0-3 karanje, plus pogodise rahmetlije svog igraca ccc

Abd da ga iznesu sa terenaBlackwargreymon je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:51Kad pomisliš da stvari ne mogu izgledati gore, ulazi Edo Vehabovic, odbojna njuska.
Ma daj, nisu dvije prilike imali, Zeljo promasio prazan gol, 100% priliku, jedan gol ponisten (opravdano). 2 je mjera/posten ishod.Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:00Hahahahahahahah cuj sto se vade na sudije
Sudija je pogrijesio sto nije dao cveti zuti i buljashu crveni, ostalo bez greske
Posjeta 9300 nije realna, nikad punija nije bila .
Pobjeda cista kao suza vasa nema se tu sta pricati, mi meda ove godine ne mozemo, hocemo li ikad moci bog zna.Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:00Hahahahahahahah cuj sto se vade na sudije
Sudija je pogrijesio sto nije dao cveti zuti i buljashu crveni, ostalo bez greske
Moze se i o tome diskutovati, ali ako pocnemo, polazno pitanje je zbog cega vasi igraci ( a sve su to, po imenima zvijezde koje zasluzuju respekt i koje imaju vrlo uspjesne karijere ), nemaju taj voljni momenat, koji je krucijalan, narocito u derbijima ? Boli ih neka stvar za to, igrali su nekada pred 60 hiljada i vise gledalaca, na zalasku karijere su dobili dobre pare, otaljavaju posao za koji su placeni i nemaju bas nimalo ufura, niti znaju sta to znaci derbi izmedju Zelje i Sarajeva. Adrenalin nula, ufur nula, tradicija nula. Shvati ti mene kako hoces, ali ovaj Mirvic ce vas totalno upropastiti, profesionalni fudbal jeste biznis, ali, ne smijes jedan klub svesti na trgovinu igracima, po sistemu - kupi sto jeftinije, prodaj sto skuplje, a razliku u cijeni trpaj u dzep.MaroonBjelave je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:43Vaš voljni moment je za izučavanja i udžbenike.Virtu4l je napisao/la: ↑27 sep 2025, 21:11E sad malo ozbiljno. Ovo je ekipa koja nas je prošle sezone tri puta odučila od fudbala i trebala nam zabiti minimalno deset komada u te tri utakmice. Upravo tolika je razlika između Zorana Zekića i Husrefa Musemića. Ovo večeras vam je najbolje mjerilo.
Mi nismo odigrali ništa posebno, samo smo ponovo iskoristili šanse i ostavili srce na terenu. Adžem ponovo maestralno odradio drugo poluvrijeme i izmjene, baš odlično čita igru, u tome je najviše napredovao.
Mamlaze jedan niko se ne vadi, vidjet ćeš šta će Kaljanac reći. Ma ja cveti žuti a ovom crveni jer ga ramenom udario.Hrammm1921 je napisao/la: ↑27 sep 2025, 22:00Hahahahahahahah cuj sto se vade na sudije
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Combattente87, Kaunas, MaroonBjelave i 22 gosta.