Dogovoreno je do kraja predkvalifikcija. Poslije je stvar novog dogovora, ako ga bude.miky_hz je napisao/la:Napusta jel je takav dogovor sa igracem(menadjerom).Da odigra samo pretkvalifikacije i to je to.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Dogovoreno je do kraja predkvalifikcija. Poslije je stvar novog dogovora, ako ga bude.miky_hz je napisao/la:Napusta jel je takav dogovor sa igracem(menadjerom).Da odigra samo pretkvalifikacije i to je to.
Ne bi bilo lose, mada mislim da bez 'naturiliziranja' nema druge sanse da se vrati Hans.Raonffa je napisao/la: Možda, al' mislim da će prije izabrati nekog playa da bude stranac, Đedović je svakako sam sebe otpisao davnih dana.
zezašFederer17 je napisao/la:Odgledah Duletovu press konferenciju... Uzivanje je bilo slusati ga, nema se sta vise za reci.
Ma dobro, to i nije toliko bitno, iako meni i ne smeta nesto posebno. Nisam obracao paznju kakav je bio u Partizanu, vjerovatno iz razloga sto nema klubova za koje sam toliko 'vezan' u poredjenju s reprezentacijom. Mislio sam prije svega na ono sto je rekao, a ne na nacin na koji je to rekao.Nemanja86 je napisao/la: zezaš? Ja nikad nisam volio njegove pressice, tj. ne volim njegov način izražavanja, nekako je spor, dugo valja riječi u ustima, generalno, mislim da nije zahvalan sagovornik. Opet, nisam gledao ovo, nego pamtim ove stare iz vremena Partizana, možda se nešto promjenilo.
Ja lično volim ljude koji malo tečnije i jezgrovitije pričaju, ali u principu i nije toliko bitno, bitnije je šta čovjek ima da kaže, a kontam da Dule za sada radi OK posao.
Nista jaka ekipa ne znaci ako nema trenerskog autoriteta, a jos dva glavna igraca rade sta hoce na pripremamasamoposmatram je napisao/la:Malo prije sretnu Milana Milosevica, uljudan pravo. Vraca se polako treninzima poslije povrede, otisao mu list. Jos uvijek se fata za glavu zbog prosle godine i kvalifikacija. Kaze nikad onako jaka ekipa nije bila na okupu.
To sam i ja spomenuo, ali on nije htjeo ulaziti u to. Uglavnom se nije nadovezao. Zali zbog propustene prilike, kao i mi na forumu.Admir_Sa je napisao/la:Nista jaka ekipa ne znaci ako nema trenerskog autoriteta, a jos dva glavna igraca rade sta hoce na pripremamasamoposmatram je napisao/la:Malo prije sretnu Milana Milosevica, uljudan pravo. Vraca se polako treninzima poslije povrede, otisao mu list. Jos uvijek se fata za glavu zbog prosle godine i kvalifikacija. Kaze nikad onako jaka ekipa nije bila na okupu.
Bolji od zahiragica kako god okrenes... decko ima strasan sut i sada. Nadam se da ce dobrim igrama dobiti priliku u prvom timuVucevich je napisao/la:Najbolji primjer propalog talenta u BiH kosarkaskoj historiji.Bassha je napisao/la:Adin kod Markovica
Usput Sandro Gacic potpisao za drugi tim Andore
20:00 BHT 1save je napisao/la:Kad je tekma večeras i ima li gdje neki prenos
Pogledaj rezultate prethodnih utakmica koje su igrali.mirzatele je napisao/la:Po kladionici ove bi trebali mlatnuti 20ak razlike
Pa dobro Mađarska ih je razvalila, al su zato uvijek nezgodnoj Armeniji pružili solidan otporHigh je napisao/la:Pogledaj rezultate prethodnih utakmica koje su igrali.mirzatele je napisao/la:Po kladionici ove bi trebali mlatnuti 20ak razlike
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.