FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Giallorossi
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Giallorossi » 08 mar 2011, 13:37

brazzo je napisao/la:e de može li mi ko reći gdje je Alaim ''zaglavio'' i brani li on još uvijek il' se povukao?
meni se cini da su on i Dudo otisli u neki Iranski klub.. ;)

EDIT; klub se zove Tarbiat Yazd F.C. :D
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Stole iz Bora
Kontakt:

Post Postao/la Stole iz Bora » 08 mar 2011, 13:52

brazzo je napisao/la:e de može li mi ko reći gdje je Alaim ''zaglavio'' i brani li on još uvijek il' se povukao?
Tarbiat Yazd

http://www.persianleague.com/index.php/ ... eam&sid=22
AMAR OSIM

1921 - JAČI OD RATOVA, REŽIMA I PARTIJA!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 08 mar 2011, 17:27

johnnyHZ je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:
SAMO BORDO je napisao/la:Dzabe nam sve! Ko ce koji biti, kada nema nikome u evropu!
A rjesice se i to valjda jbmu misa...Ne moze dovjeka.Svi smo krivi,koliko god mediji to okretali.
po kojoj teoriji?
ns fedeacije nudi vam mjesto direktora repr. dakle da bude glavni samo da pristanete na ukidanje predsjednistva vi necete..nas savez se slaze sa uefom vas ne?? ako vi navijaci Borca ovo doppustite, onda vi volite Borac koliko ja volim zelju ;)
Nemoj vjerovati medijima,to je najvece zlo.Eto,samo cu ti to reci. ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 08 mar 2011, 17:44

ma vjerovacemo vama,OK...
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!

jubitubi
Kontakt:

Post Postao/la jubitubi » 08 mar 2011, 17:51

padobranac1978 je napisao/la:ma vjerovacemo vama,OK...
Ma boli mene briga.Meni ne smeta da pljujem FSRS,to cak i radim.Ali dok god vi budete stitili svoje,i dizali ih u nebesa,a krivice svaljivali samo na jednu stranu,nista od korjenitih promjena.Mucenje i dalje.Aj pozdrav tebi.

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 08 mar 2011, 17:52

Vidi imate malo pogresan stav prema ovim iz rs ... kunem ti se ne pomakao se sa ovog mjesta ako lazem, slusajno sam se sa jednog turnira vracao sa poznatim novinarom, i to u vrijeme kada je Barbarez trebao biti selektor i pricao je sa covjekom iz rs koji je u to vrijeme bio na poziciji predsjednika ns, i isti taj nije bio protiv Barbareza niti bilo ko iz rs, nego su bili nasi kojim nije odgovaralo to sto je bio dobar sa navijacima i pljuvao ih!

Nasi su vece zlo !
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Giallorossi
Kontakt:

Post Postao/la Giallorossi » 08 mar 2011, 18:08

jubitubi je napisao/la:
Ma boli mene briga.Meni ne smeta da pljujem FSRS,to cak i radim.Ali dok god vi budete stitili svoje,i dizali ih u nebesa,a krivice svaljivali samo na jednu stranu,nista od korjenitih promjena.Mucenje i dalje.Aj pozdrav tebi.
realno to sto je momak reko to gotovo sve stoji..puno vise sranja ima u "nashem" savezu nego kod njih,naravno i kod njih nisu sve cista posla al kad usporedim sa nama tj. nezamisljivo..volio bi ija da bude jedan predsjednik pa makar on bio srbin,al da ima neke veze sa sportom a ne neki seljak sa dvi krave i 10 dunuma zemlje ;)

FK SARAJEVO SAMPION 8-)
FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥

Samo F.K.S !!
Kontakt:

Post Postao/la Samo F.K.S !! » 08 mar 2011, 18:10

Nema nas,vas,njihov.... svi su gov.na i samo su im pare na pameti ;)

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 08 mar 2011, 18:39

Dirk je napisao/la:
Vidi imate malo pogresan stav prema ovim iz rs ... kunem ti se ne pomakao se sa ovog mjesta ako lazem, slusajno sam se sa jednog turnira vracao sa poznatim novinarom, i to u vrijeme kada je Barbarez trebao biti selektor i pricao je sa covjekom iz rs koji je u to vrijeme bio na poziciji predsjednika ns, i isti taj nije bio protiv Barbareza niti bilo ko iz rs, nego su bili nasi kojim nije odgovaralo to sto je bio dobar sa navijacima i pljuvao ih!

Nasi su vece zlo !
OK,ali cuj imamo pogresan stav....pa oni opstruisu rad na svakom koraku,to corav vidi...ma ustvari zaboli me neka stvar,sve cemo vidjeti 31.marta i nema nasi,vasi treba da bude jedan i zdravo,pa bolan,samo mi nemamo svog predstavnika u savezu kao klub i sad ispada mi protiv,znaci mi se ne pitamo ni za sta kao klub,jeli vama to ista govori...

