FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Sarajlijica1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 mar 2017, 10:49

Majkl je napisao/la:Opet idemo u Citluk,potreban nam je mir.Divovi idu dole da se sto bolje pripreme za nastavak
Sta je u Butmiru ako nije mir. Mozda im smeta koji avion kad sleti jbg. :shhh:

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 mar 2017, 11:07

Da li je vama sumnjivo to da od afere "punac" mi nismo pobijedili Slobodu? Meni bgm jeste, posebno nakon ovog posljednjeg poraza.
1946~

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 20 mar 2017, 11:32

Sarajlijica1946 je napisao/la:
Majkl je napisao/la:Opet idemo u Citluk,potreban nam je mir.Divovi idu dole da se sto bolje pripreme za nastavak

Divovi trebaju da se sklone,da se doboro pripeme u miru,24 h da budu u fudbalu,maksimalno skoncentrisani.
Zbog toga se ide.A U-21 ce se pripremati kod nas u kampu
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 20 mar 2017, 11:38

Majkl je napisao/la:

Divovi trebaju da se sklone,da se doboro pripeme u miru,24 h da budu u fudbalu,maksimalno skoncentrisani.
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 mar 2017, 11:50

:urnebes: :urnebes: :urnebes:

BordoBolesnik
Kontakt:

Post Postao/la BordoBolesnik » 20 mar 2017, 11:56

Majkl je napisao/la:

To "Divovi" treba zasluziti! Mi to nismo po bilo kojem segmentu u ovom trenutku. Imamo vodstvo kluba koje je sposobno kao ono u Vratniku, Vrbasnjusu ili Saobracajcu uz duzno postovanje prema tim klubovim, s ovim uslovima kakve mi imamo i oni bi bili sad tu negdje gdje smo mi. Ovom klubu ne valjaju Husref, Kodro i slicni ali kao sto brat Pitar6 gore rece dobri su likovi koji 20god ne polazu nikome racune. Jbti vise sve ovo kada klub ne moze mahale da se rijesi i postane pravi klub, sve dok ublehe poput tebe i tebi slicni imate kao neke informacije ocito je da smo u k.rcu jer da nismo ne bi vi ni bili blize nego sto odstojanje od tribine do terena to dozvoljava.
Zao mi je Cale i njegovih pomocnika jer znam i vidim koliko klub vole ali su baceni u vatru od strane onih koji misle da znaju a ne znaju! Brukate klub na svakom cosku svojim izjavama, lupetanjem i nesposobnjoscu.
Sve sto su ljudi ovdje govorili ce doci na svoje, bili su popljuvani jer su uvijek govorili svoje misljenje a to je da je previse nedostataka u kadru kako igrackom tako i u vodstvu kluba. Neki se ovdje trebaju na kraju sezone trajno odjaviti sa foruma ukoliko imaju obraza, ti ga jaro nemas svakako!
Meho Kodro je jedan veliki gospodin, mi njemu kao klub nismo dorasli a ne obrnuto!
Sta je sa Akademcima? Scouting? Ne mozemo da se nosimo s konkurencijom? Pa mi od najmladjeg uzrasta pa do najstarijeg imamo iste probleme, sve fula do fule izuzevsi Calu i pomocnike, njima kapa do poda u kakvom okruzenju oni rade i sta postizu a to je Divovski!

kengur
Kontakt:

Post Postao/la kengur » 20 mar 2017, 11:59

Majkl je napisao/la: Divovi trebaju da se sklone,da se doboro pripeme u miru,24 h da budu u fudbalu,maksimalno skoncentrisani.
slika
:bow: :bow: :bow: :bow: :bow: :rol: :rol: :rol:
Samo glupi i slinavi balija se moze praviti da u Tuzli nista nije bilo i dalje se zvati divom. :puke:
Ljudi nas zasluzeno natamburali bas kad smo pobjedom mogli na prvo mjesto. Dobro moze se i izgubiti, ali NI NE POKUSATI :o :o :o .
Respekt i naziv divovi se zaradi a ne dobija na poklon ili na Univerzitetu TraFika.

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 20 mar 2017, 12:13

Kakav crni Citluk..... bacanje para isto kao Antalija ....
Oni bi meni na Igman pa da nauce postovat kad im neko sve da .... sta ce u Citluku da Radovac ima gdje noge suncat .....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Speirs
Kontakt:

