FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA 2
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- lijevapolutka
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Evo ovaj selen je nabijen s noge na nogu iz hotela nakon mjesec dana direktorovanja, jer je zaboravio aplicirali za pomoć federacije za turizam. Ovaj drugi se vodi samo na papiru, a obojica nezaposleni. Advokat pokušao ugurati rodicu za direktora kluba.elevenblues je napisao/la: ↑23 jan 2021, 17:07A sta to znas o njima pa ti nije dobro ?lijevapolutka je napisao/la: ↑23 jan 2021, 17:02Iskreno kad vidim ove balice i ovog advokata u upravnom odboru nije mi dobro
moSa ljoŽe
Znaci da zakljucimo:
- Model je usvojen i prema njemu ce se izraditi Statut, ljudi su izabrani za to iz Skupstine (jos uvijek je onaj stari znaci Ceric nema dodatne ovlasti tj. one koje nisu imali prethodnici)
- Badzak ostao potpredsjednik
- Iz Uprave izletjeli Karavdic i Abdurahman, a usao ovaj Sam i Dino
- Imamo tri nova clana Skupstine cime su popunjena 54 mjesta iz Statuta
- Usvojene su aktivnosti za 100 godina kluba
- Model je usvojen i prema njemu ce se izraditi Statut, ljudi su izabrani za to iz Skupstine (jos uvijek je onaj stari znaci Ceric nema dodatne ovlasti tj. one koje nisu imali prethodnici)
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
nisam dugo bio na ovoj temi a iskreno malo sam se i ohladio od zelje istina zmireci gledam na tv i portalima a ne znam sta je gore
iznerviralo me sve i raja i ljudi oko kluba od one situacije i smjene one mis. uprave dolaska amra pa tek poslije neizlaska u europu itd. mislim da kod nas u BiH a to se vec pocinje primjecivati posljednih godina u svim sferama fali kvalitetnih ljudi takodjer i u sportu, pricamo o igracima kako rijetki odu vani al sta je sa trenerima ne znam da li i jedan trener napravio karijeru van BIH a da je ovdje poceo, bez kvalitetnih trenera u omladinskim i svega ostalog nema realno napretka mozemo se vrtiti u krug sve ... ne kazem da je amar nekvalitetan al eto malo mi je poceo ici na zivce sa svojim stavovima
5 godina je interesantan al kad vidis da nema napretka a i ista prica ohani malo ... mislim da je ekstra stvar da se on odmakne iz dijela funkcionisanja kluba kao firme i da se posveti samo poslu trenera, vjerovatno ce i njemu biti lakse i moce se fokusirati bolje ... pojma nemam ko su ovi da li su ublehe ili je ok stvar al eto sto vecina govori ovdje da je Badzak pravi zeljovac i svi mu vjeruju, a i spomenu se da je bilo poziva da se ljudi ukljuce u klub al nije bilo odziva, onda mislim da treba vjerovati da ce ovo sve ok biti ... ako i ne bude sta je jos jedna vise sezona bez napretka, nije da nismo navikli 

-
- Kontakt:
Zna li se koje su aktivnosti za 100 godina kluba koje su usvojene?LjoZee je napisao/la: ↑23 jan 2021, 17:12Znaci da zakljucimo:
Pročepit će negdje.
-
- Kontakt:
Neka im je sretno !
Dušmani,da li ste živi ? Jedite se još malo Željo se neće ugasiti !
mosa lošmi stićko tit-ula!
bas me zanima koliko ce proci vremena dok se ne skonta da je ovaj ubleha
po meni birali smo pogrešno i sad je pitanje kolika ce biti šteta
po meni birali smo pogrešno i sad je pitanje kolika ce biti šteta
Pa sta smo drugo mogli birati,samo mi to objasni ?

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
A sta je bila alternativa pa smo pogrijesili sa ovim?
Željezničar za život cijeli
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Da bi birao moras imati vise opcija. Pogresno skroz tumacite stvari. Pise na zvanicnoj da je Badzak izasao i predlozio Cerica. Niko vise nikog nije predlozio nit se ko javio.
@MojaMalenkost, pise samo program za obiljezavanje. To je pretposljednja tacka bila.
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
bojim se samo da je ovo ambalaza rotira i da nista bitno se nece dogoditi
po meni je greška sto se duze vrijeme i ozbiljnije nije radilo na ovome nego dalo na upravljanje klub liku koji je mutan kao miljacka nakon kiše
jbg pesimista sam po pitanju ovoga prvi ja bih volio da upali al dabogda
Ne postoje vece ublehe od oni koji su dosli preko one stvar u klub i srozali ga na najnize granice u samo godinu i nesto dana. Tako da ne sramoti se etiketirajuci ovoga, jer malo pogledaj trenutno sta imas u klubu i bice ti neke stvari jasne. Naravno ako si realan i gledas dobrobit Zelje kao kolektiv.
@igrajlopte 🐦
Ma bez zajebancije sad ,ja razumijem i one sto su skepticni ali nek shvate da mi nismo imali neku drugu opciju,mogli smo nastaviti po starom i pasti u jos veci problem,i ovako jbg ako bude ubleha lako ga otjerati,sta bi drugo..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
- lijevapolutka
- Kontakt:
moSa ljoŽe
Upravo. Svako ima pravo da misli da nece uspjeti, ali mi sve to idu u tonu da smo mi izabrali ovo pored drugih 10 opcija. Imali smo situaciju da cekas jos Bog zna koliko da se neko "smiluje" od Zeljovaca i javi ili da ovako probas. Danas je dva mjeseca otkad klub je izgubio predsjednika UO. Predug period i apsolutno dno organizacije koje nas klub moze dotaci jer ni na papiru nisi imao dovoljno clanova UO ni predsjednika.
Najlakse je otjerati ako ne ispuni obecanja koja je dao. Isplate zaostalih plata i zlatni sponzor su stvari koje su prve na listi i odmah dokazes svima jesi li ozbiljan ili nisi
Forza Milan
Pivopije
Forza Milan
Pivopije
Trenutno korisnika/ca: Bojudaosinebu i 26 gostiju.