Na to sam I mislio on sto mu je receno pise I toga se drzi bez obzira sto je 90% foruma protiv njega,kad dobije novu direktivu onda se toga drzi,samo mi nije jasno kako nije ranije banovan zbog psovkiPitarBordo je napisao/la:Kojega ba crnog kursa? Možda si mislio napisati "C" umjesto "S".givera je napisao/la:Ma vratice se on u drugom obliku,da je pretjerivao,pretjerivao je al za jednu stvar mu skidam kapu,drzao se kursa a to malo ko moze
Pa priča sa Ahmetovićem je postulat njegovog držanja kurrca. Kad je isti došao ovdje je pokrenuo mini-kampanju prozivanja i javno nazivao istog parmakom, da bi nešto kasnije počeo da ga veliča. Isto tako je bilo i sa promjenema u struci. Mjenja mišljenja kako se mjenjaju vjetrovi u i oko Uprave. Taj je promjenio više stavova nego čarapa od kako je na forumu.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- Evolution87
- Kontakt:
e cuj direktorica marketinga
kakvo uhljebljenje dan te ****

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ima ih jos ovdje koji se drze kursa ne odustaju.daj zeljanu malu odmah u polufinalugivera je napisao/la:Ma vratice se on u drugom obliku,da je pretjerivao,pretjerivao je al za jednu stvar mu skidam kapu,drzao se kursa a to malo ko moze
Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE
http://fa...ktor.ba/vijest/amidzin-klub-u-centru-skandala-u-belgiji-specijalci-ispituju-igrace-zbog-namjestanja-video-240633
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Faktor i Klix su partneri Željkana.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Ja sam za nekog lakseg a ostali polufinalisti su definitivno laksi protivnici,a nase bi pored treninga ubijao i sa psihologom jer brzo poletimo I onda je pad bolanbaboatif je napisao/la:ima ih jos ovdje koji se drze kursa ne odustaju.daj zeljanu malu odmah u polufinalugivera je napisao/la:Ma vratice se on u drugom obliku,da je pretjerivao,pretjerivao je al za jednu stvar mu skidam kapu,drzao se kursa a to malo ko moze
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
nema potrebe vasu miskina cemo i bez psihologa oderati.gade mi segivera je napisao/la:Ja sam za nekog lakseg a ostali polufinalisti su definitivno laksi protivnici,a nase bi pored treninga ubijao i sa psihologom jer brzo poletimo I onda je pad bolanbaboatif je napisao/la:ima ih jos ovdje koji se drze kursa ne odustaju.daj zeljanu malu odmah u polufinalugivera je napisao/la:Ma vratice se on u drugom obliku,da je pretjerivao,pretjerivao je al za jednu stvar mu skidam kapu,drzao se kursa a to malo ko moze
Svi u napad,jedan je HASE
Tačno se lakše diše... Čuj razlog? Pa dovoljno je samo sjetit se kolko je kenjao po Hurtiću, pa kad ovaj postade trener, postade i Sir.MortemHz je napisao/la:Naravno da znam, suvisnja su pitanja.Mokes je napisao/la:Kako ti to znasMortemHz je napisao/la: Banovan je Majkl, bez sekirancije ljudovi![]()
Znas li mozda ko ga je banovao i razlog
4.10.2009.
Brate batali ovo, razradjuj NBA da se cupamo.Evolution87 je napisao/la:Ako nije karta u jednom pravcu nadam se da je makar 15 dana
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Bolje njima organizovati par seansi kod psihologa,nego da nama na kraju sezone treba psihijatar zbog njihovih predstava I gadjenja fudbala al vlastitim navijacima protiv kombinovanog tima slobode
- Evolution87
- Kontakt:
Sabinho je napisao/la:Brate batali ovo, razradjuj NBA da se cupamo.Evolution87 je napisao/la:Ako nije karta u jednom pravcu nadam se da je makar 15 dana

Trpamo na Westbrooka veceras, al svi svi svi

Evolution87 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Brate batali ovo, razradjuj NBA da se cupamo.Evolution87 je napisao/la:Ako nije karta u jednom pravcu nadam se da je makar 15 dana![]()

4.10.2009.
- muhamedhulk
- Kontakt:
- pa bolje mladost dobiti i na miru gledati kako se druge dve ekipe krve 
- ovo oko citluka, pa dole nece biti izlazaka, nego trening-hotel-trening, dok bi u Sa bili slobodni da navecer izadju...

