Sta znači taj kredit za schalke,iskreno nisam upućen u njihovu situaciju s financijske strane,jeli to kredit za pojačanja,ili za stabilizaciju ekipe i opet neko kretanje od nule i dovodjenje u njamanj ruku sumnjivih igračkih kvaliteta za ime kakvo jest Schalkeschickeria je napisao/la: ↑30 jun 2020, 09:25NRW daje schalke jamstvo za kredit od 40 miliona eura dok ce maximalno gornja razina plaće biti 2.5 miliona eura
Bvb će ove godine imati gubitak od 45 miliona eura
Hwang pred potpisom za Rb, već 19 igrac koji prelazi relaciju salzburg/leipzig
Hwang je dobar igrač i super je sto Leipzig koristi tu vezu sa Salzburgom,ali bi zaista napokon volio vidjeti da uloze veći novac i pojačaju se oosebno nakon odlaska wernera i ipak finog uspjeha u LP.
Negdje sam čitao da žele Ben Jadera iz Monaca,to bi bilo sjajno pojačanje,nadam se da im ostaju i angelino i schik
Volio bih da bundesligasi izadju jači iz ove sezone da jos dodatno oojačaju ekipe jer zaista je cijela liga krenula sa rastom.
Gladbach izgleda jako blizu Davida,sjajan igrač čak ga je i bayern želio,oni rade sjajan posao,odličan trener,ako zadrzr igrače mislim da uz par pojačanja mogu još vise.
Leverkuzen mi je totalna nepoznanica,po meni mozda grijesim imaju sjajan tim,odlične igrače ali tako čudno igraju,toliko kikseva,samo kad pogledas baily,belarabi,amairi,volland,haverz,braća bender,hradecky,tah,alario,wirz,diaby,ovaj čileanac zab sma ime,ali nikako da napokon zaigraju,nadam se da če u ligi evrope do kraja otići sto da ne pet ekipa u LP
Kakva bi to ludnica bila
BVB nekako se uvjek nadam da će napokon sazriti,dovesti nekog,taj mentalitet,ma iskreno na kraju više se nadam ludom ljetu u Berlinu i velikoj Herthi uz Leipzig i Gladbach u Lever eto ti borbe sljedeće sezone
Uz sigurno neko iznenadjenje