AC Milan

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma

ronaldo99
Kontakt:

Re: AC Milan

Post Postao/la ronaldo99 » 06 jul 2024, 14:53

Ma treba ti i jaka klupa ako mislis nesto ozbiljno, treba neko da Rafu malo trgne u vidu konkurencije

Scalvini, Boungiorno, to smo morali zaganjati i dovesti, i evo sad Chiesu, jednostavno bez talijana nije to to

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 06 jul 2024, 22:15

Ah sto az igra, pa ovo je velicanstveno, ovako i u Milanu igra, tacno je skoro nevidljiv....

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 07 jul 2024, 07:53

Ovaj mercato će izgleda biti teško njesra, ne u smislu odlasci/dolasci, nego u smislu kvalitete dovođenja. Teške klade će dovesti izgleda.

I onaj Strahinja Pavlović u kombinaciji :facepalm: Selo ti yebem. Počeo je Ibrahimović sa Balkanskim lobanjama u ekipi, i to one najgore vrste, ne one uspješnije barem

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 07 jul 2024, 11:04

Sacchi;
“I read many names for the striker role, from Zirkzee to Lukaku. They have very different skill sets, so I ask myself: How can they both be suitable for Milan? I’d like to hear Fonseca’s opinion about this. The same could apply to other players. Milan had a tough start last season because of the many signings (many foreigners) completed in the summer. It’s never easy to assemble a team, especially when they come from abroad and must adapt to Serie A.

It is a fact that Pioli gave the team an identity only in the second part of the season. If there are lessons from the past, I hope Milan directors won’t make the same errors.
Samo laganini, čekajmo kraj mercata i početak nove sezone vs Torina sredinom osmog mj., pa ćemo na tu temu :kafa:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 07 jul 2024, 22:49

Kako ga fino nasi nesposobnjakovici popusise za Zirkzea alal im vjera, pa ko god se umijesa da zeli igraca kojeg i Milan hoce, nasi su donji. Kakav skup hedalja sve ih yeblo.
I slag na tortu onda se okrenu parmaku Morati, pa vec vidim salve negodovanja na promasaje koje ce taj da nam isporucuje od meca do meca, redovno :D

Moliti Girouda da se vrati, izgleda da cemo biti slabiji nego prosle sezone :urnebes: nemojte nas pojavacati bogati :mrgreen:

Malo mi i drago, vise se ovaj Zirkze popeo na kur.ac, kao da Messija birvaktile dovode...
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 jul 2024, 00:20

Ma nek ga nismo doveli, kojih crnih 55mil za Zirkzze? 20-25 mil je je za njega ok, sve preko je previse

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 jul 2024, 10:04

Naravno da je 50-tak M puno, ali posto je sve u zadnje vrijeme otislu u helac, nek mu eto bude. Akcenat je stavljen na ove nase vrle strucnjake, cim je igrac preko 10M to ide cjenkanje u beskonacnost. Prosli rok su popusili igraca radi par miliona, i ove se izgleda isto desava. Cicije do boga.
Juve, koji je u finansijskom belaju, barem se to ovdje tako predstavlja, izvali 50M za Luiza, Inter koji je jos gori, dovodi bolje igrace od nas, neka mi neko objasni kako? :mrgreen:

Oteti laptop Moncadi jer syebati ce sve sto se moze syebati.
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 08 jul 2024, 10:25

Zirkzee je zavlačio dokle je mogo i čekali su neku ponudu nekoga ko će dati onaj procenat kad Milan nije htio. Ono, čekaj dok neko ne uleti, ako ne bude nikoga, tamo ćemo, igrali na zihera. Evo čim je Manchester uletio, on pristao. U ostalom ko ih yebe izvalili su i 75 miliona za Højlunda, ovo im dođe ko normala. Ja za njega nisam bio jer djeluje kao One season wonder. Nije ni Morata pljačka, ali imam više u njega povjerenja.

Ovaj mercato ne obećava puno, izgleda da oni nemaju para, jedino da prodaju nekog udarnog pa da dovedu par jačih imena. Ako ovako ostane i dovedu Royala, Fofanu, Pavlovića i Moratu, slabiji će Milan biti nego prošle sezone. Nisu to neki igrači koji mogu napraviti prevagu na terenu. Oni ovo dovode samo da bi doveli. Kao da rade nešto.

A Juve nije izvalio 50 miliona za Luiza, otišla sa dva igrača u paketu u Aston V., ako sam upratio dobro to je 30ak miliona koliko su dali + ona njegova ofajla :mrgreen:

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 08 jul 2024, 10:58

OpustenO CALM, doveli su trenera na vrijeme, znaju sta rade, ima nas ovdje koji duboko vjerujemo u projekat koji nam predstavljaju, stede se pare sad ce uskoro gradnja novog stadiona....ne moze sve odjednom pobogu brate, malo sabura.....prekazni rok u Italiji je do 31.08, ihhhh ima vremena moze se dovesti 5 vrhunskih igraca iz holandije, belgije, njemacke zweite, srbijanske prve lige ovi nevidljivi sto bi se reklo ispod radara.... :rol:

milanist
Kontakt:

Post Postao/la milanist » 08 jul 2024, 11:38

Stroj1946 je napisao/la:
08 jul 2024, 10:25
A Juve nije izvalio 50 miliona za Luiza, otišla sa dva igrača u paketu u Aston V., ako sam upratio dobro to je 30ak miliona koliko su dali + ona njegova ofajla :mrgreen:
Mislim da su razdvojili transfere tih igraca, ali nebitno dodjes na isto. Mogli su i nasi kes od CDK-a i jos dodati po kupiti Zirkzea i onda bi bilo CDK plus pare.

