Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

dinoze
Kontakt:

Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B

Post Postao/la dinoze » 22 avg 2014, 08:36

Sarajevo je super sinoc odigralo, momci su se srcano borili.
Ja licno jucer nisam vidio kvaliteta za repke u ovom momentu, potencijala ima jako puno kod mladzih igraca ali se trebaju razviti. Tehnicki su svi jako podkovani, takticki manje vise dobri ali kondiciono prelosi iako su odigrali vec 6 utakmica, crkli su u 75 minuti. Milos Stojicev i Puzigaca imaju potenicjala za rezerve repke. Znam da Stojcev nema nase drzavljanstvo ali naci ce neka baba koja je porijeklom iz BiH pa da dobije drzavljanstvo, koliko znam nije odigrao ni jednu za Srbiju. U ovim mladzim igracima Sarajeva ima potenicjala puno ali su jos daleko od igraca za repku.
Bandovic pojma nema.

Kako mediji prenose Safet Susic je kontaktirao jucer Hrgotu, da mu cestita na dva prekrasna pogodtka i dobroj igri.
Zadnja izmjena: dinoze, dana/u 22 avg 2014, 08:47, ukupno mijenjano 1 put.

bhsport
Kontakt:

Post Postao/la bhsport » 22 avg 2014, 08:40

Cimirot zasluzuje poziv i Radovac u buducnosti, mozda i Duljevic ako se bude nastavio razvijati.
Radovac je opet sinoc bio bolji od Cimirota dok je imao snage.
Ostalo Stojcev nema nas pasos a i tu smo najjaci iako je decko najbolji igrac Sarajeva.

Ovo sto neko spominje stopere je smijesno.
Cimirot je dosta naucio od Jajala, ne mogu ni zamisliti sta ce nauciti od Pjanica i Besica.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]

Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 22 avg 2014, 10:00

Spominjete stopere Sarajeva koji su sinoc kao i obicno bili najslabija karika u timu, a pozive jos uvijek nisu dobili Zukanovic, Arslanagic, Cocalic... :crazy: :crazy:

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 22 avg 2014, 10:41

U koliko sati se objavljuje spisak? Kad je press?
DRUG NEBI TI PUNCA

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 22 avg 2014, 10:51

bagrcavi je napisao/la:U koliko sati se objavljuje spisak? Kad je press?
U 11.

Let's get ready to rumble. :opaopa:
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 22 avg 2014, 11:06

Ajax je napisao/la:
Clutch je napisao/la:Bila je puno veća ponuda za Radovca nedavno koja je odbijena. Neće on nigdje. I kad bude išao neće biti ispod 5 milja vjerujte.
I ti ga sad pretjera. Iz ove livade lige se prodaju igraci za 50.000-100.000 eur. Itekako vjerujem sta je @Head rekao. 800k je sada realna vrijednost i mislim da su bas nesto tako ponudili. Za jedno 2,3 godine ce biti realno 3x toliko. I tada ga treba prodati a i on ce do tada igracki ojacati. Premlad je on jos za HSV. Za 5 miliona se sigurno nece prodati igrac iz Premijer lige nema sanse.
Ja ga pretjera a ti navede otprilike istu cifru. :hmmmmm:
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 avg 2014, 11:10

Dujkovic, Cimirot, Zakaric... :thumbup:

EmirTM87
Kontakt:

Post Postao/la EmirTM87 » 22 avg 2014, 11:12

L_blancos je napisao/la:Dujkovic, Cimirot, Zakaric... :thumbup:
Pravda za Bandovica !! :lolno:

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 22 avg 2014, 11:13

Toliko kritičara ce pojesti svoje bijele bubrege kada vide ovaj spisak. :lol: :bih:

Pape kralj trolanja. :tokralju:

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 22 avg 2014, 11:17

Mislim da je Dujković zaslužio da bude treći golman. Tu su u pet deka on, Oštraković. Soldo i Antolović, ali već nekoliko sezona Dujković brani odlično, u Slaviji i Zrinjskom, jedan od najzaslužnijih igrača za titulu Zrinjskom prošle sezone. Bandović je dobar u ligi, ali je sam sebe eliminisao kiksevima u ključnim evropskim utakmicama.
Miske no. 1
Emir Spahić = Smetljar Kikser Jado, kabadahijica od 60 kila
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 22 avg 2014, 11:19

GangstaX je napisao/la:Mislim da je Dujković zaslužio da bude treći golman. Tu su u pet deka on, Oštraković. Soldo i Antolović, ali već nekoliko sezona Dujković brani odlično, u Slaviji i Zrinjskom, jedan od najzaslužnijih igrača za titulu Zrinjskom prošle sezone. Bandović je dobar u ligi, ali je sam sebe eliminisao kiksevima u ključnim evropskim utakmicama.
Izgleda da Pape nije čuo za Šehića

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 22 avg 2014, 11:20

Šta je sa Zukanovićem, korupcija i nepotizam opet na sceni. Selektor i savez kao uvrijeđena mlada još uvijek zbog gluposti. Safete odlazi

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 avg 2014, 11:22

Treci golman ionako nece braniti i mozda i nije lose sto se sa trecim golmanom povecava broj igraca iz nase lige na spisku.
Buric je bolji od Sehica koliko god se ovdje gurao nekadasnji Juventusov talent ispred Libeta.

