FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tm8782
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tm8782 » 15 jan 2016, 21:40

Mi smo imali samo fizicki klupu. Tako da ovi dovedeni igraci ne mogu biti losiji od ovih koji su otisli, a uz sve to su isto ili manje placeni od istih... Nismo u gubitku nikako vjerujte, gledajuci sa finansijske strane...
Željo, jedna riječ, jedno ime koje puno znači...

salle86
Kontakt:

Post Postao/la salle86 » 15 jan 2016, 21:43

Na šta spadosmo da je imati 20 igrača koji mogu igrati puno... Da nisam pogledao opet ime teme mislio bih da sam na nekoj temi o basketu ili rukometu
cccc
Ti si mi sve na svijetu, u srcu nosim te ja,
ljubavi što te rodi klasa radnička.
Tebi posvetio život, sve dane, godine,
sa svojom braćom živim za tvoje uspijehe

ceze
Kontakt:

FK Željezničar

Post Postao/la ceze » 15 jan 2016, 21:44

HenryLloyd je napisao/la:
ceze je napisao/la:Jest previše kad vidiš da je u klubu 12 novih imena, ali kada malo bolje pogledaš, onda vidiš da je 7 igrača otišlo i zapravo dođeš do brojke od 5 novih igrača. Od njih 5, dvojica su ekstra igrači za PLBiH na pozicijama koje su bile dosta kritične, dok je jedan, za naše uslove, super talentovano krilo koje je bilo šteta propustiti.
Ostali još nisu zvanično potpisali, ali ako dođu i kod njhovog dovođenja vidim rezon jer su i to mladi igrači koji već imaju par sezona iza sebe.
Ukratko, ne mislim da je previše.
Halalite za 12' pogresio sam, doslo nam je 9 a @super najavljuje nova 3 znaci 12 novih igraca.
Sve ja to kontam napustilo nas je 7, ali skoro pola od njih je bila nasa prva postava. Sama cinjenica da nas je napustilo 7. igraca na polusezoni je za mene previse i alarmantno! Sad nam dolaze potpuno novi igraci, neki su prvi put u klubu a neki prvi put u ligi. Zelim da kazem da se ne mozemo igrati matematikom otislo 7 doslo 9 = znaci 2 nova. Ne moze to tako brate vec je to 12 potpuno novih igraca.
Jel ti stvarno misliš da je odlazak Livaje, Diatte, Uzelca ili nekog četvrtog od igrača koji su otišli poremetio neku ravnotežu unutar ekipe ili da je njihovim odlaskom kvalitet ekipe drastično pao?

Pola od njih jeste bilo prva postava, ali oni su bilo čisti prosjek ove lige.

Edit

Što se matematike tiče, ja ti govorim o brojci od 5 novih igrača u odnosu na jesen. Eventualno 5 novih, za sad su dvojica.
Neko već napisa, tih 2-5 novih ti znači da kad Amir ode sa repkom neće igrati Enis već Blagojević ili Zolotić umjesto njega, kada Memija skupi kartone, neće igrati Enis ili Dženis nego Stevanović, Thiago ili Halvadžić i slično.

Imaju vremena da se uigraju, nije Engleska pa da upadaju u ekipu iz vedra neba.
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 15 jan 2016, 21:49

ceze je napisao/la: Jel ti stvarno misliš da je odlazak Livaje, Diatte, Uzelca ili nekog četvrtog od igrača koji su otišli poremetio neku ravnotežu unutar ekipe ili da je njihovim odlaskom kvalitet ekipe drastično pao?

Pogresno si me shvatio. Naravno da sam zadovoljan odlaskom spomenutih, ali ko to nama garantuje da ce novi pojedinci biti mnogo bolji. Meni je samo previse 12 novih igraca na jednoj polusezoni, to ti je potpuno novi tim i valja to sve uigrati.
Plavo proljece! 1921

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jan 2016, 21:59

Ne garantuje ti niko, naravno.
Razumijem ja tebe, ali i ti trebaš shvatiti da je ljetni prelazni rok jako loše odrađen i da se sada popravlja ono gdje se tada griješilo, a u isto vrijeme unaprijeđuje ono što je donekle valjalo. A uz sve to, gleda se da se iduće ljeto odrade samo minimalne ili nužne korekcije.
A vremena ima, vjeruj mi, imaju više od mjesec dana da se dobro pripreme, a dvojica su u Želji već više od mjesec, rade, treniraju.

Bolje sad dovesti 2-3 igrača koje bi dovodio na ljeto radi eventualnih evropskih utakmica.

struja
Kontakt:

Post Postao/la struja » 15 jan 2016, 22:01

HenryLloyd je napisao/la:
ceze je napisao/la: Jel ti stvarno misliš da je odlazak Livaje, Diatte, Uzelca ili nekog četvrtog od igrača koji su otišli poremetio neku ravnotežu unutar ekipe ili da je njihovim odlaskom kvalitet ekipe drastično pao?