- ovo oko citluka, pa dole nece biti izlazaka, nego trening-hotel-trening, dok bi u Sa bili slobodni da navecer izadju...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
A faktor je sda glasilo,sad samo treba sabrati dva i dvaMemara je napisao/la:Faktor i Klix su partneri Željkana.

Molim sve navijace Sarajeva koji citavu ovu temu da ne nasjedaju ni na kakve lazi od kojekakvih isprdaka koji pisu da neko bojkotuje Calu itd. Utakmica se izgubila, ni prva ni posljednja. Koliko smo veliki klub i koliko smo trn u ocima drugima pokazuju njihove price i lazi koje izmisljaju ne bi li uvukli nervozu u nase redove. Svi zajedno, svi uz Calu i uz igrace. 

U meni gori zelja sva za Vuckom.Evolution87 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Brate batali ovo, razradjuj NBA da se cupamo.Evolution87 je napisao/la:Ako nije karta u jednom pravcu nadam se da je makar 15 dana![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
-
- Kontakt:
Zajedno u Evropu: Zajednički projekti FK Željezničar i FK Sarajevo
Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić ugostio je danas predstavnike dva najveća sarajevska kluba, FK Željezničar i FK Sarajevo, direktora Željezničara Mirsada Šiljka i marketing menadžera Emira Dobraču, te direktoricu marketinga FK Sarajevo Anelu Poturu i šef Borda direktora Alena Hujića.
Tema sastanka je bila zajednička kampanja za nastup na evropskim takmičenjima ovih klubova.
– Ministarstvo ima za cilj da dva najbolja kluba FK Željezničar i FK Sarajevo igraju evropske utakmice i nastupaju na evropskim takmičenjima i to je svrha ovog projekta. Svake godine izdvajamo značajna sredstva za profesionalni nogomet u Kantonu Sarajevo, kao i za njegove najbolje klubove. Smatram da se svi zajedno moramo uključiti u jednu pozitivnu priču, kako bi radili na većoj afirmaciji sporta. Moramo podstaći društveno-odgovorne firme da budu sponzori našim najboljim klubovima i da zajedničkim naporima dođemo do najboljih rezultata – izjavio je ministar Kurić.
Iz FK Sarajeva ističu da su jako zadovoljni saradnjom sa Ministarstvom i iskazanom podrškom za oba kluba.
Hujić je rekao da se raduje zajedničkim projektima koji imaju za cilj razvoj sporta u Sarajevu, te se oba Kluba nadaju da će trofeje vratiti u grad Sarajevo, saopćeno je iz Pres službe KS.
– Želimo da zahvalimo i ministru Kuriću i Ministarstvu kulture i sporta KS, koji nas godinama podržavaju i nastoje pomoći. Ovo ministarstvo se itekako zalaže za razvoj profesionalnog sporta i uvijek se radujemo novim projektima. Nadam se da će ova kampanja i naš zajednički nastup doprinijeti boljim utakmicama, na radost igrača, navijača, ali i svih nas zajedno – kazao je.
Iz FK Željezničar također se raduju novoj saradnji u nadi da će doprinijeti što boljem plasmanu u evropskim takmičenjima.
– Zahvaljujem ministru Kuriću na pokazanoj inicijativi da Kanton Sarajevo podrži dva najveća sportska branda Bosne i Hercegovine koji dolaze upravo iz Kantona Sarajevo. U bliskoj budućnosti planirani su zajednički projekti FK Željezničar i FK Sarajevo uz podršku Ministarstva kulture i sporta, te se nadamo podršci i svih ostalih ministarstava. Kako je sport najbolji ambasador Kantona, oba kluba će ako Bog da, na ljeto ponosno i časno predstaviti grad, kanton i Bosnu i Hercegovinu u evropskim takmičenjima, te se nadamo punim stadionima i što boljem plasmanu u evropskim takmičenjima koje nam dolaze već u ljetnim mjesecima tekuće godine – istakao je Šiljak.
