FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
dobro je da džeki ne navija za Barcu srce bi ga strefilo na ovoliki krst
U.C. Sampdoria

Imas li ti ovaj plavo-crveni na vodoravne pruge dres?

Jel ovo korisnik @coelho gore u dresu

Ni ja se ne sjećam da je neko igrao ovako zrelo i kvalitetno u njegovim godinama. Dobro jest Busquets.Evander je napisao/la: ↑23 avg 2022, 17:44Nikad jedan vezni igrac nije igrao na Pedrijevom nivou u njegovim godinam, ni blizu. Zidan, Xavi, Modric... postali su ozbiljni igraci tek iza dvadesetpete godine.
Ne mora to nista znaciti, recimo Fabregas je slicno obecavao pa nije ispunio puni potencijal i ocekivanja. Ako se bude dalje razvijao, velike stvari od njega se mogu ocekivati.
Ili sto bi pojedini strucnjaci sa ovog foruma rekli, igrac za Las Palmas![]()
Nego podsjeti me jel taj što je ismijavao Pedrija možda @JoeBlack. Znam da @Wanda jeste definitivno

Naravno da je on. Covjek kojem je sve u Realu mega i gala, a u Barceloni popljuje cak i ono sto valja.
Xaviju dokurcilo pa naredio Alemaniju da zavrsava posao sa argentincem pronto.

Zadnja izmjena: ReX, dana/u 24 avg 2022, 14:51, ukupno mijenjano 1 put.
@igrajlopte 🐦
Izgleda da je Umtiti u Lecce gotova stvar. Ali moze li mi neko objasniti sta je poenta te posudbe? Ako sam dobro shvatio talijani ga hoce ali da Barce redovno placa njegovu platu i sve ostalo? Wtf?
Tipa nesto ovako?

Tipa nesto ovako?

@igrajlopte 🐦
Pa Barcelona ima te boje od Republike Genova, prilično sam siguran. Nekad davno su Španci pokorili pola Italije ako se ne varam, i Genou izmedju ostalog.
Remember, remember the 5th of November.
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
"Three for me, two for them."
"On je nogometni Christoph Waltz – savršeni glumac za ulogu lošeg momka kojeg je lako voljeti i kad na terenu radi odvratne stvari."
Vidi ovako , zaista se trudim ne komunicirati sa tobom
, ni u jednom trenutku se nisam tebi obratio od kako pisem na forumu , ni u jednom momentu ni poceo diskusiju sa tobom a kamoli na licnom nivou ali evo vidim ti se zaista trudis biti “mangup”.Da se ovdje ne bi spustao na tvoj nivo , ljubazno te molim da ostavis kontakt telefon da se dogovorimo ko ljudi da mi ovo u lice kazes.
Tvoje vrijedjanje hinjsko i stihijsko bukvalno na svaku nema vise smisla.Posto glumis frajera , ja te molim da ovo ponovis face to face , kao muskarac , kao osoba dosljedna rijeci napisanih.
Htio si reći kako Genova ima boje španskih osvajača, ali se opet zbunio

- Shategabri
- Kontakt:
A malo je i švicarski, doduše mogli bi se pozvati na historiju i osnivače, pa tražiti učešće u EPL 

Koševo Zapad
Ne, nego su ovi ukrali od Talijana, isto ko što su krali po cijelom svijetu tokom kolonizacije.
Na ovoj temi vječito postoje ljudi koji traže da se nađu licem u lice i potuku zbog foruma, kakve mentalne vratolomije.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Republika Đenova je postojala mnogo prije su ih Španci "osvojili", kao i njihov grb. Zna se koje su izvorne boje Katalonije, žuta i narandžasta. Mada i to im je nametnuto od Aragonije vjerovatno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.