FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

AVNOJ
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la AVNOJ » 20 mar 2017, 13:58

Majkl je napisao/la:Po ovom sto sam uspio pogledati,Radnik ce u utakmicu s nama biti kompletan,nemaju kartoniranih i povrjedjenih.
Pa odakle ti vise inspiracija da seress.
Popusti malo.
Ko si vise ti sta hoces????

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 mar 2017, 14:02

][/video]

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 mar 2017, 14:18

AVNOJ je napisao/la:
Pa odakle ti vise inspiracija da seress.
Popusti malo.
Ko si vise ti sta hoces????

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
To ti je najveci trol kojega je ovaj forum vidio. Zapravo nadam se da je trol jer tuzno bi bilo da je neka osoba ovoliko mentalno napacena.

A jos tuznije je sto moderacija ovog foruma dopusta yebavanje ovog kretena svih nas na ovoj temi u zdrav mozak.
Hvala @aco, hvala @admine.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 20 mar 2017, 14:46

Speirs je napisao/la:Sve ono ceka smo se svi pribojavali, a mi 'pljuvaci' i 'kriticari' upozoravali desilo se u subotu. Jedina pozitiva u svemu jeste sto je razmak ostao isti, samo smo izgubili jednu poziciju. Sve ostalo odron. Kako drugacije opisati situaciju gdje se smo favoriti u Tuzli, zbog njihovih izostanaka i poprilicno lose igre, a nase forme, i onda zavrsi 3:0. :roll:
Ako bi morao nesto idvojiti sto me najvise brine to je Ahmetovic. Ni sjena igraca od jesenas. Ja sam vec pisao ovdje kad je neko stavio sve njegove golove, da nam je sam hladno donio 10 bodova. Ako nastavi igrati ovako, kostace nas 10. :roll: Igra od pocetka nastavka nije dobra nikako, a vi pisite da su samo bodovi bitni koliko hocete. Bilo je pitanje vremena kad ce neko jednostavno iskoristit nase mane u igri. Sloboda je ipak ozbiljna ekipa, sa dobrim trenerom, a takvih ima jos cetiri u ovoj novoj ligi.
Mi se cijele sezone mucimo sa ekipama koje se ne useru odmah na pocetku, ekipama koje hoce igru i nadmetanje. Bilo je tu dosta pobjeda, ali jako teskih, a i realno sretnih, najvise zbog Sejfudina koji pogadjao kad niko drugi ne bi mogao. U nastavku, mene je zadovoljilo samo nekih 70 minuta na Kosevu kontra Sirokog. Travnik i Olimpik su van kategorije za ozbiljno ocjenjivanje, a o Vitezu je vec sve receno.Dosta se toga moze ispraviti za 14 dana, ali imali su pauzu od tri mjeseca pa se neke stare mane nisu ispravile. Ja nisam optimista, posebno nakon subote, ali vidjet cemo.
:thumbup:
Napadao se evander I par momaka koji su samo realno gledali stanje,to sto mi kaskamo samo 2 boda me uopste netjesi kad pogledam skim moramo igrati do kraja,I daleko smo mi od price da smo obezbjedili evropu,za evropu se tek trebamo potuci,sto se kupa tice volio bi mladost nekako su najtanji,vidim pojedinci prizeljkuju zelju licno zadnja su mi opcija

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 20 mar 2017, 15:02

Koji kurrac gradimo kamp ako idemo u Čitluk da budemo "na miru". Kakav je to nemir u Butmiru, pa se ide u Čitluk? Sve neke vertikalne filozofije i bacanje prašine. Nabije te kurrcem drugi tim ekipe sredine tabele i klub te nagradi "mirnim odmorom", naravno da će ti biti svejedno i slijedeću tekmu.

Pa sve ih je trebalo u boksericama nakon povratka u Sarajevo istjerati da trče Titovom gore dole.

Čuj userreš nešto i dobiješ miran odmor za to. Svašta.
Samo Saraj'vo.

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 mar 2017, 15:04

PitarBordo je napisao/la:Koji kurrac gradimo kamp ako idemo u Čitluk da budemo "na miru". Kakav je to nemir u Butmiru, pa se ide u Čitluk? Sve neke vertikalne filozofije i bacanje prašine. Nabije te kurrcem drugi tim ekipe sredine tabele i klub te nagradi "mirnim odmorom", naravno da će ti biti svejedno i slijedeću tekmu.

