Sta ce brate prodavat. Nema ni u spanaku vise zeljeza od onih rominaRiverPlate je napisao/la:Šta ovo prodajete željezo kao Romi da bi vratili dugove![]()

Moderator/ica: vlakanje
Sta ce brate prodavat. Nema ni u spanaku vise zeljeza od onih rominaRiverPlate je napisao/la:Šta ovo prodajete željezo kao Romi da bi vratili dugove![]()
Čuvaj se kad budeš hodao Banjalukom, možda je Uprava skinula i šahtove sa ulica, pazi da ne upadnešworchester je napisao/la:sramota za klubove koji imaju kesa da im sakupljaci sekundarne sirovine budu prvi na tabeli pa makar i jedno kolo a ne 13!!!
Druze haj opet procitaj sta sam napisao. Post nema veze s borcem. Dobro su te ova dvojica-trojica izpizdila pa baljezgas bezvezevlakanje je napisao/la:pa dobro, velez doveo par lafo pojacanja da se zamazu oci a u stvari ispadate zestoke neznalice jer taj prvi maletic da je sta valjao,mi bi ga zadrzali kao sto smo uradili sa nekim drugim... ovako ribice neretvanska, nastavi da sanjas o evropi sa -9 u odnosu na sakupljace zeljeza
Sto jest jest. CestitkeDejan, BL je napisao/la:JESENJI ŠAMPIONI! Sve čestitike, za podvig decenije. Bez para, priprema, kondicije. Ali sa velikim srcem. Prekucaše ligu momci.
Imal' šahtova po Banjaluci, čujem nestašicaDejan, BL je napisao/la:JESENJI ŠAMPIONI! Sve čestitike, za podvig decenije. Bez para, priprema, kondicije. Ali sa velikim srcem. Prekucaše ligu momci.
Željezničar za život cijeli! A KADA KOSA UZ TEBE OSIJEDI!Dejan, BL je napisao/la:Ako si navijač Sarajeva, bolje pogledaj raspored, iskreno teško ćete i u prvih 5 na kraju. Na polusezoni sa ovakvim rasporedom, ste trebali imati bar + 10 u odnosu na sve. Al sve se izgleda rastalilo, ništa od Evrope ove godine pa ću i ja tebi poslati jedanpozdravčić. BORAC ŠAMPION!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.