FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

ekran
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la ekran » 08 dec 2012, 20:43

Gledam zadnjih dana da ne peglam puno jer se svašta tu govori. Cilj je jaka Sloboda. Znači samo jedna Sloboda. Bez Olimpica ili bilo čega drugog. Drugačije neće ići.

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 08 dec 2012, 20:47

Ovi su unijeli zabunu sa ostankom Slobode a ona se zbog dugovanja mora gasiti.Ovakva dvojnost unosi zabunu.

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 08 dec 2012, 20:50

svejedno je napisao/la:Ovi su unijeli zabunu sa ostankom Slobode a ona se zbog dugovanja mora gasiti.Ovakva dvojnost unosi zabunu.
pa ostavljaju je zato to je zele ujediniti..jer se radi na tome da se nesto dobije finansija kako bi se nesto dugova izmirilo kako bi odpocelo..zaboravite dugovanja prema drzavi to ce svi morati da zaborave...samo dugovi prema igracima i privatnicima morat ce se izmiriti...da je ucilju tek tako nesto napraviti sad bi nas odmah ugasili nebi ni cekali 6 mjeseci trosili pare na put placali igrace ko je tu budala ljudi?.. daj malo saberite se ebo vas novine ..nema mi logike zaduzivat se igrat 6 mjeseci a sutra se ugasit saberite se malo ljudi
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

King Kenny
Kontakt:

Post Postao/la King Kenny » 08 dec 2012, 20:54

I ja govorim cjelo vrijeme da se ne trci pred rudu ...sacekajmo jos malo,i meni djeluje nelogicno,da zele ugasiti Slobodu ugasili bi je odmah ne bi cekali ljeto ... i slazem sa @saltcityattack vjerovatno se zeli otplatiti nesto dugova i onda i zavrsiti tu fuziju kada ce se klub zvati Sloboda 1919 aBd :) .
Ljubav prema crveno-crnoj boji ~Fk Sloboda~ ~Ac Milan~

YNWA!

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 08 dec 2012, 20:57

Mene zanima zašto Sloboda mora nastaviti takmičnje u Prvoj ligi kada može igrati samo Premijer ligu. Čiji su to interesi. Možda griješim i volio bih da mi neko objasni o čemu se tu radi.

zlajci
Kontakt:

Post Postao/la zlajci » 08 dec 2012, 20:59

ekran je napisao/la:Mene zanima zašto Sloboda mora nastaviti takmičnje u Prvoj ligi kada može igrati samo Premijer ligu. Čiji su to interesi. Možda griješim i volio bih da mi neko objasni o čemu se tu radi.
pm
tuzlanska Sloboda

sloboda
Kontakt:

Post Postao/la sloboda » 08 dec 2012, 21:00

Kazes da se privatnici namire ajd razumijem igraci al ko ce namiriti sabovice kada lupe cifru da su lupam dali milion u klub pa se pojavi jos neki itd.Znaci sloboda nasa stara ce se ugasiti olimpic ce nastaviti saradnju sa 1919 i to je to.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 08 dec 2012, 21:06

sloboda je napisao/la:Kazes da se privatnici namire ajd razumijem igraci al ko ce namiriti sabovice kada lupe cifru da su lupam dali milion u klub pa se pojavi jos neki itd.
Ovo je prava istina. Zato nekima treba još 6 mjeseci.

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 08 dec 2012, 21:12

Ljudi pokusavaju da spase orginal ili staru Slobodu..ako je ugase,a osnuju neku 1919 nije to vise ono sto je nekad bilo.Mislim da je ovo dobar potez vasih pregovaraca..a Nijaz ako je zainteresovan on ce uz ovu novu Slobodu da polako vremenski oporavlja staru Slobodu.To je moje vidjenje i dobar potez.

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 08 dec 2012, 21:15

zlajci je napisao/la:Nije jos niko nikog naguzio.

