Marudza prije nego on. Barem po meni.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Maroon1946
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
-
bordobijeli
- Kontakt:
Ova utakmica nije apsolutno mjerilo nicega . Super ,pobjeda prosli dalje i to je sve .
Eh sad dobit Posusje i onda dočekati borac pred 10k na Koševu.
Nemoj da ko kaže da nema šanse,ima!
Nemoj da ko kaže da nema šanse,ima!
Ko te nije volio,nije ni obolio❤️
Ja bi sad potpisao da bude 3 hiljade ali da pobjedimo. Barem 1:0.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
riki46 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 15:26Maroodza može odmah u prvih 11 sto se mene tiče, imao je par situacija gdje se presporo rješavao lopte i to je u jednoj situaciji rezultiralo šansom za radnik, ali osim toga odlična utakmica. Dobar s loptom, ne paniči pod pritiskom i fizički je strašan. Ima još da sazrije ali je već sad bolji od Turde i Bralića. Sto se tiče Chidija, ima potencijal i može bit dobar, ali ima još dosta da radi. Danas je imao lijepu asistenciju i još par dobrih šansi je namjestio, dobar je u 1 na 1 igri i mislim da je to tip igrača kakav nam fali u ekipi, ali mora da poradi na nekim stvarima da bi se na njega ozbiljno računalo.
-
TrofejiSuTu
- Kontakt:
Vrijedjati Paskaleva pa i Turdu pored onog kloca Bralica stvarno nema smisla.
Cuj on u prvoj pored Paskaleva.
Ne valja ni jedan,ali ovi bar ne dodaju u noge protivnickim napadacima.
Samo pogledati kretnju protiv Sloge na onaj dugi pas i kad izadje lik sam pred golmana,kralj 10 metara iza raspalio rostilj…
Cuj on u prvoj pored Paskaleva.
Ne valja ni jedan,ali ovi bar ne dodaju u noge protivnickim napadacima.
Samo pogledati kretnju protiv Sloge na onaj dugi pas i kad izadje lik sam pred golmana,kralj 10 metara iza raspalio rostilj…
Biti srcem vezan,u tome lezi snaga!
Maroodza je svemirski brod za sve naše defanzivce, zanimljiv igrač.
Chidiju treba dati šansu, djeluje kao igrač koji ima određeni kvalitet, pogotovo u situacijama kad mu se otvori šansa da napada protivnika 1 na 1. Dugo nije igrao, vidi se da mu fali minuta i takmičarskog ritma.
Umalo me infarkt nije udario kad sam vidio Beganovića da se sprema za ulazak na poluvremenu. U par navrata, prilikom centaršuteva, uspio je promašiti i šesnesterac. Nestvarno.
Chidiju treba dati šansu, djeluje kao igrač koji ima određeni kvalitet, pogotovo u situacijama kad mu se otvori šansa da napada protivnika 1 na 1. Dugo nije igrao, vidi se da mu fali minuta i takmičarskog ritma.
Umalo me infarkt nije udario kad sam vidio Beganovića da se sprema za ulazak na poluvremenu. U par navrata, prilikom centaršuteva, uspio je promašiti i šesnesterac. Nestvarno.
