FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

DooVe
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la DooVe » 14 jan 2016, 22:38

Ne znam vala toliko me vijest potresla da neću moći zaspati večeras.. :mrgreen:
Navijati za Sarajevo stvar je geografije, a za Želju stvar filozofije!

ChWilla
Kontakt:

Post Postao/la ChWilla » 14 jan 2016, 22:44

:hmmmmm: :hmmmmm:

KeepTheBlueFlag
Kontakt:

Post Postao/la KeepTheBlueFlag » 14 jan 2016, 22:44

Po meni pokriveni smo na svim pozicijama sa dva kvalitetna igraca osim na lijevom beku. Kramaric je nepoznanica a Mailson ocigledno ofanzivno orijentisan igrac. Ako ikog treba dovesti to je Burekovic, standardni U21 reprezentativac i igrac za buducnost...
Ovo je samo moje misljenje, naravno da strucni stab zna daleko bolje i vise nego ja ☺

kenan_tm87
Kontakt:

Post Postao/la kenan_tm87 » 14 jan 2016, 22:58

Svaka cast klubu za ovo.
FORZA ZELJO

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 14 jan 2016, 23:09

Pa dovesti dobrog igrača na posudbu je isto što i potpisati dobrog igrača na godinu. To rade mnogo bolje ekipe od nas, pogotovo one kojima manjka kvaliteta/igrača na određenoj poziciji. Ti igrači s posudbe bi trebali da se nametnu od prve i da budu pojačanja, eventualno ako smo nekog doveli da pokrije neku poziciju gdje smo deficitarni. Npr. da smo doveli rezervnog štopera na posudbu do kraja godine. Posudbe su sjajna stvar i uvijek bi trebali imati jednog/dva igrača na posudbi. Isto tako i mi bi trebali slati igrače na posudbu, ali ne u druge lige. Npr. Veležu da posudimo par igrača. Velež jako loš, a jedan Hasanović bi mogao veoma lagano biti standardan
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

sportskilaik
Kontakt:

Post Postao/la sportskilaik » 14 jan 2016, 23:22

ako se ne izbori europa, za to treba iskljucivo kriviti igrace i strucni stab i nikoga drugog. Ali ja mislim da ce kraj sezone biti plav i vise nego sto mislite

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 14 jan 2016, 23:30

Od pojacanja Zolotic je najspremniji igrac sigurno, momak je bio haman redovan clan Istre u HNL-u i u takmicarskoj je maximalnoj formi, isto tako cujem bekric fizicki dobro spreman dosao kao i Lendric, jos kad se skonta da imaju full pripreme yebote ko ljetne isto one prave da se prodju to je idealno ;)

i sad svako od nas ce imat drugih prvih 11, jbg bar jedan igrac ce se razlikovat, ali to je ta dobra politika gdje ne znas koga staviti u prvih 11, na njima je da se dokazu i izbore za mjesto :clap:

jaludovolimte
Kontakt:

Post Postao/la jaludovolimte » 14 jan 2016, 23:59

JoseMourinho je napisao/la:Od pojacanja Zolotic je najspremniji igrac sigurno, momak je bio haman redovan clan Istre u HNL-u i u takmicarskoj je maximalnoj formi, isto tako cujem bekric fizicki dobro spreman dosao kao i Lendric, jos kad se skonta da imaju full pripreme yebote ko ljetne isto one prave da se prodju to je idealno ;)

i sad svako od nas ce imat drugih prvih 11, jbg bar jedan igrac ce se razlikovat, ali to je ta dobra politika gdje ne znas koga staviti u prvih 11, na njima je da se dokazu i izbore za mjesto :clap:
Šefe, može li Zolotić biti half back, a Lendric poacher?
tebe volim, tebi pjevam za jedan gol..

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 15 jan 2016, 00:00

Petak prolazi,niko nam ne dolazi
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 15 jan 2016, 00:02

gavran je napisao/la:Petak prolazi,niko nam ne dolazi
Nemoj dva puta reci :)
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 15 jan 2016, 00:07

HenryLloyd je napisao/la:Drug nisi ti svijestan sta mi gubimo ako ne izadjemo u europu, kakvih bolan 100-200k to je duplo vise, jer nisi ni svijestan koliko nam pada cijena igraca u slucaju prodaje a da ne pricam o sponzorima i ostalim poslljedicama. Ja samo hocu da se radi planski, a ne da stalno trazimo neke instant rezultate. Omladinci ce u nastavku sezone dobro trpiti na klupi zbog rezultata, tako da ne ocekujte previse da oni uopste igraju. Kad smo kod omladinaca, pitari nam upravo klepise Ergina Mehuljica!!!!
Mislim da mi to prilično pogrešno gledamo, onako generalno kada se komentariše razvoj mladih igrača. Igrači se prave na treninzima, a ne na utakmicama. Na utakmicama se stiče iskustvo, ali se znanje i snaga stiče na treninzima.

