FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

fico
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la fico » 21 mar 2017, 22:53

Bosniacum Lilium je napisao/la:Mala digresija.

Sutra, 18h, Skenderija. Svi, svi, svi. Bosna dočekuje Kakanj, ulaz je besplatan.

Bosna je uvijek bila Bordo ;)
:thumbup: :clap: :salut:
SARAJEVO

Lakoste
Kontakt:

Post Postao/la Lakoste » 21 mar 2017, 22:58

Ja ne pamtim kad smo mi izgubili utakmicu da nije konstruisan neka teorija zavjere. Da li sudije, bojkot, plate, namjesteno itd. Jbt ne smijes izgubiti utakmicu odmah pocinju teorije zavjere.

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 21 mar 2017, 22:59

PitarBordo je napisao/la:
baboatif je napisao/la:ne leze nam iskreno nikako.kad smo prvaci bili bilo.je realno guravo obje tekme.
Uopšte me ova teorija zavjere ne zanima, ali preko ovog ne mogu preći. Ako je ovo izgovor, a mi ih nabili kurrcem drugu utakmicu kad smo bili prvaci. Ne kontam kojom logikom je to bilo "guravo", uzeli ih 3:1, niti u jednom trenutku nisu bili na našem nivou... [emoji38]
atmosfera je bila svecarska prava.onaj **** zeba je zapinjao ko lud do Nemanjinog gola je bilo malo.nervoze na 2 1.a u tz smo pobjedili 0 1 koliko se sjecam.nabriju se ljudi fakat i sa tim mi moramo da se izborimo da odgovorimo adekvatno.kao i te sezone ako nam zabiju jedan da mi njima 3

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

nukleusmember
Kontakt:

Post Postao/la nukleusmember » 21 mar 2017, 22:59

baboatif je napisao/la:ne leze nam iskreno nikako.kad smo prvaci bili bilo.je realno guravo obje tekme.
Uopšte me ova teorija zavjere ne zanima, ali preko ovog ne mogu preći. Ako je ovo izgovor, a mi ih nabili kurrcem drugu utakmicu kad smo bili prvaci. Ne kontam kojom logikom je to bilo "guravo", uzeli ih 3:1, niti u jednom trenutku nisu bili na našem nivou... :lol:

ma nije mi bilo svejedno kada nam ga je "maradona sa prokletija" zabio za 2:1 iskreno

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 21 mar 2017, 23:01

nukleusmember je napisao/la:
Uopšte me ova teorija zavjere ne zanima, ali preko ovog ne mogu preći. Ako je ovo izgovor, a mi ih nabili kurrcem drugu utakmicu kad smo bili prvaci. Ne kontam kojom logikom je to bilo "guravo", uzeli ih 3:1, niti u jednom trenutku nisu bili na našem nivou... :lol:

ma nije mi bilo svejedno kada nam ga je "maradona sa prokletija" zabio za 2:1 iskreno

VVVBK

Ja vala bio rahat, u zadnjih 50 utakmica, tu sam jedinu haman bio rahat, nekako sam bio siguran da uzimamo titulu. To je možda jedina tekma koju sam bio rahat od kako sam se rodio do danas. :D
Samo Saraj'vo.

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 21 mar 2017, 23:01

Lakoste je napisao/la:Ja ne pamtim kad smo mi izgubili utakmicu da nije konstruisan neka teorija zavjere. Da li sudije, bojkot, plate, namjesteno itd. Jbt ne smijes izgubiti utakmicu odmah pocinju teorije zavjere.
Dok na primjer kod pseudoradnickih ublehasa i kad ne valja kod njih je dobro.nedo Bog da ko.sta kaze ruzno o igracu ili nekome od predsjednika do cistacice

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 mar 2017, 23:02

ThrillerHz je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Ne znam brate, naloziti igrace ili sta vec... Ocito da se moramo podobro pripremati za gostovanje kod njih, ali znas kako to kod nas ide (Celik...) :D
Ja sam se uvijek pitao, kako se svi protiv nas naloze, a mi protiv njih nikako, uvijek neki pic.kasti pristup imamo na takve tekme. Treba poraditi na tome, al ozbiljno.

