FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

kengur
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la kengur » 19 mar 2017, 01:11

Zip je napisao/la:@KenCho nabijem te na qurac papcino!!!
Slazem se. Katastrofa. Ne zasluzuje ni da mu se ime spomene.

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 19 mar 2017, 01:15

Zao mi je momaka, ali aBda bice sve dobro.
Sad cemo se svi malo odmoriti, brzo prodje ono nase 'daj tekmi, pa makar i izgubili' :D Shvatam da se igra zbog pobjeda, ali i porazi su dio igre.
Nadam se da ce se igraci i treneri izdici iznad svega, i da cemo krenuti od nule sad.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 19 mar 2017, 01:24

Zip je napisao/la:Kad se o Ahmetu lose prica, sve ti bude jasno kakvi smo navijaci :facepalm:

Sta jedan los rezultat uradi.
Sutra ce neko i o Cali lose pricati..

@KenCho nabijem te na qurac papcino!!!
Jbg treba raju i razumjeti. Kad je neko dobar pohvali se,kad je los kritikuje se,logicno ;)
Samo ni u jednom ni u drugom ne treba pretjerivati

hapuc
Kontakt:

Post Postao/la hapuc » 19 mar 2017, 01:29

zagorski je napisao/la:
Zip je napisao/la:Kad se o Ahmetu lose prica, sve ti bude jasno kakvi smo navijaci :facepalm:

Sta jedan los rezultat uradi.
Sutra ce neko i o Cali lose pricati..

@KenCho nabijem te na qurac papcino!!!
Jbg treba raju i razumjeti. Kad je neko dobar pohvali se,kad je los kritikuje se,logicno ;)
Samo ni u jednom ni u drugom ne treba pretjerivati
Normalno. Sejfudin je majstor. :bih:
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 19 mar 2017, 01:30

Vi ste odlican tim. Za klasu ste bolji sad od svih 5 u ligi za prvaka. Danas je bio los dan i bolje danas nego kad krene lige. Ova nasa djeca su bila naspanovana i zeljna dokazivanja. Nerazumjem vasu negativu i pricu oko evrope kad ste tu sigurni. Mene samo brine nasa uprava sadasnja koji imaju simpatije prema strumfovima da im nepoklone bodove. Krupa, radnik, pa i zrinjski koji je u krizi i mi cisto sumljam da će bit u prici za titulu. titulu će prevagnut derbi , gde ste vi bolja ekipa al ruku na srce oni imaju ćelu petrovića koji je po meni najbolji trener u pl bih.
PS . Brz oporavak i povratak momcima na tribine koji su nastradali u saobraćajki u Srednjrm
Zadnja izmjena: xeksor, dana/u 19 mar 2017, 01:34, ukupno mijenjano 1 put.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2017, 01:31

xeksor je napisao/la:Ma dobra ste vi ekipa, uvijek dođe do pada igre na vasu zalost a nasu sreću to se danas dogodilo, sreća i skutori zijanse, tako da sa ove pozicije je vama laksi raspored, mene je vise strah da nasa uprava ova nova koji su zaljubljenici ovih strumfova nebudu igrali za njih, al vidjećemo. I sto me je iznenadilo sinoć je vaaš tim i stručni stab prenoćio u melainu, hotel skup i za dubai heeheh, 250 km po sosbi noćenje sa doručkom. sretno u ligi samo da ona dva prva odvratna tima ne uzmu titulu
Hvala.. ziv bio
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

RollingPaper
Kontakt:

Post Postao/la RollingPaper » 19 mar 2017, 01:31

xeksor je napisao/la:Vi ste odlican tim. Za klasu ste bolji sad od svih 5 u ligi za prvaka. Danas je bio los dan i bolje danas nego kad krene lige. Ova nasa djeca su bila naspanovana i zeljna dokazivanja. Nerazumjem vasu negativu i pricu oko evrope kad ste tu sigurni. Mene samo brine nasa uprava sadasnja koji imaju simpatije prema strumfovima da im nepoklone bodove. Krupa, radnik, pa i zrinjski koji je u krizi i mi cisto sumljam da će bit u prici za titulu. titulu će prevagnut derbi , gde ste vi bolja ekipa al ruku na srce oni imaju ćelu petrovića koji je po meni najbolji trener u pl bih
Ajde buraz na nasu temu. Ostavi ljude na miru.

xeksor
Kontakt:

Post Postao/la xeksor » 19 mar 2017, 01:37

Izgleda gde god uletis na bilo koju temu neka negativa. Treba bit realan i otvorit oci. To je fudbal i treba bit reslan kad se gubi i pobjedi.
Odo drute malo vidjet sta skutori rade. Laku noć momci

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 mar 2017, 01:41

14 dana kamp - kuća - kamp - kuća. Pa polako. Karantin. Svaki dan po dva puta ujutro i naveče snimak Sloboda Sarajevo 3:0, Ahmet šoping kraljica, Said Turčin, psovanje Amerove sestre imenom itd ( treba zapamtit ) , delirijum na Grbavici kad su javili da gubimo. Između samo trening i pripreme za Radnik i Slobodu.