Pa sve ih je trebalo u boksericama nakon povratka u Sarajevo istjerati da trče Titovom gore dole.

Ne mozes ti to objasniti ovdje, cast izuzetcima!

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 20 mar 2017, 15:08

PitarBordo je napisao/la:Koji kurrac gradimo kamp ako idemo u Čitluk da budemo "na miru". Kakav je to nemir u Butmiru, pa se ide u Čitluk? Sve neke vertikalne filozofije i bacanje prašine. Nabije te kurrcem drugi tim ekipe sredine tabele i klub te nagradi "mirnim odmorom", naravno da će ti biti svejedno i slijedeću tekmu.

Nemoj tako, bice da pljujes itd itd Sve je kod nas divno, bajno, krasno jer u nama gori zelja sva itd

Nego ovaj potez predsatvnika kona za svaku pohvalu, ljudski prije svega sto su nase momke obisli u bolinici, pitam se da li se neko od nasih sjetio i vec to obavio, mozda jest a nigdje nije zabiljezeno. :kafa:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2017, 15:15

Sarajlijica1946 je napisao/la:

Ne mozes ti to objasniti ovdje, cast izuzetcima!
:bow:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 20 mar 2017, 15:20

Treba opet u Tursku na pripreme.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 mar 2017, 16:08

Eh, da je Ćala malo zajebaniji, pa da im pukne svaku noć trening od 21-23 dok ne krene sezona, da se nauče pameti. Mislim da bi ova garnitura igrača bili ko bubice i da bi to urodilo plodom, za razliku od bakus klošara koji su otjerali Mehu, zbog između ostalog, noćnih treninga i opstruitanja u kafančenju.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 20 mar 2017, 16:23

Poslati ih na Brus. :kafa:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 20 mar 2017, 16:25

Sutra Lišticu izvlačimo.
SRETAN BROJ - 1725

robertkosar
Kontakt:

Post Postao/la robertkosar » 20 mar 2017, 17:02

Kad ti igraci daju i posljednji atom snage na terenu i bore se do kranjih granica i kad izgube treba svaki navijac ustati i aplauzom ispratit momke u svlacionicu. Ali kad umisljene spodobe izadju na teren i misle da ce samom njihovom pojavom na terenu protivnik skinuti gace i naguzit im se e takve osobe bi ja poslije tekme usranim motkama natjerao od stadiona. ovi nasi ih nagradjuju pripremama u Citluku. Trebalo je tu bagru odmah poslije utakmice poslati na igman pjeske i ostavit ih sedam dana da trce i da razmisljaju da za svaku sljedecu utakmicu nema slabih ekipa.
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 20 mar 2017, 17:28

Gdje ide ovaj nas klub?Kad pomislis da gore ne moze,opali ti neko samar i hoce da ti ogadi jedinu stvar u ovoj posranoj drzavi u koju nisi razocaran,je li problem novac ili nestrucnost ljudi koji odlucuju ili...Dovode se dva pojacanja na poziciji gdje smo najbolje popunjeni,jedan je na klupi a drugi na tribinama,pa stavi juniora na klupu ili tribinu ili mog djeda rahmetli,svejedno je,ne dovodi nikog,valjda trebas dovesti igraca na ono mjesto gdje ti treba...Lijevi bek igra stopera i zadnjeg veznog,desni bek igra lijevog beka,krilo ofanzivnog veznog,koga ovi gurbeti da otkriju,prosli bi kraj Ronalda ne bi ga primijetili,oni nekog da skautiraju...Ako se ne krenemo rjesavati ovih parmaka u ekipi sad odmah na ljeto,crno nam se pise....