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 22 avg 2014, 11:22

Sušić poziva Vranješa koji, usput rečeno, nema kluba, a ne poziva Zukanovića koji igra u Seriji A. :lol:

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 22 avg 2014, 11:24

L_blancos je napisao/la:Treci golman ionako nece braniti i mozda i nije lose sto se sa trecim golmanom povecava broj igraca iz nase lige na spisku.
Buric je bolji od Sehica koliko god se ovdje gurao nekadasnji Juventusov talent ispred Libeta.

Dujković brani za šampiona Bosne i Hercegovine, Šehić brani za šampiona Azerbejdžana, da me neko kolje ja ne bih rekao da je azerbejdžanska liga bolja od naše. Na kraju , to potvrđuje i uefina rang lista.

Ja sam iz Zenice, Burić nije uopšte toliko dobar, gledao sam neke njegove utakmice i u Poljskoj ligi, vjeruj u našoj ligi ima boljih golmana od njega. Avdukić u ovim godinama u kojim je bolji izbor od Burića.
Miske no. 1
Begović-Mujdža, Šunjić, Zukanović (???), Kolašinac-Medunjanin, Bešić, Lulić-Pjanić-Ibišević, Džeko

Clutch
Kontakt:

Post Postao/la Clutch » 22 avg 2014, 11:24

mavi je napisao/la:Sušić poziva Vranješa koji, usput rečeno, nema kluba, a ne poziva Zukanovića koji igra u Seriji A. :lol:
Inače, standardno igranje u klubu je prvi uvjet za poziv u reprezentaciju. :lol:

Nevjerovatno da nije zvao Zukana, ali ipak je to Safet, ništa novo od njega.
Philly vs Everybody

#Madrid
#Sixers
#JoJoGOAT

L_blancos
Kontakt:

Post Postao/la L_blancos » 22 avg 2014, 11:28

GangstaX je napisao/la:
L_blancos je napisao/la:Treci golman ionako nece braniti i mozda i nije lose sto se sa trecim golmanom povecava broj igraca iz nase lige na spisku.

Dujković brani za šampiona Bosne i Hercegovine, Šehić brani za šampiona Azerbejdžana, da me neko kolje ja ne bih rekao da je azerbejdžanska liga bolja od naše. Na kraju , to potvrđuje i uefina rang lista.

Ja sam iz Zenice, Burić nije uopšte toliko dobar, gledao sam neke njegove utakmice i u Poljskoj ligi, vjeruj u našoj ligi ima boljih golmana od njega. Avdukić u ovim godinama u kojim je bolji izbor od Burića.
I ja sam iz Zenice i nisam nikad gledao boljeg golmana u nasoj ligi od Libeta, a nije bez razloga i najbolji igrac svoje ekipe u Poljskoj, nemoj lupat.

Azerbedzanska liga i kosovska i svaka druga ce biti bolja od nase dok se ne pocnemo cupat iz qovana, jedan od nacina koji moze unaprijediti ligu jeste reprezentacija. Zbog toga je Avdukic isao na SP, halo ova kukuruz liga je imala predstavnika na SP jbt. Libe i Fejzic su tu negdje i mislim da se tu treba voditi dilema a treci golman treba biti iz nase lige.

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 22 avg 2014, 11:30

Ja ovo za Zukanovica nerazumijem nikako pa ni vecina ostalih nisu u prvih jedanaest u timu pocevsi od Dzeke i Ibisevica, Vranjes nema kluba.

Zukanovic je nas najiskusniji odbrambeni igrac a on ga ne zove.

Pa ste je ovo ljudi moji, ovo je postala neka zajebancija od repke.

GangstaX

Post Postao/la GangstaX » 22 avg 2014, 11:36

dinoze je napisao/la:Ja ovo za Zukanovica nerazumijem nikako pa ni vecina ostalih nisu u prvih jedanaest u timu pocevsi od Dzeke i Ibisevica, Vranjes nema kluba.

Ne znam , biće da ga je neko iz Saveza uzeo na zub ikli šta već. Opravdanje je Sušićevo da se nije ustalio u prvih 11 .
Vranješov status je nepoznat, moguće da je još u Elazigsporu i da je standardan u pripremnim utakmicama bio. Meni je to jedino obrazloženje.
Miske no. 1

dinoze
Kontakt:

Post Postao/la dinoze » 22 avg 2014, 11:39

GangstaX je napisao/la:
dinoze je napisao/la:Ja ovo za Zukanovica nerazumijem nikako pa ni vecina ostalih nisu u prvih jedanaest u timu pocevsi od Dzeke i Ibisevica, Vranjes nema kluba.

Ne znam , biće da ga je neko iz Saveza uzeo na zub ikli šta već. Opravdanje je Sušićevo da se nije ustalio u prvih 11 .
Vranješov status je nepoznat, moguće da je još u Elazigsporu i da je standardan u pripremnim utakmicama bio. Meni je to jedino obrazloženje.
Ma nije normalno da ga ****, ovo je ludnica postalo.

Zaključano

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 13 gostiju.