Moguce je da je onaj retardirani zvaljo od predsjednika skupstine nije ni rekao sve...jer je lik ogranicen...
Kako god, meni se sve cini da se nasi klosari zele da rijese problema...sve lafo legende Slobode, a ne zele ni pokusati spas

Neće moći
Naguzio je vas Nijaz, nego vi jos toga niste svjesni. Objerucki ste prihvatili gasenje kluba. Zna li ste od pocetka da nema sanse da ce doci do fuzije, nego ste se pravili budale. Pogotovo ove stare hardcore fukare iz Tuzle i daleke Amerike. Nijaz je izgubio podrsku u Novom gradu, i zato bjezi tamo gdje vlada SDP. A vi i dalje drkajte na njega, njegove izjave i mitinge sa nacelnikom i legendama kluba.
NO PYRO NO PARTY

svejedno
Kontakt:

Post Postao/la svejedno » 08 dec 2012, 21:36

Gasenje je neminovno a ne razumijem da treba prihvatiti zeljovce kao dobronamjerne.Sve ce raditi da se ne napravi nesto jako a njih boli taki za vas i klub.

ekran
Kontakt:

Post Postao/la ekran » 08 dec 2012, 21:41

Nebitno je šta drugi pišu. Činjenica je da su prihvaćeni svi uslovi iz Tuzle. Ko je pravio te uslove i želje to Tuzlaci među sobom rješavaju. Ništa još nije gotovo i ništa nije potpisano.

Mancini
Kontakt:

Fk Sloboda Tuzla

Post Postao/la Mancini » 08 dec 2012, 22:00

@Buu U Novom Gradu više nevlada SDP nego je pobijedila SDA.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 09 dec 2012, 02:41, ukupno mijenjano 1 put.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

irh
Kontakt:

Post Postao/la irh » 08 dec 2012, 22:55

Tu se tek zakuhava Čuo sam da da ovaj načelnik Novog Grada iduće sedmice zove na razgovor Gracićevce. Srediće on to bez Tuzle jer previše struja tu u Tuzli ima posebno ovi iz sadašnje uprave.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 08 dec 2012, 23:02

Ima jedna stvar ima zakon koji treba da se izglasa a to jeste da se plati glavnica dugova za porez i doprinose a kamate se otpisuju. Mozda to ljudi cekaju da se usvoji da bi platili i tek onda napravili fuziju sa pravom slobodom i olimpikom a do tada ce da se takmici u kojoj ligi bude a olimpil i ta vasa omladinska skola u premijer ligi...
E sad sta ce od toga da bude niko nezna jer slabo ce ko vracati tolike dugove da bi se fuzija napravili sa pravom slobodom jer bolje je uloziti u igracki kadar novog kluba...

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 09 dec 2012, 00:27

Buu je napisao/la:
zlajci je napisao/la:Nije jos niko nikog naguzio.

Moguce je da je onaj retardirani zvaljo od predsjednika skupstine nije ni rekao sve...jer je lik ogranicen...
Kako god, meni se sve cini da se nasi klosari zele da rijese problema...sve lafo legende Slobode, a ne zele ni pokusati spas

Neće moći
Naguzio je vas Nijaz, nego vi jos toga niste svjesni. Objerucki ste prihvatili gasenje kluba. Zna li ste od pocetka da nema sanse da ce doci do fuzije, nego ste se pravili budale. Pogotovo ove stare hardcore fukare iz Tuzle i daleke Amerike. Nijaz je izgubio podrsku u Novom gradu, i zato bjezi tamo gdje vlada SDP. A vi i dalje drkajte na njega, njegove izjave i mitinge sa nacelnikom i legendama kluba.
Mogao bi malo nauciti se pristojnosti a i gramatici ...
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 dec 2012, 00:44

Dobro, ako ne bude fuzije kako ce biti? Opet se gasimo. Sigurno je da niko nece natjerati nikoga da plati dugove koji su napravili ovi prije. Niko nece platiti dugove Sabovica i ostaih.
Znaci dovoljno je da ovu sansu prokockamo pa da nemamo nista.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 09 dec 2012, 04:32

jbt,pa ovi babini sve znaju..i ko je gracic i ko je koga zavalio i sta je za koga dobro...nema teme gdje ne mudruju...njihova broji 7000 strana a ni oni ne mogu da skonataju kako ce sa kockastom glavom i babom KONACNO prestat da se brukaju sa kim god poigraju preko save..pa tacno ih covjek nebi mogao trpit kad bi se docepali grupne faze BILO CEGA....smorise ljudi,jbt
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

marseille_unique
Kontakt:

