FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
meni nije bas drago sto djelma vjerovatno nece biti vise tu, ali dobro valjda se to nece osjetit na terenu
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- themaniaks
- Kontakt:
Ako je istina ovo sto govori na strani sam Djelmica i nek ide
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili
Gdje on misli nastaviti karijeru, ne vjerujm da ce ga zvati jufke ili slani nisu toliko zagorjeli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Gdje on misli nastaviti karijeru, ne vjerujm da ce ga zvati jufke ili slani nisu toliko zagorjeli.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pisalo se da su tuzlaci zagrizli za njega.
Maloprije sam cuo info. da Đelmić pregovara sa Sarajevom i da postoji mogućnost da se s njima dogovori...
"Truth begins in lies."
ma nek ide gdje hoce ......
evo s treninga trcali ,onda s loptom radili ..onda se podijelili
narandasti zeleni s ogranicenjima 7:3
bez ogranicenja 1:0
ogranicenja= mora akcija ici kroz cunjeve koji su u sredini i na krilima i odbrana ne prati kada se produ ti cunjevi
strijelci s cunjevima 2 Lendric,Bekric 1,1 Zolotic.. a za zelene Mujagic onda ih je pomijesao i pala jos 5 golova ,ali previse izmjesano da zapamtim koje dao
bez cunjeva jedini strijelac Hadziahmetovic
postave narandasti:Antolovic,Stevanovic,Kosoric,Bogicevic,Kramaric,Zolotic,Bekric,Hadziahmetovic,Memija ,Tiago,Lendric
zeleni:Ceman(Kjosevski),Sehic,Osmankovic,Hodurda,Mailson,Blagojevic,Beganovic,Sadikovic.D,E.Sadikovic,Mujagic,Heremic(onaj na probi)
evo s treninga trcali ,onda s loptom radili ..onda se podijelili
narandasti zeleni s ogranicenjima 7:3
bez ogranicenja 1:0
ogranicenja= mora akcija ici kroz cunjeve koji su u sredini i na krilima i odbrana ne prati kada se produ ti cunjevi
strijelci s cunjevima 2 Lendric,Bekric 1,1 Zolotic.. a za zelene Mujagic onda ih je pomijesao i pala jos 5 golova ,ali previse izmjesano da zapamtim koje dao
bez cunjeva jedini strijelac Hadziahmetovic
postave narandasti:Antolovic,Stevanovic,Kosoric,Bogicevic,Kramaric,Zolotic,Bekric,Hadziahmetovic,Memija ,Tiago,Lendric
zeleni:Ceman(Kjosevski),Sehic,Osmankovic,Hodurda,Mailson,Blagojevic,Beganovic,Sadikovic.D,E.Sadikovic,Mujagic,Heremic(onaj na probi)
Zadnja izmjena: DR.HOUSE, dana/u 15 jan 2016, 15:13, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Lendric trpaaaa
Svaki trening je dao , ako nesto to znaci eheh
Kako sam ja čuo, priča ide otprilike ovako. Ponudili mu naši prije kraja sezone povećanje 40%. On odbio. Poslije toga napravio sranje sa crvenim kartonom, naši se naljutili, ukinuli povećanje i ponudili mu ugovor kao što ima sad. U međuvremenu vidio da ne može nigdje van naše lige, pa bi kao pristao na onih 40%.themaniaks je napisao/la:Ako je istina ovo sto govori na strani sam Djelmica i nek ide
Ovo sam čuo još podavno. E sad da li je istina, ne znam.
ma vidi se da zna trpa kako hoce ,,da li ce tako na utakmicama ?? ako da blago nama

Davao je i Bajro Spahić svaki trening...dell21 je napisao/la:Svaki trening je dao , ako nesto to znaci eheh

A za razliku od Bajre Spahica kod ovog se vidi da zna igratiDR.HOUSE je napisao/la:ma vidi se da zna trpa kako hoce ,,da li ce tako na utakmicama ?? ako da blago nama![]()
![]()

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
ti ne propustas ni jedan ja juce jesam stid me zivota miMinjore je napisao/la:
A za razliku od Bajre Spahica kod ovog se vidi da zna igratiDR.HOUSE je napisao/la:ma vidi se da zna trpa kako hoce ,,da li ce tako na utakmicama ?? ako da blago nama![]()
![]()
I ja sam bio na treningu i vidi se da su svi spremni maksimalno

Minjore je napisao/la:
![]()

Drago mi je čuti, mada ja ne vjerujem treninzima ni pripremnim tekmama. Jedino su zvanične mjerodavne. aBd da bude to sve ok.
Ma tebi je oprosteno brateDR.HOUSE je napisao/la:ti ne propustas ni jedan ja juce jesam stid me zivota miMinjore je napisao/la:
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

-
- Kontakt:
A gdje su Hasanović, Hiroš i Midžić ha ha ha hajde hajde da vas vidim 

trcalo okolo i ulazili u igru povremeno da se neki odmore ....zaboljisportuBiH je napisao/la:A gdje su Hasanović, Hiroš i Midžić ha ha ha hajde hajde da vas vidim
hvala Minjore znaci nije neopravdani uh dobro je

Svi su tu kao nekadazaboljisportuBiH je napisao/la:A gdje su Hasanović, Hiroš i Midžić ha ha ha hajde hajde da vas vidim

Trenutno korisnika/ca: Majestic-12 [Bot] i 17 gostiju.