da se nije pojavio idiot sad ne bi igrali smjesne predkvalifikacije, musa bi bio u slovackoj sa u18 i sve bi se opet ponovilokobe24 je napisao/la:Sta je ovo Juka za vrijeme utakmice objavljivao slike iz Cedevitine dvorane po instagramu? Mora da je svim srcem navijao za momke.
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
-
- Kontakt:
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Ono sto sam gledo malo Armenije i Slovacke , il je Slovacka uzasna toliko da Armenija izgleda dobro il je Armenija zaista dobra , al prebacujuci tamo vamo jasno je da je nasa utakmica imala kvalitetniju brzu kosarku , jos sado da Vrabac igra sa mudima da Renfro preuzme vise , Musa je vodja sa 18 god i Vujosevic ako vec misli rotirat nek ostavi najbolju petorku za zadnju cetvrtinu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ja rekao da mi Campara ima mjesta da ako nista uljece na mjesto Renfroa , momak ima muda ima sut ima tehnicku sposobnost dere svoju generaciju i onah sa nikom Thomas mcgrady mi reko idi gledaj farmu . Nista ja nisam vidio od tog renfroa , mada moram rec Vrabac he bio tugasave je napisao/la:Nisam gledao cijelu tekmu, ali sam zadovoljan. čestitke momcima a posebno Musi i Tomiću. Momak od 18 godina je vođa ekipe - respekt.
Jedina moja zamjerka je onom šupku Renfrou - ako ovako nastavi, bolje da i ne igra, uzima mjesto našim igračima.
Kapitenu treba napraviti neki ugovor, ako osuta tricu placa 300km
Sut mu nikad nije bio jaca stran,a u odbrani je uvijek korektan.
Meni licno dva igraca su zapala za oko, Lazic i Loncar

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Eto kad već hoćeš da ti odgovorim. Prvo nije Thomas već Tracy, nadam se iskreno da je autokorektor to ime promjenio, inače bi sve sa ovim rekao o poznavanju o košarci. Kao drugo, dobro si primjetio da Sani sve to navedeno Ima, ali za svoj uzrast. Brate ne možeš to ozbiljno izjaviti da bi Campara ovdje mogao nešto odigrati. A kao od Renfroa nisi ništa vidio. Kako nisi vidio kako ga ljudi lijepe kad krene prema kosu? E sad zamisli šta bi tek Campari radili. Campara će biti dobar Aba igrač, i to je veliki uspjeh , ali nije još za njega seniorska košarka vjeruj mi na riječ.paulus je napisao/la:Ja rekao da mi Campara ima mjesta da ako nista uljece na mjesto Renfroa , momak ima muda ima sut ima tehnicku sposobnost dere svoju generaciju i onah sa nikom Thomas mcgrady mi reko idi gledaj farmu . Nista ja nisam vidio od tog renfroa , mada moram rec Vrabac he bio tugasave je napisao/la:Nisam gledao cijelu tekmu, ali sam zadovoljan. čestitke momcima a posebno Musi i Tomiću. Momak od 18 godina je vođa ekipe - respekt.
Jedina moja zamjerka je onom šupku Renfrou - ako ovako nastavi, bolje da i ne igra, uzima mjesto našim igračima.
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Koje ja vec preko godine reklamiram KK Bosni, ali ne bilo je boljih pa je lazic prosle godine otisao u dinamik, a loncar ove u sirokiBassha je napisao/la:Kapitenu treba napraviti neki ugovor, ako osuta tricu placa 300kmSut mu nikad nije bio jaca stran,a u odbrani je uvijek korektan.

