Megamon je napisao/la:
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- sarajlija89
- Kontakt:
Keno debitovo protiv slavije i zabije im gol u 87. minuti...amel debitovo protiv slavije i zabije im gol u 87. minuti....
Nevjerovatno,braca blizanci

Nevjerovatno,braca blizanci

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★
Kako mi je drago sto je on dao gol,vide se kolko mu je stalo,u izjavi za fksinfo zaplako od srece,uz rijeci da mu je ovo bio san,respect,igracina ce biti 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- sarajlija89
- Kontakt:
Djeca sarajeva,znaju sta je klub i sta znaci navijacima...
drago mi je kad vidim bilo koga od nase djece da uspije u prvom timu...
Amel je napredovao strasno...iskreno,mislio sam da nikada nece moci nesto vise napraviti,kao keno recimo...al drago mi je sto sam pogrijesio...samo da nastavi ovako.
Gledam ovaj pregled...kaze mirza hvala navijacima sa sjevera..koji cinizam
Gdje je njegovih 100 000??
drago mi je kad vidim bilo koga od nase djece da uspije u prvom timu...
Amel je napredovao strasno...iskreno,mislio sam da nikada nece moci nesto vise napraviti,kao keno recimo...al drago mi je sto sam pogrijesio...samo da nastavi ovako.
Gledam ovaj pregled...kaze mirza hvala navijacima sa sjevera..koji cinizam

Gdje je njegovih 100 000??

"The only real competition between us and the clubs from Milan will be among those who will come first: we to put the third star, they thier second."-GIANNI AGNELLI
7 dana ban,ebote ko godina
Pobjeda protiv istocnih susjeda,da imamo jednog pravog napadaca,primili bi 7-8,a ne samo 4
Kako god vazna 3 boda,u Tuzli moraju ici na pobjedu,naravno uz veliku podrsku Hordi 

Hajde ti oci moje lijepo na vasu temu pa tamo nasmijsavaj. Ionako, nikad izvini je uskrsao s nickom banovan i sada je jos gori. Iritira cak i strumfoveIker C je napisao/la: Upravu si, ali da ste vi dali prvi gol utakmica bi se vjerovatmo drugačije razvijala . Al ste vi pitari čudna sorta ne može vam se ništa reći a da se ne naložite. Nemojte sada replicirati jer je ovo samo šala a ne provokacija.

