Premijer liga BiH - aktuelno

Samba71
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la Samba71 » 28 sep 2025, 12:42

tutankamon1905 je napisao/la:
28 sep 2025, 12:39
Koliko je smjesno da jedna grupa koja izgubi sve zastave i citavu povijest grupe, i ne uradi nista po tom pitanju da ih vrati govori nekome da skinu dresove :urnebes:
Ma pjevali bi i njima igrači skinite zastave, ali ih nemaju...

No Hard Feelings Oplođeni, morao sam ✌️

zeljovac21
Kontakt:

Post Postao/la zeljovac21 » 28 sep 2025, 12:44

Bersaga je napisao/la:
28 sep 2025, 11:48
Bersaga je napisao/la:
08 apr 2025, 00:00
AVNOJ je napisao/la:
07 apr 2025, 22:18
Ovaj brazilc sa ovim "ixericama" može igrati samo u KUD "Seljo", pa jjebote jel može neko napisat nekog igrača sa takvim nogama ja za preko 30 gidina gledanja nogometa ne mogu se sjetiti niti jednog.
Sad sam uvjeren da će vam on zabiti u jednom od derbija :D
08.04.
To je tako, jednostavno. Nikako da nauče lekciju.
:rol:

Rodjeni81
Kontakt:

Post Postao/la Rodjeni81 » 28 sep 2025, 12:50

tutankamon1905 je napisao/la:
28 sep 2025, 12:39
Koliko je smjesno da jedna grupa koja izgubi sve zastave i citavu povijest grupe, i ne uradi nista po tom pitanju da ih vrati govori nekome da skinu dresove :urnebes:
Ne bi se Putari slozili sa tobom.

Riquelme1921
Kontakt:

Post Postao/la Riquelme1921 » 28 sep 2025, 13:01

Ništa Husref na ovom pressu nije sastavio kako treba. Prvo govori da je Sarajevo imalo neke šanse koje nije iskoristilo a ja se mogu samo sjetiti šuta Guliashvilija pored gola i to je to. Čuj nisu zaslužili izgubiti Željo pored ovog promašio prazan gol kada se Šošić okliznuo, Rakić imao mrtvi zicer, Pejić, poništen gol Vinija.
A najjači trenutak pressa mu je bio kada kaže za 5 poraza da su igrali protiv kvalitetnih ekipa. Jarane to je pola lige 5 ekipa, ispade oni svi kvalitetniji od ekipe u kojoj imaš Guliashvilija, Ljajića, Ristovskog, Mamasa, Kyeremeha, Mlinarića...baš mu nije trebao ovaj posao, valjda je do sad sabrao para da ima do kraja života.
Grupa iznad svakog pojedinca.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 sep 2025, 13:06

Riquelme1921 je napisao/la:
28 sep 2025, 13:01
Ništa Husref na ovom pressu nije sastavio kako treba. Prvo govori da je Sarajevo imalo neke šanse koje nije iskoristilo a ja se mogu samo sjetiti šuta Guliashvilija pored gola i to je to. Čuj nisu zaslužili izgubiti Željo pored ovog promašio prazan gol kada se Šošić okliznuo, Rakić imao mrtvi zicer, Pejić, poništen gol Vinija.
A najjači trenutak pressa mu je bio kada kaže za 5 poraza da su igrali protiv kvalitetnih ekipa. Jarane to je pola lige 5 ekipa, ispade oni svi kvalitetniji od ekipe u kojoj imaš Guliashvilija, Ljajića, Ristovskog, Mamasa, Kyeremeha, Mlinarića...baš mu nije trebao ovaj posao, valjda je do sad sabrao para da ima do kraja života.
U pravu je ludi Tobe bio, Husref je kesoljub i foler.
A ja naivno branio Husrefa, kontas njihova legenda, posten covjek.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 28 sep 2025, 13:11

ik0ik0 je napisao/la:
28 sep 2025, 11:08
KONTRASVIH je napisao/la:
28 sep 2025, 11:04
ik0ik0 je napisao/la:
28 sep 2025, 10:55
Doslovno mi je Željo bio jedan od dražih klubova u ligi, al kad im vidim ove navijače po forumu ima da mi postanu odvratniji i od FKS. :crazy:

Svatko neutralan vidi da su imali domaćinsko suđenje samo oni kmeče da su opet bili oštećeni. Kaže 4. čist gol poništen u 2 kola. :rol:

Da jadnog Želju sudci ne kradu ovako, već bi bili 10 bodova ispred konkurencije. :crazy:
Da sumiramo, postavljas situaciju nekog gurkanja i kmecis kako nije dobio zuti. Onaj drugi kmeci kako su osteceni cistim crvenim i penalom (svaki normalni navijac FKS ce ti reci da to nije istina).