Inace obojica imaju buducnost u nasoj reprezentaciji
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Neznam sta je Loncar radio do sada, pa je dogurao do Sirokog...nerminh74 je napisao/la:Koje ja vec preko godine reklamiram KK Bosni, ali ne bilo je boljih pa je lazic prosle godine otisao u dinamik, a loncar ove u sirokiBassha je napisao/la:Kapitenu treba napraviti neki ugovor, ako osuta tricu placa 300kmSut mu nikad nije bio jaca stran,a u odbrani je uvijek korektan.
![]()
Inace obojica imaju buducnost u nasoj reprezentaciji

C: Jusuf, Elmedin & Markus

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
handrila ga struka i politika cedevite, da je bio recimo u zadru već bio sada bio 50% boljisajo10 je napisao/la:Neznam sta je Loncar radio do sada, pa je dogurao do Sirokog...nerminh74 je napisao/la:Koje ja vec preko godine reklamiram KK Bosni, ali ne bilo je boljih pa je lazic prosle godine otisao u dinamik, a loncar ove u sirokiBassha je napisao/la:Kapitenu treba napraviti neki ugovor, ako osuta tricu placa 300kmSut mu nikad nije bio jaca stran,a u odbrani je uvijek korektan.
![]()
Inace obojica imaju buducnost u nasoj reprezentacijiS druge strane, da je se nastavljao razvijati, pitanje je da li bi se vratio pod nasu zastavu. Ali sto se tice Sirokog, ne vjerujem da ce se tu zadrzati dugo. Ako bude igrao kako svi mislimo da hoce, ocekujem transfer u neki solidan ABA-klub iduce godine. Ipak je i dalje dosta mlad i moze biti solidan back-up Jusufu, naravno ako se ovaj ikada bude odazvao
A tu je i Elmedin.
C: Jusuf, Elmedin & Markus![]()
on je ostao naš zato što je prvo igrao u BiH ligi tako da mu je trebala naša ispisnica tako da je pristao igrati kada su ga pitali, a i iskreno na njegovoj poziciji hrvati sada imaju žižića, zubca (čiju ispisnicu je harun mjenjao za hrvatsku ispisnicu stipanovića) i po potrebi bendera, pa vjerujem da mu je BiH i zato bila primamljiva
ako on nastavi napredovati i ovako igrati za reprezentaciju, apsolutno me zaboli koji su njegovi motivi jer mene samo profesionalnost na parketu zanima
a kada smo kod profesionalnosti renfroe mi se zgadio
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10
Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Kao prvo jest bio autokorektor i nervira me pravo to jer ja kucam brzo , nisam nesto na forumima zaludjen pravopisom bitno je da se razumjemo , a da sam ja jedini se zalio na Renfroa nisam , uprati malo . Campara je tehnicki dobar i bolji je igrac od Vrabca sad vec i dao bi makar 10 poluvanjskih i vanjskih koseva. Jasno je meni da je on sputan visinom i donekle gradjom al ne dominiras onako svojom generacijom gdje on napredovao od u 16 dok je Sikiras nazadovao ako nemas talenta. Da li ce bit ABA il nece vidjecemoTracy3McGrady je napisao/la:Eto kad već hoćeš da ti odgovorim. Prvo nije Thomas već Tracy, nadam se iskreno da je autokorektor to ime promjenio, inače bi sve sa ovim rekao o poznavanju o košarci. Kao drugo, dobro si primjetio da Sani sve to navedeno Ima, ali za svoj uzrast. Brate ne možeš to ozbiljno izjaviti da bi Campara ovdje mogao nešto odigrati. A kao od Renfroa nisi ništa vidio. Kako nisi vidio kako ga ljudi lijepe kad krene prema kosu? E sad zamisli šta bi tek Campari radili. Campara će biti dobar Aba igrač, i to je veliki uspjeh , ali nije još za njega seniorska košarka vjeruj mi na riječ.paulus je napisao/la:Ja rekao da mi Campara ima mjesta da ako nista uljece na mjesto Renfroa , momak ima muda ima sut ima tehnicku sposobnost dere svoju generaciju i onah sa nikom Thomas mcgrady mi reko idi gledaj farmu . Nista ja nisam vidio od tog renfroa , mada moram rec Vrabac he bio tugasave je napisao/la:Nisam gledao cijelu tekmu, ali sam zadovoljan. čestitke momcima a posebno Musi i Tomiću. Momak od 18 godina je vođa ekipe - respekt.
Penny Hardaway #1
- invincible1921
- Kontakt:
Jedno iskreno i bez hejta pitanje...Koliko je zahiragic postigao poena i imao ass u ovih desetak tekmi što je igrao u rep?
Sa camparinom visinom teško možeš igrat ozbiljnu košarku..
=\_1921_/=
Zahiragic je kloc to je svima jasno..Ali mnogo vise me razocara Adin koji jos ne zna osnovne stvari.. Atic mora izbiti taj strah iz glave kada j shutiranje u pitanju...Inace mislim da prolazimo ovu grupu.invincible1921 je napisao/la:Jedno iskreno i bez hejta pitanje...Koliko je zahiragic postigao poena i imao ass u ovih desetak tekmi što je igrao u rep?
I ovom bi Duletu ponudio doživotni ugovor sa repkom - da smo normalna zemlja ko što nismo, gdje bi nam bio kraj, ovako smo stalno u nekom autu.
Respekt za Duleta i prije i sada. A da je bilo malo manje treme, uzeli bi ove svede bez problema, nego se vidjelo u par navrata trema kod nekih igrača, posebice kad je zamirisalo na pobjedu. Šteta, ali ako Bog da da bude bolje.
Respekt za Duleta i prije i sada. A da je bilo malo manje treme, uzeli bi ove svede bez problema, nego se vidjelo u par navrata trema kod nekih igrača, posebice kad je zamirisalo na pobjedu. Šteta, ali ako Bog da da bude bolje.
Ovdje se previše hvali Dule, kao da je on bezgriješan. Radi on odličan posao i rijetko ko bi trenutno vodio ovu ekipu bolje, ali imao je nekih kardinalnih grešaka u vođenju utakmice u Švedskoj.
Slažem se.TheChief je napisao/la:Ovdje se previše hvali Dule, kao da je on bezgriješan. Radi on odličan posao i rijetko ko bi trenutno vodio ovu ekipu bolje, ali imao je nekih kardinalnih grešaka u vođenju utakmice u Švedskoj.

