Bosniacum Lilium je napisao/la:Mala digresija.
Sutra, 18h, Skenderija. Svi, svi, svi. Bosna dočekuje Kakanj, ulaz je besplatan.
Bosna je uvijek bila Bordo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Bosniacum Lilium je napisao/la:Mala digresija.
Sutra, 18h, Skenderija. Svi, svi, svi. Bosna dočekuje Kakanj, ulaz je besplatan.
Bosna je uvijek bila Bordo
atmosfera je bila svecarska prava.onaj **** zeba je zapinjao ko lud do Nemanjinog gola je bilo malo.nervoze na 2 1.a u tz smo pobjedili 0 1 koliko se sjecam.nabriju se ljudi fakat i sa tim mi moramo da se izborimo da odgovorimo adekvatno.kao i te sezone ako nam zabiju jedan da mi njima 3PitarBordo je napisao/la:Uopšte me ova teorija zavjere ne zanima, ali preko ovog ne mogu preći. Ako je ovo izgovor, a mi ih nabili kurrcem drugu utakmicu kad smo bili prvaci. Ne kontam kojom logikom je to bilo "guravo", uzeli ih 3:1, niti u jednom trenutku nisu bili na našem nivou... [emoji38]baboatif je napisao/la:ne leze nam iskreno nikako.kad smo prvaci bili bilo.je realno guravo obje tekme.
PitarBordo je napisao/la:Uopšte me ova teorija zavjere ne zanima, ali preko ovog ne mogu preći. Ako je ovo izgovor, a mi ih nabili kurrcem drugu utakmicu kad smo bili prvaci. Ne kontam kojom logikom je to bilo "guravo", uzeli ih 3:1, niti u jednom trenutku nisu bili na našem nivou...baboatif je napisao/la:ne leze nam iskreno nikako.kad smo prvaci bili bilo.je realno guravo obje tekme.
Ja vala bio rahat, u zadnjih 50 utakmica, tu sam jedinu haman bio rahat, nekako sam bio siguran da uzimamo titulu. To je možda jedina tekma koju sam bio rahat od kako sam se rodio do danas.nukleusmember je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Uopšte me ova teorija zavjere ne zanima, ali preko ovog ne mogu preći. Ako je ovo izgovor, a mi ih nabili kurrcem drugu utakmicu kad smo bili prvaci. Ne kontam kojom logikom je to bilo "guravo", uzeli ih 3:1, niti u jednom trenutku nisu bili na našem nivou...baboatif je napisao/la:ne leze nam iskreno nikako.kad smo prvaci bili bilo.je realno guravo obje tekme.
ma nije mi bilo svejedno kada nam ga je "maradona sa prokletija" zabio za 2:1 iskreno
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Dok na primjer kod pseudoradnickih ublehasa i kad ne valja kod njih je dobro.nedo Bog da ko.sta kaze ruzno o igracu ili nekome od predsjednika do cistaciceLakoste je napisao/la:Ja ne pamtim kad smo mi izgubili utakmicu da nije konstruisan neka teorija zavjere. Da li sudije, bojkot, plate, namjesteno itd. Jbt ne smijes izgubiti utakmicu odmah pocinju teorije zavjere.
Duhovit si nema sta,uvrijedis se bez razloga,nisam smislio sam buraz retardiran sam sufliro mi Amar Osim kad sam piso. Nego da se vratimo na temu,ne padajte na debilne izjave i lazi muflona,ono kad su bilii na 5 mjestu,kad ih nigdje nije bilo nisu pljuvali i pravili teorije zavjere i nisu im svi bili krivi kao nama nakon 1 poraza. Jesil smislio sam ono za slaganje kockicaThrillerHz je napisao/la:Ja sam se uvijek pitao, kako se svi protiv nas naloze, a mi protiv njih nikako, uvijek neki pic.kasti pristup imamo na takve tekme. Treba poraditi na tome, al ozbiljno.Sabinho je napisao/la:Ne znam brate, naloziti igrace ili sta vec... Ocito da se moramo podobro pripremati za gostovanje kod njih, ali znas kako to kod nas ide (Celik...)