Post Postao/la marseille_unique » 09 dec 2012, 07:23

SaltCityAttack je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:pa ne mogu da vkerujem na sta smo spali da nas onaj Bajra predstavlja kao voda Fukara, on jeste strastven navijac uvijek bio al mu fali malo u glavi, sta se desava ovdje u pm, pa zar ce nas prodat sarajlijicama u pmm, boli me hocemo li propast ili ne al nek propadnemo kao FK Sloboda, nije mi vazno u kojoj smo ligi dokle god mogu sjest na Tusanj i odgletat utakmicu joj Bajra sjedi sa Gracicom i dogavara oj boze
eto care moj ti si u USA kao i ja. pa brate sto se niko od vas ne odaziva ovdje kad se u USA zeli pokrenuti neka crveno crna noc gdje bi se skupilo nesto kesha pomoglo nasoj svetinji...Da svi se javljaju kad treb daj dado nabavi nam majice iz Tuzle , a kad je pomoci da se nesto korisno odradi niko nece da se javi na FB... ja milion puta pisao drugovima koji su na ovim prostorima da se organizujemo i svi ono ko vidjetcemo i nigdje ih.
Prvo dajem primjer kada su majice one dosle pa ljudi ih ni u Tuzli nisu mogli dobit mi smo ih dobili U USA za ekipu od covjeka ...eto hajde dole su kostale 10km, ali ja zbog momka koji treba postarinu platiti i da hajde sta zaradi da kupi barem koju baklju za grupu kazem svima u USA da ce majice kostati za nas u USA 20$... reakcija vecine ne svih je eto joj ima u tuzli po 10km neko to sebi uzima pare tamo vamo..Pa reko brate sad necete dobiti ni dole po 10km kad covjek vam nece prodat.. eto kakav smo mi narod..mozemo srat pisat a kad treba za necim potegnut usutimo se ko picke .
Evo ovdje u USA imas u Detroitu recimo nasu ekipu koja se zove FK Sloboda kojoj je neko od nasih navijac akoji tamo boravi dao ime po nama naravno.. razgovaro sam sa momcima dosli bi pomogli bi da se organizuje neki turnir da svaka ekipa recimo uplati ucesce po 500 dolara ili vise nije bitno...ali kazem niko nece da se javi kad ja ovo po FB od nasih navijaca koji su u USA...ebote pa ovdje je RA pravio crvene noci ja sam ko navijac Slobode otisao kako bi hajde pomogao sta platis veceru 30 dolara ulaz i to je to njima uhar a tebi ba nista ... razmislite malo da se aktivirate ja sam tu ko zeli ko ima volju mislim na vas iz USA koji se nalazite

I usput Bajri nemas sta da prigovoris..on potura svoja ledja da ga biju drotovi i da ga ispituju kao glavnog odgovornog...danas niko tu funkciju niko ne zeli da obavlja zbog tih razloga.Nemas pravo, bas kao i ja i slicni da kudis ljude koji su dole koji se bore koliko mogu..zapamti on se nije nikome prodao niti je sta potpisao da se razumijemo...Svi smo se slozili sa tim da bi ujedinili "nasu" Slobodu sa Olimpicom,jer svi su vidjeli da bi Sloboda i Olimpic imali koristi od toga...nesmatram da je bilo kakvo ujedinjenje prava stvar, ali zbog cega sam prihvatio takvu opciju jednostavno da se vise klub izvuce iz govana, jer ovako nam prijeti gasenje i ako se ugasis i vratis iz zadnje lige gdje neces imati sponzore, a troskovi malo manji nego u premier ligi, onda ces opet za 8 godina doci u situaciju da se moras gasit .. nemamo nikakve rezultate da nas barem malo trgne da lova stigne u klub, a nama upravo krenulo je nizbrdo onda kad su nam ukrali evropu dusmani.
Hej salty da ti nesto objasnim, ne dam banke care nikom jer mi je dosta svega sto sam se nagledo kao malo dijete koje je islo na Tusanj i tako odrastao. Uvijek sam samo bio jedan od onih koji se nije gurao da bude prepoznatljiv kao stp ih medu fukarama ima dosta i zbog kojih sam i bio prestao da idem medu nase najvjernije. Dosta mi je bilo tih koje kakih stotinama voda koji se veru po ogradi i glume neko vodenje navijaca. Posto se ne zna ko pije i ko placa medu navijacima me dam ni njima banke. A za upravu da ne pricam nema kakih babinih sinova nisu probijali kroz klub i sta sve radili. Zna se ko sta treba da radi i medu navijacima i u upravi. Znaju sve prave fukare ko je bio za vodu, sale i cipa, posto nema saleta vise to je cipa sad a ne neki balavci. Jeste nema me i nece me biti nikad na toj tribini ikad vise niti to iko osjeca jer navijaci kao ja nisu navijaci koji zele mahalsku slavu, pa i nisu nikad bili ni primjeceni. Nece vam Fukare propasti bez vakih kao ja, ne sikirajte se imate vi dosta kojekaih voda od crvenih njiva do brcanske malte. Jeste mozda sam pogrijesio kad sam reko da je Bajra voda, stas kad se ne zna vise ko pije ko placa, kad svako hoce da bude u vijestima i na sastancima sa poznatim likovima.

