Premijer liga BiH - aktuelno
- WeekendOffender
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sta je s pitarima? Nesto ih nema. Jesu spojili duskujurisic na aparate zna li se nesto?
Konings nam je promasaj
Jaganjac (21), Rakic (21), Babaluk (19) su buducnost
Fali nam jedan golgeter da prenese to na njih i bicemo jos jaci
Jaganjac (21), Rakic (21), Babaluk (19) su buducnost
Fali nam jedan golgeter da prenese to na njih i bicemo jos jaci
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
-
Sladja je pobjeda nad Borcem ali ni ova nije za odbaciti. Kako lijepa noc.
Pitara nema na mapi da nam objasne sve.
Pitara nema na mapi da nam objasne sve.
Solidan ulov 

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- TheTruth34
- Kontakt:
Čitam malo, uživam komentare kona... Oni su i včs pokradeni
e to je ta priča godinama, nešto u fazonu, Jatta svako kolo karton.. Nemoš ti njima objasniti, da je frajer glup i da pravi glupe faulove i da zbog toga dobija kartone.. Ne, svjetska zavjera protiv Sarajeva
svi krivi od Haga do Vice (Ismirovog havera koji im poklanja kupove i daje korona titule) tačno da ih nema, trebalo bi ih izmisliti
Dok sjever prži Husrefe izdrži
Samo zdravlje da ga posluži još koji derbi..
Veći odpor Espanyol daje Barsi, nego velež Zrinjskom, ovo je sramota više i nazivati derbijom..

Veći odpor Espanyol daje Barsi, nego velež Zrinjskom, ovo je sramota više i nazivati derbijom..
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Jel ono i vatromet "legao", golemo majke mi