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 20 mar 2017, 17:51

Poraz od Slobode je dobar AKO IZVUČEMO POUKE. Šta vam je ba????
:urnebes:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2017, 17:52

Fudbalski klub Sarajevo i kompanija Oktal Pharma d.o.o. potpisali su novi sponzorski ugovor, te će Oktal Pharma biti podrška našem klubu i u predstojećoj godini, navodi se na službenoj stranici FK Sarajevo.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 20 mar 2017, 18:06

MortemHz je napisao/la:Fudbalski klub Sarajevo i kompanija Oktal Pharma d.o.o. potpisali su novi sponzorski ugovor, te će Oktal Pharma biti podrška našem klubu i u predstojećoj godini, navodi se na službenoj stranici FK Sarajevo.
Sad kreće dominacija i uriniranje po sirotinji. :kafa:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

baboatif
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la baboatif » 20 mar 2017, 18:07

givera je napisao/la:
Speirs je napisao/la:Sve ono ceka smo se svi pribojavali, a mi 'pljuvaci' i 'kriticari' upozoravali desilo se u subotu. Jedina pozitiva u svemu jeste sto je razmak ostao isti, samo smo izgubili jednu poziciju. Sve ostalo odron. Kako drugacije opisati situaciju gdje se smo favoriti u Tuzli, zbog njihovih izostanaka i poprilicno lose igre, a nase forme, i onda zavrsi 3:0. :roll:
Ako bi morao nesto idvojiti sto me najvise brine to je Ahmetovic. Ni sjena igraca od jesenas. Ja sam vec pisao ovdje kad je neko stavio sve njegove golove, da nam je sam hladno donio 10 bodova. Ako nastavi igrati ovako, kostace nas 10. :roll: Igra od pocetka nastavka nije dobra nikako, a vi pisite da su samo bodovi bitni koliko hocete. Bilo je pitanje vremena kad ce neko jednostavno iskoristit nase mane u igri. Sloboda je ipak ozbiljna ekipa, sa dobrim trenerom, a takvih ima jos cetiri u ovoj novoj ligi.
Mi se cijele sezone mucimo sa ekipama koje se ne useru odmah na pocetku, ekipama koje hoce igru i nadmetanje. Bilo je tu dosta pobjeda, ali jako teskih, a i realno sretnih, najvise zbog Sejfudina koji pogadjao kad niko drugi ne bi mogao. U nastavku, mene je zadovoljilo samo nekih 70 minuta na Kosevu kontra Sirokog. Travnik i Olimpik su van kategorije za ozbiljno ocjenjivanje, a o Vitezu je vec sve receno.Dosta se toga moze ispraviti za 14 dana, ali imali su pauzu od tri mjeseca pa se neke stare mane nisu ispravile. Ja nisam optimista, posebno nakon subote, ali vidjet cemo.
[emoji106]
Napadao se evander I par momaka koji su samo realno gledali stanje,to sto mi kaskamo samo 2 boda me uopste netjesi kad pogledam skim moramo igrati do kraja,I daleko smo mi od price da smo obezbjedili evropu,za evropu se tek trebamo potuci,sto se kupa tice volio bi mladost nekako su najtanji,vidim pojedinci prizeljkuju zelju licno zadnja su mi opcija
uz duzno postovanje druze sa tribine.zeljo u poufinalu sad odmah.ili jesi ili nisi.

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

baboatif
Kontakt:

Post Postao/la baboatif » 20 mar 2017, 18:11

SiouxLukavac je napisao/la:Poraz od Slobode je dobar AKO IZVUČEMO POUKE. Šta vam je ba????
:urnebes:
duboko se nadam da su izvucene.i da abd nastavljamo sa pobjedama.rezultat i igra su kriminalni bilo.samo se nadam da je neko od forumasa citao Piqeov odgovor na zvizdanje ovom malom iz Barse.mi idemomiz krajnosti u krajnost od euforije do inkvizicije.nije sve crno niti je sve bajno.al sad pocinje ono glavno i apsolutni svi su kontra nas.cak i u nasim redovima imamo ljude koji se raduju neuspjehu sarajeva.slavili su u subotu svi.kompletna liga

Sent from my SM-G928F using Tapatalk
Svi u napad,jedan je HASE

givera
Kontakt:

Post Postao/la givera » 20 mar 2017, 18:12

baboatif je napisao/la:
givera je napisao/la:
[emoji106]
uz duzno postovanje druze sa tribine.zeljo u poufinalu sad odmah.ili jesi ili nisi.

Sent from my SM-G928F using svako ima svoje zelje,a,sta ako se naloze pa nas napune do vrha,ti bi imalo uticaj I na samu zavrsnicu prvenstva

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.