@zagorski jesi to sam smislio? Evo ti aplauz
Evo bas na tu temu pisem post heh kad su bili na 5 mjestu,nisi cuo nista ruzno,nakon serije losih rezultata niko nista,koad nas se desi jedan poraz to se romani pisu,to.su vece urote nego protiv Hitlera,to mafija,pipe,vracanje dugova,bojkoti itdbaboatif je napisao/la:Dok na primjer kod pseudoradnickih ublehasa i kad ne valja kod njih je dobro.nedo Bog da ko.sta kaze ruzno o igracu ili nekome od predsjednika do cistaciceLakoste je napisao/la:Ja ne pamtim kad smo mi izgubili utakmicu da nije konstruisan neka teorija zavjere. Da li sudije, bojkot, plate, namjesteno itd. Jbt ne smijes izgubiti utakmicu odmah pocinju teorije zavjere.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Sto sad mene prozivas?ThrillerHz je napisao/la:Ja sam se uvijek pitao, kako se svi protiv nas naloze, a mi protiv njih nikako, uvijek neki pic.kasti pristup imamo na takve tekme. Treba poraditi na tome, al ozbiljno.Sabinho je napisao/la:Ne znam brate, naloziti igrace ili sta vec... Ocito da se moramo podobro pripremati za gostovanje kod njih, ali znas kako to kod nas ide (Celik...)
Sta procitah ovoskoroalen je napisao/la:Ja mislim da je fazon u tome što su prije ove afere Punac Tuzlqci bili prava raja, nije bilo problema s njima, na Koševu su na proslavi titule poveli "Bi'će Željo ... šampion" itd. Al' u toj jednoj sezoni se nafurali da su veliki klub, bila spomenuta afera, bio onaj belaj između Hordi i Fukara, psovanje pokojnog Vedrana... sad je netrepeljivost ogromna, oni se protiv nas nalože nevjerovatno. Mi s psihološke strane padamo na Tušnju, bojim se da ne dobijamo treće unaprijed izgubljeno gostovanje (nakon Zenice i Lištice).
kad gledam mi ko da prespavamo te tekme.nije mi jasan pad iskreno na tim gostovanjima.skoroalen je napisao/la:Ja mislim da je fazon u tome što su prije ove afere Punac Tuzlqci bili prava raja, nije bilo problema s njima, na Koševu su na proslavi titule poveli "Bi'će Željo ... šampion" itd. Al' u toj jednoj sezoni se nafurali da su veliki klub, bila spomenuta afera, bio onaj belaj između Hordi i Fukara, psovanje pokojnog Vedrana... sad je netrepeljivost ogromna, oni se protiv nas nalože nevjerovatno. Mi s psihološke strane padamo na Tušnju, bojim se da ne dobijamo treće unaprijed izgubljeno gostovanje (nakon Zenice i Lištice).
Ne mislim da su raja s nama al nije prije bilo incidenata s njima, ni problema na terenu ni na tribinama. Nisu baš bili redovna mušterija al' smo uzimali i na Tušnju i na Koševu. Al su oni umislili da su veliki, na osnovu jedne dobre sezone a na nas su se posebno okomili. Na to sam mislio.zagor1987 je napisao/la:Sta procitah ovoskoroalen je napisao/la:Ja mislim da je fazon u tome što su prije ove afere Punac Tuzlqci bili prava raja, nije bilo problema s njima, na Koševu su na proslavi titule poveli "Bi'će Željo ... šampion" itd. Al' u toj jednoj sezoni se nafurali da su veliki klub, bila spomenuta afera, bio onaj belaj između Hordi i Fukara, psovanje pokojnog Vedrana... sad je netrepeljivost ogromna, oni se protiv nas nalože nevjerovatno. Mi s psihološke strane padamo na Tušnju, bojim se da ne dobijamo treće unaprijed izgubljeno gostovanje (nakon Zenice i Lištice).ocigledno pratis nasu ligu i Slobodu 2 godine unazad cuj mi i oni raja haha
mene samo to iskreno svrbi.nigdje nije bajno i mislim da smo se svi i otrijeznili i opametili od kovanja u zvijezde i velicanja.ali sami smo sebi najveci neprijatelji nekad.dokaz tome je da se u subotu cijela liga radovala kiksu Sarajeva i na sve to mi smo opleli sa teorijama .tekmu smo sfuserili pravo skorz pristup sve.ali da ima neka pozadina ne vjerujemzagor1987 je napisao/la:Evo bas na tu temu pisem post heh kad su bili na 5 mjestu,nisi cuo nista ruzno,nakon serije losih rezultata niko nista,koad nas se desi jedan poraz to se romani pisu,to.su vece urote nego protiv Hitlera,to mafija,pipe,vracanje dugova,bojkoti itdbaboatif je napisao/la:Dok na primjer kod pseudoradnickih ublehasa i kad ne valja kod njih je dobro.nedo Bog da ko.sta kaze ruzno o igracu ili nekome od predsjednika do cistaciceLakoste je napisao/la:Ja ne pamtim kad smo mi izgubili utakmicu da nije konstruisan neka teorija zavjere. Da li sudije, bojkot, plate, namjesteno itd. Jbt ne smijes izgubiti utakmicu odmah pocinju teorije zavjere.