Čestitke na pobjedi, niko ne bježi od tog da ste bili bolji

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- kolezeljovac
- Kontakt:
Eno maltretiraju igrače Veleža
Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
100% je tako!Neutral je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:48Zeljo ima nesto sto Sarajevo nema, a to je srcanost. Sarajevo ima velik kvalitet ali kao Borgovi su, bez emocija, obicni placenici koji ne razumiju taj klub, te navijace.
To je ta razlika, danas na terenu, na tabeli.
Doslovno svaku sam skoro gledao od Zelje, ekipa dise kao jedno.
Inače, Sarajevo oštećeno za penal.
- tutankamon1905
- Kontakt:
babo ocemo li mi ikad zrinjskog dobit
A dobro derbi je malo grublja igra . Da je se sve svirao bilo bi ljaljic sjecka igru . Podijelio je po 5 zutih kartona i jednoj i drugoj ekipi . Po meni je vrlo solidno sudio bilo je finog fudbala a ne dodje utakmica svira faul svake 3 sekunde stojis ili sjedis 90 minuta za 15 minuta igre na terenu .
Simpatizer najtrofejnijeg kluba u drzavi
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
Furam se na renana oliveiru ne smijem kod frizera ici
-
- Kontakt:
Ako ces gledati po pravilima i realno Sarajevo osteceno za penal i crveni . Naravno navijacki gledano ko te pita pobjedio si derby koga briga za greske.TheTruth34 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:05Čitam malo, uživam komentare kona... Oni su i včs pokradenie to je ta priča godinama, nešto u fazonu, Jatta svako kolo karton.. Nemoš ti njima objasniti, da je frajer glup i da pravi glupe faulove i da zbog toga dobija kartone.. Ne, svjetska zavjera protiv Sarajeva
svi krivi od Haga do Vice (Ismirovog havera koji im poklanja kupove i daje korona titule) tačno da ih nema, trebalo bi ih izmisliti
![]()
-
- Kontakt:
Da, nakon tih 3-0 je Rendulić odletio sa klupe. Bilo je dobrih utakmica, ali ne toliko često, naročito zadnje dvije sezone. Oni imaju protekciju 60-40 kad igraju Pod BB, ali opet je neshvatljivo da vam tako lako nose bodove sa vašeg stadiona, ljudi titulu uzeli na vašem stadionu prošle sezone golom u 90+ i u toj utakmici staje 30 godina historije između vas i njih, nažalost. Mislio sam da ćete se poravnati kad ste 2021. vi izašli u Evropu i izbacili AEK a oni ostali bez iste. Već naredne sezone vi sredina tabele a oni titulu sa 20 bodova prednosti.Tuce11 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:55Bilo je tu dobrih utakmica. Sa Klafom smo ih ubili 3:0, tamo smo igubili 1:0 uz poništen regularan gol Čajića. Prošle sezone su im takođe sudije dale pobjedu pod BB. Za vrijeme Dudića smo imali pobjeda.. Ne bih se zamarao statistikom. Uprava bi trebala odgovoriti na mnogo ozbiljnija pitanja... neka si sam postavio. Riba smrdi od glave.successminator je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:45Slično kao i Sarajevo, puno isluženih igrača bez želje i motiva. Trebate se okrenuti omladinskoj školi kao ŠB i Željo, ako nema talentovane djece u Hercegovini, ima u Bosni. Želim vam brz izlazak iz krize, žalosno je vidjeti ovakav Velež. Sportski sektor Veleža radi totalno naopake stvari, omladinska škola loša, 0 igrača iz Mostara, Jablanice ili Konjica. Ti si realan i objektivan forumaš pa bih volio čuti tvoje mišljenje o mom postu na prethodnoj stranici, ako imaš volje nakon ovakve večeri.
Za drugi dio se slažem, kostur Feđine ekipe su bili mladi igrači željni dokazivanja i to je put kojim trebate ići. Na kraju, nije sramota prepisati od ŠB koji se okrenuo omladinskoj školi, domaćim igračima i to daje rezultate. Ima talenata po cijeloj BiH koji bi došli u Velež, samo treba skautirati i dati im vrijeme i stručan rad, a nisam siguran kakav je kvalitet rada u mlađim selekcijama kod vas.
Utegli ste infrastrukturu i mislim da se trebate ozbiljno pozabaviti omladinskom školom i kvalitetnijom selekcijom igrača, samo što se rezultati toga ne vide za mjesec dana nego za 5 godina, a to kod nas nažalost teško prolazi jer mi hoćemo sve instant. Feđina ekipa nije nastala 2021. nego par godina ranije po pašnjacima federalne lige.
-
- Kontakt:
Apsolutno se slazem s konstatacijom . Mi smo ekipa bez srca i karaktera.ik0ik0 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:08100% je tako!Neutral je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:48Zeljo ima nesto sto Sarajevo nema, a to je srcanost. Sarajevo ima velik kvalitet ali kao Borgovi su, bez emocija, obicni placenici koji ne razumiju taj klub, te navijace.
Inače, Sarajevo oštećeno za penal.
- imekorisnicko
- Kontakt:
Greske sudije su oprosteni kartoni Cvetana,Mamasa i vjerovatno Trupea. Ako je negdje Sarajevo osteceno,onda je to sto im 2 puta nije pustio prednost. Sve ostalo su izgovori.Pact1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:11A dobro derbi je malo grublja igra . Da je se sve svirao bilo bi ljaljic sjecka igru . Podijelio je po 5 zutih kartona i jednoj i drugoj ekipi . Po meni je vrlo solidno sudio bilo je finog fudbala a ne dodje utakmica svira faul svake 3 sekunde stojis ili sjedis 90 minuta za 15 minuta igre na terenu .
- svrakino1921
- Kontakt:
Takodjer Zeljo ima Tunovica, Adzema, Pekica, Starovlaha, Svraku i mnoge uspjesne sportske radnike koji su bili uz Zelju od polufinala kup Uefa do posljednjeg trofeja kupa BiHNeutral je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:48Zeljo ima nesto sto Sarajevo nema, a to je srcanost. Sarajevo ima velik kvalitet ali kao Borgovi su, bez emocija, obicni placenici koji ne razumiju taj klub, te navijace.
Svi su posteni i svima je Zeljo broj 1
Nikog ne interesuju pare, konacno željezničari upravljaju lokomotivom
Dok kod kona imas mirvica koji gleda klub kroz prizmu biznisa
Hrpu preplacenih stranaca i influensera koji ne dozivljavaju klub
Nije Husref kriv sto ste sastavljali ekipu kako njemu ne odgovara, a dobice otkaz i tako u krug prave iste greske
Yugoslav First League: ⭐️
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
European competitions
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- TheTruth34
- Kontakt:
Ono da je svirao penal, uefa bi mu ukinula značku, Vedo stigao prije do lopte, izbio je i potom zakačio vašeg kapitena.bordobijeli je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:11Ako ces gledati po pravilima i realno Sarajevo osteceno za penal i crveni . Naravno navijacki gledano ko te pita pobjedio si derby koga briga za greske.TheTruth34 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 23:05Čitam malo, uživam komentare kona... Oni su i včs pokradenie to je ta priča godinama, nešto u fazonu, Jatta svako kolo karton.. Nemoš ti njima objasniti, da je frajer glup i da pravi glupe faulove i da zbog toga dobija kartone.. Ne, svjetska zavjera protiv Sarajeva
![]()
Ako ćemo gledati po pravilima i realno, Željo oštećen za čist crveni gruzijca.. Deset minuta prije onog lakta u glavu je napravio klizeći koji je bio na rubu žutog ili crvenog a dobio samo opomenu.. To je ta vaša priča, svi su protiv nas, niko nas ne voli, da ima pravde, sve bi bio drugačije, viša sila, šta je tu je itd itd

Znači pored najskupljeg sastava u historiji PL BiH i pomoći sudije koji je vaš navijač, ni petu utakmicu na strani ne možete ni bod osvojiti

-
- Kontakt:
Skinuli igracima dresove I uzeli ih sebi, napravili 2 nove
zastave.
Sabanija teska cijelu utakmicu, losa brojka kod RA, upucuju na neki razdor unutar ekipe.
Zrinjski rutinski, odmaraju igrace u derbiju
zastave.
Sabanija teska cijelu utakmicu, losa brojka kod RA, upucuju na neki razdor unutar ekipe.
Zrinjski rutinski, odmaraju igrace u derbiju
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.