Post Postao/la Speirs » 20 mar 2017, 12:16

Sve ono ceka smo se svi pribojavali, a mi 'pljuvaci' i 'kriticari' upozoravali desilo se u subotu. Jedina pozitiva u svemu jeste sto je razmak ostao isti, samo smo izgubili jednu poziciju. Sve ostalo odron. Kako drugacije opisati situaciju gdje se smo favoriti u Tuzli, zbog njihovih izostanaka i poprilicno lose igre, a nase forme, i onda zavrsi 3:0. :roll:
Ako bi morao nesto idvojiti sto me najvise brine to je Ahmetovic. Ni sjena igraca od jesenas. Ja sam vec pisao ovdje kad je neko stavio sve njegove golove, da nam je sam hladno donio 10 bodova. Ako nastavi igrati ovako, kostace nas 10. :roll: Igra od pocetka nastavka nije dobra nikako, a vi pisite da su samo bodovi bitni koliko hocete. Bilo je pitanje vremena kad ce neko jednostavno iskoristit nase mane u igri. Sloboda je ipak ozbiljna ekipa, sa dobrim trenerom, a takvih ima jos cetiri u ovoj novoj ligi.
Mi se cijele sezone mucimo sa ekipama koje se ne useru odmah na pocetku, ekipama koje hoce igru i nadmetanje. Bilo je tu dosta pobjeda, ali jako teskih, a i realno sretnih, najvise zbog Sejfudina koji pogadjao kad niko drugi ne bi mogao. U nastavku, mene je zadovoljilo samo nekih 70 minuta na Kosevu kontra Sirokog. Travnik i Olimpik su van kategorije za ozbiljno ocjenjivanje, a o Vitezu je vec sve receno.Dosta se toga moze ispraviti za 14 dana, ali imali su pauzu od tri mjeseca pa se neke stare mane nisu ispravile. Ja nisam optimista, posebno nakon subote, ali vidjet cemo.

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 20 mar 2017, 12:21

Predlozi im Međugorje da i nas gospa malo pripazi.
Yebo te Citluk pored Bjelasnice,Igmana,krv bi oni meni propisali.Koristio bi i ski lift ali samo da se brze spuste pa onda opet gore.
Da ih yebo Citluk....
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2017, 12:23

slika
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Ado76
Kontakt:

Post Postao/la Ado76 » 20 mar 2017, 12:25

MortemHz je napisao/la:slika
Morta brate, bezveze ove trebe :lol: :lol:
Svi u napad jedan je Hase!!

de vam je budet, yeboti obitelj

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 mar 2017, 12:31

Ado76 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la:slika
Morta brate, bezveze ove trebe :lol: :lol:
**** to, dobre mi maje :mrgreen:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 20 mar 2017, 12:45

Problem FKS je sto mi nemamo ni cilja ni plana . lutamo ne znamo sta i kako . prvobitno smo furali da smo najorganizovani , prevazisli ligu, uskoro grupne faze, stadion , dominacija a ustvari supljak nam prodali dino-ibrak-kusta . pa sad kao stezanje kaisa forsirat cemo iz akademije igrace medjutim i to nije istina kod nas igraju Pavlovic,Novakovic,ahmetovic,saric, bekici koji su vec u finim godinama i nema na njim zarade . akademci odlaze ne odigraju ni minute u prvoj ekipi jedino kadusic i mihojevic nesto igraju . stvarno ne kontam sta zele od FKS , meni se apsolutno ne svidja kako funkcionise klub .

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 20 mar 2017, 12:55

Po ovom sto sam uspio pogledati,Radnik ce u utakmicu s nama biti kompletan,nemaju kartoniranih i povrjedjenih.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

Sarajlijica1946
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijica1946 » 20 mar 2017, 12:57

Majkl je napisao/la:Po ovom sto sam uspio pogledati,Radnik ce u utakmicu s nama biti kompletan,nemaju kartoniranih i povrjedjenih.
To nas je i sjeebalo protiv Slobode, drugacije se onakav pristup ne moze objasniti!

pasica
Kontakt:

Post Postao/la pasica » 20 mar 2017, 13:09

Majkl je napisao/la:Po ovom sto sam uspio pogledati,Radnik ce u utakmicu s nama biti kompletan,nemaju kartoniranih i povrjedjenih.
To nas je i sjeebalo protiv Slobode, drugacije se onakav pristup ne moze objasniti!
Mozes, samo neces :problem:
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 20 mar 2017, 13:14

bordobijeli je napisao/la:Problem FKS je sto mi nemamo ni cilja ni plana . lutamo ne znamo sta i kako . prvobitno smo furali da smo najorganizovani , prevazisli ligu, uskoro grupne faze, stadion , dominacija a ustvari supljak nam prodali dino-ibrak-kusta . pa sad kao stezanje kaisa forsirat cemo iz akademije igrace medjutim i to nije istina kod nas igraju Pavlovic,Novakovic,ahmetovic,saric, bekici koji su vec u finim godinama i nema na njim zarade . akademci odlaze ne odigraju ni minute u prvoj ekipi jedino kadusic i mihojevic nesto igraju . stvarno ne kontam sta zele od FKS , meni se apsolutno ne svidja kako funkcionise klub .
Mi najmanje funkcionisemo kao fudbalski klub,a svemu tome je uzrok neambiciozni i fudbalski nepismeni vlasnik kojeg boli neka stvar za nama,samo mu je bitno da se kakav minus ne napravi i u tu svrhu nam je postavio onog kretena Choa. A ovo sto ima nasih ljudi u klubu tu su samo da klimaju glavom cuvajuci na taj nacin svoje pozicije i plate,nema tu istinski sposobnih i hrabrih ljudi koji su jos i od struke pa da nesta urade u ovakvim okolnostima.

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 20 mar 2017, 13:31

I meni je to jedino logicno objasnjenje.
ŠTA SE OVO DEŠAVA

ThrillerHz
Kontakt:

Post Postao/la ThrillerHz » 20 mar 2017, 13:58

Majkl je napisao/la:

I meni je to jedino logicno objasnjenje.
Tjesi se.
1946~

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot] i 5 gostiju.