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 08 mar 2011, 19:05

padobranac1978 je napisao/la:
Dirk je napisao/la:

Nasi su vece zlo !
OK,ali cuj imamo pogresan stav....pa oni opstruisu rad na svakom koraku,to corav vidi...ma ustvari zaboli me neka stvar,sve cemo vidjeti 31.marta i nema nasi,vasi treba da bude jedan i zdravo,pa bolan,samo mi nemamo svog predstavnika u savezu kao klub i sad ispada mi protiv,znaci mi se ne pitamo ni za sta kao klub,jeli vama to ista govori...
Grijesis opet, mediji i slicni su sve prebacili na ove iz rs da su oni krivi i da sve kvare, a u stvarnosti je sve do nasih, uostalom dovoljno je pogledati ko predstavlja nas savez i to sve govori ... 8-)

A sto se tice FKS , sami smo krivi sto nemamo predstavnika, jer je Rizvanovic sam rekao da istog nece poslati na te skupstine tako da ... ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

padobranac1978
Kontakt:

Post Postao/la padobranac1978 » 08 mar 2011, 19:08

ja vidim dobro i kao takav sam svojim ocima vidio da ovi odbijaju novi statut javno i ne moze me niko ubjediti da to rade mediji,a za ovo drugo procitaj danasnje novine sta kaze Paja i bice ti jasnije...

@Dirk....spremas li se za Tuzlu :?:

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 08 mar 2011, 19:33

Torlak ce izgleda potpisati novi ugovor ovaj mu istice na kraju sezone,ovo je odlicna stvar jel bi na kraju sezone sigurno otisao mislim da igracu njegovih kvaliteta nebi bilo tesko naci klub mene je licno kopkalo sto se to nista ne preduzima ali evo izgleda da se dogovaraju,ovako i ako ode nek uzmu neku lovu,inace ovo se momku mora cestitati jel je stvarno zahvalan neznam da je ikad nesto rekao,samo suti i igra,jos ako potpise novi ugovor kud ces bolje
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 mar 2011, 19:37

miky_hz je napisao/la:Torlak ce izgleda potpisati novi ugovor ovaj mu istice na kraju sezone,ovo je odlicna stvar jel bi na kraju sezone sigurno otisao mislim da igracu njegovih kvaliteta nebi bilo tesko naci klub mene je licno kopkalo sto se to nista ne preduzima ali evo izgleda da se dogovaraju,ovako i ako ode nek uzmu neku lovu,inace ovo se momku mora cestitati jel je stvarno zahvalan neznam da je ikad nesto rekao,samo suti i igra,jos ako potpise novi ugovor kud ces bolje
ma momak na svom mjestuu...nije debil d amu menadzeri pune glavuu ....

A sto se tice igree on uvijek igra svim srcem pa ponekad drzi komplet odbranu sam ehhehe ,a najjace je kad sam krene kroz sredinu ko lusijo eheheh.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

HzBvB
Kontakt:

Post Postao/la HzBvB » 08 mar 2011, 23:35

MIRZA ako sad bez trenera ne uspijes donijeti 3 boda ( kada je sve rasulo ) , ODLAZI !!!!!!!!!!!!!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 08 mar 2011, 23:39

HzBvB je napisao/la:MIRZA ako sad bez trenera ne uspijes donijeti 3 boda ( kada je sve rasulo ) , ODLAZI !!!!!!!!!!!!!
ma bice njegovo standardno imali smo 4 5 cistih prilika al eto.......... nije nas isloo!!!
naravno ako ne uzmemo 3 boda...I obavezno se zahvaljujee navijacima HAHAHAHHA
FK SARAJEVO.

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 09 mar 2011, 01:32

ee poromjeni potpis hehe umjesto nikad_izvini stavi banovan ahahhaha da ne misli da te zezno AHHAHA :lol: :lol: :D
FK SARAJEVO.

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 mar 2011, 10:00

Lijepo bi bilo staviti Avdića na klupu, a utakmicu poceti sa Obucom & Jahovicem. Obavezno uvesti u igru Amela Handzica i to je dobitna kombinacija u napadu.
Sloboda je izgleda izgubila trenera i u losem su financijskom stnaju (ko nije?!) i mozda je to prilika za FCS!
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

SAMO BORDO
Kontakt:

Post Postao/la SAMO BORDO » 09 mar 2011, 10:24

Hoce li se Dmiru Hadzicu produziti ugovor? Zna li iko? Zasluzio je,svaka njemu cast!
Treba se po mei Avdicu i Ihtijarevicu zahvaliti!

avlami97
Kontakt:

Post Postao/la avlami97 » 09 mar 2011, 11:26

SAMO BORDO je napisao/la:Hoce li se Dmiru Hadzicu produziti ugovor? Zna li iko? Zasluzio je,svaka njemu cast!
Treba se po mei Avdicu i Ihtijarevicu zahvaliti!
Damir Hadžić je dobar igrač. Avdiću i Ihtijareviće se trebate zahvaliti, ali su Vam i oni itekako potrebni i u ovim godinama su bolji više od pola Vašeg tima. Trebate im se zahvaliti na do sada učinjenom, ali trebaju i dalje igrati. To je moje mišljenje. Ne vjerujem da griješim. Sportski pozdrav.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".

BernardBarnjak
Kontakt:

Post Postao/la BernardBarnjak » 09 mar 2011, 11:47

ma nek' igraju i avdic i ihtijarevic ali ne po 90 min! to ne treba ni njima ni mladim igracima.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.