ponudama za duljevica.
Tako da me ne cudi sto svi hoce da daju 150% protiv FK SARAJEVO, plus najvise bruji kad se Sarajevo pobjedi ako das go Sarajevu(zilkic ) svi portali novine i tv prenose 5 dana uzastopno.TO JE MOC VELICINA KLUBA.
Ocito je da nesto nestima kao sto je stimalo do prije 2 godine, posebno sad kad su ovi skauti otisli a ni jedno pojacanje se nije dovelo, i sad oni izmisljaju tan prodaje ran ugasio vodu tan ovo tan ovo da bi nas sto vise ujebali i da bi nam koncentaciju usmjerili negdje drugo a ne tamo gdje treba.
Sto se tice kupa svece se znat nakon prve utakmice.
SARAJEVO sb u finalu
FK SARAJEVO je klub koji se nikad nije krio iza paravana FK SARAJEVO JE klub koji svakom u svaka doba bilo kuci ili na strani jasno dao doznanja dosli smo ne da vas pobjedimo vec pregazimo da vam se zatrag nezna.
Primjera radi kone ulazu fine pare u stadion u igrace imaju i dobar rez, koga **** boli tuzlake zenicake madzare to isto koda krupa ili radnik nesto ulaze a bogami kad smo mi TAN Ulagali svisu srali gace i trazili alibi ves masina punac 20 k km posipanje jesica pivom ponudama za duljevica.
Tako da me ne cudi sto svi hoce da daju 150% protiv FK SARAJEVO, plus najvise bruji kad se Sarajevo pobjedi ako das go Sarajevu(zilkic ) svi portali novine i tv prenose 5 dana uzastopno.TO JE MOC VELICINA KLUBA.
Ocito je da nesto nestima kao sto je stimalo do prije 2 godine, posebno sad kad su ovi skauti otisli a ni jedno pojacanje se nije dovelo, i sad oni izmisljaju tan prodaje ran ugasio vodu tan ovo tan ovo da bi nas sto vise ujebali i da bi nam koncentaciju usmjerili negdje drugo a ne tamo gdje treba.
Sto se tice kupa svece se znat nakon prve utakmice.
SARAJEVO sb u finalu
Hoću da gledam našpanovane igrače kao protiv lištice, a ne pitchkast pristup kao protiv Slobode. Bojkot nije, ali manjak volje jeste. Ko je zadužen najviše da loži igrače, treba mu povisit platu i nek još jače radi. Nije teorija zavjere ako se konstatuje da nije niko ličio na sebe, i u ovom nizu winova je bilo loših tekmi, ali su vazda izgarali i ostavljali srce na terenu. Protiv Slobode nisu ostavili ni kap znoja kako Bog zapovijeda. Mislim da je u psihi problem, i nipošto se više ne smije desit da potcijenimo protivnika, mada ne znam jesul igrači potcijenili ili su se kaknuli. Suviše blijeda partija da se može odredit.
Suma sumarum, grizi i gini na terenu. Ako imamo loš dan i ne možemo vezat pasove i nametnut neku igru, možemo bar ne dopustit protivniku da nas ispiša. Nije nauka.
Suma sumarum, grizi i gini na terenu. Ako imamo loš dan i ne možemo vezat pasove i nametnut neku igru, možemo bar ne dopustit protivniku da nas ispiša. Nije nauka.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Nemam nikakve insajderske info ali imam svoje pretpostavke o tekmi protiv Slobode. Nikakve teorije zavjere i vracanja dugova. U Slobodi naspanovani da zarade ekstra premije. U Tuzli su ocekivali bod a neki i da ce ga fasovati. Nasi su bili emotivno prazni i nikakva motivacija nije dosla do njih. Nakon previse pobjeda u nizu to se desi sportistima koji nemaju vrhunski cvrst mentalni sklop sa ogromnom zeljom za pobjedu. Mesi ce kao ajkula iducih 5 godina gristi i zeliti vise. Nasi nisu takvi. Pitanje je moze li ih Cala vratiti u normalu za 14 dana. Da se ovo dogodilo sa 2-3 nasa igraca, mozda bi se provukli. Nesreca je kad se to dogodi 10 igraca. Kad je igrac emotivno prazan djeluje kao da ne zeli igrati ili kao da sabotira ili da je stela.
- Orangina85
- Kontakt:
Meni se cini da u Tuzli dio krivice snosi i strucni stab. Djelovalo mi je kao da smo dosli da uzmemo bod cime bi bili zadovoljni i oni a i veci dio navijaca. Nazalost mi nismo ekipa koja zna igrati tako sto je dovelo do onakvog pristupa pa i penala poslije koji nas je totalno razvalio.
Naravno Cali i ostatku strucnog staba svaka cast na svemu dosad uradjenom, da ne bi ko pomislio da pljujem njih, ali imam osjecaj da je do toga.
Naravno Cali i ostatku strucnog staba svaka cast na svemu dosad uradjenom, da ne bi ko pomislio da pljujem njih, ali imam osjecaj da je do toga.
- sarajevo46
- Kontakt:
Evo ga raspored sa 'Bordo Boja'.

