FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899

Povratak Neymara???

Anketa je završila: 07 avg 2019, 22:24.

1. Da
59
57%
2. Ne
44
43%

Ukupno glasova: 103

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Re: FC Barcelona

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 avg 2011, 00:53

@Portillo
OK, zabili ste vise golova al ste opet ruzno igrali...mislim, nema potrebe nista pricati...Barca i Real su ove sezone igrali 5 puta i svaki put je Real igro ljepsi fudbal.. :D pa i grcka je osvojila EP, dali ljudi dva gola, nisu niti jedan primili :D i osvojili EP, znaci i oni su lijepo igrali..
a sto se Cesca tice, evo ja pokuso ukljuciti mozdane vijuge, a svojim mozgo gledam da sto vise razmisljam, i opet mi dodje jedna stvar u glavu...
nije Cesc igrac od 15 godina pa da se on mora razvijati i da za to vrijeme grije klupu, ili nesto slicno...Cesc je igrac koji ima 24 godine, vec odvano izgradjen, da ne igra u onom krsu od Arsenala vjerovatno bi bio najbolji play svijeta, al ovako nista, iako i sad spada u TOP 3 playmakera svijeta, cak po meni je i najbolji, al neke druge stvari ga sprjecavaju da to bude, ono i zvanicno, mislim da ga proglase najboljim...hajd to je manje vise...
jedna stvar je jos bitna...Cesc je kao sto sam reko tehnicki vrlo jak, a jos pri tome je bio u Barcinoj skoli tako da vec zna na koji se nacin igra, tako da tu nece biti potrebe da se nesto previse uklapa,
naravno dolazi u novi strai klub i novi igraci, mislim vecinu njih zna u dusu, preko reprezentativnih okupljanja ili sa nekim je igrao u Barci, cini mi se sa Piqueom, al nisam siguran..
jos jedna bitna stvar, Xavi i Iniesta su ljudi od krvi i mesa, mogu se povrijediti, ili ih slucajno moze onaj krvnik Ramos povrijediti u nekoj utakmici protiv Barcelone, i opet tu treba neko uskociti, eto mjesta za Cesca, pa onda odmaranje igraca, a zasto ne bi Cesc mogo biti ispred Xavia i Inieste, milim momak ima sve potrebne kvalitete, veliki je to igrac, jedan od najboljih koji danas igra, a vjerovatno ne bi ni on sam doso u Barcu da mu je Pep reko, vidi cesc mi cemo sad polako tebe uvoditi dvije tri sezone dok se Xavi ne oprositi ili predje na klupu i onda ti nastupas u prvoj...
dajte ljudi uozbiljite se malo..
ja sam ubjedjen da ce imati vise utakmica nego Xavi..pa mozda i od Inieste, al to je malo teze...
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 11 avg 2011, 00:55

Ako se slucajno ne prodje na ljecnickom, siguran sam da cemo jednog dana dobiti i film o Cescu i Barci :lol:

Air Commodore
Kontakt:

Post Postao/la Air Commodore » 11 avg 2011, 00:57

Donnie Darko je napisao/la:Ako se slucajno ne prodje na ljecnickom, siguran sam da cemo jednog dana dobiti i film o Cescu i Barci :lol:
Naslov filma "Seks u Barceloni", radnja filma u klinici.

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 avg 2011, 01:15

Pazi ti prljavih ,zatupljenih , fašističkih umova :D
Čim spomeneš Piquea onaj odmah stavlja neke poteze sa prijateljskih utakmica , ali pazi ,čovjek ga jednom prođe i vi to forsirate odmah čitavu godinu . Pa da, ne daj Bože ,Messi igra u realu ne bi se moglo živjeti od vas i vaših video klipova.

Inače , vaša prva doskočica kad vam spomenemo one vaše kasapine je : Fudbal nije balet :lol:
Naravno da fudbal nije balet , ali nije ni ragbi ;)

Ali pazi , onom frankovcu iz Kiseljaka drago što je Pique povrijeđen. Joj koji hejter moraš biti da nešto takvo napišeš ccc .
Now the old king is dead! Long live the king!

2nd#Tripl3t

London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015

nidjo_barca
Kontakt:

Post Postao/la nidjo_barca » 11 avg 2011, 01:16

Ma lagano,nije ni dos'o,a vi vec koliko ce igrati i koliko ce asistencija imati :D

Nego,Balotelli usred intervjua uletio da kaze da je Thiago odlican igrac :D

http://www.rtve.es/alacarta/videos/prog ... l/1171885/" onclick="window.open(this.href);return false;
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

Blaugrana

Mes Que Un Club

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 avg 2011, 01:18

nidjo_barca je napisao/la:Ma lagano,nije ni dos'o,a vi vec koliko ce igrati i koliko ce asistencija imati :D

http://www.rtve.es/alacarta/videos/prog ... l/1171885/" onclick="window.open(this.href);return false;
:lol: :lol: Koji je kralj ovaj Balotelli :D

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

Scof1eld
Kontakt:

Post Postao/la Scof1eld » 11 avg 2011, 05:43

danas ocekujem da se ovo sa cescom zavrsi...

http://news.bbc.co.uk/sport2/hi/football/14482418.stm" onclick="window.open(this.href);return false;

ajmoooo :mrgreen:
ser del barça es el millor que hi ha !

