Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

hercegovina
Kontakt:

Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la hercegovina » 03 avg 2017, 12:04

kobe24 je napisao/la:Sta je ovo Juka za vrijeme utakmice objavljivao slike iz Cedevitine dvorane po instagramu? Mora da je svim srcem navijao za momke. :lol:
da se nije pojavio idiot sad ne bi igrali smjesne predkvalifikacije, musa bi bio u slovackoj sa u18 i sve bi se opet ponovilo

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 avg 2017, 12:09

Ono sto sam gledo malo Armenije i Slovacke , il je Slovacka uzasna toliko da Armenija izgleda dobro il je Armenija zaista dobra , al prebacujuci tamo vamo jasno je da je nasa utakmica imala kvalitetniju brzu kosarku , jos sado da Vrabac igra sa mudima da Renfro preuzme vise , Musa je vodja sa 18 god i Vujosevic ako vec misli rotirat nek ostavi najbolju petorku za zadnju cetvrtinu
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 03 avg 2017, 12:12

save je napisao/la:Nisam gledao cijelu tekmu, ali sam zadovoljan. čestitke momcima a posebno Musi i Tomiću. Momak od 18 godina je vođa ekipe - respekt.
Jedina moja zamjerka je onom šupku Renfrou - ako ovako nastavi, bolje da i ne igra, uzima mjesto našim igračima.
Ja rekao da mi Campara ima mjesta da ako nista uljece na mjesto Renfroa , momak ima muda ima sut ima tehnicku sposobnost dere svoju generaciju i onah sa nikom Thomas mcgrady mi reko idi gledaj farmu . Nista ja nisam vidio od tog renfroa , mada moram rec Vrabac he bio tuga

Bassha
Kontakt:

Post Postao/la Bassha » 03 avg 2017, 12:22

Kapitenu treba napraviti neki ugovor, ako osuta tricu placa 300km :D Sut mu nikad nije bio jaca stran,a u odbrani je uvijek korektan.

Meni licno dva igraca su zapala za oko, Lazic i Loncar
#Bosnianbeast

#DLOading

#WeGoHard

Tracy3McGrady
Kontakt:

Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la Tracy3McGrady » 03 avg 2017, 12:42

paulus je napisao/la:
save je napisao/la:Nisam gledao cijelu tekmu, ali sam zadovoljan. čestitke momcima a posebno Musi i Tomiću. Momak od 18 godina je vođa ekipe - respekt.
Jedina moja zamjerka je onom šupku Renfrou - ako ovako nastavi, bolje da i ne igra, uzima mjesto našim igračima.
Ja rekao da mi Campara ima mjesta da ako nista uljece na mjesto Renfroa , momak ima muda ima sut ima tehnicku sposobnost dere svoju generaciju i onah sa nikom Thomas mcgrady mi reko idi gledaj farmu . Nista ja nisam vidio od tog renfroa , mada moram rec Vrabac he bio tuga
Eto kad već hoćeš da ti odgovorim. Prvo nije Thomas već Tracy, nadam se iskreno da je autokorektor to ime promjenio, inače bi sve sa ovim rekao o poznavanju o košarci. Kao drugo, dobro si primjetio da Sani sve to navedeno Ima, ali za svoj uzrast. Brate ne možeš to ozbiljno izjaviti da bi Campara ovdje mogao nešto odigrati. A kao od Renfroa nisi ništa vidio. Kako nisi vidio kako ga ljudi lijepe kad krene prema kosu? E sad zamisli šta bi tek Campari radili. Campara će biti dobar Aba igrač, i to je veliki uspjeh , ali nije još za njega seniorska košarka vjeruj mi na riječ.

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 03 avg 2017, 12:54

Bassha je napisao/la:Kapitenu treba napraviti neki ugovor, ako osuta tricu placa 300km :D Sut mu nikad nije bio jaca stran,a u odbrani je uvijek korektan.