@zagorski jesi to sam smislio? Evo ti aplauz :clap:
Duhovit si nema sta,uvrijedis se bez razloga,nisam smislio sam buraz retardiran sam sufliro mi Amar Osim kad sam piso. Nego da se vratimo na temu,ne padajte na debilne izjave i lazi muflona,ono kad su bilii na 5 mjestu,kad ih nigdje nije bilo nisu pljuvali i pravili teorije zavjere i nisu im svi bili krivi kao nama nakon 1 poraza. Jesil smislio sam ono za slaganje kockica :clap:

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 mar 2017, 23:03

Ja mislim da je fazon u tome što su prije ove afere Punac Tuzlqci bili prava raja, nije bilo problema s njima, na Koševu su na proslavi titule poveli "Bi'će Željo ... šampion" itd. Al' u toj jednoj sezoni se nafurali da su veliki klub, bila spomenuta afera, bio onaj belaj između Hordi i Fukara, psovanje pokojnog Vedrana... sad je netrepeljivost ogromna, oni se protiv nas nalože nevjerovatno. Mi s psihološke strane padamo na Tušnju, bojim se da ne dobijamo treće unaprijed izgubljeno gostovanje (nakon Zenice i Lištice).
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 mar 2017, 23:05

baboatif je napisao/la:
Lakoste je napisao/la:Ja ne pamtim kad smo mi izgubili utakmicu da nije konstruisan neka teorija zavjere. Da li sudije, bojkot, plate, namjesteno itd. Jbt ne smijes izgubiti utakmicu odmah pocinju teorije zavjere.
Dok na primjer kod pseudoradnickih ublehasa i kad ne valja kod njih je dobro.nedo Bog da ko.sta kaze ruzno o igracu ili nekome od predsjednika do cistacice

Evo bas na tu temu pisem post heh kad su bili na 5 mjestu,nisi cuo nista ruzno,nakon serije losih rezultata niko nista,koad nas se desi jedan poraz to se romani pisu,to.su vece urote nego protiv Hitlera,to mafija,pipe,vracanje dugova,bojkoti itd

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 21 mar 2017, 23:07

Sabinho je napisao/la:Ne znam brate, naloziti igrace ili sta vec... Ocito da se moramo podobro pripremati za gostovanje kod njih, ali znas kako to kod nas ide (Celik...) :D
Ja sam se uvijek pitao, kako se svi protiv nas naloze, a mi protiv njih nikako, uvijek neki pic.kasti pristup imamo na takve tekme. Treba poraditi na tome, al ozbiljno.

Sto sad mene prozivas?

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 21 mar 2017, 23:08

skoroalen je napisao/la:Ja mislim da je fazon u tome što su prije ove afere Punac Tuzlqci bili prava raja, nije bilo problema s njima, na Koševu su na proslavi titule poveli "Bi'će Željo ... šampion" itd. Al' u toj jednoj sezoni se nafurali da su veliki klub, bila spomenuta afera, bio onaj belaj između Hordi i Fukara, psovanje pokojnog Vedrana... sad je netrepeljivost ogromna, oni se protiv nas nalože nevjerovatno. Mi s psihološke strane padamo na Tušnju, bojim se da ne dobijamo treće unaprijed izgubljeno gostovanje (nakon Zenice i Lištice).
Sta procitah ovo :lol: ocigledno pratis nasu ligu i Slobodu 2 godine unazad cuj mi i oni raja haha

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 21 mar 2017, 23:10

skoroalen je napisao/la:Ja mislim da je fazon u tome što su prije ove afere Punac Tuzlqci bili prava raja, nije bilo problema s njima, na Koševu su na proslavi titule poveli "Bi'će Željo ... šampion" itd. Al' u toj jednoj sezoni se nafurali da su veliki klub, bila spomenuta afera, bio onaj belaj između Hordi i Fukara, psovanje pokojnog Vedrana... sad je netrepeljivost ogromna, oni se protiv nas nalože nevjerovatno. Mi s psihološke strane padamo na Tušnju, bojim se da ne dobijamo treće unaprijed izgubljeno gostovanje (nakon Zenice i Lištice).
kad gledam mi ko da prespavamo te tekme.nije mi jasan pad iskreno na tim gostovanjima.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 21 mar 2017, 23:12

zagor1987 je napisao/la:
Sta procitah ovo :lol: ocigledno pratis nasu ligu i Slobodu 2 godine unazad cuj mi i oni raja haha
Ne mislim da su raja s nama al nije prije bilo incidenata s njima, ni problema na terenu ni na tribinama. Nisu baš bili redovna mušterija al' smo uzimali i na Tušnju i na Koševu. Al su oni umislili da su veliki, na osnovu jedne dobre sezone a na nas su se posebno okomili. Na to sam mislio.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 21 mar 2017, 23:13

zagor1987 je napisao/la:
baboatif je napisao/la:

Evo bas na tu temu pisem post heh kad su bili na 5 mjestu,nisi cuo nista ruzno,nakon serije losih rezultata niko nista,koad nas se desi jedan poraz to se romani pisu,to.su vece urote nego protiv Hitlera,to mafija,pipe,vracanje dugova,bojkoti itd
mene samo to iskreno svrbi.nigdje nije bajno i mislim da smo se svi i otrijeznili i opametili od kovanja u zvijezde i velicanja.ali sami smo sebi najveci neprijatelji nekad.dokaz tome je da se u subotu cijela liga radovala kiksu Sarajeva i na sve to mi smo opleli sa teorijama .tekmu smo sfuserili pravo skorz pristup sve.ali da ima neka pozadina ne vjerujem

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 21 mar 2017, 23:14

skoroalen je napisao/la:
zagor1987 je napisao/la:
Sta procitah ovo [emoji38] ocigledno pratis nasu ligu i Slobodu 2 godine unazad cuj mi i oni raja haha
Ne mislim da su raja s nama al nije prije bilo incidenata s njima, ni problema na terenu ni na tribinama. Nisu baš bili redovna mušterija al' smo uzimali i na Tušnju i na Koševu. Al su oni umislili da su veliki, na osnovu jedne dobre sezone a na nas su se posebno okomili. Na to sam mislio.
brate od rata naovamo u tz i ze je borba ko na istocnom frontu

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 23:23

zagor1987 je napisao/la:

Duhovit si nema sta,uvrijedis se bez razloga,nisam smislio sam buraz retardiran sam sufliro mi Amar Osim kad sam piso. Nego da se vratimo na temu,ne padajte na debilne izjave i lazi muflona,ono kad su bilii na 5 mjestu,kad ih nigdje nije bilo nisu pljuvali i pravili teorije zavjere i nisu im svi bili krivi kao nama nakon 1 poraza. Jesil smislio sam ono za slaganje kockica :clap:
Opusteno, sta ima lose u aplauzu?

@zagorski oprosti, doslo je do greske :)
1946~

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 21 mar 2017, 23:33

PitarBordo je napisao/la: Uopšte me ova teorija zavjere ne zanima, ali preko ovog ne mogu preći. Ako je ovo izgovor, a mi ih nabili kurrcem drugu utakmicu kad smo bili prvaci. Ne kontam kojom logikom je to bilo "guravo", uzeli ih 3:1, niti u jednom trenutku nisu bili na našem nivou... :lol:

VVVBK

Ja vala bio rahat, u zadnjih 50 utakmica, tu sam jedinu haman bio rahat, nekako sam bio siguran da uzimamo titulu. To je možda jedina tekma koju sam bio rahat od kako sam se rodio do danas. :D

dok nismo zabili treći ja bio k'o na iglama[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 21 mar 2017, 23:37

VVVBK

dok nismo zabili treći ja bio k'o na iglama[WHITE SMILING FACE]

VVVBK

A onaj strumf zapeo.iskreno tek kad je svirao kraj opustio sam se

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 21 mar 2017, 23:40

Brate na toj tekmi je samo Zeba bio zapeo hahahaha, titula vec unaprijed bila proslavljena, jos fukare dosle i navijaju bice zeljo ku.rac sampion. A sto nukleus kaze, ja do 90te nisam siguran bio, ili tacnije do, ja mislim da je Husref cak i izveo Zebu, tog trenutka, jer je jedini htio da pokvari slavlje.
1946~

High

Post Postao/la High » 22 mar 2017, 00:03

Samo ne dajte da se @joker90 kladi na našu pobjedu!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: ebi46, miguelramos, misstianopenaldo i 23 gosta.