Sto se tice spajanja Slobode sa Sarajlicama, to sam protiv, prvo jer niko ne govori kaku moc dobija Gracic ako se to desi, ko je u upravi, ko sta dobija od vlasti a ko gubi,a drugo da mi daju i milijardu, da sam ja neko tu, ne dam FK Sloboda ime, nek odemu u 100 ligu ako treba, jbe mi se protiv koga igramo, meni je vazno da samo nekih 22 djece nosi taj dres crveno crni, bolje tako nego da mi se opet kojekaki mafijasi vuku po upravi i klubu i igraju sa zivcima. Al koga briga sta jedan navijac iz ugla kaze, za njih ja i ne postojim, samo mogu reci ako se to desi da se spoje i prodaju sumnjivom Sarajlijici, srce ce mi slomit, i jedino sto ja tu mogu promjenit i da me neko cuje je da se zaletim sa Bombom tamo i pobijem ih sve. Nadam se da ima jos razumnih ljudi tu koji nece to dopustit i koji misle kao ja. Moje je rijesenje je bolje propast cistog obraza nego se prodat Sarajlicama.
Nikad ne zaboravite da su Ljiljani nasa prava zastava, i da nam je Jedna si Jedina himna.
Ucinimo sve da se nametnuta zastava i himna ne nalaze na tribinama i u javnosti.
Tuzlanski_Malisa

RUDARSKA2
Kontakt:

Post Postao/la RUDARSKA2 » 09 dec 2012, 08:23

marseille_unique je napisao/la:
SaltCityAttack je napisao/la:
marseille_unique je napisao/la:pa ne mogu da vkerujem na sta smo spali da nas onaj Bajra predstavlja kao voda Fukara, on jeste strastven navijac uvijek bio al mu fali malo u glavi, sta se desava ovdje u pm, pa zar ce nas prodat sarajlijicama u pmm, boli me hocemo li propast ili ne al nek propadnemo kao FK Sloboda, nije mi vazno u kojoj smo ligi dokle god mogu sjest na Tusanj i odgletat utakmicu joj Bajra sjedi sa Gracicom i dogavara oj boze
eto care moj ti si u USA kao i ja. pa brate sto se niko od vas ne odaziva ovdje kad se u USA zeli pokrenuti neka crveno crna noc gdje bi se skupilo nesto kesha pomoglo nasoj svetinji...Da svi se javljaju kad treb daj dado nabavi nam majice iz Tuzle , a kad je pomoci da se nesto korisno odradi niko nece da se javi na FB... ja milion puta pisao drugovima koji su na ovim prostorima da se organizujemo i svi ono ko vidjetcemo i nigdje ih.
Prvo dajem primjer kada su majice one dosle pa ljudi ih ni u Tuzli nisu mogli dobit mi smo ih dobili U USA za ekipu od covjeka ...eto hajde dole su kostale 10km, ali ja zbog momka koji treba postarinu platiti i da hajde sta zaradi da kupi barem koju baklju za grupu kazem svima u USA da ce majice kostati za nas u USA 20$... reakcija vecine ne svih je eto joj ima u tuzli po 10km neko to sebi uzima pare tamo vamo..Pa reko brate sad necete dobiti ni dole po 10km kad covjek vam nece prodat.. eto kakav smo mi narod..mozemo srat pisat a kad treba za necim potegnut usutimo se ko picke .
Evo ovdje u USA imas u Detroitu recimo nasu ekipu koja se zove FK Sloboda kojoj je neko od nasih navijac akoji tamo boravi dao ime po nama naravno.. razgovaro sam sa momcima dosli bi pomogli bi da se organizuje neki turnir da svaka ekipa recimo uplati ucesce po 500 dolara ili vise nije bitno...ali kazem niko nece da se javi kad ja ovo po FB od nasih navijaca koji su u USA...ebote pa ovdje je RA pravio crvene noci ja sam ko navijac Slobode otisao kako bi hajde pomogao sta platis veceru 30 dolara ulaz i to je to njima uhar a tebi ba nista ... razmislite malo da se aktivirate ja sam tu ko zeli ko ima volju mislim na vas iz USA koji se nalazite

