sarajlija je napisao/la:Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas....![]()
Majkom vam se kunem danas vidio dokaz da su plate kasnile,ostao kao pokopan....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko god da sam ljut bio onaj dan jer smo uzasno igrali i nikakva zelja kod nasih fudbalera nije postojalla da se bilo sta promjeni, pruzimo im podrsku sada kada je najteze..... Ako nista, zbog Cale jer je on to zasluzio![]()
.... Ostvarili su taj niz a mi moramo znati da su oni limitirana ekipa i podrska im treba kao nikad jer bas to moze biti nasa prednost
![]()
.....Neke druge ljude koji sabotiraju i one koji su srozali klub treba baciti koju suplju, ovi su svakako na terenu pruzili vise nego sto su sposobni a sve zbog samo jednog covjeka kojeg u svemu ovome najvise zalim..... On zivi za ovo,a radi mu se iza ledja......
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
nukleusmember
- Kontakt:
ma malo mi je i **** pružati podršku kada je najteže,skoro svake sezone po minimalno tri puta pružamo "podršku kada je najteže",da hoću spojiti samo 2 sezone u životu da ne čujem tu floskulu,samo dvije,mislim da ne tražim puno
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Je li Amer Bekic nekako povezan sa tim 'dokazom'?sarajlija je napisao/la:Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Koliko god da sam ljut bio onaj dan jer smo uzasno igrali i nikakva zelja kod nasih fudbalera nije postojalla da se bilo sta promjeni, pruzimo im podrsku sada kada je najteze..... Ako nista, zbog Cale jer je on to zasluzio![]()
.... Ostvarili su taj niz a mi moramo znati da su oni limitirana ekipa i podrska im treba kao nikad jer bas to moze biti nasa prednost
![]()
.....Neke druge ljude koji sabotiraju i one koji su srozali klub treba baciti koju suplju, ovi su svakako na terenu pruzili vise nego sto su sposobni a sve zbog samo jednog covjeka kojeg u svemu ovome najvise zalim..... On zivi za ovo,a radi mu se iza ledja......
![]()
![]()
Ako su i kasnile, neka malo. Manje će konobari u Metropolisu bakšiše imat, i one curice u salonima za uljepšavanje.
Ako pogledamo ekipu u odnosu na jesenji dio prvenstva, popravili smo Sarića i to poprilično. Dobili smo zadnjeg veznog koji nije Rustemović, i Hebibovića u odličnoj formi. S druge strane, strašno su pali Crnkić i Ahmetović, a lijevog beka faktički i nemamo. Sad su pale u vodu one priče "ekipu koja pobjeđuje ne treba mijenjat". Ja bih rado volio vidjet Liivaka u prvoj postavi, i to baš umjesto Crnkića. Lijevo, mislim da treba probat s Balićem, barem neće propuha bit. Lopta će proći ali igrač ne, sigurno. Napad škripi, mislim da ne bi bilo loše vratit Amera u prvu, ohladit malo Mersu, nevjerovatno koliko je beskoristan u ovom proljetnom dijelu, barem u toj napadačkoj fazi.
Ako pogledamo ekipu u odnosu na jesenji dio prvenstva, popravili smo Sarića i to poprilično. Dobili smo zadnjeg veznog koji nije Rustemović, i Hebibovića u odličnoj formi. S druge strane, strašno su pali Crnkić i Ahmetović, a lijevog beka faktički i nemamo. Sad su pale u vodu one priče "ekipu koja pobjeđuje ne treba mijenjat". Ja bih rado volio vidjet Liivaka u prvoj postavi, i to baš umjesto Crnkića. Lijevo, mislim da treba probat s Balićem, barem neće propuha bit. Lopta će proći ali igrač ne, sigurno. Napad škripi, mislim da ne bi bilo loše vratit Amera u prvu, ohladit malo Mersu, nevjerovatno koliko je beskoristan u ovom proljetnom dijelu, barem u toj napadačkoj fazi.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
13/14 i 14/15nukleusmember je napisao/la:ma malo mi je i **** pružati podršku kada je najteže,skoro svake sezone po minimalno tri puta pružamo "podršku kada je najteže",da hoću spojiti samo 2 sezone u životu da ne čujem tu floskulu,samo dvije,mislim da ne tražim puno
VVVBK
Zadnja izmjena: skoroalen, dana/u 20 mar 2017, 23:59, ukupno mijenjano 1 put.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
-
nukleusmember
- Kontakt:
13/14 tan nas uzeo na pola sezone ja mislim,smucali se po kafančugama kada se predstavljao statut,14/15 sam završio na lexiliumima dok titulu nismo uzeli,bili su to sezone sa happy end-om ali su mi "in the meantime" rogovi izrasli,kada malo bolje razmislim svaka sezona je bila grozno stresna koliko pamtim,pa sa papetom i pajom kada smo bili najjači u istoriji je bilo extra stresno,prve titule se ne sjećam jbg a,šizofren smo klub
VVVBK
VVVBK
Vox nabaviliskoroalen je napisao/la:13/14 i 14/15nukleusmember je napisao/la:ma malo mi je i **** pružati podršku kada je najteže,skoro svake sezone po minimalno tri puta pružamo "podršku kada je najteže",da hoću spojiti samo 2 sezone u životu da ne čujem tu floskulu,samo dvije,mislim da ne tražim puno
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.euforija oko investitora, pojačala, Jajalo, izbacili Želju iz kupa, uzeli kup, pa Evropa, play off, puno Koševo protiv Gladbaha, Kodro, Cimirot, Benko, dobili na Grbavici, sa -10 na prvo mjesto, haman puno Koševo na derbiju, titula. Boga mi, dvije lijepe sezone
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Mene ako infarkt protiv Slavije i Zrinjskog nije opalio... yebeni Stojčev je protiv Slavije upropastio svaki pokušaj napada, i onda ona frljoka... protiv Zrinje haman isto, kad nam ljudi 3 na 1 izađoše i Nikolić stativu pogodi, pa je knjaz Miloš podvali Benkari, a meni pritisak 300 sa 200.