Koje ja vec preko godine reklamiram KK Bosni, ali ne bilo je boljih pa je lazic prosle godine otisao u dinamik, a loncar ove u siroki
:facepalm: :silent:
Inace obojica imaju buducnost u nasoj reprezentaciji
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 avg 2017, 13:08

nerminh74 je napisao/la:
Bassha je napisao/la:Kapitenu treba napraviti neki ugovor, ako osuta tricu placa 300km :D Sut mu nikad nije bio jaca stran,a u odbrani je uvijek korektan.

Koje ja vec preko godine reklamiram KK Bosni, ali ne bilo je boljih pa je lazic prosle godine otisao u dinamik, a loncar ove u siroki
Neznam sta je Loncar radio do sada, pa je dogurao do Sirokog... :crazy: S druge strane, da je se nastavljao razvijati, pitanje je da li bi se vratio pod nasu zastavu. Ali sto se tice Sirokog, ne vjerujem da ce se tu zadrzati dugo. Ako bude igrao kako svi mislimo da hoce, ocekujem transfer u neki solidan ABA-klub iduce godine. Ipak je i dalje dosta mlad i moze biti solidan back-up Jusufu, naravno ako se ovaj ikada bude odazvao :D A tu je i Elmedin.

C: Jusuf, Elmedin & Markus :thumbup: :thumbup:
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 03 avg 2017, 13:14

sajo10 je napisao/la:
nerminh74 je napisao/la:

Neznam sta je Loncar radio do sada, pa je dogurao do Sirokog... :crazy: S druge strane, da je se nastavljao razvijati, pitanje je da li bi se vratio pod nasu zastavu. Ali sto se tice Sirokog, ne vjerujem da ce se tu zadrzati dugo. Ako bude igrao kako svi mislimo da hoce, ocekujem transfer u neki solidan ABA-klub iduce godine. Ipak je i dalje dosta mlad i moze biti solidan back-up Jusufu, naravno ako se ovaj ikada bude odazvao :D A tu je i Elmedin.

C: Jusuf, Elmedin & Markus :thumbup: :thumbup:
handrila ga struka i politika cedevite, da je bio recimo u zadru već bio sada bio 50% bolji
on je ostao naš zato što je prvo igrao u BiH ligi tako da mu je trebala naša ispisnica tako da je pristao igrati kada su ga pitali, a i iskreno na njegovoj poziciji hrvati sada imaju žižića, zubca (čiju ispisnicu je harun mjenjao za hrvatsku ispisnicu stipanovića) i po potrebi bendera, pa vjerujem da mu je BiH i zato bila primamljiva
ako on nastavi napredovati i ovako igrati za reprezentaciju, apsolutno me zaboli koji su njegovi motivi jer mene samo profesionalnost na parketu zanima
a kada smo kod profesionalnosti renfroe mi se zgadio
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

paulus
Kontakt:

Re: RE: Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci

Post Postao/la paulus » 03 avg 2017, 15:43

Tracy3McGrady je napisao/la:
paulus je napisao/la:
Eto kad već hoćeš da ti odgovorim. Prvo nije Thomas već Tracy, nadam se iskreno da je autokorektor to ime promjenio, inače bi sve sa ovim rekao o poznavanju o košarci. Kao drugo, dobro si primjetio da Sani sve to navedeno Ima, ali za svoj uzrast. Brate ne možeš to ozbiljno izjaviti da bi Campara ovdje mogao nešto odigrati. A kao od Renfroa nisi ništa vidio. Kako nisi vidio kako ga ljudi lijepe kad krene prema kosu? E sad zamisli šta bi tek Campari radili. Campara će biti dobar Aba igrač, i to je veliki uspjeh , ali nije još za njega seniorska košarka vjeruj mi na riječ.

Penny Hardaway #1
Kao prvo jest bio autokorektor i nervira me pravo to jer ja kucam brzo , nisam nesto na forumima zaludjen pravopisom bitno je da se razumjemo , a da sam ja jedini se zalio na Renfroa nisam , uprati malo . Campara je tehnicki dobar i bolji je igrac od Vrabca sad vec i dao bi makar 10 poluvanjskih i vanjskih koseva. Jasno je meni da je on sputan visinom i donekle gradjom al ne dominiras onako svojom generacijom gdje on napredovao od u 16 dok je Sikiras nazadovao ako nemas talenta. Da li ce bit ABA il nece vidjecemo

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 03 avg 2017, 15:52

Jedno iskreno i bez hejta pitanje...Koliko je zahiragic postigao poena i imao ass u ovih desetak tekmi što je igrao u rep?

