AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: AC Milan
Ma Depay igra kao 9ka jos od Lyona. Nekad odigra kao pomocni napadac , ofanizvni vezni ili krilo ali 80% vremena on je igrao kao najistureniji igrac. Vecina fudbalske javnosti u Holandiji se slaze da je Zirkzee trenutno najbolji napadac Holadnije ali ne dobija minute zbog Koemana. Mislim Brian Brobbey koji je flopnuo u Leipzigu i kojeg je Leipzig vratio u Ajax , a znamo koliko taj isti Leipzig ulaze u mlade igrace i zna prepoznat talenat, je pozvan u reprezentaciju ispred Zirkzea.
Ne vrijedi jarane objasnjavati, niti cu, to pitaj strucni kadar Nizozemske nek ti objasni, mada i oni ce tesko izaci na kraj s tim
To sto gotivis Zirkzea a ne gotivis Rafu ne znaci da ono sto pricas ima i temelj.
Kazes Depay zabio 9 golova za 1200 minuta, a Zirkzea predstavis kao 14 golova i 9 assista u svim takmicenjima. Pa i tu napravis previd pa mu uracuns i sezonu prije u te brojke
Ako cemo onda gledai kroz minute kao sto si rekao za Depaya. Onda to ispadne puno gore za Zirkeza jer 12 golova na 2942 minute. 3 vise od Depaya a vise od duplo minuta
Jedna dobra sezona u Bologni i odmah je ono 'najbolje' sto imaju. Depay za razliku od njeg traje par godina......
Naiskraja lik uopste nije klasicni napadac, i pitanje je samo kako bi se i u Milanu uklopio. Treba nam goalgeter, neko ko ce trpati po 20 komada po sezoni najmanje...
Doduse nije ni prvi kojeg kujes u zvijeze ovdje. Poznata prica od prije.....

To sto gotivis Zirkzea a ne gotivis Rafu ne znaci da ono sto pricas ima i temelj.
Kazes Depay zabio 9 golova za 1200 minuta, a Zirkzea predstavis kao 14 golova i 9 assista u svim takmicenjima. Pa i tu napravis previd pa mu uracuns i sezonu prije u te brojke

Jedna dobra sezona u Bologni i odmah je ono 'najbolje' sto imaju. Depay za razliku od njeg traje par godina......
Naiskraja lik uopste nije klasicni napadac, i pitanje je samo kako bi se i u Milanu uklopio. Treba nam goalgeter, neko ko ce trpati po 20 komada po sezoni najmanje...
Doduse nije ni prvi kojeg kujes u zvijeze ovdje. Poznata prica od prije.....

There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
POBJEDNIK SportSport.ba CALCIO LIGE SEZONA 2015/16
- Beduin
- Kontakt:
Moratu mogu i shvatiti, jos uvijek je prvi napadac Spanije koja odlicno igra, zna fudbala iako mu cesto treba nekoliko sansi da postigne gol, generalno je ok napadac, ali kad vidim da se Emersona hoce dovesti zeludac mi se okrene.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Samo da ovo oko Emersona ne bude zabuna, nije u pitanju talijan tj onaj sto igra za Italiju vec brazilac , al svejedno ni ovaj se nije naigrao u Tottenhamu, jedina mu je prednost u odnosu na onog drugog Emersona sto je mladji ima 25 godina

- Beduin
- Kontakt:
Ja govorim za Royala, na njega mislim svaki put kad sam pisao ovdje i ibretio se da postoji opcija dolaska.
075 ❤
075 ❤
Koliko se ovaj Wiliams hvali ovdje, reko hajde da pogledam tog vanzemaljca, kad bolje pogledam Leao fudbal za njega izmislio....ovo sto sam vidio nigdje veze,nije vrijedno spomena....
Dovoljno sam utakmica gledao i jednog i drugog da bi sad mijenjao 1 za 1
Il Club più titolato al mondo!
Ovaj Fofana sto ga hocemo je slobodan igrac, ako je to ovaj sto je igrao za Monaco, dovesti njega i Rabiota u paketu
Ma gledam sastave i vidim kod njega na rezultatima stoji da nema kluba, kontam slobodan
Nadam se da ce se Silva i Rafa bar jednom rotirati na krilima pa da vidim i taj Rafa-Theo okrsaj. Bizarna scena 
EDIT:
Pogled Thea kod penala podsjeca na onaj ubilacki Sheve '03

