FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Da ogadimo jedni drugima fudbal, mislim kad bi ove naše dvije ekipe odigrale u hefti tri tekme, niko u gradu ne bi fudbala gledao do novembra. 

Samo Saraj'vo.
- Sarajlijica1946
- Kontakt:
PitarBordo je napisao/la:Da ogadimo jedni drugima fudbal, mislim kad bi ove naše dvije ekipe odigrale u hefti tri tekme, niko u gradu ne bi fudbala gledao do novembra.

Nerado priznajem!
Sta je ono Cala pljuvac postao
Ono juce .... katastrofa ... a dernek tek pocinje ... Poraz nije mogao u gorem momentu doc (moje misljenje)... Trebali smo biti sa minimalnom prednoscu prvi ...
Na kraju krajeva nije ni problem poraz 1-0 ma i 2 ...al 3 komada ... i sad zasto nebi ostale ekipe iz lige 6 ofanzivno protiv nas kad vide da moze ...
Nemozete ocekivat da se neko brani protiv nas pa da Hebibovic dobije 6 prilika pa ce zabit jedan ... sad il ga dajes, il ga primas trece nema ....
Realno neki od njih nemaju sta izgubit, a mogu puno dobit ... jos je 30 boba u igri ... sve je moguce ....Zasto bi se svi naguzili konama npr ???
Ne bjezimo mi njima nesto previse bodEva .... I neko kaze osighurali evropu .... NISTA OVDJE NIJE SIGURNO ....
A kone ko kone prica za sebe ... kone su potkovane sa svih strana od saveza pa nadalje ... jer realno ovo je sve na rizik kod njih ( vise se uzima nesto se moze sazvakat) i oni ako padnu puno ljudi ce svoje ulozene pare izgubit tako da mozete ocekivat 100% svakakve spletke .... oni moraju zadrzat trenutno stanje po svaku cijenu ... Bice premiranja bice svega ako dodje potreba za tim a buduci da se kod nas broji svaka marka ... mi se samo mozemo uzdat u Calu i ekipu da ce uspijet makar nesto ...
Igraci PALI FIZICKI totalno ... sta je razlog biJo neznam ... znam samo da nikad jace Sarajevo ( u skorije vrijeme ) fizicki nije bilo nego za vrijeme Kodre, jer dan danas onu titulu sto mnogi pripisuju Dzeni ja pripisujem Kodri ... Nemamo mi ni nesto jake tehnicare ovdje i realno sve sto valja brzo ode, jer mi nemamo ni terene da dobru igru a ni sudije bgm ... ovdje se svasta dopusta .... zato vam treba igrac koji je izdrzljiv sad fizicki jak ili brz ... vidjeli ste sta nam je jedan krkan Govedarica protiv OlimpiCa radio .... pa sad ovaj Z...kic iz solare ...
Neznam zbunjen sam vise ... cekam prvu utakmicu da vidimo kako cemo otvorit ovu borbu za prvaka ... mislim da ce se sve vidjet u samom pocetku i sve ce biti jasno ... sta ne/moze ova ekipa ... Cali i strucnom stabu skidam kapu i podupirem ih max ... trazili su prijeko potrebna pojacanja nisu ih dobili ... jbg ostalo je samo da vjerujemo u njih i da ih bodrimo koliko mozemo jer sve je ostalo u njihovim rukama(nogama) ...