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 11 avg 2011, 06:26

Bit ce ovo dobar dan predosjeeecaaam 8-)

JuveSissoko
Kontakt:

Post Postao/la JuveSissoko » 11 avg 2011, 07:13

messilla je napisao/la:
nidjo_barca je napisao/la:Ma lagano,nije ni dos'o,a vi vec koliko ce igrati i koliko ce asistencija imati :D

:lol: :lol: Koji je kralj ovaj Balotelli :D
definitivno bez njega europski fudbal bi bio manje interesantan, jos ako "ovo" na Dzeku "predje" hahah
gsol: According to these recent revelations, not only did Juventus win the title in 2005 without cheating but they did it without cheating against direct rivals who were cheating. HahaWOW we had a squad then.No wonder Juvitalia won the WC in 2006.

Red Assassin
Kontakt:

Post Postao/la Red Assassin » 11 avg 2011, 13:18

Lionel Messi was going to bang a chick, so he brings her to his house. In the room the chick says "Make youself comfortable, I'll be right back". When she comes back there is two other naked men beside Messi and she screams. "What the fuck is this?!" Messi says nervously "I'm sorry, but I can't perform without Xavi and Iniesta :lol:

mandraX
Kontakt:

Post Postao/la mandraX » 11 avg 2011, 13:20

Red Assassin je napisao/la:Lionel Messi was going to bang a chick, so he brings her to his house. In the room the chick says "Make youself comfortable, I'll be right back". When she comes back there is two other naked men beside Messi and she screams. "What the fuck is this?!" Messi says nervously "I'm sorry, but I can't perform without Xavi and Iniesta :lol:
Fulio si temu...

http://sportsport.ba/forum/viewtopic.php?f=43&t=1039

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 avg 2011, 19:27

Imal sta novo u najboljem klubu svih vremena.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 11 avg 2011, 19:32

bparena je napisao/la:Imal sta novo u najboljem klubu svih vremena.
Falcao potpisao predugovor.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Carlo
Kontakt:

Post Postao/la Carlo » 11 avg 2011, 19:36

Sky Sports javlja da bi transfer Fabregasa mogao biti završen u sljedećih 48 sati.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 avg 2011, 19:41

Dylan Dog je napisao/la:
Falcao potpisao predugovor.
pa ne pita covjek za neke tamo lijeve klubove, nego za najbolji :D
"Pobjednik nije uvijek dobar kao što ni gubitnik nije uvijek loš. U sportu postoji mnoštvo stvari koje nemaju veze s pobjeđivanjem i gubljenjem." - Pep Guardiola
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Plivadon
Kontakt:

Post Postao/la Plivadon » 11 avg 2011, 19:49

u Želji ništa novo :P dobili Radnik 8:0
ode vam Višća,mlađi pobjedili Rudar u omladinskoj ligi :P HAHA

messilla
Kontakt:

Post Postao/la messilla » 11 avg 2011, 20:55

Carlo je napisao/la:Sky Sports javlja da bi transfer Fabregasa mogao biti završen u sljedećih 48 sati.
Pa bilo je vrijeme više :D

2nd#Tripl3t

1992 2006 2009 2011 2015

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 11 avg 2011, 20:55

Plivadon je napisao/la:
u Želji ništa novo :P dobili Radnik 8:0
ode vam Višća,mlađi pobjedili Rudar u omladinskoj ligi :P HAHA
Ne igramo sportsku kladionicu. Ne trazimo timove 5 i vise pa da se javlaju ovi levatski timoovi. Pitam za najbolji klub na svijetu a ne za klubove koji godisnje obavezno prime 5 i vise golova. Ne igramo sportsku prognozu... :mrgreen:
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

Mandrak
Kontakt:

Post Postao/la Mandrak » 11 avg 2011, 21:45

Glupost prevelika...mislio sam da je Rosell ozbiljniji ekonomist, a on daje 40 miliona za Cesca koji ce uzivati i gladiti muda na klupi :x :oops: ovo je Pep isforsirao do kraja, yebo li ga Fabregas.
Ustvari boli me briga, ne dajem ja pare- ali ovo je krajnje bespotreban transfer i bacanje para (ne po prvi put, nazalost :( ) ,po meni.

ZELJO DO GROBA
Kontakt:

Post Postao/la ZELJO DO GROBA » 11 avg 2011, 22:03

ma Cesc je igrac koji moze napraviti prevagu na terenu u velikim utakmicama, a ako cemo biti malo realni to Keita ne moze, a cisto sumnjam da to i Thiago moze...treba nam jedan ovakav igrac, pa sjetite se samo kako je bilo protiv Chelsea, Intera, Reala..bolji jesmo u svim utakmicama, al ne ide bas lako...sad napokon imamo tri vrhunska igraca koji pokrivaju dvije pozicije, ovaj dolazak Cesca je dobra stvar..daleko od toga da ce sjediti na klupi, al da je 40 milki puno, puno je..
Rosell ne daje previse love za igrace, ono ide realno, al ovo je puno..mada kad se pogleda trziste, vidi se da je otislo sve u pm, pa me ovo i ne cudi...al dobro, bar vise nece biti transfera kao sto su Caceres, Henrique koji je placen milione a nije nastupa uviljezio, Hleb i ostali...
Meho Kodro
Mes Que Un Club

Zaključano

Natrag na “FC Barcelona”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.