Sa camparinom visinom teško možeš igrat ozbiljnu košarku..
=\_1921_/=

lumani
Kontakt:

Post Postao/la lumani » 03 avg 2017, 16:00

invincible1921 je napisao/la:Jedno iskreno i bez hejta pitanje...Koliko je zahiragic postigao poena i imao ass u ovih desetak tekmi što je igrao u rep?

Sa camparinom visinom teško možeš igrat ozbiljnu košarku..
Zahiragic je kloc to je svima jasno..Ali mnogo vise me razocara Adin koji jos ne zna osnovne stvari.. Atic mora izbiti taj strah iz glave kada j shutiranje u pitanju...Inace mislim da prolazimo ovu grupu.

save
Kontakt:

Post Postao/la save » 03 avg 2017, 17:06

I ovom bi Duletu ponudio doživotni ugovor sa repkom - da smo normalna zemlja ko što nismo, gdje bi nam bio kraj, ovako smo stalno u nekom autu.
Respekt za Duleta i prije i sada. A da je bilo malo manje treme, uzeli bi ove svede bez problema, nego se vidjelo u par navrata trema kod nekih igrača, posebice kad je zamirisalo na pobjedu. Šteta, ali ako Bog da da bude bolje.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 03 avg 2017, 17:17

Ovdje se previše hvali Dule, kao da je on bezgriješan. Radi on odličan posao i rijetko ko bi trenutno vodio ovu ekipu bolje, ali imao je nekih kardinalnih grešaka u vođenju utakmice u Švedskoj.

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 avg 2017, 17:17

TheChief je napisao/la:Ovdje se previše hvali Dule, kao da je on bezgriješan. Radi on odličan posao i rijetko ko bi trenutno vodio ovu ekipu bolje, ali imao je nekih kardinalnih grešaka u vođenju utakmice u Švedskoj.
Slažem se. :thumbup: Promašio je dva zicera i imao katastrofalan šut iz igre.

TheChief
Kontakt:

Post Postao/la TheChief » 03 avg 2017, 17:19

arelinho je napisao/la:
TheChief je napisao/la:Ovdje se previše hvali Dule, kao da je on bezgriješan. Radi on odličan posao i rijetko ko bi trenutno vodio ovu ekipu bolje, ali imao je nekih kardinalnih grešaka u vođenju utakmice u Švedskoj.
Šta bi ovo trebalo da znači ? :D

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 03 avg 2017, 17:20

TheChief je napisao/la:
arelinho je napisao/la:
Šta bi ovo trebalo da znači ? :D
Pa Duletove greške u Švedskoj. :mrgreen: :mrgreen:
On je po meni vodio fino tekmu. Nije on kriv što ima dosta limitiranih igrača. :)

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 03 avg 2017, 17:22

Igrali smo jednu utakmicu zvanicnu sa Duletom... i izgubili smo. Cekaj malo.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 03 avg 2017, 18:12

Vucevich je napisao/la:Igrali smo jednu utakmicu zvanicnu sa Duletom... i izgubili smo. Cekaj malo.
slika
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Tracy3McGrady
Kontakt:

Post Postao/la Tracy3McGrady » 03 avg 2017, 18:14

Čovjek je od "govana" napravio najbolji "burek". Milina je bilo gledati nasu repku, ono nikad do sada nismo imali pa vi pricajte šta hoćete. Ps. Musa je pokidao prvo poluvrijeme, ali očigledno je da mu maska smeta. Lončar je oduševio, mogao bi nam biti bas koristan u budućnosti.

Penny Hardaway #1
Anfernee "Penny" Hardaway #1

UserNAME2
Kontakt:

Post Postao/la UserNAME2 » 03 avg 2017, 22:25

Mali Loncar ima muda do poda, ima nade za njeg samo da ojaca.

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: filip13, Google Adsense [Bot], Kajkutenjoyer, lumani, TripleThreat i 24 gosta.