Kazu meta im bio jos od Januara, i prva opcija za napad. Ne bi bas rekao, ovako se izlevatiti bas naivno. Ili ne znaju koga bi prije doveli, ili su totalni cutuci :D Pise se kao mediji uvijek nagadjaju i ne znaju ko je stvarna meta. Mislim da ne nagadjaju, nego da ovi nasi svake sedmice mijenjaju misljenja ko im odgovara ko ne :D pa stoga i ovoliko imena u opicaju

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 jul 2024, 12:52

Pa nije Zirk zavlacio, njegova klauzula je poznata svakome. Zavlacio je njegov agent gledajuci svoju korist, briga njega u koji klub ce ga uvaliti.
Boze moj, valja dalje roviti i ganjati napadaca kao primarnu metu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 08 jul 2024, 13:47

Ma naravno nije do uprave, do agenta je, pa do igraca jer nije pristao, a agent stvarno bezobrazan prihvativsi vecu ponudu....u ovoj situaciji stvarno nije do kardana dali su zadnji atom snage za realizaciju transfera, bas ono se potrudili al nije islo, steta golema....sad sve ispocetka, doduse nije neka hica tek je krenuo prelazni rok, ima vremena, ne treba hititi najbolji transferi se desavaju u zadnji cas.... :rol:

ronaldo99
Kontakt:

Post Postao/la ronaldo99 » 08 jul 2024, 13:50

Tacno ovdje ne treba dolaziti i pisati, ovih par je ubilo temu, kako vam se da svaki dan isto pisati , kako niste sami sebi dosadni, nevjerovatno

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 08 jul 2024, 13:53

Kako vama nije dosadilo pisati o nekim transferima kad isti ti Boga mole da se ne realizuje? Ili trazis nesto za mizeriju, naravno da nece biti prihvaceno....dodjes i kupis igraca ako stvarno zelis i cao....ovo sto kardani rade je sprdancija prvo sa fonsekom pa dalje sa jimenezom pa ovim napadacem....istu stvar rade otkad su dosli i sve je copy paste i ocekivati nesto drugacije....ma hajde bjezi tamo....

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 jul 2024, 17:07

Zato i postoji opcija gnjavatora i ne citas smarace. Zivot ti postane manje stresan, vjeruj.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 08 jul 2024, 18:02

Neka vi niste gnjavili i smarali sa Piolijem, pa sad imamo ovog strucnjaka....bas me zanima ko ce u oktobru/novembru biti kriv za rezultate....

koraj
Kontakt:

Post Postao/la koraj » 08 jul 2024, 18:53

Tip nije vodio ni jedan trening a kamoli utakmicu i vec je "strucnjak"?
Kad cinis zulum nad nemocnim sjeti se Bozije moci nad tobom!!!!
free Palestine!!!

memaga
Kontakt:

Post Postao/la memaga » 08 jul 2024, 19:33

zar nije strucnjak? cim sjedi na klupi Milana mora strucan biti....

Zenga
Kontakt:

Post Postao/la Zenga » 08 jul 2024, 23:23

@ronaldo99 samo opušteno, i ti si x puta pisao o talijanima, odnosno manjku istih u squadri, pa nije tebi niko na taj način napisao. Nagal si, mercato je tek otvoren, a tokom EP se malo toga dešava, nek se makar nešto piše :bih:

Fonseca mnogima ne miriše, objektivno i opravdano, nakon 4.mj i 5.mj u Ligue1, "wow faktor" ravan nuli. Međutim, kad je već tu, podržavam ga i ne želim blatiti lika a da nisu ni jedne utakmice odigralim, mislim da to nije ni fer, ni korektno.

Što se tiče ulaznih transfera i budžeta, Elliott/Crvena ptičurina su kreditor i private equity fond, znači upumpaj skromnije iznose, razvij org. i prodaji sa profitom u roku 4-7 god. Npr. Ibra u ovoj nejasnoj x,y,z ulozi je više marketing/PR stunt/click bait nego išta drugo. Mislim da još nisu ni 4 god prošle otkad su ovi zadnji ameri preuzeli, tako da Milana i sviju nas čeka još koja godina algoritma, Excel sheet, ovo-ono....

meecko
Kontakt:

Post Postao/la meecko » 08 jul 2024, 23:39

Ma i meni je Fonseca meh :?: , nadao sam se najmanje RDZ čisto zato što je mlad trener i italijan. Nešto me vuklo na dolazak A.Saccia. E sada obzirom na Excel tablice onda Fonseca nije iznenađenje. Ako ništa odbrana bi trebalo da bude utegnuta. Iskreno ne očekujem ništa posebno niti u igri niti u igračkom kadru. Činjenica je da sa Pioliem više nije moglo ići se naprijed, igrači su stagnirali, igra je bila bez igre, jednostavno nije se vidio napredak niti je bilo nekih naznaka da se možda nešto promijeni. Mladi igrači su dobijali šansu ako već nema ništa drugo....
U glavnom ako ponovi Piolieve uspjehe, uz malo atraktivniji fudbal i više mladih igrača iz Milanove škole neće biti loše
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba

Odgovori

Natrag na “AC Milan”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.