Mi nikada odustati necemo...
Nakon nepune godine od izdavanja DVD-a „bordo 2009“, došlo je vrijeme da sa ponosom predstavimo novi proizvod iz naše produkcije – DVD „bordo 2010“. Nakon odličnog odziva i velike zainteresovanosti za prošlogodišnje izdanje, kao i pozitivnih kritika, usuđujemo se reći da je novi DVD još bolji, još zanimljiviji i još profesionalniji.
Upravo ste kupovinom prošlogodišnjeg DVD-a omogućili našem timu nabavku nove tehničke opreme, pa ste tako i svi vi koji ste nas podržali bili uključeni u izradu novog izdanja i dizanje ovog projekta na još veći nivo. Nedavno smo i „preselili“ na novi server koji je brži i bolji od prošlog, a u skoroj budućnosti ćemo se potruditi da priredimo još neka iznenađenja. Sredstva od kupovine novog DVD-a će upravo biti upotrijebljena za pokriće troškova servera i dodatna poboljšanja našeg i vašeg fksinfo.com-a.
DVD će se naći u prodaji od ponedjeljka, 7.3.2011., a promocija će se održati istog dana u caffe-u **** (Zetra, 2.sprat) sa početkom u 18:00 sati. Cijena DVD-a je 5 KM.
Želimo da je i ovaj DVD dostupan svima te se nadamo da će se, uz ovu simboličnu cijenu, „bordo 2010“ naći u rukama velikog broja ljubitelja bordo boje. Na promociji će biti prikazan dio sadržaja DVD-a, a isti ćete i moći kupiti na licu mjesta.
Ovo je svakako DVD kojim se može pohvaliti svaki navijač Sarajeva i sa ponosom se, u svakom trenutku, može podsjetiti na lijepe momente iz čitave 2010. godine – na zelenom terenu i na tribinama.
Sadržaj DVD-a je sljedeći:
- Hordanje 1 – 25-minutni video Hordi Zla u proljetnoj polusezoni 2010. godine
- Hordanje 2 – Video iz jesenje polusezone koji prikazuje najbolje momente Hordi Zla, a traje preko 36 minuta
- Mi smo divovi – Kompilacija live izvedbe pjesme „Mi smo divovi“ u režiji Benjamina Isovića i Hordi Zla sa više utakmica
- Rezime FKS – Mix svih golova i prilika FK Sarajevo iz čitave 2010. godine
- Fotogalerija – 10-minutni slide show od 99 fotografija pomno probranih iz više hiljada uslikanih prošle godine
Ove godine smo hordanje razdvojili na dva dijela (dvije polusezone) da bi dobili na dinamici i maksimalno zadržali pažnju gledalaca.
Još jednom pozivamo sve na promociju DVD-a i bordo druženje u ponedjeljak, a za one koji su spriječeni da prisustvuju promociji prodaja će biti upriličena naknadno u određenom terminu. DVD možete rezervisati na već dobro poznati mail - [email protected].
VIDIMO SE U CAFFE-U **** U PONEDJELJAK , 7.3.2011., U 18:00 SATI.
**Dio prihoda od prodaje DVD-a će biti uplaćen u svrhu sufinansiranja odbrane naše braće sa tribine.
Promo: DVD Bordo 2010
Lagano u tz po pobjedu , 0 : 1 Limunn !

- Giallorossi
- Kontakt:
nadam se da ce Pehlic biti u prvih 11,a u napadu Jahovic tek tada bi imali neke sanse ovako...
imam filing da ce limun ubosti jedan,pobjedonosni