Zolotić je meni drag igrač, ali da budemo realni, nije uspio u Belgiji da bude ni na klupi. Ako neki omladinac misli napraviti neku ozbiljnu karijeru i ako mi mislimo da ulažemo u dobrog igrača, onda on svakako mora biti spreman da izbaci Zolu iz prvih 11.

Nikome ne treba poklanjati šansu, koliko god da je mlad i bez obzira što je naše dijete. Za šansu se treba izboriti i djeca koja uđu treba da budu spremna da trče duplo više od već dokazanih igrača i da znanjem budu ispred njih. A ne da razmišljamo kako ih treba ubacivati i trpiti na uštrb rezultata. Ako se u našoj ligi ne može izboriti da bude u prvih 11, onda **** ti takvog igrača.

JoseMourinho
Kontakt:

Post Postao/la JoseMourinho » 15 jan 2016, 00:08

jaludovolimte je napisao/la:
JoseMourinho je napisao/la:Od pojacanja Zolotic je najspremniji igrac sigurno, momak je bio haman redovan clan Istre u HNL-u i u takmicarskoj je maximalnoj formi, isto tako cujem bekric fizicki dobro spreman dosao kao i Lendric, jos kad se skonta da imaju full pripreme yebote ko ljetne isto one prave da se prodju to je idealno ;)

Šefe, može li Zolotić biti half back, a Lendric poacher?
Zolotic BWM, a Lendric Advance Forward :kafa:

Jaozinho22
Kontakt:

Post Postao/la Jaozinho22 » 15 jan 2016, 00:16

@Jose Meni Zola ubijao na "Regista" Lendric je killer na AF 15 golova u polusezoni zabio :)
Više titula nego pojedini klubovi lopti ! FKŽ !
Budite navijači FK Željezničara a ne navijači Misimović Senada !

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 15 jan 2016, 00:26

Nece Almir Memic raditi sa Bilicem, nego ga ovaj zvao da malo prati treninge, znaju se kao odprije..

Cuj Mehuljica nam uzese kone, bas steta, vise zalim za njim nego za Djelmicem, jer im Djelma ne moze igrati kup, ima suspenziju u ligi, tako da mu prognoziram nazadak u karijeri..

Zna li neko koliki je tacan broj igraca pod ugovorom sa prvim timom?
Po meni max 25 igraca i 5-6 juniora, mada je i to puno, al eto..
Ja bi naprimjer sada radije ostavio Stanica, Burekovica, Radinovica i ostale u klubovima u kojim jesu, pa ako nastave dobro, napreduju, na ljeto ih dovest, jer ce ti ovako Burekovic Ugljesa npr sijedit na klupi, svakako ne mogu u kupu igrati, vec na ljeto nezadovoljstvo, pad forme, bla bla..
Jedino na poziciji lijevog beka, hajd i moze pojacanje, jer neamo zamjenu za Kramarica..

Greske prelaznog roka i pauze:
1. Ugovor na dvije god Bogicevicu - Milan pustio Pirla sa 32 jer mu nije htio ponuditi 2 god, a mi bogicevicu ovako..a moglo je jedna pa opet jedna.. mi mislimo, lako cemo mi s njim raskinuti ugovor, ici ce rano na treninge bla bla al ne ide to tako
2. Ugovor Bekricu na 3,5 god - isto kao i za prethodno, trebalo mu se ponuditi 2, pa poslije ako zatreba opet.. nekako se razbacujemo parama, ugovorima, a do juce smo stedjeli svaku paru, nekako ne valja u toliku krajnost..
3. Ne pojacavanje strucnog staba nekim dobrim trenerom, fitnes trenerom, skautom ili savjetnikom
4. Mogao se ovaj pomocni malo obogatiti sponzorima, onim glavnim - da vide da mislimo na njih, nisu platili reklamu na pomocnom, a dobiju..malo nasminkat za 15 -30 milja, koliko se ovih dana puta pojavilo u medijima - isplatilo bi se..
5. Neorganizovanje turnira u cast Katane, smatram da je zimski termin bolji nego ljetni, npr 10 dana prije pocetka prvenstva, pa makar ucestvovali Zeljo, Sarajevo, Olimpic i Slavija, a sad jos imamo puno igraca ima ko igrat da se ne preforsiraju..

