Sta je u Butmiru ako nije mir. Mozda im smeta koji avion kad sleti jbg.Majkl je napisao/la:Opet idemo u Citluk,potreban nam je mir.Divovi idu dole da se sto bolje pripreme za nastavak

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Sta je u Butmiru ako nije mir. Mozda im smeta koji avion kad sleti jbg.Majkl je napisao/la:Opet idemo u Citluk,potreban nam je mir.Divovi idu dole da se sto bolje pripreme za nastavak
Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je u Butmiru ako nije mir. Mozda im smeta koji avion kad sleti jbg.Majkl je napisao/la:Opet idemo u Citluk,potreban nam je mir.Divovi idu dole da se sto bolje pripreme za nastavak
Majkl je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je u Butmiru ako nije mir. Mozda im smeta koji avion kad sleti jbg.Majkl je napisao/la:Opet idemo u Citluk,potreban nam je mir.Divovi idu dole da se sto bolje pripreme za nastavak
Divovi trebaju da se sklone,da se doboro pripeme u miru,24 h da budu u fudbalu,maksimalno skoncentrisani.
Zbog toga se ide.A U-21 ce se pripremati kod nas u kampu
To "Divovi" treba zasluziti! Mi to nismo po bilo kojem segmentu u ovom trenutku. Imamo vodstvo kluba koje je sposobno kao ono u Vratniku, Vrbasnjusu ili Saobracajcu uz duzno postovanje prema tim klubovim, s ovim uslovima kakve mi imamo i oni bi bili sad tu negdje gdje smo mi. Ovom klubu ne valjaju Husref, Kodro i slicni ali kao sto brat Pitar6 gore rece dobri su likovi koji 20god ne polazu nikome racune. Jbti vise sve ovo kada klub ne moze mahale da se rijesi i postane pravi klub, sve dok ublehe poput tebe i tebi slicni imate kao neke informacije ocito je da smo u k.rcu jer da nismo ne bi vi ni bili blize nego sto odstojanje od tribine do terena to dozvoljava.Majkl je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:Sta je u Butmiru ako nije mir. Mozda im smeta koji avion kad sleti jbg.Majkl je napisao/la:Opet idemo u Citluk,potreban nam je mir.Divovi idu dole da se sto bolje pripreme za nastavak
Divovi trebaju da se sklone,da se doboro pripeme u miru,24 h da budu u fudbalu,maksimalno skoncentrisani.
Majkl je napisao/la: Divovi trebaju da se sklone,da se doboro pripeme u miru,24 h da budu u fudbalu,maksimalno skoncentrisani.
Predlozi im Međugorje da i nas gospa malo pripazi.Majkl je napisao/la:Opet idemo u Citluk,potreban nam je mir.Divovi idu dole da se sto bolje pripreme za nastavak
Morta brate, bezveze ove trebeMortemHz je napisao/la:
**** to, dobre mi majeAdo76 je napisao/la:Morta brate, bezveze ove trebeMortemHz je napisao/la:![]()
To nas je i sjeebalo protiv Slobode, drugacije se onakav pristup ne moze objasniti!Majkl je napisao/la:Po ovom sto sam uspio pogledati,Radnik ce u utakmicu s nama biti kompletan,nemaju kartoniranih i povrjedjenih.
Mozes, samo necesSarajlijica1946 je napisao/la:To nas je i sjeebalo protiv Slobode, drugacije se onakav pristup ne moze objasniti!Majkl je napisao/la:Po ovom sto sam uspio pogledati,Radnik ce u utakmicu s nama biti kompletan,nemaju kartoniranih i povrjedjenih.
Mi najmanje funkcionisemo kao fudbalski klub,a svemu tome je uzrok neambiciozni i fudbalski nepismeni vlasnik kojeg boli neka stvar za nama,samo mu je bitno da se kakav minus ne napravi i u tu svrhu nam je postavio onog kretena Choa. A ovo sto ima nasih ljudi u klubu tu su samo da klimaju glavom cuvajuci na taj nacin svoje pozicije i plate,nema tu istinski sposobnih i hrabrih ljudi koji su jos i od struke pa da nesta urade u ovakvim okolnostima.bordobijeli je napisao/la:Problem FKS je sto mi nemamo ni cilja ni plana . lutamo ne znamo sta i kako . prvobitno smo furali da smo najorganizovani , prevazisli ligu, uskoro grupne faze, stadion , dominacija a ustvari supljak nam prodali dino-ibrak-kusta . pa sad kao stezanje kaisa forsirat cemo iz akademije igrace medjutim i to nije istina kod nas igraju Pavlovic,Novakovic,ahmetovic,saric, bekici koji su vec u finim godinama i nema na njim zarade . akademci odlaze ne odigraju ni minute u prvoj ekipi jedino kadusic i mihojevic nesto igraju . stvarno ne kontam sta zele od FKS , meni se apsolutno ne svidja kako funkcionise klub .
Sarajlijica1946 je napisao/la:To nas je i sjeebalo protiv Slobode, drugacije se onakav pristup ne moze objasniti!Majkl je napisao/la:Po ovom sto sam uspio pogledati,Radnik ce u utakmicu s nama biti kompletan,nemaju kartoniranih i povrjedjenih.
Tjesi se.Majkl je napisao/la:Sarajlijica1946 je napisao/la:To nas je i sjeebalo protiv Slobode, drugacije se onakav pristup ne moze objasniti!Majkl je napisao/la:Po ovom sto sam uspio pogledati,Radnik ce u utakmicu s nama biti kompletan,nemaju kartoniranih i povrjedjenih.
I meni je to jedino logicno objasnjenje.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.