HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

ANTIANTIFA
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la ANTIANTIFA » 27 apr 2018, 22:34

čestitke na tituli, osvajate je trecu godinu za redom sasvim zasluzeno, a drugi put za redom jer nismo mi u stanju to uraditi, prvenstveno zbog svog ne znanja i kurcobolje koja vlada prvenstveno kod naših igraca, imate vrhunskog trenera i igracku legendu za sefa strucnog staba i mislim da je to kljuc svega, uz naravno top igrace, dok mi smo mi u tom segmentu obicna nula, p*** od trenera p*** od igraca, djaba nam i vrhunski uslovi, i stadion i organizacija i sve ostalo kada nemamo kljucne stvari a sve zahvaljuci ljudima koji nam vode klub, ljudima koji bi se igrali malo soccer menagera

iskrene cestitke, i da BIH predstavljate na najbolji moguci nacin u Evropi ! :bih:
cesto odem do šanka al linija je tanka izmedju jave i sna, vrha i dna

HPCompaq
Kontakt:

Post Postao/la HPCompaq » 27 apr 2018, 23:31

Bravo Zrinjski....
Forza Freedom
SISTEM TE LAŽE ! !
Ne moš spavat,sutra utakmica,šta ćes ako izvučes bod dobro je.A oni dobra momčad,nije to da ti mozes doći u Tuzlu olako. Hatunić,Šećerbegović.Ma odlična momčad,Sloboda Tuzla."-Ivica Šurjak.

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 27 apr 2018, 23:34

ANTIANTIFA je napisao/la:čestitke na tituli, osvajate je trecu godinu za redom sasvim zasluzeno, a drugi put za redom jer nismo mi u stanju to uraditi, prvenstveno zbog svog ne znanja i kurcobolje koja vlada prvenstveno kod naših igraca, imate vrhunskog trenera i igracku legendu za sefa strucnog staba i mislim da je to kljuc svega, uz naravno top igrace, dok mi smo mi u tom segmentu obicna nula, p*** od trenera p*** od igraca, djaba nam i vrhunski uslovi, i stadion i organizacija i sve ostalo kada nemamo kljucne stvari a sve zahvaljuci ljudima koji nam vode klub, ljudima koji bi se igrali malo soccer menagera

iskrene cestitke, i da BIH predstavljate na najbolji moguci nacin u Evropi ! :bih:

Ostavi cestitke za kraj dok matematicki Adzem ima sansi nebih vas otpisao.
Vranjes dok je imao daha bio je najbolji veznjak lige danas ga veznjaci Zrinjskog doslovno pretrcavali kao i Blagojevica.
Zakaric vam na terenu nista ne radi a takav je bio i u Sirokom cim se malo uzdigne nema ga u odbrani a o sprintanju da ne pricamo.
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

hskzmostar
Kontakt:

Post Postao/la hskzmostar » 28 apr 2018, 00:45

Danko Sulenta i presidente Lasic sa Ultrasima na tribini :tokralju:
2005,2009,2014,2016,2017,2018 Sampioni !
Jeb..vehlikane koji imaju manje titula nego Pero Stojkic

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 28 apr 2018, 08:06

Šteta da Handžić ne zakuca u zadnjoj sekundi još za pobjedu, onda smo sigurno mogli već proslaviti titulu :kralj:
U najgore vrijeme primimo gol iz kornera uz amatersko postavljanje Barišića, dva metra u njemu, a on se ukopao u zemlju leđima prema lopti, neshvatljivo.
Ali kod Bake nema predaje :salut:
svaka čast da smo se i nakon strašnog prodora Graovca još jednom vratili, usput neka nam uprava vrati Graovca gdje mu je i mjesto, odmah uz Jakovljevića...;)
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

mara1905
Kontakt:

Post Postao/la mara1905 » 28 apr 2018, 11:01

Čestitke Hajdareviću i Handžiću, konačko da i Haris pogodi.. bod vrijedan tri.. ja cu opet ponoviti ono što dosta vas ne spominje, Marko Bencun ima nogomet u malom prstu, iduće sezone će biti naš prvi igrač.
HŠKZ!

knedl
Kontakt:

Post Postao/la knedl » 28 apr 2018, 11:07

pozdrav iz MB,čestitke za novu titulu,btw,kako brani Pirić?