imam filing da ce limun ubosti jedan,pobjedonosni

FK Sarajevo ♥ Chicago Bulls ♥ Chicago Bears ♥ AS Roma ♥
s obzirom sta ovi Handzici rade...Vidi se da imaju urodjen Talenat ja sam misljenja da bih prejaki bili u taktici zvanoj trio: JAHOVIC-H.HANDZIC I PEHLIC...Kad bih ovaj Mirza bar jednom ovako pokusao ako nebih bilo u prvih 20 min najmanje 2-0 za nas smio bih se kladiti u bilo sto....Al svima je vise jako poznato da Mirza organski nemoze H.Handzica tako od ovog mog prijedloga nema nista, al bitno je da igra AVDIC svih 90 min....Tako je to kod nas,kad te niko negura,kad nemate ledja,lakse je propasti,nego uspijeti.....S jednim spicem kako on igra na strani i treci na tabeli da ostanemo bio bih uspijeh!!!
meni nije poznato..pardon je napisao/la:s obzirom sta ovi Handzici rade...Vidi se da imaju urodjen Talenat ja sam misljenja da bih prejaki bili u taktici zvanoj trio: JAHOVIC-H.HANDZIC I PEHLIC...Kad bih ovaj Mirza bar jednom ovako pokusao ako nebih bilo u prvih 20 min najmanje 2-0 za nas smio bih se kladiti u bilo sto....Al svima je vise jako poznato da Mirza organski nemoze H.Handzica tako od ovog mog prijedloga nema nista, al bitno je da igra AVDIC svih 90 min....Tako je to kod nas,kad te niko negura,kad nemate ledja,lakse je propasti,nego uspijeti.....S jednim spicem kako on igra na strani i treci na tabeli da ostanemo bio bih uspijeh!!!
Zasto ga Mirza ne podnosi???Mora biti neki razlog!!
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
Razlog??? Vjerojatno postoji jer nemoguce je od kako je on trener Prca momka s klupom,pa s igrom od 2 min,haman god dana i sl.Da je los igrac vala nije,svi znamo da je momak prije 2 god bio skoro nas najbolji I NAJSKUPLJI igrac a sad ga kao nigdje nema....Da je do igraca ,nije ni to vise a da razlog postoji,postoji sigurno a koji je TO SAMO TRENER ZNA.......Citam oporavio se od povrede a ni na klupi ga nema...Znaci smrdi nesto! Citam u vezi Hadzije na x com...kakve li su ovo mucke??? Hadzija je veliki covijek i nije zasluzio ovako ako ima istine....Nadam se da se ipak radi o gripi kao sto kaze...SAMO SARAJEVO!
Moram priznati,da po onome sto sam vidio na pregledu na BHT,zaista igrate lijep fudbal.Vec sam govorio da ste vi sasvim druga prica ove polusezone,a ljudi mi se smiju.Iako mislim da nemate bas velike sanse za titulu,prvenstveno jer nama (Borcu) dolazite u goste,a i bodovna razlika je vec sad poveca,ali od srca vam zelim da zavrsite na drugom mjestu,da malo spustite plave "komsije" na zemlju.Pozdrav
-
- Kontakt:
Dzabe nam sve! Ko ce koji biti, kada nema nikome u evropu!
A rjesice se i to valjda jbmu misa...Ne moze dovjeka.Svi smo krivi,koliko god mediji to okretali.SAMO BORDO je napisao/la:Dzabe nam sve! Ko ce koji biti, kada nema nikome u evropu!
Može li se ovaj DVD kupiti u slobodnoj prodaji na trafikama, a ako ne mogu li ga dobiti na neki drugi način osim da ga naručujem...
samo u Udruzenjuhilmo je napisao/la:Može li se ovaj DVD kupiti u slobodnoj prodaji na trafikama, a ako ne mogu li ga dobiti na neki drugi način osim da ga naručujem...
po kojoj teoriji?jubitubi je napisao/la:A rjesice se i to valjda jbmu misa...Ne moze dovjeka.Svi smo krivi,koliko god mediji to okretali.SAMO BORDO je napisao/la:Dzabe nam sve! Ko ce koji biti, kada nema nikome u evropu!
ns fedeacije nudi vam mjesto direktora repr. dakle da bude glavni samo da pristanete na ukidanje predsjednistva vi necete..nas savez se slaze sa uefom vas ne?? ako vi navijaci Borca ovo doppustite, onda vi volite Borac koliko ja volim zelju

Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
ma kume bolje da ne prihvate jer onda ode savez ovaj u k.... i nema im pomocii visee ...izgleda da je ovo jedini nacin da ih se otjeraaa....johnnyHZ je napisao/la:po kojoj teoriji?jubitubi je napisao/la:A rjesice se i to valjda jbmu misa...Ne moze dovjeka.Svi smo krivi,koliko god mediji to okretali.SAMO BORDO je napisao/la:Dzabe nam sve! Ko ce koji biti, kada nema nikome u evropu!
ns fedeacije nudi vam mjesto direktora repr. dakle da bude glavni samo da pristanete na ukidanje predsjednistva vi necete..nas savez se slaze sa uefom vas ne?? ako vi navijaci Borca ovo doppustite, onda vi volite Borac koliko ja volim zelju
sta ti je iljo i sulejman bi guzice dali samo da ovi prihvate i da se nista ne mjenja shvatas ba goni ih !!!
FK SARAJEVO.
e de može li mi ko reći gdje je Alaim ''zaglavio'' i brani li on još uvijek il' se povukao?
It was turned around so that right looked wrong
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
It was turned around so that up looked down
It was turned around so that those who marched in the streets with bibles and signs of peace became enemies of the state and risk to national security
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.