Moderator/ica: vlakanje
Covjek pitaa dali kompletni dolazite kakve veze ima zeljo sa njegovim pitanjem. Ti nisi dobra covjece ostavi se zelje.Armageddon2012 je napisao/la:pa,izgleda da će nas syebati za ove reprezentativce,grahovca,subića...važno je da željo igra kompletan u travniku,sa odmornim hodzićem,bajićem...ali,navikli smo na te protekcije plavom proljeću....
ante miše je za kratko vrijeme igranja u borcu,postao jedna od igračkih legendi našeg kluba....
ante,ne zaboravi gdje te vole,i stavi neke spore bekove da čuvaju naša krila
Armagedon mozete vi protiv male barce i bez te dvojice samo flastere na Pedra Dilavera i Lea SmrikuArmageddon2012 je napisao/la:pa kako nema veze?
da za nas na kamberoviću igraju grahovac i subić,a vama u travniku ne igraju hodić i bajić,razlika bi nakon sledećeg kola možda bila i 8 bodova,a ovako će biti 2-3 boda....nije malo
ali to je za tebe viša matematika
Armageddon2012 je napisao/la:ne brini,bio bi on sigurno pozvan da igrate na nekom od "vrućih" terena u prijedoru,trebinju,bijeljini,otoci....ovako,jbg,travnik godinama nema razumjevanja za amarovu stručnost,pa je iz vrha naređeno da se ta dvojica ne zovu,jer se tamo mora igrati i bodove osvajati na terenu...
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Armagedon mozete vi protiv male barce i bez te dvojice samo flastere na Pedra Dilavera i Lea SmrikuArmageddon2012 je napisao/la:pa kako nema veze?
da za nas na kamberoviću igraju grahovac i subić,a vama u travniku ne igraju hodić i bajić,razlika bi nakon sledećeg kola možda bila i 8 bodova,a ovako će biti 2-3 boda....nije malo
ali to je za tebe viša matematika![]()
![]()
NeretvanskaPastrmka je napisao/la:Armagedon mozete vi protiv male barce i bez te dvojice samo flastere na Pedra Dilavera i Lea SmrikuArmageddon2012 je napisao/la:pa kako nema veze?
ali to je za tebe viša matematika![]()
![]()
Mislis da su jaki, vjerovatno se saliscsh je napisao/la:Vjerujem da je tako ali dali je bilo ikakvog pruzanja otpora jer ja koliko sam upoznat lesinari su vrlo jaka grupa da bi olako takvo nesto dopustili da se desi naravno ako i oni ne dijele misljenje da se to treba da radi...Groundhopper je napisao/la:Nažalost sami navijači tu ništa ne odlučuju niti ih se neko pita za mišljenje!
Bola Mika Hakinen je moj idol. Jesi vidio kako je lik pukoanonimni je napisao/la:Citiras post star 5 godina![]()
Sent from my ST23i using Tapatalk
Treba poslat dopis u savez da obezbjede neku terapiju da se dvojica fantazista odmore do nedjelje, nije ovo dosta. Evenutalno mozda da utakmica pocne rezultatom 0:1 za Borac. Ne znam, nesto se jos mora skontat.Armageddon2012 je napisao/la:znači igraće grahovac i subić,ali ipak umorni od četvrtka naveče...ajd,bolje išta nego ništa...mada,znajući da mi te novajlije u ligi nismo u gostima pobjedili otkad je tito zadnji put yebo jovanku,ja bih i sa bodom bio zadovoljan...mada,ove godine se i tu nešto mijenja,uzeli smo obarsku
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.