Sve greske prelaznog su i dalje minimalne, u odnosu na pozitivne stvari..
Zadnja izmjena: IvanOsim, dana/u 15 jan 2016, 00:30, ukupno mijenjano 1 put.
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

HenryLloyd
Kontakt:

Post Postao/la HenryLloyd » 15 jan 2016, 00:27

fczeljo je napisao/la:
HenryLloyd je napisao/la:Drug nisi ti svijestan sta mi gubimo ako ne izadjemo u europu, kakvih bolan 100-200k to je duplo vise, jer nisi ni svijestan koliko nam pada cijena igraca u slucaju prodaje a da ne pricam o sponzorima i ostalim poslljedicama. Ja samo hocu da se radi planski, a ne da stalno trazimo neke instant rezultate. Omladinci ce u nastavku sezone dobro trpiti na klupi zbog rezultata, tako da ne ocekujte previse da oni uopste igraju. Kad smo kod omladinaca, pitari nam upravo klepise Ergina Mehuljica!!!!
Mislim da mi to prilično pogrešno gledamo, onako generalno kada se komentariše razvoj mladih igrača. Igrači se prave na treninzima, a ne na utakmicama. Na utakmicama se stiče iskustvo, ali se znanje i snaga stiče na treninzima.

Zolotić je meni drag igrač, ali da budemo realni, nije uspio u Belgiji da bude ni na klupi. Ako neki omladinac misli napraviti neku ozbiljnu karijeru i ako mi mislimo da ulažemo u dobrog igrača, onda on svakako mora biti spreman da izbaci Zolu iz prvih 11.

Nikome ne treba poklanjati šansu, koliko god da je mlad i bez obzira što je naše dijete. Za šansu se treba izboriti i djeca koja uđu treba da budu spremna da trče duplo više od već dokazanih igrača i da znanjem budu ispred njih. A ne da razmišljamo kako ih treba ubacivati i trpiti na uštrb rezultata. Ako se u našoj ligi ne može izboriti da bude u prvih 11, onda **** ti takvog igrača.
Brate nemoze to tako, moras pruziti sansu i mladim igracima. Zar nam nije cilj OP kao sto nam uprava stalno ponavlja na press-konferencijama.
Plavo proljece! 1921

Minjore
Kontakt:

Post Postao/la Minjore » 15 jan 2016, 00:28

gavran je napisao/la:Petak prolazi,niko nam ne dolazi
Samo cekam da zora svane, da nam vidim novo pojacanje.
Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 15 jan 2016, 00:29

@IvanOsim jesi li ti upratio kako je Pirlo odigrao par sezona u Juventusu nakon što ga je pustio Milan? Najveći zajeb Milana u istoriji

fczeljo
Kontakt:

Post Postao/la fczeljo » 15 jan 2016, 00:31

HenryLloyd je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:

Brate nemoze to tako, moras pruziti sansu i mladim igracima. Zar nam nije cilj OP kao sto nam uprava stalno ponavlja na press-konferencijama.
Ja sam za to da im se pruži šansa onda kada zasluže. Poklanjanja nema.

Nigdje u svijetu mladi igrač ne igra samo zato što je mlad. Igra ako ima kvalitet.

IvanOsim
Kontakt:

Post Postao/la IvanOsim » 15 jan 2016, 00:33

fczeljo je napisao/la:@IvanOsim jesi li ti upratio kako je Pirlo odigrao par sezona u Juventusu nakon što ga je pustio Milan? Najveći zajeb Milana u istoriji
Pa zato i kazem, a Milan nije rizikovao na njemu - slazem se velika greska- a mi ovako olako sa Bogijem.. svaka cast,al brate, tanak bio i sad u Olimpicu, ok dolazi na klupu, al eto ti Jasmina brzo, pa dvojica juniora, odkad stopera nismo napravli, i za repke treba.. na godinu ugovor i da se udara nogom u guzicu
Jeste li znali da je Zeljeznicar jedini tim koji je osvojio duplu krunu u BiH, i to je ucinio dva puta.

delinjo
Kontakt:

Post Postao/la delinjo » 15 jan 2016, 00:33

HenryLloyd je napisao/la:
fczeljo je napisao/la:

a ne mozes buraz tako,mislim ako na toj poziciji igra bolji igrac on treba imati prednost,ko zasluzi nek taj igra,cim ima privilegovanih nije to to jbg
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!

RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: kolezeljovac i 13 gostiju.