NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
Evo off, aerodrom sigurno ne pripada Tuzli 

faris handzic ce vas izgleda pojacati ili ako hocete doci ce vam, a pojacanje dali ce biti vidjet ce te vi
Gradačac je idealna sredina za takve igrače,ako nije zaboravio igrati ovdje navijači znaju sačekati da se isti adaptira,znači nema nekog prevelikog pritiska.E sada je do njega u svakom slučaju mogao bi biti pojačanje za nas,@Roma hvala za infoaS_Roma je napisao/la:faris handzic ce vas izgleda pojacati ili ako hocete doci ce vam, a pojacanje dali ce biti vidjet ce te vi

Dobar je fare igrac,samo jednostavno nije imao priliku da se pokaze u paklenoj konkurenciji koja je u Sarajevu,a Zvijezda je uvijek znala napraviti igraca koji ne uspiju u velikanima bh fudbala,dovoljno je sjetiti se Harisa Beslije itd
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
hahahahaha pa glupson ja ti navodim primjer vecih gradova da im se aerodromi nalaze na podrucju drugih manjih gradova opcina a ti ponavljas istu glupostinadian89 je napisao/la:Evo off, aerodrom sigurno ne pripada Tuzli

Sloboda Tuzla
sta bi sa brzim
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
mislim da brzi nece kod nas barem je to neko moje misljenje nego prica li se sta o mogucim pojacanjimaastra1922 je napisao/la:sta bi sa brzim
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Uskoro dobijamo i treci teren sto je za pohvalu, uprava kluba vec je obezbjedila pare za izgradnju plasticnog terena uz pomoc donatora i Opstine sto je za svaku pohvalu. Osim toga karta je poslata Brazilca tako da se sutra/prekosutra ocekuje njegov dolazak, sutra na treningu bih se trebala pojavit i ostala pojacanja, danas na treningu su se pojavili Kurbasic i Suljic.
Nesto sam nacuo da se spominje Samir Bekric? Znali neko nesto o tome?
astra1922 je napisao/la:aa pitari pitari kad vas naguzimo na proljece
nema sansi,divovi ce osvojiti 60 bodova u 15 kola,

Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Talenat je napisao/la:Uskoro dobijamo i treci teren sto je za pohvalu, uprava kluba vec je obezbjedila pare za izgradnju plasticnog terena uz pomoc donatora i Opstine sto je za svaku pohvalu. Osim toga karta je poslata Brazilca tako da se sutra/prekosutra ocekuje njegov dolazak, sutra na treningu bih se trebala pojavit i ostala pojacanja, danas na treningu su se pojavili Kurbasic i Suljic.
To je odlicna vijest kada bih trebali radovi krenut
Nadam se da će preostala tri biti pojačanja.Ova trojka koja je objavljena su pojačanja,al za Bratsvo,Gradinu ili Radnički.Bez uvrede za Prvoligaše jer baš kod njih je bilo kvalitetnijeg materijala za nas.Al hajd,valjda grijesim.Ovaj nam napadač dolazi iz posljednjoplasirane ekipe Prve lige RS 

Što se tiče trojice nabrojanih nevjerujem da ni naša uprava misli da su to pojačanja, zato da ih odma nenapadamo. Ovo je po meni samo popunjavanje igračkog kadra. A što se tiče pravih pojačanja nama ni netreba više od trojice ali pravih igrača sa onom ekipom od prošle godine(iz zadnjih par kola) mislim da opstanak nebi smio doći u pitanje.
Re: Odg: NK Zvijezda Gradačac
Trener je i sam rekao da zeli igrace iskusne odmah za prve postave a iskreno ova trojica sigurno nisu takvicombe je napisao/la:Što se tiče trojice nabrojanih nevjerujem da ni naša uprava misli da su to pojačanja, zato da ih odma nenapadamo. Ovo je po meni samo popunjavanje igračkog kadra. A što se tiče pravih pojačanja nama ni netreba više od trojice ali pravih igrača sa onom ekipom od prošle godine(iz zadnjih par kola) mislim da opstanak nebi smio doći u pitanje.
trebamo cekati i zvanicnu potvrdu iz kluba mozda ovi momci nece potpisati mozda su samo na probi a mozda su predvideni za klupe jer mozda postoji mogucnost da netko ode pa da oni popune samo klupu nego zna li netko na kojoj pozociji igra taj brazilac sto bi trebao stici
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Ne znam druze odakle ti te informacije ovi sto su dosli oni su na probi, dolazi napadac iz HNL-a provjeren, Brazilac isto takoder provjeren i iz premijer lige dolazi igrac provjeren, kao i mladi reprezentativac Srbije playmaker.vatreni je napisao/la:Nadam se da će preostala tri biti pojačanja.Ova trojka koja je objavljena su pojačanja,al za Bratsvo,Gradinu ili Radnički.Bez uvrede za Prvoligaše jer baš kod njih je bilo kvalitetnijeg materijala za nas.Al hajd,valjda grijesim.Ovaj nam napadač dolazi iz posljednjoplasirane ekipe Prve lige RS
Brazilac igra pozicija bocni-bek lijevi uglavnom dobar je i naprijed i nazad.
@ Talenat hvala ti na informacijama znaci kao sto sam i mislio ovi su samo na probi a da li znas kada mozemo ocekivati ove sto ih spominjes u posti povis
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Mislim da su danas neki vec stigli brazilac je sutra tu koliko znam. Ali do petka je ostavljeno svima da dodju pa cemo u petak znati sve detaljno.
da li znate u koliko je sutra trening volio bih otici pogledati ako budem imo vremena joj ubi me ova neizvjesnost tko su ti momci sto trebaju potpisati s Zvijezdom
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
kada bi se trebale igrati prijateljske i skim jer cuo sam da ce se odigrati 3 utakmice do odlaska u Antaliju
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.