Radnik ima šablone igre sa 3 prepoznatljive akcije i gledati da se to zaustavi i to dobiti. Onda se iskupiti za ovo brukanje danas. Sa te dvije pobjede smo u igri u potpunosti. I to nek bude fokus fokusa.

Da se hoćete jednom zainatit zbog ove mržnje sa svih strana. Volio bih dobit sat prostora za razgovor sa 22 momka i Rustemovićem da im samo pokažem koliko ih mrze i koliko je jedini cilj pobijediti Sarajevo, biti bolji od Sarajeva.

Šef mora imati podršku kakvo je stanje zatekao i kakve ima igrače imati polufinale kupa bez srkleta i kasniti dva boda je magija.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

FKS1946
Kontakt:

Post Postao/la FKS1946 » 19 mar 2017, 01:50

Pitanje vremena bilo kad ce se desiti neato slicno kao ovo sa Slobodom. Ne znam ni ja kome se treba zahvaliti za ovakav bodovni saldo i sansu za titulu i kup. Liga u 5 deka, nista mi nismo bolji od Celika ili Metalleghea niti bi npr.Nermin Crnkic pravio razliku kod njih tako da sto prije to shvatimo lakse ce se preboliti P.S. Momci brz oporavak
M.Delac 2

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2017, 01:55

U utorak izvlacenje kupa BiH, nek nam je sa srecom.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 mar 2017, 01:57

MortemHz je napisao/la:U utorak izvlacenje kupa BiH, nek nam je sa srecom.
Daj kone da odmah vidimo gdje smo. Najbolje, ionako bi nas u finalu sačekali.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

skoroalen
Kontakt:

Post Postao/la skoroalen » 19 mar 2017, 02:47

jurisicduska je napisao/la:14 dana kamp - kuća - kamp - kuća. Pa polako. Karantin. Svaki dan po dva puta ujutro i naveče snimak Sloboda Sarajevo 3:0, Ahmet šoping kraljica, Said Turčin, psovanje Amerove sestre imenom itd ( treba zapamtit ) , delirijum na Grbavici kad su javili da gubimo. Između samo trening i pripreme za Radnik i Slobodu.

Radnik ima šablone igre sa 3 prepoznatljive akcije i gledati da se to zaustavi i to dobiti. Onda se iskupiti za ovo brukanje danas. Sa te dvije pobjede smo u igri u potpunosti. I to nek bude fokus fokusa.

Da se hoćete jednom zainatit zbog ove mržnje sa svih strana. Volio bih dobit sat prostora za razgovor sa 22 momka i Rustemovićem da im samo pokažem koliko ih mrze i koliko je jedini cilj pobijediti Sarajevo, biti bolji od Sarajeva.

Šef mora imati podršku kakvo je stanje zatekao i kakve ima igrače imati polufinale kupa bez srkleta i kasniti dva boda je magija.
Potpisujem svako slovo. Ne moraš ići ka tome koliko nas mrze drugi timovi, gledaj samo koliko nas mediji i BH javnost mrze. Kone predstavljaju žrtvama, nekim ko nema ništa, radničkom klasom... a mi smo režimski klub, babini sinovi, dobili stadion od države, imamo investitora, samoprozvani Divovi... eto, par postova iznad momak iz Tuzle kaže da je njihova uprava naklonjena Želji, onom Želji koji ih je izbacio iz lige, a protiv nas izgaraju na terenu. Prije par sedmica, mediji pisali o prodaji kluba, pa o raspuštanju skauting službe, a danas je naslov bio "Vlasnik Sarajeva pod istragom zbog namještanja utakmica", iako se sve to desilo u Belgiji. Majke mi, mi smo Barsa i Real u jednom, imamo najviše hejtera, svaki naš poraz se ustostruči a uz svaki naš uspjeh se vežu priče o sudijama, štimanju, podvalama... zbog tog mi je svaka pobjeda još draža, svaka 3 boda slavim kao trofej, volim dušmanske komentare o posjeti na Koševu, volim one članke o ostavljenom smeću u Titovoj nakon proslave titule... kad bi barem i svi igrači ovo razumjeli.
Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️

TobeYarabi
Kontakt:

Post Postao/la TobeYarabi » 19 mar 2017, 06:16

jurisicduska je napisao/la:
daj da plodimo grbavicu

Kompromis
Kontakt:

Post Postao/la Kompromis » 19 mar 2017, 07:51

skoroalen je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:14 dana kamp - kuća - kamp - kuća. Pa polako. Karantin. Svaki dan po dva puta ujutro i naveče snimak Sloboda Sarajevo 3:0, Ahmet šoping kraljica, Said Turčin, psovanje Amerove sestre imenom itd ( treba zapamtit ) , delirijum na Grbavici kad su javili da gubimo. Između samo trening i pripreme za Radnik i Slobodu.