S druge strane puno gora situacija gruzijca sa laktom za koji je dobio zuti karton i ti mislis da neko kmeci? Ja mislim da si samo plitak, al eto pronadji nam jos situacija guranja na DERBIJU i moralisi ovdje :rol:
De nađi jednog navijača Sarajeva koji će reći da ono nije penal, štoviše, svi, osim navijača Želje će reći da je ono penal, jer se radi o čistom penalu.

Gruzijac čisti žuti.

Da ti iskren budem, nemam ja šta kmečat jer me boli k. za Sarajevo. Više ističem ove sudačke pogurance jer su Željini navijači ovdje najglasniji u kmečanju na sudačke odluke, dok je istina da su nakon Borca i Zrinjskog najzaštićeniji klub od strane sudaca, ali ste sebe uvjerili da ste neka sila i da vas se nenormalno krade. :plac: :plac: :plac:
jel to Kaljanac rekao da je penal ili si opet mentalno nazadovao u ovih sedam dana, opasan decline mora se priznati :rol:

lakilone
Kontakt:

Post Postao/la lakilone » 28 sep 2025, 13:14

Je l’ bio neko na pijaci jutros?
Ima li na standu dresova od Veleza, vidim po piku se vec kace :rol:

MikiPirs
Kontakt:

Post Postao/la MikiPirs » 28 sep 2025, 13:15

Meni nije jasno zasto se u Sarajevu nesto nemjenja, mislim prije svega igraci koji ne da nisu opravdali epitet pojacanja nego su u statusu qurocoblje, ja bih se zahvalio pojedinicima pa da vidia kako ce se proigrati :)

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 28 sep 2025, 13:16

Ne dolikuje jednom treneru takvo ponašanje moj Adžeme...visoko letiš pad zna biti bolan Adzeme

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 28 sep 2025, 13:17

visokohz je napisao/la:
28 sep 2025, 13:16
Ne dolikuje jednom treneru takvo ponašanje moj Adžeme...visoko letiš pad zna biti bolan Adzeme
Adžem opasno roka. Kao da ne zna da će se situacija kad tad okrenuti, a onda mu valja trpiti malo više nego što je normalno.
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

Pact1921
Kontakt:

Post Postao/la Pact1921 » 28 sep 2025, 13:18

let3 je napisao/la:
28 sep 2025, 13:06
Riquelme1921 je napisao/la:
28 sep 2025, 13:01
U pravu je ludi Tobe bio, Husref je kesoljub i foler.
A ja naivno branio Husrefa, kontas njihova legenda, posten covjek.
Ne znam ja sam prvi pisao kako ce biti Husref dobar trener u Sarajevu jer sam mislio da ce on posložiti tu ekipu. Kad gledam utakmice ove sezone izgleda na terenu da se Husref pita kao i ja koji gledam preko interneta utakmice . Ali eto mozda grijesim . Mozete ranije pogledati moje izjave na ovom forumu to jest na nasem podforumu ja sam najviše zagovarao da Adzem ostane i kad je pola stadiona skandiralo da ide sa klupe i ja sam bio na tom stadionu i šutio . Evo sad ispostavilo se da je pobjedio sarajevo , Borac i Zrinjski u 3 utakmice vjerovatno bi bio bez poraza da se nije desila lakrdija u Širokom . Ali uglavnom umjesto odmah mijenjanja izbacivanja legende sa mjesta trenera mi smo sačekali i pokazali rezultate. Nama je trenutna situacija trenutno dobra . Niko ne ocekuje titulu pored Borca ali eto bilo bi lijepo bar se boriti do kraja .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici

obagol
Kontakt:

Post Postao/la obagol » 28 sep 2025, 13:18

fks74 je napisao/la:
28 sep 2025, 12:31
Zeko87 je napisao/la:
28 sep 2025, 12:23
Pact1921 je napisao/la:
28 sep 2025, 11:56

Ono kao penal se moze samo svirati u africkim ligama i kad igra borac. Ono da je bilo na sredini terena ne bi bio faul . Nagazio igraca dok je izbijao loptu . To jest on je prvo izbio loptu i nakon tog izbijanja je zakacio nogu . Tu nogu nije mogao zaustaviti da ne dodje do kontakta jedino da je brus li onda bi mogao. A ono za cvetanovskog ja jos uvijek nisam vidio snimak toga a ne znam ni na sta se misli na koji trenutak u utakmici . A jos gulishvili nije bio u kontroli lopte nego je natrcao na tu nogu.
Da ste kojim slučajem izgubili sinoć, prijetili bi opet Uefom i smarali kako su vam poništena četiri gola za dva kola i kako nekom smeta jak Željo.

