Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
Odigrao je fantasticno i pokazao svoju klasu i potvrdio veceras.anonymousHD je napisao/la:Pojeo nas Cristiano Ronaldo. Odavno bolju njegovu partiju nisam gledao.Pu mater mu, baš je protiv nas morao igrati ovako dobro.
![]()
Svi su potvrdili klasu mislim naši(Realovi)Polo je napisao/la:Odigrao je fantasticno i pokazao svoju klasu i potvrdio veceras.anonymousHD je napisao/la:Pojeo nas Cristiano Ronaldo. Odavno bolju njegovu partiju nisam gledao.Pu mater mu, baš je protiv nas morao igrati ovako dobro.
![]()
LBJ MVP je napisao/la:Svi su potvrdili klasu mislim naši(Realovi)Polo je napisao/la:Odigrao je fantasticno i pokazao svoju klasu i potvrdio veceras.anonymousHD je napisao/la:Pojeo nas Cristiano Ronaldo. Odavno bolju njegovu partiju nisam gledao.Pu mater mu, baš je protiv nas morao igrati ovako dobro.
![]()
Iz Minas Tiritha piše ti lijevoRKO je napisao/la:
Odakle si ti?
Iz Vrbovika je momak, ako ti sta znaci. To ti dodje na potezu između Župče i KamenicaRKO je napisao/la:
Odakle si ti?
On je iz ZombambijaLBJ MVP je napisao/la:Iz Minas Tiritha piše ti lijevoRKO je napisao/la:
Odakle si ti?
Necemo mi, Perez cenedim1993 je napisao/la:qrac moj ćete dovest vilšera iz arsenala !!! ko i barselona songa. namjerili ste se oba na pogrešne igrače ovaj put! ne kontam vaš mentalitet kako možete navijat za tako jadne timove, pogotovu tipa real, kupuju kupuju kupuju. vi navijate za tim il pare? ozbiljno
Kakve Kamenice baxaviesta je napisao/la:Iz Vrbovika je momak, ako ti sta znaci. To ti dodje na potezu između Župče i KamenicaRKO je napisao/la:
Odakle si ti?
Ja ba fkt šta bi gubili su 2:0 nisam vidio golove.Evo sad otvorim livescore 2:2 kakvi su bili goloviReuf je napisao/la:Zaboravili ste spomenuti kakvu je bravuru izveo Casillas![]()
![]()
Evo ga još jedan,ko si sad tiHulaga je napisao/la:On je iz ZombambijaLBJ MVP je napisao/la:Iz Minas Tiritha piše ti lijevoRKO je napisao/la:
Odakle si ti?![]()
Messi, Messi, Messi ala su oni u Zenici pretjerali sa Mesijem..
Cuj za tim il pare, pa pare prave tim danas...nedim1993 je napisao/la:qrac moj ćete dovest vilšera iz arsenala !!! ko i barselona songa. namjerili ste se oba na pogrešne igrače ovaj put! ne kontam vaš mentalitet kako možete navijat za tako jadne timove, pogotovu tipa real, kupuju kupuju kupuju. vi navijate za tim il pare? ozbiljno
Izvini ako sam malo pobrk'o ta naselja. A znam te onako iz vidjenjaLBJ MVP je napisao/la:[
Kakve Kamenice baOdakle me znaš papčino
![]()
Pošalji PP kako me znaš ili bar odakle si možda si neki anonimus s facebookaxaviesta je napisao/la:Izvini ako sam malo pobrk'o ta naselja. A znam te onako iz vidjenjaLBJ MVP je napisao/la:[
Kakve Kamenice baOdakle me znaš papčino
![]()
Ma iz Breze sam i ja,pa se zajebajem malo. Nemoj sta zamjeritLBJ MVP je napisao/la: Pošalji PP kako me znaš ili bar odakle si možda si neki anonimus s facebookaČastim te kafom,pivom kad te vidim zavisi šta piješ
A jesi pobrko naselja
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.