Koga boli qrac kakva je posjeta u ovako očajnom terminu? Treba vam nešto da se blati?RaymondRed je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:52Da li ima neko na stadionu da prenese kakva je posjeta u ovom ocajnom terminu?
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Samo Allah zna koliko smo ja i moja porodica sretni (Sarajevo igralo 2:2 sa Posušjem)
Traženje i davanje piratskih linkova na forumu je zabranjeno. Nemojte bezveze zbog toga da dajem banove
Da, pogresno sam se izrazio. Mislio sam na izlazne transfere. Lijepo je to sto vas ne interesuje poslovanje i priliv, samo ne znam kako mastate da se bilo sta od tih vasih prioriteta ostvari bez love.
Vi isto slijepci pa kao da ne vidite sta rade vlasi i uje od lige i saveza, i kako nam se sudi i podmece. Da ne stojimo finansijski kako stojimo, pusili bi ga ko strumfovi pretprosle sezone da u ligi ostanemo. Cak i ovaj Mirvic sa svim svojim glupostima i ne znanjem bi uzeo makar dvije titule da je liga regularna.
Vi isto slijepci pa kao da ne vidite sta rade vlasi i uje od lige i saveza, i kako nam se sudi i podmece. Da ne stojimo finansijski kako stojimo, pusili bi ga ko strumfovi pretprosle sezone da u ligi ostanemo. Cak i ovaj Mirvic sa svim svojim glupostima i ne znanjem bi uzeo makar dvije titule da je liga regularna.
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
-
RaymondRed
- Kontakt:
Jesi mi pametan, pitam jer me zanima.Pendulum je napisao/la: ↑28 okt 2025, 13:07Koga boli qrac kakva je posjeta u ovako očajnom terminu? Treba vam nešto da se blati?RaymondRed je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:52Da li ima neko na stadionu da prenese kakva je posjeta u ovom ocajnom terminu?![]()
- relativizam
- Kontakt:
Mislim da to nema veze sa Ljajicem, ja se više sjećam igrača koji su došli i nakon sedmicu dvije povrijedjenog ga plaćali nego igrace koji su došli i odigrali više utakmica bez povrede.RaymondRed je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:09Ljajic velika 0. Te pare das na platu da ne bi impakta napravio i ovako rano se povrijedio... Mislim da je s tim sve jasno sto ga zekic nije htio
Ovako na prvu
Krdzalic,Kapetanovic,Elezi,Cimirot,Ljajic, Gojkovic, Turda, Paskalev , Banic, Mamas...
-
RaymondRed
- Kontakt:
Sve stoji, ali kolika je plata ljajicu? A kolika krdzalicu?relativizam je napisao/la: ↑28 okt 2025, 13:16Mislim da to nema veze sa Ljajicem, ja se više sjećam igrača koji su došli i nakon sedmicu dvije povrijedjenog ga plaćali nego igrace koji su došli i odigrali više utakmica bez povrede.RaymondRed je napisao/la: ↑28 okt 2025, 12:09Ljajic velika 0. Te pare das na platu da ne bi impakta napravio i ovako rano se povrijedio... Mislim da je s tim sve jasno sto ga zekic nije htio
Ovako na prvu
Krdzalic,Kapetanovic,Elezi,Cimirot,Ljajic, Gojkovic, Turda, Paskalev , Banic, Mamas...
Jbt mi protiv Radnika nismo opasni, eto dokle je došlo. Znači ljudi izgledaju zrelija ekipa i opasniji su na terenu nego mi !!!!!
U novi boj ...
Paskalev više nikada ne bi trebao biti u timu. nevjerovatno je kakav je on loš igrač.
- Varijantas8
- Kontakt:
Nisam neko ko kudi, ali Turda i Paskalev moraju minimalno u B ekipu, ovo je nevjerovatno sta ljudi rade iz kola u kolo.
-
pitarcenga
- Kontakt:
cc sramoteee Radnik bolji jos sa drugom postavom
Renan 2-0 
Može li se pljuvati pitari?
Postao/la 19vendetta87 » 14 sep 2024, 22:48
-
propoklopac
- Kontakt:
Zadnja izmjena: propoklopac, dana/u 28 okt 2025, 13:29, ukupno mijenjano 1 put.
- Varijantas8
- Kontakt:
Dobar pas Chidija i dobro kretanje Renana.
- Maroon1946
- Kontakt:
Fenomenalna igra idemo dalje 

Ova runda kupa je valjda rijesena. Idemo dalje
- Varijantas8
- Kontakt:
-
pitarcenga
- Kontakt:
ko moze slaviti protiv juniora Radnika ovo nije moje Sarajevo na sto smo spali
- egocentrik
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, Jet2Holiday, TETRAPAK, Varijantas8 i 33 gosta.