Ma realno Husref je lud sto je htio doci uopste. Ne mogu reci da mi je zao ali sve stoji sto si rekao. On i Osim su obiljezili dug period nase lige u dva najveca kluba. Ostat ce nostalgija za tim vremenima kada nije bilo para i kad se igralo srcem pa su i treneri imali s cim da rade.kolezeljovac je napisao/la: ↑28 sep 2025, 15:54Husref je institucija, ali svi smo znali da dolazi u trenutku koji je najgori i po njeg', a i po klub. Nadam se da će sad u zasluženu penziju, ne djeluje mi dobro, a rekao bi da nema potrebe da sebi zdravlje ruši nastavkom karijere bilo gdje jer mu stres ne treba zbog njegovog srca.
Poštovanje i respekt mora ostati prema njemu. Sve ono što je uradio prvo kao fantastičan igrač, kasnije kao trener ga stavljaju u sami vrh ljestvice legendi BH fudbala. Ja kao navijač Željezničara i dijete ovog grada mogu da kažem da sam ponosan na njega i sve sportske radnike slične njemu. O tome kakav je insan preslušajte podkast Džeme Berberovića.
Samo malo licemjerno od uprave koja ga dovede u najgoroj mogucoj situaciji bez da je ekipa pravljena za njega. Odbijes ds dodju tcoji navijsci na derbi, ne dodjes ni ti kao uprava i izgubis derbi koji je realno mogao na obe strane. I rezultat toga das otkaz treneru.. bar se nadam da ce pare uzeti.