Šta bi ovo trebalo da znači ?arelinho je napisao/la:Slažem se.TheChief je napisao/la:Ovdje se previše hvali Dule, kao da je on bezgriješan. Radi on odličan posao i rijetko ko bi trenutno vodio ovu ekipu bolje, ali imao je nekih kardinalnih grešaka u vođenju utakmice u Švedskoj.Promašio je dva zicera i imao katastrofalan šut iz igre.

Pa Duletove greške u Švedskoj.TheChief je napisao/la:Šta bi ovo trebalo da znači ?arelinho je napisao/la:Slažem se.TheChief je napisao/la:Ovdje se previše hvali Dule, kao da je on bezgriješan. Radi on odličan posao i rijetko ko bi trenutno vodio ovu ekipu bolje, ali imao je nekih kardinalnih grešaka u vođenju utakmice u Švedskoj.Promašio je dva zicera i imao katastrofalan šut iz igre.

On je po meni vodio fino tekmu. Nije on kriv što ima dosta limitiranih igrača.

Igrali smo jednu utakmicu zvanicnu sa Duletom... i izgubili smo. Cekaj malo.
Vucevich je napisao/la:Igrali smo jednu utakmicu zvanicnu sa Duletom... i izgubili smo. Cekaj malo.

Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Čovjek je od "govana" napravio najbolji "burek". Milina je bilo gledati nasu repku, ono nikad do sada nismo imali pa vi pricajte šta hoćete. Ps. Musa je pokidao prvo poluvrijeme, ali očigledno je da mu maska smeta. Lončar je oduševio, mogao bi nam biti bas koristan u budućnosti.
Penny Hardaway #1
Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Mali Loncar ima muda do poda, ima nade za njeg samo da ojaca.
Trenutno korisnika/ca: filip13, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, lumani, TripleThreat i 24 gosta.