I usput Bajri nemas sta da prigovoris..on potura svoja ledja da ga biju drotovi i da ga ispituju kao glavnog odgovornog...danas niko tu funkciju niko ne zeli da obavlja zbog tih razloga.Nemas pravo, bas kao i ja i slicni da kudis ljude koji su dole koji se bore koliko mogu..zapamti on se nije nikome prodao niti je sta potpisao da se razumijemo...Svi smo se slozili sa tim da bi ujedinili "nasu" Slobodu sa Olimpicom,jer svi su vidjeli da bi Sloboda i Olimpic imali koristi od toga...nesmatram da je bilo kakvo ujedinjenje prava stvar, ali zbog cega sam prihvatio takvu opciju jednostavno da se vise klub izvuce iz govana, jer ovako nam prijeti gasenje i ako se ugasis i vratis iz zadnje lige gdje neces imati sponzore, a troskovi malo manji nego u premier ligi, onda ces opet za 8 godina doci u situaciju da se moras gasit .. nemamo nikakve rezultate da nas barem malo trgne da lova stigne u klub, a nama upravo krenulo je nizbrdo onda kad su nam ukrali evropu dusmani.
Hej salty da ti nesto objasnim, ne dam banke care nikom jer mi je dosta svega sto sam se nagledo kao malo dijete koje je islo na Tusanj i tako odrastao. Uvijek sam samo bio jedan od onih koji se nije gurao da bude prepoznatljiv kao stp ih medu fukarama ima dosta i zbog kojih sam i bio prestao da idem medu nase najvjernije. Dosta mi je bilo tih koje kakih stotinama voda koji se veru po ogradi i glume neko vodenje navijaca. Posto se ne zna ko pije i ko placa medu navijacima me dam ni njima banke. A za upravu da ne pricam nema kakih babinih sinova nisu probijali kroz klub i sta sve radili. Zna se ko sta treba da radi i medu navijacima i u upravi. Znaju sve prave fukare ko je bio za vodu, sale i cipa, posto nema saleta vise to je cipa sad a ne neki balavci. Jeste nema me i nece me biti nikad na toj tribini ikad vise niti to iko osjeca jer navijaci kao ja nisu navijaci koji zele mahalsku slavu, pa i nisu nikad bili ni primjeceni. Nece vam Fukare propasti bez vakih kao ja, ne sikirajte se imate vi dosta kojekaih voda od crvenih njiva do brcanske malte. Jeste mozda sam pogrijesio kad sam reko da je Bajra voda, stas kad se ne zna vise ko pije ko placa, kad svako hoce da bude u vijestima i na sastancima sa poznatim likovima.

Sto se tice spajanja Slobode sa Sarajlicama, to sam protiv, prvo jer niko ne govori kaku moc dobija Gracic ako se to desi, ko je u upravi, ko sta dobija od vlasti a ko gubi,a drugo da mi daju i milijardu, da sam ja neko tu, ne dam FK Sloboda ime, nek odemu u 100 ligu ako treba, jbe mi se protiv koga igramo, meni je vazno da samo nekih 22 djece nosi taj dres crveno crni, bolje tako nego da mi se opet kojekaki mafijasi vuku po upravi i klubu i igraju sa zivcima. Al koga briga sta jedan navijac iz ugla kaze, za njih ja i ne postojim, samo mogu reci ako se to desi da se spoje i prodaju sumnjivom Sarajlijici, srce ce mi slomit, i jedino sto ja tu mogu promjenit i da me neko cuje je da se zaletim sa Bombom tamo i pobijem ih sve. Nadam se da ima jos razumnih ljudi tu koji nece to dopustit i koji misle kao ja. Moje je rijesenje je bolje propast cistog obraza nego se prodat Sarajlicama.

Ovo nije mjesto za rasprave o tribini , ali vec kad smo kod tog prica ti je ciganska pravo . Nije fer da crnis momke koji su alfa i omega skupine vec godinama , i koji imaju sve kvaliteta da budu na ogradi . Inteligentni , jaki , vole klub , imaju autoritet , sportisti ( MMA borac ) ITD .... Sto se tice Cipe , samo cu tireci .... NO COMENT , nije mjesto za ove price , al vidim da POJMA NEMAS !!!!

Sto se tice tvojih para i pomoci , vjeruj da nam nije potrebna , tvoje pare nam nista ne znace niti trebaju ... hvala lijepo !!!

nadam se da ces jednoga dana otvoriti oci , izaci iz zablude , skontat neke stvari i pocet vise da POSTUJES neciji trud , rad , odvajanje vremena , izlaganje raznim opasnostima .... i to sve u najlosijim mogucim uvjetima !!!!

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.