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
sarajevo46 je napisao/la:Evo ga raspored sa 'Bordo Boja'.![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Je l' proslava titule 20.5. ?sarajevo46 je napisao/la:Evo ga raspored sa 'Bordo Boja'.![]()

SARAJEVO
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Perverzija ti je ovaj raspored, sve pohvale.sarajevo46 je napisao/la:Evo ga raspored sa 'Bordo Boja'.![]()

Ovo je onaj kvalitet utakmica koji smo svi prizeljkivali skracenjem lige, sad cemo vidjeti od cega su napravljeni nasi igraci.

Ma kakve teorije zavjere ljudi dragi. Dovoljno je pogledati s kim smo mi igrali do Slobode da shvatimo da smo tek sad imali pravog protivnika. Igrali smo sa ekipama koje će sve do jedne igrati ligu za opstanak plus dvomeč u kupu sa drugoligašem. Do revanša u Travniku nismo mrdnuli iz Sarajeva. Protiv Viteza se tresli, Olimpik tu i tamo, moglo je i na drugi mlin otići pogotovo u prvom poluvremenu i za Široki stvarno nemam zamjerki, to nam je bila najbolja utakmica. I igrači vjerovatno opijeni tim nizom pobjeda, nafurani da su već šampioni odu u Tuzlu i kao lako ćemo a ustvari dobijemo tač po čelu.
Pustiti Čalu i pomoćnike da ih sad u Čitluku malo dozovu, uigraju, nalože jer sad nas očekuju sve protivnici u rangu Slobode pa i jači. I vjerujte ako kome u klubu možemo vjerovati to su Čala, Zijo i Tošo. Trenutno ubjedljivo najsvjetlije figure u komplet klubu. Sto posto! Oni izvlače 120% od ovog igračkog kadra i treba im skinuti kapu kakav posao obavljaju.
Pustiti Čalu i pomoćnike da ih sad u Čitluku malo dozovu, uigraju, nalože jer sad nas očekuju sve protivnici u rangu Slobode pa i jači. I vjerujte ako kome u klubu možemo vjerovati to su Čala, Zijo i Tošo. Trenutno ubjedljivo najsvjetlije figure u komplet klubu. Sto posto! Oni izvlače 120% od ovog igračkog kadra i treba im skinuti kapu kakav posao obavljaju.
U deset utakmica imat ćemo trinaest bodova.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Ko je ovaj malac sa brojem 99 igra za U-17?
I sta je sa Nihadom Mukajicem.
I sta je sa Nihadom Mukajicem.
Zadnja izmjena: Sarajlijica1946, dana/u 22 mar 2017, 09:57, ukupno mijenjano 1 put.
- hzzavidovici
- Kontakt:
Nisam zadovoljan žrijebom u kupu, listica je najslabiji protivnik. Mladost raskovala Slobodu, seljo i lažni mostarci jedva ih dobili a sa čelikom odigrali da ne izgube da ne bi bilo priče pustili im. Mladost je trebala igrati Ligu za prvaka, samo ta smjena ih je sjedala ali sad ih je Husref naspanovao i bit će teško. Nemamo mi plan B u igri sve je isto, ekipe su nas pročitale i gotovo. Šta je to novi stručni štab donio novo, osim motivacije i želje? Ništa, igrači i igra su loši i ne zaslužuju Bordo dres. Čala i kompanija izvlače maksimum i na nama je da ih podržimo a na njima da ginu na terenu. Mislim da oba trofeja dolaze u Sarajevo, nadam se na Koševo
Neka naša
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
pjesma cijelu
obiđe planetu
Koševo je mojoj duši
najdraže na svijetu
Ja te volim Sarajevo
bordo su ti boje
volim svoga šampiona
kao oči svoje...
- franklampard8
- Kontakt:
Ma necemo ni toliko, mozda 8.High je napisao/la:U deset utakmica imat ćemo trinaest bodova.
1946
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
Na kurrcu te nosam. Morao sam, oprosti mi.franklampard8 je napisao/la:Ma necemo ni toliko, mozda 8.High je napisao/la:U deset utakmica imat ćemo trinaest bodova.