EDIT:
Pogled Thea kod penala podsjeca na onaj ubilacki Sheve '03

Unico amore sei!
❤️🖤
❤️🖤
Jutro milanisti
Juve stavio Chiesu na prodaju za 25milki.
Sad nekom tusnut Leao, i za te pare divest Chiesu desno, Williams lijevo, Fofana u sredini, Buongiorno u odbranu, i taj Emerson na beka. Mislim da sam ja na terminu bolji bek od onog Calabrije, iako imam 105kg

Morata je pogrešna kupovina. Dat ćemo pare za čovjeka koji ne može izdržat sezonu i samo ce nam smetat. Nek dovedu više napadača pravo, Gimenez ili Zirkezee ili onog iz Sportinga Šveđanina.
Rabiot bi nam dobro došao, i trebali bi ove igrače brze bolje riješit dok je merda u problemima oko para. Kolko sam shvatio oni nesto čekaju odobrenje nekog sponzora, da imaju plusvalenzu i onda ce skontat koliko imaju za trošit. A kad to dođe, ode Chiesa u merdu, Rabiota ce uzet, i ako tusnu nekom Dumfriesa, vratit će se na 0.
Williams neće kod nas jer nema sigurno mjesto. Prodaj Leao i doce ti čovjek odma. Iskreno za mene je on puno bolji od Leao, jer se više trudi i ne sere po terenu
Juve stavio Chiesu na prodaju za 25milki.
Sad nekom tusnut Leao, i za te pare divest Chiesu desno, Williams lijevo, Fofana u sredini, Buongiorno u odbranu, i taj Emerson na beka. Mislim da sam ja na terminu bolji bek od onog Calabrije, iako imam 105kg
Morata je pogrešna kupovina. Dat ćemo pare za čovjeka koji ne može izdržat sezonu i samo ce nam smetat. Nek dovedu više napadača pravo, Gimenez ili Zirkezee ili onog iz Sportinga Šveđanina.
Rabiot bi nam dobro došao, i trebali bi ove igrače brze bolje riješit dok je merda u problemima oko para. Kolko sam shvatio oni nesto čekaju odobrenje nekog sponzora, da imaju plusvalenzu i onda ce skontat koliko imaju za trošit. A kad to dođe, ode Chiesa u merdu, Rabiota ce uzet, i ako tusnu nekom Dumfriesa, vratit će se na 0.
Williams neće kod nas jer nema sigurno mjesto. Prodaj Leao i doce ti čovjek odma. Iskreno za mene je on puno bolji od Leao, jer se više trudi i ne sere po terenu
- Beduin
- Kontakt:
Kupio bi Chiesu, a vjerovatno najboljeg igraca prosle sezone (Pulisica) bi stavio na klupu, a i Chucka da truhne? Pa i nije bas tako pametna ideja.
Emerson skoro pa da nije nista bolji od Calabrie, nijanse su u pitanju, osim sto ga mozes vucarati i na stoperu isto bezuspjesno. Ili dovedi kako treba beka ili nikako ne trosi pare.
A Inter bi se bas usrecio sa Rabiotom, mrtva ojebina.
Emerson skoro pa da nije nista bolji od Calabrie, nijanse su u pitanju, osim sto ga mozes vucarati i na stoperu isto bezuspjesno. Ili dovedi kako treba beka ili nikako ne trosi pare.
A Inter bi se bas usrecio sa Rabiotom, mrtva ojebina.
075 ❤
075 ❤
Nije Chiesa los, ali ne vidim gdje bi mogao igrati u Milanu, sve pozicije naprijed su popunjenje, osim napadaca naravno, ali on to nije. Nece sigurno na krilo umjesto Rafe i Pulisica.
Rabiot bi godio, ali ne vjeruje da ce mu nasi ispuniti zahtjeve koje trazi tj platu, tako od toga nista. a godila bi veza RLC-Fofana-Rabiot
Sto se tice prodaje Rafe, nadam se da od toga nema nista, i da najbolji igraci moraj ostati, tj Rafa, Mike, Theo i Pulisic.
Prodaja nekog od njih bi bilo opet tapkanje u mjestu i opet trazi nove igrace koji ili ce ili nece izrasti u nesto vrijedno.
Ako se ne varam, u ponedeljak pocinju pripreme? mi jos nikoga nismo doveli, nemamo startnog napadaca, ne znaju izgleda ni ko bi to mogao da bude. Fali nam zadnji vezni, stoper, bek.....
Rabiot bi godio, ali ne vjeruje da ce mu nasi ispuniti zahtjeve koje trazi tj platu, tako od toga nista. a godila bi veza RLC-Fofana-Rabiot