Ono juce .... katastrofa ... a dernek tek pocinje ... Poraz nije mogao u gorem momentu doc (moje misljenje)... Trebali smo biti sa minimalnom prednoscu prvi ...
Na kraju krajeva nije ni problem poraz 1-0 ma i 2 ...al 3 komada ... i sad zasto nebi ostale ekipe iz lige 6 ofanzivno protiv nas kad vide da moze ...
Nemozete ocekivat da se neko brani protiv nas pa da Hebibovic dobije 6 prilika pa ce zabit jedan ... sad il ga dajes, il ga primas trece nema ....
Realno neki od njih nemaju sta izgubit, a mogu puno dobit ... jos je 30 boba u igri ... sve je moguce ....Zasto bi se svi naguzili konama npr ???
Ne bjezimo mi njima nesto previse bodEva .... I neko kaze osighurali evropu .... NISTA OVDJE NIJE SIGURNO ....
A kone ko kone prica za sebe ... kone su potkovane sa svih strana od saveza pa nadalje ... jer realno ovo je sve na rizik kod njih ( vise se uzima nesto se moze sazvakat) i oni ako padnu puno ljudi ce svoje ulozene pare izgubit tako da mozete ocekivat 100% svakakve spletke .... oni moraju zadrzat trenutno stanje po svaku cijenu ... Bice premiranja bice svega ako dodje potreba za tim a buduci da se kod nas broji svaka marka ... mi se samo mozemo uzdat u Calu i ekipu da ce uspijet makar nesto ...
Igraci PALI FIZICKI totalno ... sta je razlog biJo neznam ... znam samo da nikad jace Sarajevo ( u skorije vrijeme ) fizicki nije bilo nego za vrijeme Kodre, jer dan danas onu titulu sto mnogi pripisuju Dzeni ja pripisujem Kodri ... Nemamo mi ni nesto jake tehnicare ovdje i realno sve sto valja brzo ode, jer mi nemamo ni terene da dobru igru a ni sudije bgm ... ovdje se svasta dopusta .... zato vam treba igrac koji je izdrzljiv sad fizicki jak ili brz ... vidjeli ste sta nam je jedan krkan Govedarica protiv OlimpiCa radio .... pa sad ovaj Z...kic iz solare ...
Neznam zbunjen sam vise ... cekam prvu utakmicu da vidimo kako cemo otvorit ovu borbu za prvaka ... mislim da ce se sve vidjet u samom pocetku i sve ce biti jasno ... sta ne/moze ova ekipa ... Cali i strucnom stabu skidam kapu i podupirem ih max ... trazili su prijeko potrebna pojacanja nisu ih dobili ... jbg ostalo je samo da vjerujemo u njih i da ih bodrimo koliko mozemo jer sve je ostalo u njihovim rukama(nogama) ...
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
-
- Kontakt:
Potpisujem !PitarBordo je napisao/la:Kad si budala. Moj duhovni vođa slavni George Carlin je imao jedan veoma jak citat:belosevic28 je napisao/la:NAKON PRVIH / RADNIH DANA U RMU BANOVICI[/b]Za ubudće.“Never argue with an idiot. They will only bring you down to their level and beat you with experience.”

''Neka povreda, to znaci da Slavko ispravno radi...''
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Sarajlijica1946 je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:Da ogadimo jedni drugima fudbal, mislim kad bi ove naše dvije ekipe odigrale u hefti tri tekme, niko u gradu ne bi fudbala gledao do novembra.![]()
![]()
Nerado priznajem!

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Kad vec spominjes Kodru, Kodrinjo rusi sve u svicarskoj
Zaredao kao Cala 7 pobjeda u nizu.
Jedan od nas! Abda kad Cala odluci da je dosta da se vrati i on pa zavrsi ono sto je bio zapoceo.

Jedan od nas! Abda kad Cala odluci da je dosta da se vrati i on pa zavrsi ono sto je bio zapoceo.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
-
- Kontakt:
vidim i juniori krahirali,meh
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
"Ta će Kodro, bolji Sir rovokopač" - 99,5% bordo forumaša nakon Mehinog otkaza.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Molim te lijepo, meni se plakalo kad je on odlaziouNbx je napisao/la:"Ta će Kodro, bolji Sir rovokopač" - 99,5% bordo forumaša nakon Mehinog otkaza.

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma znam za tebe.FrancescoTotti je napisao/la:Molim te lijepo, meni se plakalo kad je on odlaziouNbx je napisao/la:"Ta će Kodro, bolji Sir rovokopač" - 99,5% bordo forumaša nakon Mehinog otkaza.