- franklampard8
- Kontakt:
Oprosteno hahahaSarajlijica1946 je napisao/la:Na kurrcu te nosam. Morao sam, oprosti mi.franklampard8 je napisao/la:Ma necemo ni toliko, mozda 8.High je napisao/la:U deset utakmica imat ćemo trinaest bodova.
1946
- Orangina85
- Kontakt:
Ma samo opusteno, bicemo prvaci. Lazni mostarci i lazne sarajlije nam nista ne mogu 

Mislim da nije baš tako crno. Na Koševu 99% uzimamo Krupu i Radnika, Zrinjskom i Slobodi najmanje po bod otkinut, a zašto ne i dobit pred našom publikom, a sa Željom sve zavisi od stanja na tabeli u tom trenutku. Na strani možemo uzet Krupu, možemo računat na barem bod u Bijeljini, i mislim da nećemo izgubit na Grbavici, njih će Široki istrošit više nego nas Mladost, a kod nas je to uglavnom remi, bez obzira na forme ekipa. Kod Mađara najviše ovisi o novom treneru, do sad su bili katastrofa u proljetnom dijelu. Ja bih rekao da je ono u Tuzli bio izuzetak a ne pravilo, možda sam preoptimističan al' ja vjerujem Čali, prepoznat će on gdje je problem.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
SARAJEVO ŠAMPION
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Sa ovim ekipama u regularnom dijelu smo uzeli 16 bodova i osim sa Slobodom sa svima imamo pozitivan skor. Tako da mislim da 3. mjesto tj. Evropa,uz ozbiljan pristup i max borbu, ne bi uopste trebalo da bude upitno.skoroalen je napisao/la:Mislim da nije baš tako crno. Na Koševu 99% uzimamo Krupu i Radnika, Zrinjskom i Slobodi najmanje po bod otkinut, a zašto ne i dobit pred našom publikom, a sa Željom sve zavisi od stanja na tabeli u tom trenutku. Na strani možemo uzet Krupu, možemo računat na barem bod u Bijeljini, i mislim da nećemo izgubit na Grbavici, njih će Široki istrošit više nego nas Mladost, a kod nas je to uglavnom remi, bez obzira na forme ekipa. Kod Mađara najviše ovisi o novom treneru, do sad su bili katastrofa u proljetnom dijelu. Ja bih rekao da je ono u Tuzli bio izuzetak a ne pravilo, možda sam preoptimističan al' ja vjerujem Čali, prepoznat će on gdje je problem.
A misljenja sam da bi KUP trebalo da nam bude priritet i znam da ce zvucati glupo,ali mislim da smo dobili najgoreg protivnika u polufinalu. Ako njih prodemo onda za finale cuvati igrace,igrati ligu sa kombinovanim sastavom,a finale punom snagom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.