Sto se tice prodaje Rafe, nadam se da od toga nema nista, i da najbolji igraci moraj ostati, tj Rafa, Mike, Theo i Pulisic.
Prodaja nekog od njih bi bilo opet tapkanje u mjestu i opet trazi nove igrace koji ili ce ili nece izrasti u nesto vrijedno.
Ako se ne varam, u ponedeljak pocinju pripreme? mi jos nikoga nismo doveli, nemamo startnog napadaca, ne znaju izgleda ni ko bi to mogao da bude. Fali nam zadnji vezni, stoper, bek.....
There is a good player, and a great star, and after a legend. But above all these comes Paolo Maldini.
Iskreno bih volio da dovedu Chiesu, a ako ispadne prilika prodati Leaoa. Ako što ne promijeni u pristupu on je slijedeći Balotelli. Obzirom na qurtzobolju koja postaje iritantna, uz to ako mu se ograničava prostor onda od njega nema ništa.
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Beduin
- Kontakt:
Ma prodajom Leaoa bih najvise volio Nico Wiliamsa, fantazija od igraca i igra svoju poziciju, Chiesa je desno krilo i tu najbolje partije pruza.
Nico me bas ocarao igrama, vrhunska tehnika i kretnja po terenu, nije zalijepljen za lijevu aut liniju nego koristi cijeli teren.
Nico me bas ocarao igrama, vrhunska tehnika i kretnja po terenu, nije zalijepljen za lijevu aut liniju nego koristi cijeli teren.
075 ❤
075 ❤
-
- Kontakt:
Chiesa desno
Pulisic lijevo
Leao njega prodati ako bi ponuda stigla 100+……
Pulisic lijevo
Leao njega prodati ako bi ponuda stigla 100+……
najbolji igraci se ne prodaju tek tako...neka dovedu Olma pa da igra zapocne, ostalo preusmjeriti na odbranu i napadaca ( mada ako se olmo dovede Jovic kao opcija je sigurno na preko 20 golova )...eee to je up grade a ne prodaj najboljeg pa cemo da vidimo....
Veza RLC-Rabiot-Fofana, iznaci ti Tijjanija iz ekipe, a momak nosi igru Holandije na prvenstvumilanist je napisao/la: ↑06 jul 2024, 10:45Nije Chiesa los, ali ne vidim gdje bi mogao igrati u Milanu, sve pozicije naprijed su popunjenje, osim napadaca naravno, ali on to nije. Nece sigurno na krilo umjesto Rafe i Pulisica.

Elem, sad se dosta pise da zelimo dovesti i Moratu i Zirkze, hajd to bi vec bilo nesto, al kako god treba nam jedan talijanski stoper, doveo bi ja i Chiesu treba nam talijana u ekipi, nikad Milan nije bio kao sad da nema talijana u ekipi, Calabrija jedini
Vise sam mislio na 'fizikalce' i na snagu uveznom redu. Tidzo je vise prefinjeni i tehnicki potkovaniji igrac, moze za kluperonaldo99 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 12:38Veza RLC-Rabiot-Fofana, iznaci ti Tijjanija iz ekipe, a momak nosi igru Holandije na prvenstvu
Elem, sad se dosta pise da zelimo dovesti i Moratu i Zirkze, hajd to bi vec bilo nesto, al kako god treba nam jedan talijanski stoper, doveo bi ja i Chiesu treba nam talijana u ekipi, nikad Milan nije bio kao sad da nema talijana u ekipi, Calabrija jedini

Sto se tice Italijana, i ja bi volio da ih imamo vise, sramota je da su tu Pobega, Florenzi, Calabrija i Gabbija. Niti jedan nisu kalibar reprezentacije.
Dati Juveu Saleta i 10M za Chiesu i neka ga, mozda umjesto Pulisica kad ovaj treba odmoriti

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.