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Hurtic mozda nije bio dobar kao trener prvog tima, međutim za djecu je bio Ferguson. Dok je on bio dole sve je islo u dobrom smjeru, znao je svoj posao da radi vrlo dobro.
Odlaskom Almira, i stavljanjem Sanjina za prvog covjeka akademije, kola su krenula nizbrdo. Ne kazem da je direktno to razlog, ali ocigledno postoje te uzrocno posljedicne veze. Potrebno je samo sabrat dva i dva da vidis gdje je problem.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Odlaskom Almira, i stavljanjem Sanjina za prvog covjeka akademije, kola su krenula nizbrdo. Ne kazem da je direktno to razlog, ali ocigledno postoje te uzrocno posljedicne veze. Potrebno je samo sabrat dva i dva da vidis gdje je problem.
Fino si rekao vecinu stvari, osim ovog da je poraz u najgorem trenutku. Upravo suprotno bolje da je se sad desio prije pauze a posebno jer je i svinjski kikso pa tako da smo na istom u odnosu na njih. Slijedi pauza u kojoj se trebamo dohavizati, spustiti na zemlju, malo popraviti kondiciju a posebno igru koliko je moguce sa ovim kadrom.DBR1987 je napisao/la:Sta je ono Cala pljuvac postao![]()
Nadam se da ce Cala uigravati vise Saida jer sa njim u igri lopta 10x lakse ide prema napred, on je taj koji ima slifa i ne boji se krenuti i u dribling i poslati dijagonalu i sutirati samo da bude spreman. Mi navijaci trebamo biti svjesni da ne mozemo ocekivati nista vise od pozrtvovanosti u igri, sto u Tuzli nazalost nismo mogli primjetiti, sve ostalo je premija i trebamo im dati podrsku a posebno Cali i ss, ko protiv njih nesto kaze treba ga udaljiti od bilo kakvih aktivnosti vezanih za klub.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Nismo mi burazeru dostojni ovog Covjeka, nama su bolji bili Jesici i kurtici, nadam se i ja da ce se vratiti u neko bolje vrijeme al daBogda.FrancescoTotti je napisao/la:Kad vec spominjes Kodru, Kodrinjo rusi sve u svicarskojZaredao kao Cala 7 pobjeda u nizu.

SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Kodro je gospodin covjek,nebi on dosao vise u ovu vukojebinu za milion. .
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Pogledaj stajlinga, kad se sjetim kad je kod nas u rudarkama izašao da vodi ekipu u Gradačcu ako se ne varam. E majko Božija.FrancescoTotti je napisao/la:Kad vec spominjes Kodru, Kodrinjo rusi sve u svicarskojZaredao kao Cala 7 pobjeda u nizu.
Sabrine mi moje!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Memara je napisao/la:

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Baždarević pozvao Duljevića i Stevanovića!
Eto parica
Eto parica

- PitarBordo
- Kontakt:
Meni se nije plakao. Ja jesam plakao. Dobro, lažem, nisam od rata plakao, ali bitna je namjera.FrancescoTotti je napisao/la:Molim te lijepo, meni se plakalo kad je on odlaziouNbx je napisao/la:"Ta će Kodro, bolji Sir rovokopač" - 99,5% bordo forumaša nakon Mehinog otkaza.

Samo Saraj'vo.
Sanjin je gospodin i svoj posao odlicno obavlja,cuj kola krenula niz brdo kad je Hurtic otisao sta ti pratisEdoni je napisao/la:Hurtic mozda nije bio dobar kao trener prvog tima, međutim za djecu je bio Ferguson. Dok je on bio dole sve je islo u dobrom smjeru, znao je svoj posao da radi vrlo dobro.

Trenutno korisnika/ca: COYGBiH, roccosiffredi, THEC i 21 gost.