Manite se šuplje priče.
Nisam ni očekivao da priznaju da je bio penal, da ga je svirnuo bilo bi drugačije. Penal ko kuća.
Vidi se da ste vi totalno izgubili kompas kad se prica o sudjenju. Vama su toliko isprali mozak da vi sad u svakoj utakmici smatrate da ste pokradeni. Ne znam da si koliko neobjektivan reci da je ono penal je smijesno.
Za jucerasnje sudjenje nemate pravo jednu jedinu losu rijec reci, po vas je bilo perfektno. Mozda jedina zamjerka je sto Cvetanoski nije dobio zuti jer je bio neoprezan sa onim skokom ( ali nikakve namjere da ide na igraca)
S druge strane Guli je mogao dobiti crveni za ono gadjanje lica Alicu. Vidi se fino da je pogledao i namjerno isao da ga pogodi u glavu. Onda u prvom poluvremenu je vas odbrambeni na jednu dugu loptu sa obje ruke zagrlio Sosica i bacio ga na zemlju, sudija nije svirao faul ali to je bilo na nekih 40ak metara pa i nema neke stete. Ostalo sve je bilo korektno odsudjeno.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 sep 2025, 13:21

Zutti je napisao/la:
28 sep 2025, 13:17
visokohz je napisao/la:
Adžem opasno roka. Kao da ne zna da će se situacija kad tad okrenuti, a onda mu valja trpiti malo više nego što je normalno.
Sta je tu lose?
Napisao nije sreca para puno vreca, to znaju oni sto je imaju
Preuvelicavate sve i losi ste gubitnici
Mozda zato sto su vam ocekivanja veca od realnosti
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

visokohz
Kontakt:

Post Postao/la visokohz » 28 sep 2025, 13:26

NoDi80 je napisao/la:
28 sep 2025, 13:21
Zutti je napisao/la:
visokohz je napisao/la:
Sta je tu lose?
Ništa tu nije loše kad to napiše navijač,igrač....al trener mislim....al to je taj "istočnjački " mentalitet

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 28 sep 2025, 13:40

Vicooo vicooo, mirvaaa, Adzem nas prca.kmeeee

Zutti
Kontakt:

Post Postao/la Zutti » 28 sep 2025, 13:42

NoDi80 je napisao/la:
28 sep 2025, 13:21
Zutti je napisao/la:
visokohz je napisao/la:
Sta je tu lose?
Ma nema ništa loše nego nije svakidašnje da trener toliko provocira, al dobro navijač ko navijač. Cijelu noć i jutro, raja mi samo šalje njegove objave i storye. Sve normalno, i sam bih bio takav da sam kao trener Sarajeva pobijedio derbi. Jedino što će se krug nekad okrenuti, a onda nek mu je bog na pomoći :D
@Devedestka - brat, legenda, MANGUP!
Husref Musemić - Babuka.

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 28 sep 2025, 13:43

Sve sto trebate znati o fks74, hershonu, bordobijeli i jos par njih jeste da takvi namjerni lakat u lice ni ne spominju a o nepostojecem penalu pricaju evo od sinoc..

To vam samo govorim da sacuvate sebi vrijeme ubuduce i znate s kim ulazite u rasprave ovdje

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 28 sep 2025, 13:47

Zutti je napisao/la:
visokohz je napisao/la:
Vala Merlinov stih i nije neki suk, al eto vama nakon poraza sve smeta.
I nama bi da je obratno :mrgreen: da se ne lazemo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 28 sep 2025, 13:48

QUARTERBACK je napisao/la:
28 sep 2025, 13:43
Sve sto trebate znati o fks74, hershonu, bordobijeli i jos par njih jeste da takvi namjerni lakat u lice ni ne spominju a o nepostojecem penalu pricaju evo od sinoc..

To vam samo govorim da sacuvate sebi vrijeme ubuduce i znate s kim ulazite u rasprave ovdje
Prvo nije bio lakat, nego rame. Drugo, dobio je žuti dok Cvetanovski nije ništa.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 28 sep 2025, 13:48

Željezničar - Sarajevo 2:0

U19 Željezničar - Široki Brijeg 1:0 45 minuta

U17 Željezničar - Široki Brijeg 3:2
U17 II Slavija - Željezničar 1:5

U15 Željezničar - Široki Brijeg 2:0
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 28 sep 2025, 13:50, ukupno mijenjano 2 puta.
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, alemsa, GIBRA, Hansestadt, kolezeljovac, NeSamSafetee, riki46, Tempero i 58 gostiju.