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
brate od rata naovamo u tz i ze je borba ko na istocnom frontuskoroalen je napisao/la:Ne mislim da su raja s nama al nije prije bilo incidenata s njima, ni problema na terenu ni na tribinama. Nisu baš bili redovna mušterija al' smo uzimali i na Tušnju i na Koševu. Al su oni umislili da su veliki, na osnovu jedne dobre sezone a na nas su se posebno okomili. Na to sam mislio.zagor1987 je napisao/la:Sta procitah ovo [emoji38] ocigledno pratis nasu ligu i Slobodu 2 godine unazad cuj mi i oni raja hahaskoroalen je napisao/la:Ja mislim da je fazon u tome što su prije ove afere Punac Tuzlqci bili prava raja, nije bilo problema s njima, na Koševu su na proslavi titule poveli "Bi'će Željo ... šampion" itd. Al' u toj jednoj sezoni se nafurali da su veliki klub, bila spomenuta afera, bio onaj belaj između Hordi i Fukara, psovanje pokojnog Vedrana... sad je netrepeljivost ogromna, oni se protiv nas nalože nevjerovatno. Mi s psihološke strane padamo na Tušnju, bojim se da ne dobijamo treće unaprijed izgubljeno gostovanje (nakon Zenice i Lištice).
Opusteno, sta ima lose u aplauzu?zagor1987 je napisao/la:Duhovit si nema sta,uvrijedis se bez razloga,nisam smislio sam buraz retardiran sam sufliro mi Amar Osim kad sam piso. Nego da se vratimo na temu,ne padajte na debilne izjave i lazi muflona,ono kad su bilii na 5 mjestu,kad ih nigdje nije bilo nisu pljuvali i pravili teorije zavjere i nisu im svi bili krivi kao nama nakon 1 poraza. Jesil smislio sam ono za slaganje kockicaThrillerHz je napisao/la:Ja sam se uvijek pitao, kako se svi protiv nas naloze, a mi protiv njih nikako, uvijek neki pic.kasti pristup imamo na takve tekme. Treba poraditi na tome, al ozbiljno.Sabinho je napisao/la:Ne znam brate, naloziti igrace ili sta vec... Ocito da se moramo podobro pripremati za gostovanje kod njih, ali znas kako to kod nas ide (Celik...)
PitarBordo je napisao/la:Ja vala bio rahat, u zadnjih 50 utakmica, tu sam jedinu haman bio rahat, nekako sam bio siguran da uzimamo titulu. To je možda jedina tekma koju sam bio rahat od kako sam se rodio do danas.nukleusmember je napisao/la:PitarBordo je napisao/la: Uopšte me ova teorija zavjere ne zanima, ali preko ovog ne mogu preći. Ako je ovo izgovor, a mi ih nabili kurrcem drugu utakmicu kad smo bili prvaci. Ne kontam kojom logikom je to bilo "guravo", uzeli ih 3:1, niti u jednom trenutku nisu bili na našem nivou...
ma nije mi bilo svejedno kada nam ga je "maradona sa prokletija" zabio za 2:1 iskreno
VVVBK
A onaj strumf zapeo.iskreno tek kad je svirao kraj opustio sam senukleusmember je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Ja vala bio rahat, u zadnjih 50 utakmica, tu sam jedinu haman bio rahat, nekako sam bio siguran da uzimamo titulu. To je možda jedina tekma koju sam bio rahat od kako sam se rodio do danas.nukleusmember je napisao/la:
VVVBK
dok nismo zabili treći ja bio k'o na iglama[WHITE SMILING FACE]
VVVBK
Trenutno korisnika/ca: ebi46, miguelramos, misstianopenaldo i 23 gosta.