Pogresno si me shvatio. Naravno da sam zadovoljan odlaskom spomenutih, ali ko to nama garantuje da ce novi pojedinci biti mnogo bolji. Meni je samo previse 12 novih igraca na jednoj polusezoni, to ti je potpuno novi tim i valja to sve uigrati.
ljigata svi smo mi tebe dobro shvatili,nisi uspio utrpati svoje igrače pa sad pjeniš

Psajdak
Kontakt:

Post Postao/la Psajdak » 15 jan 2016, 22:03

Ne znam, za mene je pretjerivanje to što se ide u Antaliju na pripreme, a vi kako hoćete..
Ajzea je forumaš godine !

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 15 jan 2016, 22:05

Psajdak je napisao/la:Ne znam, za mene je pretjerivanje to što se ide u Antaliju na pripreme, a vi kako hoćete..
Šta fali da se pripremamo na Grbavici? Ima onaj lijep park kod kaveza tamo... Sve se i tu moglo odraditi.
DRUG NEBI TI PUNCA

roleeee
Kontakt:

Post Postao/la roleeee » 15 jan 2016, 22:06

Jao tiaga i mailsona koje budale Allahu dragi hahahahahahha

Ipee
Kontakt:

Post Postao/la Ipee » 15 jan 2016, 22:06

Psajdak je napisao/la:Ne znam, za mene je pretjerivanje to što se ide u Antaliju na pripreme, a vi kako hoćete..
Zašto?

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 15 jan 2016, 22:10

Ako se ne varam iz prvih 11 su otisla 2-3 igraca, sto ce reci kostur je tu a na novim momcima je da se nametnu. Pri tome i ovi koji su tu od ranije morace dati mnogo vise od sebe da bi ostali u prvom timu sto je itekako pozitivno. Da je 10-tak novih igraca za jedan prelazni rok mnogo jeste, ali sa kakvom smo ekipom raspolagali da ih dodje i vise nije na odmet.
I na kraju kod nas je duza zimska nego ljetna pauza, imaju oni itekako vremena da se upoznaju, uigraju i posloze kako treba. Sad je sve na struci, koja je napokon da kazemo na slatkim mukama uz malo srece i da nas povrede zaobidju mislim da cemo biti drasticno jaci u odnosu na jesenas, ako nista zbog konkurencije koja ce natjerati i "starosidioce" da se mnogo vise trude.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 15 jan 2016, 22:10

Ja mislim da su cijene između Turske i Hrvatske ili Crne Gore tu negdje, evo neka me @Ipe ili neko drugi ispravi.

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 15 jan 2016, 22:11

Ja sam vise za Dubai, dole je Bayern :lol: :lol:

MrRiccoli
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la MrRiccoli » 15 jan 2016, 22:14

super je napisao/la:idu brzo jos 3 igraca :D a cetvrti malo sporije al bi trebao do kraja mjeseca i on
Ja se samo bojim da mi ne nagomilamo previse igraca sa strane. Treba dovoditi i mladih koji su perspektivni ali samo da ne nabacamo ja bi ostavio prostora za 2-3 igraca da se dovedu na ljeto jer tad ima dosta vise njih slobodnih koji su dobri. Ne smijemo ugroziti nase omladince ni pod razno. I ovo oko Bogicevica ugovor na godinu mu je sasvim dovoljan. Hodzurda ako nastavi kako je poceo komotno moze biti uvijek startna postava
Željo je religija i život, nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge. A šta treba više od toga - IVICA OSIM

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2016, 22:15

I meni bi Ljesevo bilo potaman :urnebes:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 15 jan 2016, 22:16

Treba ih i uigrati a na ljeto neko od trenutni sigurno ide, nadam se samo ne u Tursku.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Hadzijalagic
Kontakt:

Post Postao/la Hadzijalagic » 15 jan 2016, 22:18

Sta bi sa onim neki mladim reprezentativcima koji su najavljivani.. Potpisao je Sved al meni se cini da su jos neki najavljivani..
BUDI ŽELJO !!!

djedovic01
Kontakt:

Post Postao/la djedovic01 » 15 jan 2016, 22:19

Kakve su ovo budale :urnebes: :urnebes: :urnebes:
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."

DooVe
Kontakt:

Post Postao/la DooVe » 15 jan 2016, 22:20

slika

:cool:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 15 jan 2016, 22:23

Gledaj u brata frizure. Trebao bi i sada nesto slicno odraditi. :mrgreen: :cool:

slika
FORZA ZELJO

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: AvantiBL, Nekadasiigrostarsno i 20 gostiju.