FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Znaci prva prijateljska tekma je 21og u Citluku protiv Brotnja? 

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
-
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: Transfer1312, dana/u 11 nov 2017, 13:54, ukupno mijenjano 1 put.
Sto bi Ajzea reko

Transfer1312 je napisao/la:Samo jos Ugljesa i borba za tiutulu nema veze sto je samo 12 kola do kraja ...
[youtube][/youtube]

@Likusa ce da odljepi na ovoga.Tryg je napisao/la:Sto bi Ajzea reko
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Uz euforiju i sve ove pozitivne vibracije oko kluba imamo dobre sanse da dobijemo Siroki u prvom kolu, a onda imamo 2 lakse utakmice. Gostujemo Velezu i cekamo Mladost. Kada bi izvukli 9 bodova iz prva tri kola mislim da bi bili u dobroj poziciji pred okrsaj sa Slobodom u Tuzli.
U ta prva 3 kola Zrinjski ima duele i sa Sarajevom i sa Sirokim sto nam ide na ruku.
Veoma ce nam biti bitan ovaj start jer mozemo u potpunosti uhvatiti prikljucak za vrhom.
U ta prva 3 kola Zrinjski ima duele i sa Sarajevom i sa Sirokim sto nam ide na ruku.
Veoma ce nam biti bitan ovaj start jer mozemo u potpunosti uhvatiti prikljucak za vrhom.
I onda kada više ne bude me ovdje
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
kad moja duša s ove zemlje negdje ode
zastavu tvoju tamo ponijet ću sa sobom
nigdje bez tebe Željo kunem ti se Bogom!
-
- Kontakt:
Zna li se dokle je sa Ugljesom?! Cekaju li se samo papiri ili sta vec ?
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće. Željo je oduvijek važio za nešto što povezuje divne ljude koji pomažu jedni druge."
Ma kakvi , nije moj tipMinjore je napisao/la:Tvoj jelikusa je napisao/la:Da ne bude zabune mislim na brata , sa frizuricom

Željeznicar za život cijeli !
Bice tesko, ni Radnik se ne sali, ostale ekipe su isto veoma, veoma ozbiljne.. Ceka nas ludo proljece 

Nek smo vazda puni Bosne, a i Bosna puna nas ! Manijaci 1987
Meni ce najslabija karika biti Sablja. Volio bih da grijesim, ali nece on ovo znati ukomponovati. Dzaba ti gomila dobrih igrac,a ako imas trenera koji je poznatiji po skakanju po krovovima ili srcanosti i ljubavi prema nasem klubu nego po svom znanju i umjecu.
-
- Kontakt:
Dzaba joj kad ga je Ajzea kaparisoElegant je napisao/la:@Likusa ce da odljepi na ovoga.Tryg je napisao/la:Sto bi Ajzea reko

BUDI ŽELJO !!!
osgood je napisao/la:Meni ce najslabija karika biti Sablja. Volio bih da grijesim, ali nece on ovo znati ukomponovati. Dzaba ti gomila dobrih igrac,a ako imas trenera koji je poznatiji po skakanju po krovovima ili srcanosti i ljubavi prema nasem klubu nego po svom znanju i umjecu.

"Ko nije spreman da pogine za Želju na terenu, taj je zalutao ovdje"- Mulalic
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Širimo sve zastave i šalove, derimo grla i dlanove, i neka naša pjesma odjekuje i nosi plave sve do pobjede!
Aleksandar Kosorić!
Brkoo je napisao/la:osgood je napisao/la:Meni ce najslabija karika biti Sablja. Volio bih da grijesim, ali nece on ovo znati ukomponovati. Dzaba ti gomila dobrih igrac,a ako imas trenera koji je poznatiji po skakanju po krovovima ili srcanosti i ljubavi prema nasem klubu nego po svom znanju i umjecu.![]()

Ako je ironija onda ti je oproštenoosgood je napisao/la:Brkoo je napisao/la:osgood je napisao/la:Meni ce najslabija karika biti Sablja. Volio bih da grijesim, ali nece on ovo znati ukomponovati. Dzaba ti gomila dobrih igrac,a ako imas trenera koji je poznatiji po skakanju po krovovima ili srcanosti i ljubavi prema nasem klubu nego po svom znanju i umjecu.![]()
![]()
![]()
![]()
ironija drug ironija
![]()

Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
NAŠA PRIČA OVDJE KREĆE, DO FINALA STATI NEĆE !
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Ja ne zelim ovakvo razmisljanje iako je to tacno da Sablja nije neki trener, ali covjek ima definitvino dobru volju, zeljovac je do smrti i siguran sam da ce sve da sve da ucini da ostvarimo cilj. Ako nista nafurat ce igrace, dodati ulje na vatru da daju svaki atom snage.osgood je napisao/la:Meni ce najslabija karika biti Sablja. Volio bih da grijesim, ali nece on ovo znati ukomponovati. Dzaba ti gomila dobrih igrac,a ako imas trenera koji je poznatiji po skakanju po krovovima ili srcanosti i ljubavi prema nasem klubu nego po svom znanju i umjecu.
Ne znam do kada on ima ugovor i da li bi nas vodio ako izborimo europu, sad se Amar vraca povodom skupstine/delegiranje pa je raja nafurana da je to i njegov povratak kao trenera.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Ja ne bih volio da ovaj igrač dođe kod nas, mislim da nema kvalitet za naš klub, volio bih da dovedemo nekog boljeg napadača..Choks je napisao/la:Djermanović raskinuo ugovor sa Olimpijom .
Aleksandar Kosorić!
Aleksandar Kosorić!
Ovaj nam ne treba.
Dejan Nikolić 

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 27 gostiju.