ma najgora tekma protiv slavije, delac branio sto je mogao, oni sutali ko juninho u najboljim danimaskoroalen je napisao/la:Mene ako infarkt protiv Slavije i Zrinjskog nije opalio... yebeni Stojčev je protiv Slavije upropastio svaki pokušaj napada, i onda ona frljoka... protiv Zrinje haman isto, kad nam ljudi 3 na 1 izađoše i Nikolić stativu pogodi, pa je knjaz Miloš podvali Benkari, a meni pritisak 300 sa 200.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
-
nukleusmember
- Kontakt:
ma ja,uglavnom do sada su mi uzeli 5,6 godina života sigurno,pa onaj obućin gol isto protiv slavije,ma parkinson mi ne gine u starosti ocm
VVVBK
VVVBK
Dobro, ta utakmica sa Slavijom se ne treba navoditi u bilo kojem slucaju kao primjer za nesta 
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
Sent from my LG-P880 using Tapatalk
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
Hordas19xx
- Kontakt:
a kakv je to dokaz?sarajlija je napisao/la:Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Djecak koji raste, zavolio te tad!
-
belosevic28
- Kontakt:
Treba ljudima dati dokaze. Pa jel...
''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
Jesi ti onaj sto radi u banci pa provjerava kad je kome uplacena plata?sarajlija je napisao/la:Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Hajde jos malo, kad je najgore i najvise potrebna podrska, navali ko faktor i slicni srati.
I ako je tako, kakav trebas biti da pises takve stvari ovdje....
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Ako nije rečeno na džumi, onda ništa od tog!belosevic28 je napisao/la:Treba ljudima dati dokaze. Pa jel...
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Evolution87
- Kontakt:
Evo ja greskom dobih Rustemovicev izvod iz banke, pise da mu je legla plata. 
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sta znqci kasnjenje jel jedqn dan il.dva il mjesec? Sta i da kasne? Fino su vam ljudi objasnili da je to laz i da su redovno isplaceni,al hajd nek se pise nesto vazda isto cim se desi poraz ide odma nema se za plata,pipa zavrnuta jer nismo doveli 10 igraca i slicne nebulozesarajlija je napisao/la:Bolje da usto nisam nego sto sam vidio ono danas....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
- escobarpablo
- Kontakt:
Ne kasni ni jedna plata- iz usta prvotimca, pustite gurbetske priče, a kunem se da smo pobijedili u Tuzli o ovom ne bi bilo ni riječi.
FK Sarajevo 1946
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
Šampioni: 1967, 1985, 1999, 2007, 2015.
Osvajači kupa: 1997, 1998, 2002, 2005, 2014.
Osvajači super-kupa: 1997.
Impregnate pussys from Charity Field, and fuck their grandmothers!
- bordoakapitar
Zna li neko o kakvim su "zajednickim projektima" pregovarali Hujic i jos neko sa celnicima zeljeznicara kod nazovi ministra Kurica? Kao "zajedno u evropu" pa me zivo zanima da slucajno nisu planirali da evrooske utakmice igramo na grbavici! Ako jesu, onda stvarno nemaju karaktera i obraza ni mrvice. Smatram da bi to bilo nevidjeno ponizenje za klub i nas navijace i u tom slucaju sigurno ne bih otisao na te utakmice... Da ne bude zabune, ovo sam sinoc procitao na sc
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Trenutno korisnika/ca: AuroraBorealis i 19 gostiju.