Potpisujem svako slovo. Ne moraš ići ka tome koliko nas mrze drugi timovi, gledaj samo koliko nas mediji i BH javnost mrze. Kone predstavljaju žrtvama, nekim ko nema ništa, radničkom klasom... a mi smo režimski klub, babini sinovi, dobili stadion od države, imamo investitora, samoprozvani Divovi... eto, par postova iznad momak iz Tuzle kaže da je njihova uprava naklonjena Želji, onom Želji koji ih je izbacio iz lige, a protiv nas izgaraju na terenu. Prije par sedmica, mediji pisali o prodaji kluba, pa o raspuštanju skauting službe, a danas je naslov bio "Vlasnik Sarajeva pod istragom zbog namještanja utakmica", iako se sve to desilo u Belgiji. Majke mi, mi smo Barsa i Real u jednom, imamo najviše hejtera, svaki naš poraz se ustostruči a uz svaki naš uspjeh se vežu priče o sudijama, štimanju, podvalama... zbog tog mi je svaka pobjeda još draža, svaka 3 boda slavim kao trofej, volim dušmanske komentare o posjeti na Koševu, volim one članke o ostavljenom smeću u Titovoj nakon proslave titule... kad bi barem i svi igrači ovo razumjeli.
Pa predsjednik Slobode je bio u upravnom odboru Zelje prije nekoliko godina, kad mu je sin igrao u Zelji... logicno da će biti naklonjen Zelji... a i bez toga su mujkanovici navijaci Zelje, dolazio je senad i poslije na utakmice... i vrhunac, sin mu se nesto pita u slobodi, a svako malo izbaci sliku o Zelji...

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2017, 09:35

:opaopa:
TobeYarabi je napisao/la:
jurisicduska je napisao/la:
daj da plodimo grbavicu

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 19 mar 2017, 09:47

MCMXLVI je napisao/la:Pitam se ako je ta nasa famozna skauting sluzba bila toliko dobra, zasto nisu otkrili igraca kao sto je Zilkic? Danas nas je on sam pobjedio. Kakav majstor. Stavio cijelu nasu sredinu u svoj dzep a Sarica poslao par puta po cevape. Mlad i to bio bez kluba! Sta imas skautirati Ahmetovica, Sarica i Hodzica koji racku.
Pa i da si ga doveo nebi igrao,Cala gura Andjusica i na krilo i u sredinu,il Hebibovica,dok Lelic i Livak skoro nikako ne dobijaju priliku a dobri su igraci.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 mar 2017, 09:49

7aprildomemoj je napisao/la:
moj uzor-S.G je napisao/la:Ekipa koja pobjeđuje se ne mijenja.
:facepalm: :rol: :pinokio: :tralala: :guz: stručnjak :urnebes:
Imas opste

tu i tamo
Kontakt:

Post Postao/la tu i tamo » 19 mar 2017, 09:54

Ispravi me ako grijesim, zar nisu Fukare povele navijanje na Kosevu "bice Zeljo k... sampion" pa horde zajedno sa njima pjevale? Vjerujem da si i ti bio medju njima.
Ima snimak navijanja.

Vasa uprava(Dino & co) u trenutku kada su imali neograniceno novca, su se pisali po svima i prekinuli sportske prakse i postovanja svih rivala, navukli gnjev svih ostalih pa cak i klubova koji nemaju animozitet prema vama, neki manji klubovi(afera Punac)
Ponasali su se ko djeca kada dobiju na kladionici 500KM.
Koliki god bio rivalitet izmedju FKZ i FKS, uprave su bile kolege biznismeni i sportski radnici koji su se postovali i komunicirali izmedju sebe.
Dok nisu dosli Ibrakovic i Selimovic i poceli papansku iskompeksiranu politiku babinih sinova koji trose amidzine pare i smiju se ostalima.
(*Bolje je tvoje auto koje ti je kupio babo, nego moj za kojeg jos placam rate kredita)

I vi ste to podrzavali sve dok nije para nestalo.

Sada se gadite sami sebi sta su uradili od kluba, i kukate sto se gadite ostalima.

Ti si po pisanju, jedan strasno inteligentan momak, al treba sam da skontas da je jedini vjecni rivalitet Plavo-Bordo, a ostali u BiH ce pokusati podapeti onome kome mogu u tom trenutku nanijeti vise stete.
Zeljo je gubio titule jer je Sloboda bolja sa Borcem i javno su to govorili.

A pogotovo tvoja prica nema smisla u Ligi6
Imas 4 utakmice sa Zeljom i Zrinjskim, znaci nema kalkulacija, nema prijatelja ni dusmana, sve se zna.
Pobjedis u tim utakmicama i prestanes sa kompleksaskom politikom neko vas ne voli, a ostale aman vole. Nikakvi izgovori.
I treba svi da se radujemo tim derbijima!

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 19 mar 2017, 10:05

Slazem se sa ovim postom iznad. Jest da je to trebao napisat na opstim diskusijama al neka je i ovdje.
Umjesto sto se furamo da smo divovi, bolje je da zapnemo i to svima dokazemo na terenu.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 50 gostiju.