http://sc..****/zajedno-u-evropu-zajednicki-projekti-fk-zeljeznicar-i-fk-sarajevo/
Ministar kulture i sporta Kantona Sarajevo Mirvad Kurić ugostio je danas predstavnike dva najveća sarajevska kluba, FK Željezničar i FK Sarajevo, direktora Željezničara Mirsada Šiljka i marketing menadžera Emira Dobraču, te direktoricu marketinga FK Sarajevo Anelu Poturu i šef Borda direktora Alena Hujića.
Tema sastanka je bila zajednička kampanja za nastup na evropskim takmičenjima ovih klubova.
– Ministarstvo ima za cilj da dva najbolja kluba FK Željezničar i FK Sarajevo igraju evropske utakmice i nastupaju na evropskim takmičenjima i to je svrha ovog projekta. Svake godine izdvajamo značajna sredstva za profesionalni nogomet u Kantonu Sarajevo, kao i za njegove najbolje klubove. Smatram da se svi zajedno moramo uključiti u jednu pozitivnu priču, kako bi radili na većoj afirmaciji sporta. Moramo podstaći društveno-odgovorne firme da budu sponzori našim najboljim klubovima i da zajedničkim naporima dođemo do najboljih rezultata – izjavio je ministar Kurić.
Iz FK Sarajeva ističu da su jako zadovoljni saradnjom sa Ministarstvom i iskazanom podrškom za oba kluba.
Hujić je rekao da se raduje zajedničkim projektima koji imaju za cilj razvoj sporta u Sarajevu, te se oba Kluba nadaju da će trofeje vratiti u grad Sarajevo, saopćeno je iz Pres službe KS.
– Želimo da zahvalimo i ministru Kuriću i Ministarstvu kulture i sporta KS, koji nas godinama podržavaju i nastoje pomoći. Ovo ministarstvo se itekako zalaže za razvoj profesionalnog sporta i uvijek se radujemo novim projektima. Nadam se da će ova kampanja i naš zajednički nastup doprinijeti boljim utakmicama, na radost igrača, navijača, ali i svih nas zajedno – kazao je.
Iz FK Željezničar također se raduju novoj saradnji u nadi da će doprinijeti što boljem plasmanu u evropskim takmičenjima.
– Zahvaljujem ministru Kuriću na pokazanoj inicijativi da Kanton Sarajevo podrži dva najveća sportska branda Bosne i Hercegovine koji dolaze upravo iz Kantona Sarajevo. U bliskoj budućnosti planirani su zajednički projekti FK Željezničar i FK Sarajevo uz podršku Ministarstva kulture i sporta, te se nadamo podršci i svih ostalih ministarstava. Kako je sport najbolji ambasador Kantona, oba kluba će ako Bog da, na ljeto ponosno i časno predstaviti grad, kanton i Bosnu i Hercegovinu u evropskim takmičenjima, te se nadamo punim stadionima i što boljem plasmanu u evropskim takmičenjima koje nam dolaze već u ljetnim mjesecima tekuće godine – istakao je Šiljak.
http://sc..****/zajedno-u-evropu-zajednicki-projekti-fk-zeljeznicar-i-fk-sarajevo/
Djecak koji raste, zavolio te tad!
- Evolution87
- Kontakt:
Propadam i ja na svim poljima brate, ali ko me pitaSabinho je napisao/la: U meni gori zelja sva za Vuckom.Depresija sa teme se prenosi na moj kladionicarski zivot, propadam ko zeton.

Ova Anela direktor marketinga jel haha
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bordo10, bordobijeli, bordospartanac, budzak, CentarsutNaClanak921, deda, Elddar, gh0stHZ, insimadop, inzomni, J1897, johntravolta123, Kabinet1987, maho_sa, MaroonBjelave, MaroonWhite1946, mercurial, MokraKifla, N3R3D, NazorUso, nedimmmm1337, Oerde, Pantelija, Posejdon, rimljanin90, SamoDaKazeem, SHZ82, StarmoCity, stokastoka23, TETRAPAK, USB, Vrhbosnian, zagorski i 303 gosta.