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 28 apr 2018, 11:45

Benca bi bio odlicna zamjena ako ode Bilbija, mislim da bi na poziciji poluspica jos bolje igro s onakom tehnikom.
The Nobles ⚔

sretan123
Kontakt:

Post Postao/la sretan123 » 28 apr 2018, 12:15

mara1905 je napisao/la:Kakav je mindfuck kad navijači s lištice idu na stranice sarajevskih klubova i žele im pobjedu protiv nas :rol: :rol:
Kakav materfuck ja tebi za Lišticu, rokni se.

Inače svaka čast Zrinja, stvarno imate taj mentalitet pobjednika, što nama godinama već fali. Ultrasi bolestan show, još je radni dan, ne gajim inače pozitivne osjećaje prema toj navijačkoj grupi, ali za ovo jučer :clap: :clap: :clap:
Kao što sam na našoj stranici napisao, volio bih da mi odigramo pod BB muški i pokušamo uzet bodove, ali ako opet budete bolji, pružiti vam ruku, čestitati i zaželiti sreću u kvalifikacijama LP. Pozdrav susjedi.

mirko1905
Kontakt:

Post Postao/la mirko1905 » 28 apr 2018, 12:55

sretan123 je napisao/la:
mara1905 je napisao/la:Kakav je mindfuck kad navijači s lištice idu na stranice sarajevskih klubova i žele im pobjedu protiv nas :rol: :rol:
Kakav materfuck ja tebi za Lišticu, rokni se.

Inače svaka čast Zrinja, stvarno imate taj mentalitet pobjednika, što nama godinama već fali. Ultrasi bolestan show, još je radni dan, ne gajim inače pozitivne osjećaje prema toj navijačkoj grupi, ali za ovo jučer :clap: :clap: :clap:
Kao što sam na našoj stranici napisao, volio bih da mi odigramo pod BB muški i pokušamo uzet bodove, ali ako opet budete bolji, pružiti vam ruku, čestitati i zaželiti sreću u kvalifikacijama LP. Pozdrav susjedi.

Svaka čast majstore, stvari ne treba generalizirati.Budala ima uvijek i svugdje.
Prvo čestitke momcima, Baki i ultrasima .Bencun igrač utakmice.Daj mu Bože zdravlja pa da prodje pripreme i imat cemo igrača extra kalibra.
I slazem se i ponavljam jos nije nista gotovo.Tko garantuje da ćemo dobit Siroki koji skoro uvijek igra dobro pod BB a onda Sarajevo na Koševu je posebna priča a i jedni i drugi imaju veliki motiv.Također sumnjam da Zeljo moze dobit sve do kraja a imaju i finale kupa ali mi trebamo gledati samo sebe i kao i do sada dati 120 %.
ŠRA RADIM OD SEBE SVE OVE GODINE .......
OŠ MI TO TI NEŠTO BRKO

miroskoro
Kontakt:

Post Postao/la miroskoro » 28 apr 2018, 13:38

jutros zena cirka 60 god. u majici ZRINJSKI MOSTAR, a meni srce ko 3 Huma..**** titulu **** sve ovo je zrinjski
U

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 28 apr 2018, 13:42

Ovo je super sto utakmicu koji moramo dobit igramo protiv Sirokog, Zeljo je prosle godine iso u Krupu i ocekivo da ce im se skloni i vec su slavili titulu, mi trebamo max. ozbiljno shvatiti Siroki, a s druge strane Siroki isto igra na pobjedu, tako da sigurno ocekujm otvorenu utakmicu. Nama odgovara Siroki kad je pod pirtiskom, posebno kad igraju protiv nas pritisak je duplo veci, mi imamo veliku prednost domaceg terena i cinjenicu da je Siroki desetkovan, ali igraci i Baka o tome ne bi trebali razmisljat!!
P.S. nek oni navijaju za Zelju i mi navijamo da ih Sarajevo prestigne :wave:
The Nobles ⚔

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 apr 2018, 13:45

Dobro jutro! :kafa:
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

Dena94
Kontakt:

Post Postao/la Dena94 » 28 apr 2018, 14:08

Sad kad sam pogledo izvjestaj sa kanala 1921.tv gdje napokon mogu dobit finu sliku i vidit sta kako. Gledam ovu priliku u 93 minuti kad smo isli 3na1 protiv golmana, isprava sam mislio da je Todorovic jedva stigo loptu i nije mogo nidje drugo nego u golmana, ali sad vidim da je mogo samo pipnut loptu ona bi se dokotrljala do Handzica on je iso da lobuje golmana. A to je samo jedan u nizu pokazatelja da se uvukla mala sebicnost u ove starije igrace, valjda kontaju prekucali ligu ili sta? Jedina zamjerka koju sam moro istaknut.
The Nobles ⚔

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 apr 2018, 14:29

Nermin Hajdarević-Bijeli Mbappe...Hvala ti Bože što si mu dao priliku...
trebao si i ranije!
Hvala Harisu Handžiću, najvažniji gol u dresu HŠKZ...

Za tjedan dana nova "utakmica sezone", nova tri boda za titulu...
Siguran sam da će ozbiljnost, htijenje, volja i posvećenosti cilju-obrani titule biti na visokom nivou...

Subota, 05.05.2018. 17:00

Svi na stadion!
Zrinjski te treba!

Evo jedne pozivnice od prošle godine pred utakmicu sa Slobodom, i ove godine od očekujem isto!
slika
Zadnja izmjena: PiazzaGrande, dana/u 28 apr 2018, 14:55, ukupno mijenjano 1 put.
lažni hrvati, lažni mostarci, vastaše, uzepeovci, hdz prćija, kabirijevci, mitomani, falsifikatori, fašisti....
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 apr 2018, 14:39

mara1905 je napisao/la:Čestitke Hajdareviću i Handžiću, konačko da i Haris pogodi.. bod vrijedan tri.. ja cu opet ponoviti ono što dosta vas ne spominje, Marko Bencun ima nogomet u malom prstu, iduće sezone će biti naš prvi igrač.
U pravu si, sigurno medju boljima ako ne i najbolji u zadnje dvije tekme...
Odlaskom Bilbije na ljeto vjerojatno će zauzeti njegovu poziciju...samo da ga zaobiđu ozljede! :pray:
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 apr 2018, 15:15

Dena94 je napisao/la:Sad kad sam pogledo izvjestaj sa kanala 1921.tv gdje napokon mogu dobit finu sliku i vidit sta kako. Gledam ovu priliku u 93 minuti kad smo isli 3na1 protiv golmana, isprava sam mislio da je Todorovic jedva stigo loptu i nije mogo nidje drugo nego u golmana, ali sad vidim da je mogo samo pipnut loptu ona bi se dokotrljala do Handzica on je iso da lobuje golmana. A to je samo jedan u nizu pokazatelja da se uvukla mala sebicnost u ove starije igrace, valjda kontaju prekucali ligu ili sta? Jedina zamjerka koju sam moro istaknut.
Onaj ga je igrač SS Željezničara gurnuo na vrhu šesnaesterca, igubio je ravnotezu...inace suci u nadoknadi vremena cesto propustaju svirati nesto sto bi svirali u onom regularnom toku utakmice...
Meni je ona prigoda na kraju jos bolja...Handzic i Fica..jbg
Volim te bola'!

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 apr 2018, 17:12

Gleda li iko Bayern-Eintracht?!
Ćavi igra. :thumbup:
Volim te bola'!

Gradonacelnik
Kontakt:

Post Postao/la Gradonacelnik » 28 apr 2018, 19:09

PiazzaGrande je napisao/la:Gleda li iko Bayern-Eintracht?!
Imo je jednu priliku za dobar udarac sa 25m, ali je šlampavo opalio.
Čuvali te zemljo usamljeni vuci, slavio ih narod, zvali se hajduci.

PiazzaGrande

Post Postao/la PiazzaGrande » 28 apr 2018, 19:55

Gradonacelnik je napisao/la:
PiazzaGrande je napisao/la:Gleda li iko Bayern-Eintracht?!
Imo je jednu priliku za dobar udarac sa 25m, ali je šlampavo opalio.
Treba ga dovesti na posudbu... :kafa: :D
Volim te bola'!

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.