Ma ja ne mislim da ima kvalitet, nekako mi te price koje se cesto spominju, ono su bas one mahalske “moze on al nece… kafana ga upropastila” (stvarno ne mislim na ovu konkretnu tvoju izjavu), frajer nije u stanju zavrsit 1 na 1 situaciju sa golmanom, od 5-6 danas zavrsio je jednu, onaj drugi gol mu se izodbijala jer je kasnio. Za njega je Turkeš van Nistelrooy.jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2025, 15:47Ja ne znam ko stoji iza ovog Renana ali on fkt mora otići. Prvo on pa svi ostali. Ja mislim da je kvalitetniji od svih naših napadača ali se ponaša kao olos bas
- Jet2Holiday
- Kontakt:
Ja se nadam da vi shvatate da smo danas igrali protiv Radnika iz Hadzica, a ne Radnika iz Bijeljine.boki86 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 17:58riki46 je napisao/la: ↑28 okt 2025, 15:26Maroodza može odmah u prvih 11 sto se mene tiče, imao je par situacija gdje se presporo rješavao lopte i to je u jednoj situaciji rezultiralo šansom za radnik, ali osim toga odlična utakmica. Dobar s loptom, ne paniči pod pritiskom i fizički je strašan. Ima još da sazrije ali je već sad bolji od Turde i Bralića. Sto se tiče Chidija, ima potencijal i može bit dobar, ali ima još dosta da radi. Danas je imao lijepu asistenciju i još par dobrih šansi je namjestio, dobar je u 1 na 1 igri i mislim da je to tip igrača kakav nam fali u ekipi, ali mora da poradi na nekim stvarima da bi se na njega ozbiljno računalo.![]()
🎶 Kad sa sjevera pjesmu čuješ ti, dole na terenu srce ostavi 🎶
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
„Nothing beats a Jet2 holiday!”
Ima li kakva Allianz Arena sa 14-15 hiljada stolica? Hvala.
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
- napoleon72
- Kontakt:
Kad je tek dosao imao je brojke bolje nego Benko (9 golova u 13 utakmica). Nije sigurno izgubio talent preko noci ko MJ u filmu Space Jam. Najrealnije je da ga je uhvatio daj juznoamericki mentalitet, kafane i provodi, jos izgubio samopouzdanje i jbg.Oerde je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:45Ma ja ne mislim da ima kvalitet, nekako mi te price koje se cesto spominju, ono su bas one mahalske “moze on al nece… kafana ga upropastila” (stvarno ne mislim na ovu konkretnu tvoju izjavu), frajer nije u stanju zavrsit 1 na 1 situaciju sa golmanom, od 5-6 danas zavrsio je jednu, onaj drugi gol mu se izodbijala jer je kasnio. Za njega je Turkeš van Nistelrooy.jurisicduska je napisao/la: ↑28 okt 2025, 15:47Ja ne znam ko stoji iza ovog Renana ali on fkt mora otići. Prvo on pa svi ostali. Ja mislim da je kvalitetniji od svih naših napadača ali se ponaša kao olos bas
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
-
KosevoZove
- Kontakt:
Kakve smo mi nekad imali napadace benko, komazec jbt ovo sad sve neke sminke na terenu sa velikim platama, a kad izadju da igraju suprotno dokazu.
Zadnja izmjena: KosevoZove, dana/u 28 okt 2025, 19:29, ukupno mijenjano 1 put.
Limvo te Rajvosa 🇱🇻🇱🇻
Lik je poluigrac. Bek mora da ima dvije stvari, spremu da moze da puno trci i da zna centrirati. Beganovic samo ima snage za trcati.Herson je napisao/la: ↑28 okt 2025, 18:20Maroodza je svemirski brod za sve naše defanzivce, zanimljiv igrač.
- Maroon1946
- Kontakt:
Bruda, u kom univerzumu bi neko ulozio u novi stadion navijacima kojima je prosjek 5,000 po sezoni? To je investicija koja je vrijedna više od 60,000,000 konvertibilnih maraka i to sa nekih 8 hiljada mjesta. Volio bi da se pinuju da je NEMOGUĆE da jedan klub u RBiH napravi stadion i da je jedini način da se pravi stadion da u to krene upravo Republika BiH kao država.
Ma znam, al' eto malo maste nije na odmetBruda, u kom univerzumu bi neko ulozio u novi stadion navijacima kojima je prosjek 5,000 po sezoni? To je investicija koja je vrijedna više od 60,000,000 konvertibilnih maraka i to sa nekih 8 hiljada mjesta. Volio bi da se pinuju da je NEMOGUĆE da jedan klub u RBiH napravi stadion i da je jedini način da se pravi stadion da u to krene upravo Republika BiH kao država.